ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
- aspromaura ioannina
Re: ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
Δεν σταματας με τις γραφικοτατες ειρωνιες σου λεω εγω ρε Black Death;αντε αγορι μου
δεν το ειδε ο εποπτης το οφσαιντ στο γκολ, ναι ειναι και δεν επρεπε να μετρησει
το πεναλτι το ειδε ο διαιτητης;;; τοοοοοοσο ξυλο δεν το βλεπει;;; στον Πελκα αμεσως την εδωσε
σιγα την ευνοια που εχουμε σημερα, ναι ενα λαθος εκανε η διαιτησια και ειναι υπερ μας, γιατι παντα ειναι κατα μας, και ποσους βαθμους εχουμε χασει απο αυτα τα λαθη. Δεν βλεπετε οτι με τοσο ξυλο θα εχουμε τραυματισμους;;; Ειπαμε παιζουμε με τον γαυρο, και πρεπει να βρεθει τροπος να παμε αποδυναμωμενοι
το πεναλτι το ειδε ο διαιτητης;;; τοοοοοοσο ξυλο δεν το βλεπει;;; στον Πελκα αμεσως την εδωσε
σιγα την ευνοια που εχουμε σημερα, ναι ενα λαθος εκανε η διαιτησια και ειναι υπερ μας, γιατι παντα ειναι κατα μας, και ποσους βαθμους εχουμε χασει απο αυτα τα λαθη. Δεν βλεπετε οτι με τοσο ξυλο θα εχουμε τραυματισμους;;; Ειπαμε παιζουμε με τον γαυρο, και πρεπει να βρεθει τροπος να παμε αποδυναμωμενοι
-
Χαλάρωσε και άλλη φορά να προσέχεις εσύ τι λες. Τώρα μην τρελαίνεσαι, από εμένα τέλος.aspromaura ioannina έγραψε:Δεν σταματας με τις γραφικοτατες ειρωνιες σου λεω εγω ρε Black Death;αντε αγορι μου
- efthimis_paok
Εγώ τόση "αντικειμενικότητα" όπως του παραπάνω δεν την μπορώ.black death έγραψε:Ε δεν έχω αλλά θα φύτρωνε απ την πολλή γαυροσύνη. Δεν αντέχεται τόσο σφάξιμο στην κακόμοιρη τη γριά...efthimis_paok έγραψε:Και μόνο που έχεις φανέλα Τζιοβάνι φεύγεις για μπάνιαblack death έγραψε:Ευτυχώς που δεν έδωσε το πέναλτι γιατι το επόμενο βήμα θα ήταν να εμφανιστώ με φανέλα Τζιοβάνι.
Δεν ήταν πέναλτυ δηλαδή μας λες;
Πρωτη φορα βλεπω την ομαδα με τοσο χαμηλη συγκεντρωση...πολυ εκνευριστικη εμφανιση...
Ελπιζω να συνελθουμε στο δευτερο οι ανθρωποι ειναι για 3 γκολ μινιμουμ, οταν σπαμε το πρωτο πρεσινγκ εχουμε ολο το γηπεδο κενο αλλα δεν παιρνουμε σωστες αποφασεις...απαραδεκτη εικονα...
Ελπιζω να συνελθουμε στο δευτερο οι ανθρωποι ειναι για 3 γκολ μινιμουμ, οταν σπαμε το πρωτο πρεσινγκ εχουμε ολο το γηπεδο κενο αλλα δεν παιρνουμε σωστες αποφασεις...απαραδεκτη εικονα...
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα όμορφε με τον άλλον που 10 μήνες τον έχω μπλοκ το σχόλιό μου πήγαινε στο σκουξιμο που δεν ρίξαμε τότε. Το τι είπες εσύ είναι αδιάφορο.aspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα λίγο πριν σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι γράφεις αλλά ξέρω σίγουρα πως κάποια στιγμή για να δικαιολογήσεις τον Γιαννιώτη Μητσιο, αυτόν που είναι τωρα στο ψυγείο έγραψες πως ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ρε συ έπαιζες και μπάλα.panpangr77 έγραψε:Εγω λέω να κόψουμε την γκρινια ,παιζουμε με την χειροτερη χροσουζικη ομάδα ,ήδη τραυματιστηκε παικτης μας με κλωτσια απο πίσω , εδωσε με δυσκολία κιτρινη... Στο γκολ ,ο Πριγιοβιτς ειναι εκτεθειμένος οταν φευγει η μπαλα απο τα ποδια του Ματος άλλα όταν αποκρουει ο Χουαντερσον εχει καλυφτεί....
Πώς μπορείς και το γράφεις αυτό?
Από κει και πέρα η ομάδα παρά πολύ κακή και αν δεν συμμορφωθεί δεν θα κερδίσουμε ούτε φέτος
Χάλια μαύρα η ομάδα, ασύνδετη παντελώς. Το γκόλ οφσαϊτάρα απλώς μας δίνει μια ελπίδα η ομάδα να κατέβει για πιο δημιουργηκό παιχνίδι στο β' μέρος.
Πάντως αν ήμουν Ίβιτς, θα ζητούσα απο τους παίχτες να ξεκινούσαν το β' μέρος με αυτογκόλ.
Την πεθαμένη γριά δεν θέλω να την κερδίσω με γκολ οφσάιτ.
Ας μπούμε μέσα στο β' και να παίξουμε μπάλα.
Πάντως αν ήμουν Ίβιτς, θα ζητούσα απο τους παίχτες να ξεκινούσαν το β' μέρος με αυτογκόλ.
Την πεθαμένη γριά δεν θέλω να την κερδίσω με γκολ οφσάιτ.
Ας μπούμε μέσα στο β' και να παίξουμε μπάλα.
Να μείνουν στην Α εθνική να τους γαμαμε για τα επομενα 20 χρόνια
Ο γαύρος δεν εγινε αυτό που είναι με 1 γκολ οφσάιντ. Κανένας δεν είπε πως δεν ηταν οφσάιντ, αλλά τέτοιες συγκρίσεις δείχνουν το λιγοτερο αγνοια
Ο γαύρος δεν εγινε αυτό που είναι με 1 γκολ οφσάιντ. Κανένας δεν είπε πως δεν ηταν οφσάιντ, αλλά τέτοιες συγκρίσεις δείχνουν το λιγοτερο αγνοια
Λίγο πριν από το πεντακαθαρο πέναλτι, εκτελεί ένα φάουλ ο Ουάρντα με απδέκτη τον Μάτος (πάλι) και δίνει επθετικό φάουλ!! Είναι φάση που αν δει κανείς προσεκτικά τις τοποθετήσεις στην περιοχή, ήταν μισό γκολ μετά το κοντρόλ. Ο διαιτητής ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ που έκανε η πλάτη του Μάτος, στον παίκτη του Ηρακλή που έπεσε προς αυτόν!!!! Είναι ξεκάθαρα επιρεσμένος λόγω του οφσάιτ γκολ. Ελπίζω να αφήσουν να παιχτεί μπάλα στο 2ο ημίχρονο.
- NIKOS_PAOK04
Εκανε λάθος ο βοηθός και το γκολ κακός μέτρησε αλλά έκαναν ήδη και καμια 10αρια λαθη εναντίον μας αν κάποια είναι ανθρώπινα τότε ίσως και στο δικό μας γκολ να είναι έτσι.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι στον ουαρντα δεν ηταν κιτρινη;;στον χαριση δεν εγιναν φαουλ για κιτρινη;;;
Πλακα κανουμε;;;
Πλακα κανουμε;;;
- aspromaura ioannina
και συ να διαβαζεις χωρις παθος ωστε να μη παρερμηνευεις. τελος και απο εμεναblack death έγραψε:Χαλάρωσε και άλλη φορά να προσέχεις εσύ τι λες. Τώρα μην τρελαίνεσαι, από εμένα τέλος.aspromaura ioannina έγραψε:Δεν σταματας με τις γραφικοτατες ειρωνιες σου λεω εγω ρε Black Death;αντε αγορι μου
Στο 80 που θα παίζουμε με 8 να δω τί θα λέτε... Σακατηδες θα φύγουμε από εκεί
SM-G935F
SM-G935F
Το να αντιμετωπιζει η γρια το παιχνιδι σαν ντερμπι το καταλαβαινω,εμεις γιατι το κανουμε και εχουμε παρασυρθει αφηνωντας στην ακρη την ηρεμια που εχουμε συνηθως δεν καταλαβαινω.Ας ηρεμησουμε και να βγουμε στο δευτερο χωρις εκνευρισμο και υπερβολες και θα εχουμε ευκολο εργο.