ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Re: ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Δεν σταματας με τις γραφικοτατες ειρωνιες σου λεω εγω ρε Black Death;αντε αγορι μου
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

δεν το ειδε ο εποπτης το οφσαιντ στο γκολ, ναι ειναι και δεν επρεπε να μετρησει

το πεναλτι το ειδε ο διαιτητης;;; τοοοοοοσο ξυλο δεν το βλεπει;;; στον Πελκα αμεσως την εδωσε

σιγα την ευνοια που εχουμε σημερα, ναι ενα λαθος εκανε η διαιτησια και ειναι υπερ μας, γιατι παντα ειναι κατα μας, και ποσους βαθμους εχουμε χασει απο αυτα τα λαθη. Δεν βλεπετε οτι με τοσο ξυλο θα εχουμε τραυματισμους;;; Ειπαμε παιζουμε με τον γαυρο, και πρεπει να βρεθει τροπος να παμε αποδυναμωμενοι
black death

Δημοσίευση από black death »

aspromaura ioannina έγραψε:Δεν σταματας με τις γραφικοτατες ειρωνιες σου λεω εγω ρε Black Death;αντε αγορι μου
Χαλάρωσε και άλλη φορά να προσέχεις εσύ τι λες. Τώρα μην τρελαίνεσαι, από εμένα τέλος.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

black death έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:
black death έγραψε:Ευτυχώς που δεν έδωσε το πέναλτι γιατι το επόμενο βήμα θα ήταν να εμφανιστώ με φανέλα Τζιοβάνι.
Και μόνο που έχεις φανέλα Τζιοβάνι φεύγεις για μπάνια
Ε δεν έχω αλλά θα φύτρωνε απ την πολλή γαυροσύνη. Δεν αντέχεται τόσο σφάξιμο στην κακόμοιρη τη γριά...
Εγώ τόση "αντικειμενικότητα" όπως του παραπάνω δεν την μπορώ.
Δεν ήταν πέναλτυ δηλαδή μας λες;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Πρωτη φορα βλεπω την ομαδα με τοσο χαμηλη συγκεντρωση...πολυ εκνευριστικη εμφανιση...

Ελπιζω να συνελθουμε στο δευτερο οι ανθρωποι ειναι για 3 γκολ μινιμουμ, οταν σπαμε το πρωτο πρεσινγκ εχουμε ολο το γηπεδο κενο αλλα δεν παιρνουμε σωστες αποφασεις...απαραδεκτη εικονα...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

aspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα όμορφε με τον άλλον που 10 μήνες τον έχω μπλοκ το σχόλιό μου πήγαινε στο σκουξιμο που δεν ρίξαμε τότε. Το τι είπες εσύ είναι αδιάφορο.

Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα λίγο πριν σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι γράφεις αλλά ξέρω σίγουρα πως κάποια στιγμή για να δικαιολογήσεις τον Γιαννιώτη Μητσιο, αυτόν που είναι τωρα στο ψυγείο έγραψες πως ο ΠΑΟΚ στήνει παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

panpangr77 έγραψε:Εγω λέω να κόψουμε την γκρινια ,παιζουμε με την χειροτερη χροσουζικη ομάδα ,ήδη τραυματιστηκε παικτης μας με κλωτσια απο πίσω , εδωσε με δυσκολία κιτρινη... Στο γκολ ,ο Πριγιοβιτς ειναι εκτεθειμένος οταν φευγει η μπαλα απο τα ποδια του Ματος άλλα όταν αποκρουει ο Χουαντερσον εχει καλυφτεί....
Ρε συ έπαιζες και μπάλα.
Πώς μπορείς και το γράφεις αυτό?

Από κει και πέρα η ομάδα παρά πολύ κακή και αν δεν συμμορφωθεί δεν θα κερδίσουμε ούτε φέτος
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Χάλια μαύρα η ομάδα, ασύνδετη παντελώς. Το γκόλ οφσαϊτάρα απλώς μας δίνει μια ελπίδα η ομάδα να κατέβει για πιο δημιουργηκό παιχνίδι στο β' μέρος.
Πάντως αν ήμουν Ίβιτς, θα ζητούσα απο τους παίχτες να ξεκινούσαν το β' μέρος με αυτογκόλ.
Την πεθαμένη γριά δεν θέλω να την κερδίσω με γκολ οφσάιτ.
Ας μπούμε μέσα στο β' και να παίξουμε μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Να μείνουν στην Α εθνική να τους γαμαμε για τα επομενα 20 χρόνια

Ο γαύρος δεν εγινε αυτό που είναι με 1 γκολ οφσάιντ. Κανένας δεν είπε πως δεν ηταν οφσάιντ, αλλά τέτοιες συγκρίσεις δείχνουν το λιγοτερο αγνοια
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Λίγο πριν από το πεντακαθαρο πέναλτι, εκτελεί ένα φάουλ ο Ουάρντα με απδέκτη τον Μάτος (πάλι) και δίνει επθετικό φάουλ!! Είναι φάση που αν δει κανείς προσεκτικά τις τοποθετήσεις στην περιοχή, ήταν μισό γκολ μετά το κοντρόλ. Ο διαιτητής ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ που έκανε η πλάτη του Μάτος, στον παίκτη του Ηρακλή που έπεσε προς αυτόν!!!! Είναι ξεκάθαρα επιρεσμένος λόγω του οφσάιτ γκολ. Ελπίζω να αφήσουν να παιχτεί μπάλα στο 2ο ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εκανε λάθος ο βοηθός και το γκολ κακός μέτρησε αλλά έκαναν ήδη και καμια 10αρια λαθη εναντίον μας αν κάποια είναι ανθρώπινα τότε ίσως και στο δικό μας γκολ να είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γιατι στον ουαρντα δεν ηταν κιτρινη;;στον χαριση δεν εγιναν φαουλ για κιτρινη;;;

Πλακα κανουμε;;;
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

black death έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Δεν σταματας με τις γραφικοτατες ειρωνιες σου λεω εγω ρε Black Death;αντε αγορι μου
Χαλάρωσε και άλλη φορά να προσέχεις εσύ τι λες. Τώρα μην τρελαίνεσαι, από εμένα τέλος.
και συ να διαβαζεις χωρις παθος ωστε να μη παρερμηνευεις. τελος και απο εμενα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Στο 80 που θα παίζουμε με 8 να δω τί θα λέτε... Σακατηδες θα φύγουμε από εκεί

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να αντιμετωπιζει η γρια το παιχνιδι σαν ντερμπι το καταλαβαινω,εμεις γιατι το κανουμε και εχουμε παρασυρθει αφηνωντας στην ακρη την ηρεμια που εχουμε συνηθως δεν καταλαβαινω.Ας ηρεμησουμε και να βγουμε στο δευτερο χωρις εκνευρισμο και υπερβολες και θα εχουμε ευκολο εργο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”