11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Εκπληκτικός..Παίρνει την μπάλα και εφορμά φουλ στην αντίπαλη περιοχή.Απίστευτο θράσσος,μεγάλη ταχύτητα,αλητεία (γκολ με το εξωτερικό ρε τεράστιε;) και εκπληκτικό άλμα.
Γεννήθηκες ΠΑΟΚ και δεν το ήξερες παιχταρά μου.
Γεννήθηκες ΠΑΟΚ και δεν το ήξερες παιχταρά μου.
- Παλαιολόγος
αυτο
απιστευτα πραγματα
αν ηταν παιχνιδι θα λεγαμε εχει τρομερο gameplay
απιστευτα πραγματα
αν ηταν παιχνιδι θα λεγαμε εχει τρομερο gameplay
Και το γκολ της Εθνικής με Τσεχία η συγκεκριμένη κομπίνα ήταν.Dimg4 έγραψε:Ηταν η πιο δουλεμενη κομπινα του Σαντος ρε συ, αν βαλεις να δεις χαιλαιτς, θα δεις πολλα γκολ με κεφαλιες
Απλα΄ήθελε αυτός που εκτελεί απ΄οπλάγια να έχει ζυγισμένο πόδι.

Προσωπικά το εξωτερικό φάλτσο ήταν κομμάτι της μαγειας του γκολ. Το άλλο μισό ο ανάποδος χρόνος εκτέλεσης. Το είχα ξαναδεί με Τόρες όταν έπαιζε με Λίβερπουλ ενάντια σε Τσέλσι.
Ο Πέτρος, που θαρρείς και είναι μέλος συνδέσμου κάπου στα δυτικά από τα 7 του χρόνια, θα αγαπήσει και θα αγαπηθεί όσο λίγοι στον ΠΑΟΚ
-
- Mr Ξερόλας 2019
theo-drama έγραψε:Και τον Βιερινια θα ξεπερασει αυτος και θα μας κανει να τον ξεχασουμε.
- ΑποστόληςΑ
Ο Σταύρος χθες, στα αθλητικά του ΣΚΑΙ, δήλωσε οπαδός του Ενρίκε. Επίσης οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι όντως ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Ο Βαρούχας όμως μας τα χάλασε (ως συνήθως).
Τέο...Ειλικρινά σε λέω, δεν το ξέρω ακόμα ρε φίλε, αλλά μετά το χθεσινό ημίχρονο του, αρχίζω να ψιλιάζομαι ότι όντως έχεις δίκαιο, συμπληρώνοντας-επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο την δική μου εκτίμηση...theo-drama έγραψε:Τον Γκαρι ή τον Βιερινιαgoran 64 έγραψε:Σφεντόνα τον κόβω...Μάλλον θα ξεχάσουμε γρήγορα τον Γκάρι...

Τι να πρωτοπώ γι αυτόν τον "αληταρά" μετά το χθεσινό 45άλεπτο που έπαιξε???
1...Για το πάθος του να ξεσηκώσει με την κλασική χειρονομία την κερκίδα πηγαίνοντας να στήσει την μπάλα στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ???
2...Για την πυξίδα που έχει μάλλον εμφυτευμένη μέσα στον εγκέφαλο του, η οποία είναι μάλιστα "κολλημένη" και δείχνει πάντα προς την αντίπαλη εστία, αναβοσβήνοντας ταυτόχρονα μια ταμπέλα που γράφει ΜΠΟΥΚΑ???
3...Για το απαράμιλλο πείσμα και πάθος του στα αμυντικά του μαρκαρίσματα???
4...Για το εκπληκτικά (για τον χρόνο και την πίεση του αγώνα για την νίκη, όταν το σκορ είναι ακόμα στο 2-2 και μένουν λίγα λεπτά για την λήξη) ψύχραιμο με εξωτερικό φάλτσο πλασεδάκι του στην εκτέλεση του 3ου γκολ και την μούρλα που τον δέρνει μετά πηδώντας τις πινακίδες και τρέχοντας καρφί στον λαό και την Θ4???
5...Για την τρέλα που βγάζει να σηκωθεί και να χτυπήσει αμέσως το φάουλ που κερδίζει απ την φονική σπρωξιά που τρώει όταν πάει να ξεχυθεί στην αντεπίθεση, μπροστά στο τέταρτο κοράκι και ατιμώρητη μάλιστα, έχοντας κάνει προ δευτερολέπτων με (άτσαλα απ την δύναμη της σπρωξιάς) "βαρελάκια" μια απόσταση 7-8 μέτρων εκτός χορταριού???
6...Για το ότι στην ίδια φάση, έχοντας σηκωθεί και ξαναμπεί μέσα στο γήπεδο, βλέποντας τον Βλάντο να του κάνει ένα μόνο νόημα, παίρνει πρέφα ότι πρέπει να ηρεμήσει πια ο ρυθμός και (ξανα)πέφτει κάτω κερδίζοντας αρκετά πολύτιμα δευτερόλεπτα δεχόμενος την ιατρική βοήθεια???
Το σίγουρο είναι ότι κι αυτός ο παίχτης θα λατρευτεί απ τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. γιατί (θα) το αξίζει!!!!

-
- Mr Ξερόλας 2019
++goran 64 έγραψε:Τέο...Ειλικρινά σε λέω, δεν το ξέρω ακόμα ρε φίλε, αλλά μετά το χθεσινό ημίχρονο του, αρχίζω να ψιλιάζομαι ότι όντως έχεις δίκαιο, συμπληρώνοντας-επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο την δική μου εκτίμηση...theo-drama έγραψε:Τον Γκαρι ή τον Βιερινιαgoran 64 έγραψε:Σφεντόνα τον κόβω...Μάλλον θα ξεχάσουμε γρήγορα τον Γκάρι...
Τι να πρωτοπώ γι αυτόν τον "αληταρά" μετά το χθεσινό 45άλεπτο που έπαιξε???
1...Για το πάθος του να ξεσηκώσει με την κλασική χειρονομία την κερκίδα πηγαίνοντας να στήσει την μπάλα στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ???
2...Για την πυξίδα που έχει μάλλον εμφυτευμένη μέσα στον εγκέφαλο του, η οποία είναι μάλιστα "κολλημένη" και δείχνει πάντα προς την αντίπαλη εστία, αναβοσβήνοντας ταυτόχρονα μια ταμπέλα που γράφει ΜΠΟΥΚΑ???
3...Για το απαράμιλλο πείσμα και πάθος του στα αμυντικά του μαρκαρίσματα???
4...Για το εκπληκτικά (για τον χρόνο και την πίεση του αγώνα για την νίκη, όταν το σκορ είναι ακόμα στο 2-2 και μένουν λίγα λεπτά για την λήξη) ψύχραιμο με εξωτερικό φάλτσο πλασεδάκι του στην εκτέλεση του 3ου γκολ και την μούρλα που τον δέρνει μετά πηδώντας τις πινακίδες και τρέχοντας καρφί στον λαό και την Θ4???
5...Για την τρέλα που βγάζει να σηκωθεί και να χτυπήσει αμέσως το φάουλ που κερδίζει απ την φονική σπρωξιά που τρώει όταν πάει να ξεχυθεί στην αντεπίθεση, μπροστά στο τέταρτο κοράκι και ατιμώρητη μάλιστα, έχοντας κάνει προ δευτερολέπτων με (άτσαλα απ την δύναμη της σπρωξιάς) "βαρελάκια" μια απόσταση 7-8 μέτρων εκτός χορταριού???
6...Για το ότι στην ίδια φάση, έχοντας σηκωθεί και ξαναμπεί μέσα στο γήπεδο, βλέποντας τον Βλάντο να του κάνει ένα μόνο νόημα, παίρνει πρέφα ότι πρέπει να ηρεμήσει πια ο ρυθμός και (ξανα)πέφτει κάτω κερδίζοντας αρκετά πολύτιμα δευτερόλεπτα δεχόμενος την ιατρική βοήθεια???
Το σίγουρο είναι ότι κι αυτός ο παίχτης θα λατρευτεί απ τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. γιατί (θα) το αξίζει!!!!![]()
![]()
Και να σε συμπληρωσω,αυτο το επιτοπιο αλμα του στο θεο,νομιζω ουτε ο χαμηλοκωλης,ο πουτανος το ειχε σε τετοιο βαθμο αλτικοτητας.
Μιλαμε για δυσθεωρατα υψη πεταει ο παικτουρας.
Ωρε γουστα που εχουμε να δουμε.

Θα του γνωρίσει καμιά φίλη το Μαρινάκι του ψηλού........
- john4serres
Έχει γυναίκα και μωρό. Αμάν βρε εσείς.Ale έγραψε:Καμμιά Βασούλα έχουμε για το πουλαίν;
Τότε να φέρει το μωρό να το γράψουμε από τώρα στο 3ο πίσω από την 5.
- Sick Bastard
Είναι και θέμα ομάδας όμως.Aureliano Buendia έγραψε:Τι υπέροχο να μπαίνει μία μεταγραφή με τη μία στην ομάδα και να μην περιμένουμε αιώνες ολάκερους να προσαρμοστεί, να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, να συνηθίσει το βιολογικό του ρολόι, να, να, να
Δίνει τρομερή ενέργεια, δείχνει φοβερά καυλωμένος, εξαιρετικό το τελείωμά του.
Όταν η μηχανή είναι καλοσυντηρημένη και καλολαδωμένη, αλλάζεις ένα γρανάζι και δουλεύει ρολόϊ.
Εμένα ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση.
Που σηκώνεται το ταμπελάκι για την αλλαγή του κι βλέπω έναν παίχτη που όλη η κίνηση του σώματός του, έδειχνε σαν τον ταύρο του ροντέο, που τον έχουν μαντρωμένο και κάποιος πάει να του ανοίξει την πόρτα.
Δεν ξέρω τι θα κάνει στο σύνολο της καριέρας του στην ομάδα, αλλά λίγες φορές έχω δει παίχτη να παίζει τέρμα-γκάβλα.
Και μετά, που μπήκε, άρχισε τα άλματα στο θεό.