VS Qarabağ FK-PAOK FC 20/10-20:00,OTE TV sport2 HD
- Lacedaemonian
Re: VS Qarabağ FK-PAOK FC 20/10-20:00,OTE TV sport2 HD
αυτο που με προβληματισε ειναι βαρελα-κρεσπο και οι εθυκολια που χανουν τον παικτη...
Οι παιχτες μας παιζουνε όχι με τη μια,αλλα με τη μιαμιση, και ετσι υπαρχει ένα συνεχες ρετάρισμα.Ο δε Γκαρη δε μαρκαρη σωστα σημερα μεχρι τωρα και υπαρχει κανο αριστερα.Θελει πιο απλα,στρωτα, να παιξουνε,και μεσα ο Μπισεσβαρ.Η ομαδα μπορει,και πρεπει να τον παρει αυτό τον αγωνα.
Η αποδοση μας ειναι καρμπον με το παιχνιδι της λιμπερετς και ολως τυχαιως ειχαμε ακριβως τον ιδιο αξονα.
Με το Χ παιρνάμε σίγουρα. Είναι φανερό οτι το πάμε λάου λάου το ματς για να το βγάλουμε με 0 παθητικό. Δυο φάσεις μας κάνανε και το δοκάρι μου φαίνεται ή στραβοκλωτσιά ήτανε ή βρήκε τον Βαρέλα.
Το πρόβλημά μας είναι ότι υπάρχει μπέρδεμα στις θέσεις και τρομερή ασυνεννοησία ειδικά όταν βγαίνουμε μπροστά. Με τόσους καινούριους παίκτες μέσα είναι λογικό. Νομίζω ότι δεν κρατάμε μπάλα καθαρά λόγω μπερδέματος χαφ με τους μπροστά. Αν ηρεμήσουμε λίγο ίσως να πατήσουμε καλύτερα μπάλα.
Το πρόβλημά μας είναι ότι υπάρχει μπέρδεμα στις θέσεις και τρομερή ασυνεννοησία ειδικά όταν βγαίνουμε μπροστά. Με τόσους καινούριους παίκτες μέσα είναι λογικό. Νομίζω ότι δεν κρατάμε μπάλα καθαρά λόγω μπερδέματος χαφ με τους μπροστά. Αν ηρεμήσουμε λίγο ίσως να πατήσουμε καλύτερα μπάλα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αυτός ο μέτριος αντίπαλος μέχρι να μείνει με 10 στην Φλωρεντία μπορούσε να ήταν μπροστά άνετα με δυο γκολ.
Δεν είναι τόσο αστείες αυτές οι ομάδες Όσο νομιζετε
- Lacedaemonian
Συμφωνω πολυ με vs και επισης με νασο στο οτι ο Γκαρυ δε μαρκαρει.
Το ελληνικο πρωταθλημα ειναι ενα για τον πεο, στημενο πρωταθλημα ημιτριτοκοσμικης χωρας και εμεις φυσικα νομιζουμε οτι ομαδα του Γιουροπα Λιγκ στην σουπερ λιγδ θα ηταν μικρομεσεα ομαδα.desperando έγραψε:Αυτός ο μέτριος αντίπαλος μέχρι να μείνει με 10 στην Φλωρεντία μπορούσε να ήταν μπροστά άνετα με δυο γκολ.
Η ομάδα παίζει όπως είναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ να παίζει.
Εδώ ακόμα και η ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ενδεκάδα και είναι ακόμα αδούλευτη με δεκάδες λάθη. Αυτή που έχει και "πειραματικής" φύσεως αλλαγές μέσα, δεν θα έβγαζε θέματα;
Πρέπει να είναι κανείς ΤΕΡΜΑ προκατειλημμένος για να κατακρίνει τον Τιαμ σήμερα. ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.
Ο παίκτης εγώ είδα οτι μπαίνει ΠΟΛΥ πιο δυνατά από τον Κλάους στις μονομαχίες και έχει ταχύτητα. Αυτό για ένα εκτός έδρας ματς δεν είναι κακό. Έκανε και πολλά λάθη βέβαια αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από άλλους, πιο "βασικούς" συμπαίκτες του.
Τσίμιροτ, Σάχοφ Κάμπος για μένα οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις.
Βαρέλα μπήκε ΥΠΕΡ-τρακαρισμένος.
Λέοβατς τα γνωστά σκαμπανεβάσματα.
Γκάρι ορισμός του οτι ναναι.
Εγώ λέγω πέτα μέσα τον Μπίσεσβαρ στο 60 να τους κάνει τατιάνα.
Οι αντίπαλοι έχουν πολύ δυναμική και αεράτη ομάδα απ τη μέση και μπροστά, αλλά πίσω με την πίεση που ασκήσαμε σε ΠΟΛΛΕΣ φάσεις, τα χάνουν τελείως. Μακάρι να είχαμε μια σοβαρή διανομή μπάλας από εκεί κι έπειτα.
Σε γενικές γραμμές νομίζω το ματς είναι όπως το περιμέναμε, απλά ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα ΠΟΛΛΑ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ βήματα για να λέει οτι έκανε ομάδα στιβαρή και πραγματικά δυνατή.
Οπότε μη τρελαίνεστε.
Εδώ ακόμα και η ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ενδεκάδα και είναι ακόμα αδούλευτη με δεκάδες λάθη. Αυτή που έχει και "πειραματικής" φύσεως αλλαγές μέσα, δεν θα έβγαζε θέματα;
Πρέπει να είναι κανείς ΤΕΡΜΑ προκατειλημμένος για να κατακρίνει τον Τιαμ σήμερα. ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ.
Ο παίκτης εγώ είδα οτι μπαίνει ΠΟΛΥ πιο δυνατά από τον Κλάους στις μονομαχίες και έχει ταχύτητα. Αυτό για ένα εκτός έδρας ματς δεν είναι κακό. Έκανε και πολλά λάθη βέβαια αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από άλλους, πιο "βασικούς" συμπαίκτες του.
Τσίμιροτ, Σάχοφ Κάμπος για μένα οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις.
Βαρέλα μπήκε ΥΠΕΡ-τρακαρισμένος.
Λέοβατς τα γνωστά σκαμπανεβάσματα.
Γκάρι ορισμός του οτι ναναι.
Εγώ λέγω πέτα μέσα τον Μπίσεσβαρ στο 60 να τους κάνει τατιάνα.
Οι αντίπαλοι έχουν πολύ δυναμική και αεράτη ομάδα απ τη μέση και μπροστά, αλλά πίσω με την πίεση που ασκήσαμε σε ΠΟΛΛΕΣ φάσεις, τα χάνουν τελείως. Μακάρι να είχαμε μια σοβαρή διανομή μπάλας από εκεί κι έπειτα.
Σε γενικές γραμμές νομίζω το ματς είναι όπως το περιμέναμε, απλά ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα ΠΟΛΛΑ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ βήματα για να λέει οτι έκανε ομάδα στιβαρή και πραγματικά δυνατή.
Οπότε μη τρελαίνεστε.
- Lacedaemonian
Κακη αντιδραση βαρελα
Πάντως, Οπως στην Τσεχια, εμφανης διάφορα φρεσκαδας/ταχυδυναμης..
Πάντως, Οπως στην Τσεχια, εμφανης διάφορα φρεσκαδας/ταχυδυναμης..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 20 Οκτ 2016, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν μπορουμε να συνδιαστουμε με επιτυχια μπροστα... εχουμε θεμα στην τελικη πασα!MANIAKOS έγραψε:Εγω δε θα άλλαζα τπτ εξαιρετικά παιζουμε
Κατα τ`αλλα η ομαδα παιζει κατι το οποιο ειναι ενδιαφερον... πιεζουμε παρα πολυ ψηλα και αυτο φερνει αποτελεσμα, ασχετως αν δεν το εκμεταλευομαστε! Αν αυτο γινοταν απο τους δικους μας στην τουμπα, θα επεφτε πολυ γιουχα.. για αυτο δειτε λιγο αλλιως... βλεποντας το ματς πιστευεις πιο πολυ οτι ειναι θεμα χρονου να εκμεταλευτουμε ενα λαθος τους και κανουμε γκολ παρα να απειληθουμε απο τον αντιπαλο ο οποιος ναι μεν εβγαλε δυο φασεις με κατι σεντρες της απελπησιας, απο την αλλη ομως δεν ειναι ικανος να κυκλοφορησει την μπαλα ουτε καν εξω απ`την περιοχη του!
Ελπιζω να μην πληρωσουμε τις ευκαιριες που μας δοθηκαν αλλα δεν τις εκμεταλευτικαμε!
Ο Τζαλμα ειναι καλος σημερα.. οτι συμβαινει περναει απο τουτον εδω το μαυρο!
Στο οτι εχουμε συνεχεια προβλημα στον αξονα ειναι και θεμα του προπονητη, μη τα ριχνουμε ολα στους παικτες.
Οχι οτι θελω να κατηγορισω τον Ιβιτς αλλα επιλογη ειναι το οτι δεν στηνεται για κατοχη μπαλας η ομαδα.
Οχι οτι θελω να κατηγορισω τον Ιβιτς αλλα επιλογη ειναι το οτι δεν στηνεται για κατοχη μπαλας η ομαδα.