Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
2%
Μάτος
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Μαλεζάς
2
2%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
1
1%
Σάκχοφ
5
5%
Τζάλμα
4
4%
Γκάρι
2
2%
Μπίσεσβαρ
87
78%
Κλάους
2
2%
Κίτσιου
1
1%
Βαρέλα
1
1%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 111

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ δηλαδη πρωτη φορα βλεπεις να γινεται συγκριση αποδοσεων μεταξυ ομαδων στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο? Ο παοκτσης το ανακαλυψε? Εγραψες πως εχασε βαθμους ο ΠΑΟΚ απο ξανθη και ασκηθηκε σκληρη κριτικη αλλα εχασε και ο βαζελος και εκει τσιμουδια.Τι ακριβως επρεπε δηλαδη να κανει ο παοκτσης? Να αρχισει να κραζει στα φορουμ τον βαζελο? Τι ακριβως θα προσεφερε αυτο στον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@flash φυσικα και εχει σχεση το αν γεμισει το γηπεδο απο το ποσο δυνατο ειναι το οπαδικο σου κινημα.

κατα τ αλλα και για τον ορο φιλαθλοι αμφιβαλλω καθοτι εξ ορισμου φιλαθλος ειναι ο

φίλαθλος, -η, -ο

που αγαπά τα αθλήματα
που σέβεται μια ορισμένη ιδέα του αθλητισμού.

οσοι πληρουν αυτες τις προυποθεσεις ειναι φιλαθλοι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασε buffalo ναι θα μπορουσε η τουμπα να εχει και μεγαλυτερη προσελευση φιλαθλων αλλα επισης με ολα οσα εχει περασει ο παοκτσης τα τελευταια 30 χρονια θα μπορουσε να ηταν και πολυ χειροτερα και μιας και μιλαμε για τους χειροτερους οπαδους του κοσμου θες μηπως να συγκρινουμε την αντιμετωπιση οπαδων του γαυρου του χορτασμενου γαυρου μετα απο ανεπιτυχη αποτελεσματα ουτε καν χρονιες.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

joshua έγραψε:Εσυ δηλαδη πρωτη φορα βλεπεις να γινεται συγκριση αποδοσεων μεταξυ ομαδων στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο? Ο παοκτσης το ανακαλυψε? Εγραψες πως εχασε βαθμους ο ΠΑΟΚ απο ξανθη και ασκηθηκε σκληρη κριτικη αλλα εχασε και ο βαζελος και εκει τσιμουδια.Τι ακριβως επρεπε δηλαδη να κανει ο παοκτσης? Να αρχισει να κραζει στα φορουμ τον βαζελο? Τι ακριβως θα προσεφερε αυτο στον ΠΑΟΚ?
αυτο που εγραψα δεν ηταν γενικοτητα. ηταν μια απαντηση σε αυτο που εγραψε ο σερα. ειπε δεν με ενδιαφερει τι κανει ο χι βαζελος. και εγραψα. ναι να μη μας ενδιαφερει τι κανει αλλα οχι μονο οταν χανει. να μη μας ενδιαφερει και οταν κερδιζει.

τωρα αν εσυ θες να μας ενδιαφερει, παλι ναι θα σου πω. να μας ενδιαφερει. και οταν χανει και οταν κερδιζει.

δεν καταλαβαινω απο που αρπαχτηκες
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

joshua έγραψε:Ασε buffalo ναι θα μπορουσε η τουμπα να εχει και μεγαλυτερη προσελευση φιλαθλων αλλα επισης με ολα οσα εχει περασει ο παοκτσης τα τελευταια 30 χρονια θα μπορουσε να ηταν και πολυ χειροτερα και μιας και μιλαμε για τους χειροτερους οπαδους του κοσμου θες μηπως να συγκρινουμε την αντιμετωπιση οπαδων του γαυρου του χορτασμενου γαυρου μετα απο ανεπιτυχη αποτελεσματα ουτε καν χρονιες.
οι γαυροι τζοσουα μια χαρα μαντρωμενοι ειναι. και φαινεται απο τα διαρκειας τους με μεταγραφες του που...ου που κανανε φετος.

δε σου λεω επ ουδενι βεβαια να γινουμε σαν τους γαυρους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Συγκρινεις τα διαρκειας του γαυρου με 20 χρονια τσαμπιονς λιγκ,20 χρονια τιτλων ,καινουριου γηπεδου με του ΠΑΟΚ και θα μας βγαλεις και υπο επειδη εχουν 3-4000 παραπανω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 17 Οκτ 2016, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

joshua έγραψε:Συγκρινεις τα διαρκειας του γαυρου με 20 χρονια τσαμπιονς λιγκ και 20 χρονια τιτλων με του ΠΑΟΚ και θα μας βγαλεις και υπο επειδη εχουν 3-4000 παραπανω?
εσυ μου εβαλες το γαυρο σε συγκριση τζοσουα οχι εγω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα κανεις πλακα? Εσυ το ξεκινησες ολο αυτο και το συνεχιζεις ακομα προσπαθωντας να αποδειξεις τι? Το ποσο κακοι ειναι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ και μου λες οτι εγω συνεκρινα με τον γαυρο?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

πρωτον εγω δεν εβαλα κανεναν γαυρο σε συγκριση. ειπα πως αυτο που λαμβανω τον τελευταιο καιρο απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ (απο μακρια) και μεχρι πριν 8 μηνες απο κοντα ειναι αρρωστο και δεν εχω συναντησει πουθενα τετοιο μισος οπαδων για την ομαδα τους.

ουτε γαυρους εβαλα ουτε παρτιζανους ουτε σανλορεντζιους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορυ μαλλον αλλος εγραψε πως ο παοκτσης ειναι ο χειροτερος οπαδος στον κοσμο.Εγω επειδη τυγχανει να ειμαι Αθηναιος και προφανως συναναστρεφομαι περισσοτερο οπαδους αλλων ελληνικων ομαδων θα σου πω οτι ολοι μοιαζουν πολυ περισσοτερο απο οσο θελουν να πιστευουν καποιοι.Δεν ειναι παοκτσης,βαζελος,χανουμε,κατα βασην ελληνας ειναι ο οπαδος και την δικη του νοοτροπια κουβαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 17 Οκτ 2016, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

οχι εγω το εγραψα γιατι οπως λεω και απο πανω δεν εχω δει τοσο μισος πουθενα απο οπαδο προς την αγαπημενη του ομαδα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχει χαθει το μετρο.Για να μη παρεξηγιομαστε αυτο που λεμε ειναι οτι σε τετοια παιχνιδια πρεπει να δειχνεις αναλογο παθος με τον αντιπαλο και ως καλυτερη ομαδα να τα τελειωνεις απο νωρις γιατι την εχεις πατησει πολλες φορες,κοινως το παθημα να γινεται μαθημα.Αυτα.
Για την κερκιδα ..θλιψη.Καποτε λεγαμε μη γινουμε αμερικα με τα defence,defence .Εκει τουλαχιστον το φωναζει ολο το γηπεδο.Εδω ειναι λες και βλεπεις θεατρο οταν απεχει η 4.
Εχουμε μεινει με τα περασμενα μεγαλεια(διηγωντας τα να κλαις) περηφανευομαστε για αυτα,τα μνημονευουμε αλλα για προσπαθεια να τα πλησιασουμε εστω, ουτε κουβεντα.
Βλεπω ανθρωπους γυρω μου που οταν αρχιζει ενα συνθημα θα πουν αυθορμητα τις πρωτες λεξεις και μετα μαζευονται κοιτωντας τριγυρω λες και καναν κανα εγκλημα.Ειναι τοσο δυσκολο ν αφεθεις στο συναισθημα τη σημερον ημερα? :? :?

stelyk έγραψε:απο τον μη καταλογισμο πεναλτυ με τον νου τους χτες

Εικόνα

επρεπε να περασει απο μεσα..
:o :o :o

ΥΓ Περι φορουμ γενικη παρατηρηση ,το γραφε και πανω απ τη 5 καποτε στο πιο συγκεκριμενο
Γ@ΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μαλλον κπ πριμ έχασε αυτος
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Περι φορουμ γενικη παρατηρηση ,το γραφε και πανω απ τη 5 καποτε στο πιο συγκεκριμενο
Γ@ΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Κάποιοι το έχουμε βάλει και στην υπογραφή μας :D
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

MANIAKOS έγραψε:Μαλλον κπ πριμ έχασε αυτος
:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”