Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι παντως απιστευτο πως μετα απο σχεδον 22 μεταγραφες νομιζω τα τελευταια 2 χρονια και μαλιστα απο Αρνεσεν και Μιχελς,αν εξαιρεσεις τον Ματος και ελπιζω συντομα τον Βαρελα σχεδον για ολους τους αλλους παικτες ισχυει ενα Ναι μεν αλλα και καπως ετσι εξηγειται πως αλλος θελει εξτρεμ,αλλος επιθετικο,αλλος αριστερο μπακ,αλλος 8ρι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μπορεί όμως να φταίει απλά η "φαγούρα", η μίρλα, η απληστία, ο "νεοπλουτισμός", η ματαιοδοξία, η υπερβολική βιασύνη, η έλλειψη πίστης και βέβαια το πιο σίγουρο, η αμπαλίαση μας, που ο καθένας μας θέλει και έναν παίχτη σε κάποια διαφορετική θέση και η ομάδα μας να είναι πιο πλήρης από ποτέ, δίχως φυσικά να το βλέπουμε!!!!

Μπορεί λέω...μπορεί...μιας και δεν άκουσα τον προπονητή μας να θέλει κανέναν σε καμιά θέση...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Είμαι κοντά σ αυτό που λέει ο γκοραν

Πιο πολύ φταίνε τα ανικανοποίητα ένστικτα μας και αυτή η μανία μας στο μεν αλλά.

Ποιος αμφιβάλλει ότι αν ερχόταν σήμερα ο Γκαρσία ,δεν θα λέγαμε Ναι μεν αλλά... Και γι αυτον.

Δυστυχώς ξεχνάμε συνέχεια σε πιο πρωτάθλημα αγωνιζόμαστε και κρίνουμε τους παίκτες μας νομίζοντας ότι παίζουμε στην πρεμιερ λιγκ.

Είμαστε αχορταγοι και κάτι τέτοιο φαίνεται και από την δημιουργία του παρόντος τοπίκ με τη λήξη της μεταγραφικές περιόδου
Δεν αγαπάμε όσο θα έπρεπε την ομάδα και τους παίκτες της.
Η περίπτωση μας περισσότερο μοιάζει με "κακο" σύζυγο που έχει την γυναίκα του στα μπινελίκια και αναγνωρίζει την αξία της οταν αυτή έχει πλέον φύγει
Αλήθεια πόσες φορές αναπολυσαμε ποδοσφαιριστή ενώ είχε φύγει?Ενώ όσο ήταν στην ομάδα το μπινελίκι και οι χαρακτηρισμοί πήγαιναν σύννεφο?
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

desperando έγραψε:Ποιος αμφιβάλλει ότι αν ερχόταν σήμερα ο Γκαρσία ,δεν θα λέγαμε Ναι μεν αλλά... Και γι αυτον.
Γιατί όταν ήρθε ο Γκαρσία δεν είχαμε τον κολκα με τα ναι μεν αλλα...δεν παταει περιοχη? Ε ολο και καποιον θα ειχε επηρεασει και τοτε.

Οχι μονο νομιζουμε οτι παιζουμε σε καμια πρεμιερ οπως λες, αλλα ειμαστε πολλες φορες του υψους και του βαθους οσον αφορα τους αντιπαλους. Και δεν εννοω μονο το ποκ. Εχουμε ματς π.χ με την Χ ομαδα, πριν τον αγωνα λεμε "ελα μωρε το χωριο". Αμα φερουμε καν Χ ομως, μετα λεμε "ναι αλλα δες τον χωριο, εχει τον ταδε παιχταρα. Που τους βρισκους κτλ.."

Καημο το έχω μια χρονια οι δικοι μας παιχτες να φαινονται καλυτεροι απ'οτι πραγματικα ειναι. (Και να μην κλαταρουν τον Δεκεμβρη)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

PAOKhead έγραψε:
desperando έγραψε:Ποιος αμφιβάλλει ότι αν ερχόταν σήμερα ο Γκαρσία ,δεν θα λέγαμε Ναι μεν αλλά... Και γι αυτον.
Γιατί όταν ήρθε ο Γκαρσία δεν είχαμε τον κολκα με τα ναι μεν αλλα...δεν παταει περιοχη? Ε ολο και καποιον θα ειχε επηρεασει και τοτε.
Βασικά για την ιστορία...Ο συγκεκριμένος όρος πρωτοαναφερθηκε από τον συγκεκριμένο αρδ για τον Γκαρσία όταν με το τέλος της πρώτης σεζόν του στον ΠΑΟΚ ο ζήσης μαζί με τον σαντος θεώρησαν ότι δεν τους κάνει.
Έτσι προσπάθησαν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι δεν κάνει,με μια από τις μεγαλύτερες τους αιτιολογήσει ότι δεν πατάει περιοχή.

Ευτυχώς για μας ο ζαγορ μαζί με τον κόσμο τον κράτησαν και είδαμε τις επόμενες σεζόν έναν πραγματικά τεράστιο ποδοσφαιριστή
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Σωστός. Πράγματι προς το τέλος της 1ης χρονιάς τα έλεγε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Ντεσπε εσυ δεν εγραψες πως στα φορ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ τη βγαζουμε και πως στα εξτρεμ υπαρχει θεμα αν δεν ανεβει ο Καμπος? Εσυ δεν εγραψες στο τοπικ που οπως λες ειναι ενδεικτικο της λανθασμενης νοοτροπιας?Δηλαδη οταν ο κοσμος βλεπει τον Τζαλμα, παικτη των 900.000 να μην εχει μια θετικη ενεργεια απεναντι σε παικτες που αμοιβονται με 20.000 πρεπει απλα να λεει υπομονη και ολα καλα καααποια στιγμη θα ανεβει ο παικτης και δεν πρεπει να γκρινιαζουμε? Δεν παιζει ο κοσμος μπαλα,απλα βλεπει και κρινει.Θελεις να κατσουμε να βρουμε που κατεληξε η πλειοψηφεια των παικτων που αποχωρησε απο την ομαδα?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Η κριτική πρώτα πάει στο πρόσωπο μου και έπειτα σε όλους τους άλλους
Μην νομίζεις ότι βγάζω την ουρά μου απ έξω
Το ότι δεν δίνω στον Χ τζαλμα τον χρόνο να προσαρμοστεί σαν οπαδό δεν με τιμάει
Όπως δεν με τιμούσε το ότι ξεσκιζα τον Μακ πέρσι και τώρα λέω τι καλά να τον είχαμε

Λίγη θετικοτερη ματιά απ όλους μας δεν βλάπτει...Και υπομονή...πάνω απ όλα υπομονη
Και μην μου πει κανείς πόσο ακόμα υπομονή να κάνει αυτός ο λαός, γιατί άλλη υπομονή και για αλλα πραγματα έκανε το 2000 και άλλη σημερα.

Υγ ήμαστε αλλοπροσαλλοι και συνεχώς των άκρων.Είμαστε αυτοί που με δυο καλές εμφανίσεις βγάζουμε την ομάδα αήττητη πρωταθλήτρια ενώ με δυο άσχημες εμφανίσεις φέρνουμε την καταστροφή και τους βγάζουμε όλους άχρηστους.
Πρέπει να μάθουμε να ισορροπουμε
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

desperando έγραψε:Είμαι κοντά σ αυτό που λέει ο γκοραν
Δεν αγαπάμε όσο θα έπρεπε την ομάδα και τους παίκτες της.
Η περίπτωση μας περισσότερο μοιάζει με "κακο" σύζυγο που έχει την γυναίκα του στα μπινελίκια και αναγνωρίζει την αξία της οταν αυτή έχει πλέον φύγει
Αλήθεια πόσες φορές αναπολυσαμε ποδοσφαιριστή ενώ είχε φύγει?Ενώ όσο ήταν στην ομάδα το μπινελίκι και οι χαρακτηρισμοί πήγαιναν σύννεφο?
Τα είπες όλα!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

desperando έγραψε: Δεν αγαπάμε όσο θα έπρεπε την ομάδα και τους παίκτες της.
Με τόσες αποτυχίες σε τίτλους, 30 και χρόνια τώρα, ναι ναι οκ, η εο, άντε σε βάζω το κύπελλο μόνο, 13 χρόνια
μόνο αυτοί που αγαπούν παράφορα κάθε χρόνο λένε, ''φέτος είναι η χρονιά μας για κούπα.''

Οι αναπολήσεις γίνονται γιατί συνήθως ερχόταν χειρότεροι απ αυτούς που έφυγαν.
Όταν ο Λίνο έχει καμιά 4 χρόνια που έφυγε απ την ομάδα και τον αντικατέστησε ο Σπυρόπουλος ξέρω γω, τι να κάνω, να μην αναπολήσω τον Λίνο;
Όταν μετά τον Μίετσελ, έπαιζε η ομάδα με τον Φρούντζαρο, τι να κάνω, να λέω κοίτα τον Μολδαβό, τον κατάπιε τον Πολωνό;
Κι λίγο μπάστα με το και καλά, ''ανελέητο μπινελίκι'', όλοι οι παίχτες στον κόσμο έχουν μπινελικωθεί απ τους οπαδούς τους, εδώ πέρυσι υπήρχε πεσίδι κανονικό στον Jaime της Real που στην τελική πήρε και το CL, τι να λέμε.
Αν δεν παίζεις καλά, μία, δύο, τρεις, δέκα, ε κάπου από κάποιον θα την ακούσεις.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Όσο δεν αλλάζει η φιλοσοφία, επίπεδο δεν ανεβαίνουμε. Και να πάρουμε κάποια στιγμή έναν τίτλο, δύσκολα θα έχει συνέχεια. Τι εννοώ? Κρατάμε τους μέτριους και διώχνουμε τους καλούς. Κι όταν έρχονται καλοί, τους βάζουμε να παίξουν χωρίς να βγαίνει η χημεία. Παράδειγμα: Ήρθε ο Νομπόα και τον έβαλαν να κάνει δίδυμο στο κέντρο με το Τζιώλη. Μα είναι δυνατόν να παίζουν μαζί δυο ίδιοι σχεδόν παίχτες και μάλιστα αργοί? Τότε βγήκε παλτό ο Νομπόα κι έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Τώρα επειδή ήρθε ο Σάχοφ που επίσης δεν μπορεί να παίξει με Τζιώλη αλλά πρέπει να παίζει έφυγε ο Τζιώλης. Game of thrones κανονικό. Ανανεώνουμε Γλύκο. Γιατί? Μήπως βρει πρόταση και τον χάσουμε? Ένα καλοκαίρι έψαχνε και δε βρήκε. Και να βρει τι έγινε, ο Σέρβος που παίρνει και καλό συμβόλαιο για βασικός δεν ήρθε? Τον Τσίμιροτ που πρέπει να τον είχαμε ανανεώσει από καλοκαίρι τον αφήνουμε. Στο τέλος θα τον χάσουμε με κανα δυο μύρια. Ο Γκάρι τραβάει το κάρο στα εξτρέμ κι όμως παίρνει 2-3 φορές λιγότερα από τον άλλο εξτρέμ, τίποτα δεν ακούγεται για αναπροσαρμογή. Αν το καλοκαίρι θελήσει να φύγει προσωπικά δεν θα μου κάνει εντύπωση.
Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού έχω πει πολλές φορές τη γνώμη μου από το καλοκαίρι, πλην του Μάτος και ίσως του Βαρέλα οι άλλοι είναι απλά μέτριοι και στοιχήματα που δεν κάνουν διαφορά. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί, ειδικά αν ο τεχνικός διευθυντής δεν είναι καλός (προσωπική μου άποψη). Για μένα όμως το πρόβλημα είναι στον κορμό, στους Έλληνες. Έχουμε σχεδόν 15 Έλληνες στην ομάδα κι εθνική καλούνται 3 και παίζει 1. Πολύ μικρό ποσοστό για ομάδα πρωταθλητισμού που δείχνει ότι έχουμε πολλούς μέτριους. Δεν έχουν καν προτάσεις από άλλες ομάδες. Όσο μένουν τόσο πολλοί μέτριοι δε νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Χρειάζεται ξεκαθάρισμα με κυνισμό, με ποδοσφαιρικά κριτήρια και χωρίς συναισθηματισμούς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

@Johnys999...

1...Πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει (ξεκίνησε ήδη) ξεκαθάρισμα του ρόστερ με ποδοσφαιρικό κυνισμό σε κάποιο βάθος χρόνου?
2...Μέτρησες πόσοι έφυγαν ήδη φέτος?
3...Γίνεται σε μια μεταγραφική περίοδο να φύγουν 20 παίχτες και να έρθουν άλλοι τόσοι δίχως μεγάλο κόστος? Εσύ δηλαδή είσαι τόσο υπομονετικός που θα το άντεχες να μην μπούμε φέτος ομίλους E.L. και να μην βγούμε καν Ευρώπη του χρόνου ή θα έκραζες νυχθημερόν? Ο Ιβάν θα το άντεχε μήπως ή θα (ξανα)διέλυε τα πάντα?
4...Τους νεαρούς διεθνείς δεν τους υπολογίζεις θεωρώντας τους όλους μέτριους?
5...Είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με Τσίμιροτ και Γκάρυ? Γιατί όχι δηλαδή? Επειδή δεν μας τα γράφουν οι ανίδεοι οι ΑΡΔ?
6...Ο Γλύκος θα σε πειράξει πολύ αν, τώρα που μπαίνει στην ωριμότερη ηλικιακά-εμπειρικά φάση ενός τερματοφύλακα, ανανεώσει και αποτελεί έναν απ το βασικό σου δίδυμο με τον Σέρβο? Μήπως προτιμάς τον "τρίτο" μας?
7...Τα κοράκια και τα άλλα παρακλάδια της ΕΟ που οργιάζουν ακόμα σε βάρος μας τα λαμβάνεις καθόλου υπ όψιν σου?
8...Στο γήπεδο πηγαίνεις? Διαρκείας έχεις αγοράσει?

Απάντησε μου επίσης αριθμημένα σε παρακαλώ...Αν θέλεις φυσικά... 8-)

Υ.Γ. Game of thrones δεν παρακολουθώ αλλά έχω ακουστά ότι έχει να κάνει πολύ με συνωμοσίες και μηχανορραφίες, του αίσχιστου είδους μάλιστα...Οπότε...
9...Αυτά μήπως εννοείς ότι γίνονται στον Π.Α.Ο.Κ. ακόμα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο τεχνικός διευθυντής δεν είναι καλός αυτή είναι η ουσία του ποστ..... Ο κακός τεχνικός διευθυντής..... Και ας έχει δώσει πολύ καλά δείγματα μέχρι τώρα....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ε ναι για...Ξέχασα...Περιμένει στην ουρά κι εκείνος ο έρμος ο ζησ@κος βλέπεις, το καλό παιδί... :geek:
Άνεργος ο καημένος πλέον (πλην των επιχειρήσεων S.M. που είναι συνέταιρος)... :oops:
Τζάμπα χάνεται τόσο δυνατό χαρτί για έναν Π.Α.Ο.Κ. που "όλοι μας ονειρευόμαστε"... :(
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Γκόραν να σου πω γιατί τα λέω αυτά...
1. Όχι, δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει ξεκαθάρισμα, το θέμα είναι πως θα γίνει. Αν γίνει ως συνέπεια άλλης μιας αποτυχημένης χρονιάς θα καούν και τα χλωρά μαζί. Πάντως μέχρι τώρα ανανεώσεις βλέπω και αναρωτιέμαι πώς θα πετύχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα με τα ίδια υλικά.
2. Πολλοί έφυγαν, συμφωνώ, αλλά το υλικό παραμένει μέτριο.
3. Γίνεται, με δύο τρόπους. Μπορείς να κάψεις μια χρονιά ώστε να πας για τα σπουδαία από την επόμενη, περίπου όπως ξεκίνησε πέρυσι, αλλά μάλλον ο κόσμος δεν έχει την υπομονή γι αυτό, έτσι αποδείχτηκε. Ή μπορείς ν αλλάξεις σχεδόν όλη την ομάδα αλλά να φέρεις 2-3 πραγματικά καλούς στους οποίους θα βασιστείς μέχρι να δέσουν οι υπόλοιποι. Δε νομίζω ότι οι άλλες ομάδες έκαναν λιγότερες μεταγραφές φέτος, το δέσιμο δεν ισχύει μόνο για μας.
4. Τους νεαρούς τους υπολογίζω, αυτή τη στιγμή όμως κανείς δε μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες τους. Και παίχτες στα 21 και πάνω δεν τους θεωρώ νεαρούς, μόνο στην Ελλάδα θεωρούνται ακόμα ταλέντα.
5. Ελπίζω να ακούω ευχάριστα σύντομα, πάντως έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα καλούσαν. Αυτοί θα σου φέρουν λεφτά στην τελική, ούτε ο Γλύκος ούτε ο Τζαβέλλας.
6. Ο "τρίτος" μας μας ψιρίζει κανονικά, από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έγιναν ποτέ ελέω dna. Για το Γλύκο τι να σου πω, τον ξέρουμε τα καλά και τα κακά του. Αν ο Σέρβος είναι εξίσου καλός γιατί να μη φύγει ο Γλύκος να κοιτάξουμε κάτι σε πιο νέο και με μεγαλύτερο ταβάνι? Βασικά μου κάνει εντύπωση που βιαζόμαστε τόσο να τον ανανεώσουμε. Ας είχαν ανανεώσει τα καυτά μέτωπα και μετά ας κοιτάζαμε και το Γλύκο.
7. Φυσικά τα λαμβάνω και έχω βγάλει τον καρκίνο κι εγώ όπως όλοι σας. Αλλά εδώ μιλάμε για την ομάδα. Αν σε κάθε κουβέντα βάζουμε μπροστά την εγκληματική είναι λιγάκι αποπροσανατολισμός. Άλλο πράγμα η ομάδα ως ομάδα, άλλο το μπουρδέλο στο οποίο παίζει. Βασικά γκόραν περιμένω πως και πως τη χρονιά που θα φυσήξει φρέσκος αέρας στην ομάδα και η λογική μας θα είναι πιο ευρωπαική και τεχνοκρατική. Εμείς όπως και να το κάνεις έχουμε τα κολλήματά μας, διαχρονικά λειτουργούμε -και σαν οπαδοί- πολύ πιο συναισθηματικά από άλλους. Για μένα αυτό πρέπει ν αλλάξει σε κάποιο βαθμό αν θέλουμε και τα αποτελέσματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”