Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Ajax

Glykos
1
1%
Leovac
1
1%
Tzavellas
22
17%
Crespo
2
2%
Matos
4
3%
Cimirot
26
20%
Shakhov
12
9%
Charisis
36
27%
Rodrigues
3
2%
Campos
7
5%
Athanasiadis
10
8%
Mystakidis
4
3%
Biseswar
2
2%
Koulouris
2
2%

Σύνολο ψήφων: 132

Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tsou »

buffalobill4 έγραψε: γενικα η 7 ειναι για σφαλιαρες αδιακριτως πλην των παιδιων κατω των 17.
μεγάλε μπούφαλο αδερφέ συνεχίζεις ακόμα καλύτερα και από τις προσδοκίες.
πριν έλεγες όσοι κράζουν να πάρουν πούλο δια παντώς από το ΠΑΟΚμάνια νε μέινουμε όσοι δε κράζουμε.
τώρα το πήγες ένα βήμα παραπάνω. σφαλιάρες αδιακρίτως στην θύρα 7 σε όλους αδιακρίτως πλην των παιδιών.

αδερφέ με κάνεις περήφανο. εγώ είμαι μαζί σου και παραπάνω.
όποτε αποφασίσεις να πας στην 7 τους δώσεις σφαλιάρες όλους πλην παιδιών πες μου να έρθω και εγώ να φέρω και κάνα λοστάρι, κάνα ρόπαλο του μπειζμπολ. και είπαμε αδιακρίτως μην ξεχνιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

stelyk έγραψε:Άντερλεχτ-Ροστόφ 0-2 (το 0-1 ο Νομπόα. Πέρασε η Ροστόφ μετά το 2-2 στο πρώτο ματς) Χαρά ο Ιβάν... :lol:
Μονακό-Φενέρμπαχτσε 3-1 (πέρασαν οι Γάλλοι μετά την ήττα 2-1 στην Τουρκία)
Γιουνγκ Μπόις-Σαχτάρ 2-0 και 4-2 στα πέναλτι. Πέρασαν οι Ελβετοί!
Στεάουα-Σπάρτα Πράγας 2-0 (πέρασαν οι Ρουμάνοι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα) Ουπς και ο Μπεκάλι, Σάμπο και Χάτζη χασανε χρυσή ευκαιρία...
Όλοι οι αδύναμοι περάσανε εκτός από έναν, βρείτε το αν μπορείτε...
Αν περνούσαμε νομίζω μπαίναμε στους ισχυρούς και αποφεύγαμε Porto City και Vilareal.

Το νιώθω το εγκεφαλικό να έρχεται!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

στους αδυναμους ημασταν παλι, μη την ψαχνεις..
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Παντως το ραδιοφωνο της Αθηνας δεν κραζει τον ΠΑΟΚ, κριμα λενε γιατι παιξαμε ωραια μπαλλα, ισαξιοι με Αγιαξ, κλπ. Τον γαβρο τον εχουν ψιλοσκισει!!! Δεν μπορω να καταλαβω...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ήμουν μπροστά όταν έγινε αυτό που ονομάζουν "επεισόδιο"

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΚΕΣ

2 πιωμένοι τύποι πήγαν και φώναζαν ασυναρτησίες για κλάους

τους συγκράτησαν τα σεκιούριτι και εκεί έληξε

ΡΕ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Ξεκινάω από τα καλά νέα
αποκλείστηκε ο γαύρος
παίκτη καλο δύσκολα να φέρουν, άνευ συμμετοχη στο CL. Eίναι πλέον στην ίδια μοίρα με τους άλλους

Εμείς παίξαμε καλά
Τακτικά τέλεια.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μου άρεσε το θέαμα, 11 πίσω από το κέντρο......
Αλλα τόσο φρονεί ο προπονητής ότι μπορούμε και μάλλον έχει δίκιο
πιθανόν σε 1-2 μήνες, αν η ομάδα κερδίσει αυτοπεποίθεση, να μπορούμε να παίξουμε και λίγο πιο επιθετικά εναντίον ομάδων επιπεδου CL

Χρειαζόμαστε έναν ακόμη επιθετικό
Και να επεκτείνουμε τα συμβόλαια των Tsimirot και Rodriguez

Και μετά είμαστε φουλ για πρωτάθλημα
αφού βεβαια πρώτα περάσουμε στο Europa league

Κουράγιο σε όλους βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο
εγώ το βλέπω παραπάνω από μισογεμάτο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

tsou έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: γενικα η 7 ειναι για σφαλιαρες αδιακριτως πλην των παιδιων κατω των 17.
μεγάλε μπούφαλο αδερφέ συνεχίζεις ακόμα καλύτερα και από τις προσδοκίες.
πριν έλεγες όσοι κράζουν να πάρουν πούλο δια παντώς από το ΠΑΟΚμάνια νε μέινουμε όσοι δε κράζουμε.
τώρα το πήγες ένα βήμα παραπάνω. σφαλιάρες αδιακρίτως στην θύρα 7 σε όλους αδιακρίτως πλην των παιδιών.

αδερφέ με κάνεις περήφανο. εγώ είμαι μαζί σου και παραπάνω.
όποτε αποφασίσεις να πας στην 7 τους δώσεις σφαλιάρες όλους πλην παιδιών πες μου να έρθω και εγώ να φέρω και κάνα λοστάρι, κάνα ρόπαλο του μπειζμπολ. και είπαμε αδιακρίτως μην ξεχνιόμαστε.
νταξει ρε φιλε. οπως εν βρασμω οι αλλοι κραζουν παικτη του ΠΑΟΚ επι 90 εγω εν βρασμω δεν μπορω να γραψω σε ενα φορουμ οτι αξιζουν σφαλιαρες?

επισης μην παραποιεις τα λογια μου. παραπανω εγραψα για τυπο που αποκαλεσε καρκινωμα παικτη του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Eπειδη διαβαζω για κατι ευκολους τιτλους και νταμπλ.

Θα θυμισω απλα τον μηνα που βρισκομαστε το πρωταθλημα που αγωνιζομαστε και την χωρα που ζουμε.

Λιγο χαμηλα την μπαλα παιδια. Η ομαδα δειχνει καλα στοιχεια και δεν ειναι ολοκληρωμενη κιολας.

Στηριξη, γηπεδο να δουμε και μπαλιστα φετος.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αν περνούσαμε θα ήμασταν στους αδύνατους και θα παίζαμε με μια από τις Σιτυ, Πόρτο, Βιγιαρεάλ, Ρόμα και Γκλαντμπαχ
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Nτρεπομαι πολυ για κατι τυπαδες που την πεφτουνε στον χ και ψ παικτη μετα απο μια αποτυχια

Ζηταω σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ προκαταβολικα συγνωμη σε ολα τα παιδια που δεχτηκαν επιθεση απο τους ανεγκεφαλους

Δυστυχως υπαρχουν τετοιοι και μεσα στο forum.Μην ζητησετε να αναφερω ποιοι ειναι αυτοι,γιατι δεν θα το κανω.Ο καθενας ας κοιταξει τον εαυτο του στον καθρεφτη και θα καταλαβει.Ειναι αυτοι που στην πρωτη στραβη,κραζουν ακαταπαυστα μεσα σε φορουμ,σελιδες στο fb και στα σχολια στα αρδοsite,και επισης ειναι οι ιδιοι που στις επιτυχιες προσπαθουν να μπουν στην πρωτη γραμμη για να βγαλους καμια selfie με κανενα παικτη μας και να γραψουν ''Nα εδω με τον ταδε αλανι''

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

thanos-xanthi έγραψε:στους αδυναμους ημασταν παλι, μη την ψαχνεις..
Τις θέσεις των Ajax και Anderlecht στους ισχυρους τις παίρνουν Roma και Gladbach?
niks

Δημοσίευση από niks »

Να υπενθυμισω πως ξεκιναμε με -3, και εχουμε και το φακιρη με το κλεισιμο θυρων και γηπεδων, προσθαφαιρεσεις βαθμων και να δουμε και τι αλλο θα δουμε φετος.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ναι
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ολοι εχουμε τον νταλκα μας αποψε αλλα συνιστω να χαλαρωσουμε με τους χαρακτηρισμους και να εχουμελιγο περισσοτερη ψυχραιμια σε οτι γραφουμε...

Εγω με αυτα που ειδα σημερα απο την ομαδα ετριβα τα ματια μου. Βρισκομαστε αρχες Αυγουστου κ τα τρεξιματα μας ηταν απιστευτα. Τακτικα η ομαδα ΑΡΙΣΤΗ. Σε 90 λεπτα ο Αγιαξ εκανε μια φαση (κυριως γιατι το κορακι εκλεισε τα ματια στο χερι του Ολλανδου)... Σ αυτα τα 90 λεπτα εγω ειδα οτι η ομαδα εχει δυνατοτητες να βγαλει φασεις απεναντι σε οποιοδηποτε αντιπαλο, πιεσε κ εκλεψε αμετρητες φορες τη μπαλα ΠΡΙΝ το κεντρο (χαρακτηριστικη η φαση του Σαχοφ) και εδειξε οτι απεναντι σε ομαδες με πολυ λιγοτερα τρεξιματα (ΠΟΚ) θα κανει κηδειες...

Οσοι τρελαινεστε με Κλαους Γλυκο κλπ πειτε μου με τοσο κραξιμο που εχουν φαει ολα αυτα τα χρονια, αν εισασταν στη θεση τους θα μπορουσατε να παιζετε ακομα στον ΠΑΟΚ? Κ μονο για αυτο θα πρεπε να χαλαρωσετε. Σημερα ο Κλαους ειχε ΕΝΑ ΓΚΟΛ, ΜΙΑ ΑΣΣΙΣΤ στη φαση του Σαχοφ, ΕΝΑ χαμενο ΤΕΤ α ΤΕΤ(αφου εφυγε στην πλατη της αμυνας- ο αργος ΝΤΕ), κ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ πανω στον τερματα. Δεν το λες κ ασχημη εμφανιση... Ξερετε πολλα φορ που να εχουν ποσοστο στις τελικες κατω απο 1 στις 3? Γιατι περσι εκει ηταν τα ποσοστα του. Εγω λεω οτι φετος με αυτα τα χαφ και εξτρεμ θα εχει 18+ γκολ στο πρωταθλημα.

ΥΓ Επειδη ολα εχουν διπλη αναγνωση εγω δε χαλιεμαι καθολου που τη χρονια που ο gay δειχνει να διαλυεται, κ τα βαζελοχανουμα δε γεμιζουν το ματι δε θα εχω να παλευω με μεγαθηρια στους ομιλους του CH.L. ειδικα με την ομαδα που ετοιμαζει ο Ιβιτς δε με χαλαει καθολου. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΩ...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Η ομάδα δυό κλάσεις πάνω από τις ολλανδέζες σήμερα. Άμα θέλετε το πιστεύετε όσοι δεν το είδατε, άμα δεν θέλετε όχι.
Συνεργασίες σε αντεπιθέσεις που οι ολλανδέζες δεν έκαναν ποτέ.
Συνωμότησε το σύμπαν για να μην περάσουμε.
2 ευκαιρίες Κλάους + 1 Τσίμιροτ + 1 Σάκχοφ + καλή απόκρουση Σίλεσεν στο φάουλ + δοκάρι Μύστα..

Η ξεκ@λιάρα η εγγλέζα που μάλλον από νότιγχαμ είναι και που να τη γαμάει κάθε μέρα ο Ρομπέν των δασών, ΔΕΝ είναι μονο το μούφα πέναλτι που έδωσε. Πόσες φορές ρε πστμ παίξαν τη μπάλα με τα χέρια οι ολλανδέζες και δεν έδωσε τπτ; Πόσες; Εγώ μέτρησα 4 από το γήπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”