Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv

Δημοσίευση από Ale »

prist64 έγραψε:Προπονηση θα τους κανει δεν θα τα βαρεσει ο ιδιος. :mrgreen:

Τι πουτανα που ειναι η ζωη,
εκανε το 1-1 εκει και μας υψωσε στα ουρανια
και εχασε το πεναλτυ εδω μεσα. :cry:
+21.

Ήμουν στην 4. Είχα γονατίσει, γιατί δεν άντεχα από την αγωνία να δω το πεναλτι να χτυπιέται και όντως δεν το είδα ζωντανά.

Εκείνη η σιωπή γύρω μου μετά την χαμένη εκτέλεση, καθώς και το συναίσθημα του κενού εκείνων των στιγμών θα με ακολουθούν για πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Κυρ 31 Ιούλ 2016, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

K_geo έγραψε:αυτο που λεει ο τσε.

βαλτε και το διπλα σε κλιμα, καντε τον να δωσει τη ψυχή του, να καταλαβει ότι η θέση που πιανει θα μπορούσε να είναι ένα ΠΑΟΚτσάκι που δεν είχε $$$ για το εισητήριο και θα φώναζε για όσο χρειαστεί.

ηχητική βία. η καλύτερη μορφή βίας. μπορεί να στείλει κόσμο στο τρελάδικο.
Δηλαδή προϋπόθεση για να αξίζει κάποιος να βρίσκεται στην κερκίδα είναι το να φωνάζει? Και εγώ λέω ότι τα ΠΑΟΚτσάκια και τα λοιπά τσακαλάκια που (και καλά) δεν έχουν για εισητήριο είναι που χαλάνε την κερκίδα γιατί είναι επιρρεπείς στο να παρεκτραπούν. Γιατί εγώ πάω στο γήπεδο και γουστάρω να φωνάζω ΠΑΟΚ και όχι στα 13 στην καλογρέζα στο λεωφορείο δοκίμασα και πρέζα.Στην τελική όμως στα @@ τους. Μήπως πλήρωσαν διαρκείας και θα στεναχωρηθούν που δεν θα δουν τα επόμενα ματς?
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

αυτα τα θεματα που λες speedy εχω καιρο τωρα που θελω να τα θιξω γιατι τα διαβαζω πολυ συχνα αλλα ολο το αναβαλλω γιατι εχω και την προσωπικη μου ζωη που δεν εχει προγραμμα. Ειχα παντως σκοπο να τα γραψω στο τοπικ του γηπεδου που εγραψα πριν κανα δυο μερες απλα ειπα να το κανω μετα τον αγωνα. Καλο ειναι ετσι και αλλιως να γινει σε αλλο τοπικ η κουβεντα μιας και αφορα το συνολο των αγωνων και οχι μονο τον συγκεκριμενο.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μόνο… 77 εκατομμύρια ακριβότερος
Σχεδόν τρεις ΠΑΟΚ κοστίζει ο Άγιαξ #PAOK

Σύμφωνα με το transfermarkt, οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά σε οικονομικά στοιχεία.

Συνολικά, ο Άγιαξ κοστίζει 124,75 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ 47,75 εκατ. ευρώ. Δηλαδή η διαφορά τους είναι στα 77 εκατ. ευρώ, νούμερο διόλου ευκαταφρόνητο.

Τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία για τον Άγιαξ, είναι οι δύο που θα παίξουν στη μεσαία του γραμμή την Τετάρτη. Οι Μπαζούρ και Κλάασεν κοστολογούνται στα 15εκατ. ευρώ, νούμερο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως από την ίδια πλατφόρμα ο Μίλικ κοστολογούνταν με 12εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο τερματοφύλακας Σίλεσεν είναι στα 12εκατ. ευρώ, ενώ ο εξτρέμ Ελ Γκάζι στα 7εκατ. ευρώ.

Το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ είναι από 3 μέχρι και 5εκατ. ευρώ αξίας σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ τα νούμερα είναι πολύ πιο κάτω, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την πλατφόρμα. Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, κοστολογείται 4εκατ. ευρώ με τον αμέσως επόμενο, τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να είναι στα 3,2 εκατ. ευρώ.

Άλλοι τρεις παίκτες είναι στα 3εκατ. ευρώ – Κάνιας, Βαρέλα και Κάτσε – ενώ ακολουθούν πολύ πιο κάτω Λέοβατς και Τσίμιροτ με 2εκατ. ευρώ.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Marianov6 έγραψε:αυτα τα θεματα που λες speedy εχω καιρο τωρα που θελω να τα θιξω γιατι τα διαβαζω πολυ συχνα αλλα ολο το αναβαλλω γιατι εχω και την προσωπικη μου ζωη που δεν εχει προγραμμα. Ειχα παντως σκοπο να τα γραψω στο τοπικ του γηπεδου που εγραψα πριν κανα δυο μερες απλα ειπα να το κανω μετα τον αγωνα. Καλο ειναι ετσι και αλλιως να γινει σε αλλο τοπικ η κουβεντα μιας και αφορα το συνολο των αγωνων και οχι μονο τον συγκεκριμενο.
Έχεις δίκιο φίλε μου. Απλά είδα την ανάρτηση και ήθελα να το σχολιάσω γιατί δεν έχω την ευχέρεια να περνάω να βλέπω όλα τα καινούρια ποστ σε όλα τα θέματα. Στα του τόπικ:

3 μέρες μείνανε. Όλοι γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα. Χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες. Μόνο ΠΑΟΚ και φωνή
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:Ενα απο τα χειρότερα αποτελέσματα εκτος έδρας ειναι το 0 0 για μενα - για ΑΕΚ αυτο , οταν παίζεις με καλύτερη ομαδα

Το ενα ενα επισης δύσκολο γιατι ουσιαστικά πρεπει να νικήσεις.... Γιατι γκολ θα φαμε λογικα
Λογικά θα τρώγαμε 3 στην ολλανδια. .....λογικά.....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:Μακάρι Γιά μενα να αγωνιστούμε παθητικά σε ειςαγωγικα κ με αντεπιθέσεις ...

Συνήθως το αντίθετο οταν γινεται τρώμε γκολ ...θα δουμε
Βουντού κάνεις ρε μανιακε? Θα περάσουμε με νίκη με γκολ τους Κλάους του αμπαλου ντε :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

Εικόνα

ΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Όντως αυτος βαμμένος Άγιαξ πρεπει να ναι

Παντως κ με καθαρή ανιδιοτέλεια νομιζω ένας παίκτης σαν τον λουκας τους λειπει ... Με τα μισά οου πήραν απο μιλικ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

MANIAKOS έγραψε:Αα γραψω κ γω ενα σεντόνι σε λιγο για το ματς που πλησιάζει για να μιλήσουμε κ σοβαρα

Σεντόνι
:lol: :lol: :lol:
Ρε μανιακέ λυπήσου με!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι θα κατεβάσουμε την ίδια σύνθεση, με μόνη αλλαγή, ΑΝ γίνει, αυτή του Canas. Πιο πιθανό βρίσκω να μπαίνουν αλλαγή στο β ημίχρονο οι Canas και Biseswar. O δεύτερος είναι για μένα απαραίτητος αν χρειαστεί να σκοράρουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ξαναβλεπω το πρωτο ματς...εχουμε χασει 2-3 φορες την ευκαιρια να βγουμε σε φοβερη αντεπιθεση απο λαθος πρωτη μπαλια λιγο πισω απο το κεντρο.

Πρεπει να τις καταφερουμε αυτες τις μπαλιες...

Υ.γ.τι ξενερα αυτος ο Σωτηρακοπουλος...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι θα κατεβάσουμε την ίδια σύνθεση, με μόνη αλλαγή, ΑΝ γίνει, αυτή του Canas. Πιο πιθανό βρίσκω να μπαίνουν αλλαγή στο β ημίχρονο οι Canas και Biseswar. O δεύτερος είναι για μένα απαραίτητος αν χρειαστεί να σκοράρουμε.

Απόστολε εγω ειμαι της απο ως οτι Τζιόλης απο τέτοιο ματς δε μένει απ εξω ακομα. Πιστευω οτι θα παίξει ο αλεξ με τα δυο πνευμονία τσιμι Χαρίση και κάπου εκει θα τελειώσει το κέντρο του Άγιαξ. Ξερω ειναι Άργος ξερω τα στραβά του αλλα τέτοιο ματς θελει εμπειρία και καλώς η κακώς ειναι με διάφορα ο πιο έμπειρος μας παίχτης. Δε νομιζω να μην ξεκινήσει.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

sourmenetes έγραψε:Ξαναβλεπω το πρωτο ματς...εχουμε χασει 2-3 φορες την ευκαιρια να βγουμε σε φοβερη αντεπιθεση απο λαθος πρωτη μπαλια λιγο πισω απο το κεντρο.

Αυτο είδα και εγω και το μετέφρασα ως Τζιόλης

Βεβαια δεν εννοω οτι και συ θα θεωρείς οτι αυτη ειναι η λύση αλλα ίσως να χρειάζεται εκει μια αλλαγή και δε βλεπω άλλη εκτός απ τον Τζιόλη αυτή τη στιγμη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:Ξαναβλεπω το πρωτο ματς...εχουμε χασει 2-3 φορες την ευκαιρια να βγουμε σε φοβερη αντεπιθεση απο λαθος πρωτη μπαλια λιγο πισω απο το κεντρο.

Επειδή το ξανά είδα και γω, ειδικά στο πρώτο ο τζαβε, εντελώς φοβικα διώχνει συνέχεια στο πουθενά...

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”