seaman έγραψε:Ρε το Γκάνσο, 10 μύρια για Σεβίλλη και τον θέλαμε κσι ελλαδάρα με το ένα πέμπτο. Τουλάχιστον θα τον παρακολουθούμε ευκολότερα πλέον. Ο Λούκας σκόμα παζαρεύει?
Εγώ για τον Γκάνσο είχα γράψει και πριν 3 χρονιές, αλλά είπα οι Βραζιλιάνοι πουλάνε κοντά στο 10άρι τέτοιους παίκτες. Στην καλύτερη αν τον πετύχεις σε πτώση να πάει στα 5Μ +30% ποσοστό μεταπώλησης. Πέρα από αυτό, οι ομάδες εκεί μπορούν να πληρώνουν τεράστιους μισθούς σαν του Ροναλντίνιο (όταν έφυγε από Ευρώπη) και το πρωτάθλημά τους είναι πολύ καλύτερο από Ολλανδικό. Σε αξιολόγηση θα έλεγα:
1. Ισπανία 2. Αγγλία 3. Γερμανία 4. Ιταλία 5. Βραζιλία 6. Γαλλία 7. Μεξικό 8. Ρωσία 9. Ολλανδία 10. Αργεντινή, Τουρκία, Πορτογαλία, με τις τελευταίες (από Ρωσία και μετά) να μη μπορώ να έχω ξεκαθαρη εικόνα ποιο είναι λίγο πιο πάνω.
Άρα πολύ δύσκολο να θέλει παίκτης από Βραζιλία να έρθει σε εμάς ακόμη και αν τα σκάσουμε στην ομάδα του. Έπειτα, οι ομάδες εκεί είναι καλύτερα διασυνδεδεμένες με τα τεραστια κλαμπ και πουλάνε πολύ πιο εύκολα, ειδικά όσο είμαστε εκτός ΤσουΛου. Από Αργεντινή είναι εφικτό, αλλά πάλι υπερτιμιμηενες οι περισσότερες περιπτώσεις. Για αυτό επιμένω εγώ στην αγορα των Βαλκανίων, που δεν είναι τόσο ακραία υπερτιμημένες.