Προκριματικοί Ch.L.

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Προκριματικοί Ch.L.

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φερτε μου τον αγιαξ να τον ξεσκισω
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Eπειδη δεν εχω χρονο τωρα,αν μπορει ας γραψει καποιος τι εκανε τα 2 τελευταια χρονια στις ευρωπαικες τις υποχρεσωσεις
περσυ αποκλειστηκε απο το τσου λου απο την ραπιντ και στα προκριματικα του ευροπα περασε την γιαμπλονεκ
αποκλειστηκε απο τους ομιλους τους ευροπα απο φενερ μολντε σελτικ.

προπερσυ ομιλους τσουλου με μπαρτσελονα παρια αποελ βγηκε 3 και πηγε ευροπα περασε απο τους 32 την λεγκια και αποκλειστηκε απο ντνιπρο στους 16
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

zarathustra79 έγραψε:To 2010 νομίζω οτι αν δεν είχε ο ajax την υπερπαικτάρα τον suarez θα την είχαμε καθαρίσει την πρόκριση. Φέτος ο ajax δείχνει να έχει πιο ισορροπημένο ρόστερ που απαρτίζεται βέβαια από πάρα πολλούς ταλαντούχους 20χρονους και οτι σημαίνει αυτό, αλλά suarez δεν έχει σε καμία περίπτωση.

Από την άλλη βέβαια κ μεις τότε είχαμε garcia, contreras, vieirinha, ivic, lino κλπ κλπ...

@ilovegame27 στο δεύτερο παιχνίδι το σκορ γύρισε από 1-3 σε 3-3 στα τελευταία λεπτά, χωρις να υπαρξει περιθώριο για να κυνηγησουμε 4ο γκολ. Το πέναλτι χάθηκε βέβαια νωρίτερα στο 2-3, με τον προπονητη του ajax jol να δηλώνει οτι αν είχε μπει (θα είχαμε κανα τεταρτο), τότε θα έμπαινε στα σιγουρα κ 4ο γκολ στη συνεχεια.
Να συμπληρώσω πως το 3ο γκολ του Αίαντα ήταν δώρο του Κρέσιτς. Απευθείας φάουλ μπλοκάρει και την παρκάρει μετά στα δίχτυα του.. αλλά δε γαμείς.. πάλι καλά που δεν έπαιζε ο Χαλκιάς... για να θυμίσω το τότε κόλλημά μας. Ο οποίος Κρέσιτς είχε κάνει και δώρο το πέναλτυ στην ΤΣΣΚΑ.
Το τι κράξιμο είχε φάει ο σέξυ Μπρούνο δε λέγεται.
Βέβαια τα επόμενα χρόνια με Κουμάλο, Λόπεζ κ Σία.. Τσιρίλο λέγαμε και έπεφτε δάκρυ χοντρό.

Στα της κληρώσεως.
Για να περάσεις ομίλους ΤσουΛου έχεις τέλη Αυγούστου ως μη πρωταθλητής να αντιμετωπίσεις κάποιο εξ ορισμού θηρίο που πας σαν καθαρότατο αουτσάιντερ για το θαύμα.
Και σε αυτή τη φάση μόνο ισχυρότερες ομάδες έχεις. Για να τα λέμε όλα και μην έχουμε αυταπάτες για θριάμβους κλπ. χρειαζόμαστε 2 πολύ καλές βραδυές. Ο Άγιαξ είναι αφενός πιο αδύνατος από το θηρίο Ντονέτσκ, αλλά σαφώς αρκετά δυνατός που –αν τον περάσεις- να έχεις ρολάρει την ομάδα σου για τα 2 μεγάλα ραντεβού τέλη Αυγούστου.
Χρειάζεται τρομερή αυτοσυγκέντρωση, είναι ικανοί να κερδίσουμε το 1ο πχ με 0-1 και να χάσουμε στην Τούμπα 1-2. Τα πιτσιρίκια του Άγιαξ είναι τακτικά άψογα, δεν καταλαβαίνουν έδρες και μόνο η εμπειρία τους λείπει.

Με χαμόγελο λοιπόν πάμε για τις νίκες με την ανωμαλιάρα αρρώστια μας!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μάλιστα...Ο Αίαντας λοιπόν ξανά στον δρόμο μας για το σεντόνι...Μοιραίο??? Θα δείξει η συνέχεια!!!!

Θέλω να θυμίσω ότι ποτέ δεν έχουμε προκριθεί έως τώρα σε βάρος Ολλανδικής ομάδας, αλλά προσωπικά αυτό το θεωρώ ακόμα extra ένα κίνητρο για τους φιλόδοξους παίχτες μας!!!!

Απ όσο κοίταξα το ρόστερ του Άγιαξ εκτός ενός 35άχρονου τερματοφύλακα και ενός ακόμα 30άχρονου ποδοσφαιριστή τους, οι υπόλοιποι είναι ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 26 ετών...Νεανική ομάδα, φρέσκια δηλαδή και πιθανά δίχως μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις!!!!

Ευκαιρία να σπάσει η κακή μας παράδοση εναντίον Ολλανδών!!!! :nairepaok:

Πάμε γερά ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!!
:pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano:

Υ.Γ. Αν μπορεί κάποιος απ τους "ειδικούς" μας εδώ μέσα να μας πληροφορήσει για τα ύψη των παιχτών του ρόστερ τους θα ήταν ευχής έργο να το κάνει και τον ευχαριστώ προκαταβολικά... ;)

Υ.Γ. 2...Ακόμα δεν έχω διαβάσει κανένα post κανενός συμφορουμίτη μετά την κλήρωση... 8-)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Θεωρώ ότι είναι μια μέτρια κλήρωση κυρίως απ το γεγονός ότι κάτι παθαίνουμε όταν παίζουμε με ομαδες από Ολλανδία.Το γεγονός είναι ότι πετυχαίνουμε αυτούς σε άσχημο φεγγάρι με άλλο προπονητή και μ αρκετές αλλαγές στο ρόστερ κάτι που είναι θετικό. Να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα την ρεβάνς να είναι εδώ προτιμούσα το δευτερο ματς της ρεβάνς να παίζαμε έξω κάτι που μας ταιριάζει τις περισσότερες φορές με ιστορικές προκρίσεις. Πάντως αλήθεια είναι ότι κάτι μας χρωστάει η τύχη ας είναι έστω και μια φορά τώρα μαζί μας.
Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια και αισιοδοξω αρκετά από ότι την περασμένη φορά :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Eπειδη δεν εχω χρονο τωρα,αν μπορει ας γραψει καποιος τι εκανε τα 2 τελευταια χρονια στις ευρωπαικες τις υποχρεσωσεις
περσι στα προκριματικα του chl

αποκλειστηκε απο την ραπιντ 2-2 2-3

μετα περναει την γιαμπλονετς με 1-0 0-0

μπαινει στους ομιλους του γιουροπα και με φενερ σελτικ μολντε ηρθε τριτος με 1 νικη 4 ισοπαλιες μια ηττα
πρωτη η μολντε δευτερη η φενερ

χαλαρα περναμε αν παρουσιαστει παλι ετσι :opaokara: :opaokara: :opaokara:

μετα οι ισχυροι θα ειναι

Μάντσεστερ Σίτι
Πορτο
Σαχταρ
Βιγιαρεαλ
Αντερλεχτ η Γκλαντμπαχ (αν δεν περασει η Αντερλεχτ)

παμε ενα ταξιδακι και στο βελγιο που ειναι διπλα και ομιλους :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εισιτήρια για Τούμπα πότε θα βγούνε μου λέτε??? Αυτό με ενδιαφέρει μόνο. Ακυρώνω όλα τα άλλα και 2-5 Αυγούστου κάνω τριήμερο διακοπές στο ΑΠΘ Luxurious Camping.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στα p.o. προτίμηση:
Γκλάντμπαχ ή Άντερλεχτ
Villareal,
Shaktar
Porto
Manchester C.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Πέρσι αποκλείστηκε στα προκριματικά από Ραπίντ Βιέννης και συνέχισε europa
Πρόπερσι τσ.λου ομίλους 3ος και συνέχισε europa
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Ο Αιαντας σαν ομαδα αυτην την περιοδο ειναι χειροτερος απο περσι.Αμυνα για γελια και γενικα χωρις παιχτες με προσωπικοτητα.Οπως ειναι οι ομαδες σημερα δινω 70-30 υπερ μας για την προκριση,επειδη ομως εχουμε δειξει οτι μπορουμε ν αναστησουμε τον καθε πεθαμενο,θελει σοβαροτητα και οσα περισσοτερα γκολ μπορουμε μεσα εκει.Πιστευω να σκοραρουμε τουλαχιστον 2 φορες.Στην Τουμπα δεν εχουν καμια τυχη θα παθει οτι και η Μπρονμπι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βλανταν τότε εισουν ωραίος στην Ολλανδία μοιραίος στην τουμπα τώρα είμαι σίγουρος ότι ετοιμάζεσαι να απαντήσεις τόσα χρόνια μετά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

ajax ajax fuck off
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Peraia, να σου απαντησω και γω? :mrgreen:

Πεστα τοληηηη!

Μας χρωσταει η καργιολα η τυχη..
Μια διαστολη της κουνελας του Σουαρεζ ηταν η προκριση τοτε... :evil:

Μακ περνα αλλαγη εκεί μεσα στο 80, γκολακι και μεταγραφη :mrgreen:

Μετα πρεπει να αναβιώσει εκεινη η κερκιδα π καναμε τοτε..
Κιτρινοκοκκινοροζ μπλουζες, κινητα, γυναικες, ταμπλετ ΕΞΩ..
:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 15 Ιούλ 2016, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

goran 64 έγραψε:Μάλιστα...Ο Αίαντας λοιπόν ξανά στον δρόμο μας για το σεντόνι...Μοιραίο??? Θα δείξει η συνέχεια!!!!

Θέλω να θυμίσω ότι ποτέ δεν έχουμε προκριθεί έως τώρα σε βάρος Ολλανδικής ομάδας, αλλά προσωπικά αυτό το θεωρώ ακόμα extra ένα κίνητρο για τους φιλόδοξους παίχτες μας!!!!

Απ όσο κοίταξα το ρόστερ του Άγιαξ εκτός ενός 35άχρονου τερματοφύλακα και ενός ακόμα 30άχρονου ποδοσφαιριστή τους, οι υπόλοιποι είναι ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 26 ετών...Νεανική ομάδα, φρέσκια δηλαδή και πιθανά δίχως μεγάλες ποδοσφαιρικές παραστάσεις!!!!

Ευκαιρία να σπάσει η κακή μας παράδοση εναντίον Ολλανδών!!!! :nairepaok:

Πάμε γερά ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!!
:pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano:

Υ.Γ. Αν μπορεί κάποιος απ τους "ειδικούς" μας εδώ μέσα να μας πληροφορήσει για τα ύψη των παιχτών του ρόστερ τους θα ήταν ευχής έργο να το κάνει και τον ευχαριστώ προκαταβολικά... ;)

Υ.Γ. 2...Ακόμα δεν έχω διαβάσει κανένα post κανενός συμφορουμίτη μετά την κλήρωση... 8-)
Στα ίδια με μας είναι από μπόι πάνω κάτω.Για να μην αναλύω νανάκια μπροστά με CF Milik 1.86 στα χαφ τα ίδια με μας με με Gudelj 1.87 και πίσω τα ίδια με μας σε cb και τερματά,με πιο ψηλό τον Βέστερμαν που πήραν τώρα 1,90.Ο Dijks το αριστερό τους μπακ είναι γαιδουράκι 1,93 αλλά πέρσι σε 39 ματς δεν έκανε γκολ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:Ποοοοοοοτέ ποτέ ποτέ, ποοοοτέ ποοοοοτέ....

:x :x :x :x :x :x :x ... :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Το αγαπημένο, ακόμα και τώρα σύνθημα των ανύπαρκτων σκουληκαράδων της γειτονιάς μου... :redcard:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”