21. Diego Biseswar
- Sick Bastard
Re: 21. Diego Biseswar
Πράγματι φάνηκε τελείως ανέτοιμος.
Δεν ξέρω γιατί προτιμήθηκε αντί του Πέλκα πχ, που τουλάχιστον είναι κανονικός στα κιλά του.
Δεν ξέρω γιατί προτιμήθηκε αντί του Πέλκα πχ, που τουλάχιστον είναι κανονικός στα κιλά του.
- και 1 επισκέπτης
- paoki_sweden
- navigator11
- john4serres
Εάν μου ζητούνταν να κατατάξω τους καινούριους μας παίκτες από αυτόν με τις περισσότερες πιθανότητες να μη μας βγει πρώτο και αυτόν που θα μας βγει πουλεναρα τελευταιο, θα σε έβαζα πρώτο και καλύτερο ότι δε θα βγεις.
Δεν εχω κάτι να σου προσάψω με τη λογική μου. Είσαι ανέτοιμος και ακόμη δεν σε είδαμε να αγωνίζεσαι. Όμως πολύ φοβάμαι πως θα αργήσεις τόσο να ετοιμαστείς που θα το χάσουμε το τρένο... Εξάλου σαν οργανισμός ο ΠΑΟΚ δεν φημίζεται για την υπομονή του.
Μακάρι τον Μαιο να είμαι ρόμπα και να έχεις βγάλει 25 ασσιστ και 12 τέρματα.
Δεν εχω κάτι να σου προσάψω με τη λογική μου. Είσαι ανέτοιμος και ακόμη δεν σε είδαμε να αγωνίζεσαι. Όμως πολύ φοβάμαι πως θα αργήσεις τόσο να ετοιμαστείς που θα το χάσουμε το τρένο... Εξάλου σαν οργανισμός ο ΠΑΟΚ δεν φημίζεται για την υπομονή του.
Μακάρι τον Μαιο να είμαι ρόμπα και να έχεις βγάλει 25 ασσιστ και 12 τέρματα.
- Παλαιολόγος
Η αλήθεια ειναι ότι ενώ φάνηκε να έχει ποδοσφαιρικό μυαλό ειναι πολύ βαρύς ακόμη. Ας ελπισουμε να μη μας βγει μπερμπατωφ.
Το μονο κακο που εχει ο Μπισεσβαρ ειναι πως ειναι Ολλανδος,περιεργη ρατσα για παικτες που αγωνιζονται σε υποβαθμισμενα πρωταθληματα.Συνηθως αποδεικνυονται ειτε ευχη ειτε καταρα,ποτε κατι ενδιαμεσο, αλλα ειναι πολυ νωρις για να κρινουμε μεσω λιγων λεπτων σε εναν τοσο δυσκολο αγωνα.
Το κακο ειναι οτι σε εμας δεν εχει βγει κανενας Ολλανδος(η απο Ολλανδικο πρωταθλημα, πχ Μαρτενς και Σαλμον).
- kataramenos5
Ε να παρουμε τη Jennifer Lopez τοτε.MANIAKOS έγραψε:Έχει χοντροκωλο οποτε θα ξερει μπαλα μπόλικη κ στο ελ πρωταθλημα θα βοηθήσει

edit τι διαολο λαθος και στη διορθωση εκανα.Καημενη Jennifer

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 07 Αύγ 2016, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.