PLAY-OFF 2016
Re: PLAY-OFF 2016
Ωραίος ο συνονόματος για το report.
Είμαι περίεργος πως θα κατέβει ο Νιόνιος στο ΟΑΚΑ με ξαδέρφη. Με βάση τη γενική εικόνα των ομάδων όλη τη σεζόν, υπό κανονικές συνθήκες ο Νιόνιος δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος για κανέναν.
Στο σταυρωτό ΑΕΚ-ΠΑΟ, θέλω 2 ισοπαλίες με ξύλο, τραυματισμούς, κόκκινες κλπ. Κάθε βαθμός λιγότερος για το ΠΟΚ, ευπρόσδεκτος.
Χωρίς ντροπή, δε θα με χάλαγε να πάρει ο πουστόγαυρος το κύπελλο, έτσι ώστε η ξαδέρφη να μην είναι αδιάφορη.
Έτσι όπως έκατσε το πρόγραμμα, πάμε ξεκούραστοι για το παιχνίδι με Νιόνιο, το οποίο θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε.
In Vladan we trust.
Είμαι περίεργος πως θα κατέβει ο Νιόνιος στο ΟΑΚΑ με ξαδέρφη. Με βάση τη γενική εικόνα των ομάδων όλη τη σεζόν, υπό κανονικές συνθήκες ο Νιόνιος δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος για κανέναν.
Στο σταυρωτό ΑΕΚ-ΠΑΟ, θέλω 2 ισοπαλίες με ξύλο, τραυματισμούς, κόκκινες κλπ. Κάθε βαθμός λιγότερος για το ΠΟΚ, ευπρόσδεκτος.
Χωρίς ντροπή, δε θα με χάλαγε να πάρει ο πουστόγαυρος το κύπελλο, έτσι ώστε η ξαδέρφη να μην είναι αδιάφορη.
Έτσι όπως έκατσε το πρόγραμμα, πάμε ξεκούραστοι για το παιχνίδι με Νιόνιο, το οποίο θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε.
In Vladan we trust.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Χλωμο.Εκει μεσα εφαγες τριμπαλο,δεν εχεις χαφ και τα κορακια ξαναρχισαν τις ομορφιες για λογαριασμο αλλων αυτη τη φορά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με 2 νίκες επί του Πανιωνίου είμαστε κατά 95% πρώτοι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είπα πόσο πιθανό είναι. Είπα ότι αν συμβεί τότε κατά 95% είμαστε πρώτοι. Εξ άλλου δεν ξεμείναμε και από χαφ:Cimirot, Χαρίσης, Πέλκας, Antionis, Golasa, Sabo (ακόμη και Μυστακίδης) νομίζω ότι είναι υπεραρκετοί.
- kataramenos5
Golasa,Sabo μαλλον εχουν τελειωσει και μαζι με Αντωνη ειναι σε απραξια εδω και πολυυυυ καιρο.Δυσκολα θα μπουν και θα παιξουν καλα.Τσιμη Χαρισης δε μπορουν συνεχη παιχνιδια γιατι θα χουμε τα ιδια.
- ΑποστόληςΑ
Γι' αυτό κανείς παίκτης δεν πρέπει να μένει σε απραξία. Ιδίως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κοράκια καρτοφόρα. Εν πάσει περιπτώσει όμως ο Golasa πάλι μετά από διάστημα απραξίας κλήθηκε να παίξει στον Θρήνο και ήταν πολύ καλός. Ο Sabo με τα ψυχολογικά του και μετά από τόσο καιρό μάλλον έχει καεί για φέτος. Ο Antonis είναι το poulain μου και δεν μπορώ να τον κρίνω "κρύα" και αντικειμενικά.
Μπορεί όμως να μπει μετά το 60΄και να ξεκουράσει τους άλλους.
Μετά τους αγώνες με τον Πανιώνιο θα έχουμε πάλι Kace και Τζιόλη. Τον δεύτερο ίσως και πιο μπροστά.
Μπορεί όμως να μπει μετά το 60΄και να ξεκουράσει τους άλλους.
Μετά τους αγώνες με τον Πανιώνιο θα έχουμε πάλι Kace και Τζιόλη. Τον δεύτερο ίσως και πιο μπροστά.
Η ομάδα θα κατέβει στον νιόνιο με σχεδόν 8 μέρες ξεκούρασης.kataramenos5 έγραψε:..... Τσιμη Χαρισης δε μπορουν συνεχη παιχνιδια γιατι θα χουμε τα ιδια.

μλκια ειναι αυτό, ειδικά απο τη στιγμή που είχαμε βρεί ρυθμό έστω καλύτερο απο τις υπόλοιπες ομάδες....
Ο Νιόνιος ήταν σταθερός όλη τη σεζόν και επικίνδυνος. Η αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι, ας μην έχουμε αυταπάτες.
Θέλουν τρομερή προσοχή και αυτοσυγκέντρωση όλα τα παιχνίδια. Να δούμε τι θα γίνει και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. ΒΑσικά ελπίζω να αλληλοφαγωθούν και να αλληλοεξουδετερωθούν οι του ΠΟΚ έτσι ώστε να μην έχουν τρελό κίνητρο τα κοράκια να μας σφάξουν.
Θέλουν τρομερή προσοχή και αυτοσυγκέντρωση όλα τα παιχνίδια. Να δούμε τι θα γίνει και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. ΒΑσικά ελπίζω να αλληλοφαγωθούν και να αλληλοεξουδετερωθούν οι του ΠΟΚ έτσι ώστε να μην έχουν τρελό κίνητρο τα κοράκια να μας σφάξουν.
Αν φέρουν αυτοί δύο Χ στα μεταξύ τους θα κατηγοράνε μετά τον Π.Α.Ο.Κ. ότι έστησε τους κόρακες στους δικούς τους αγώνες για βγει πρώτος αυτός!!!
Τους έχω ικανούς μέχρι και γι αυτό Αφραγκούζο και Πεταλουδο-νίδη!!!
Αλλά κι από 3 βαθμούς αν πάρουν στα μεταξύ τους, εμείς με δύο νίκες κόντρα στον Πανιώνιο θα είμαστε το 1ο φαβορί για την πρωτιά!!!

Τους έχω ικανούς μέχρι και γι αυτό Αφραγκούζο και Πεταλουδο-νίδη!!!

Αλλά κι από 3 βαθμούς αν πάρουν στα μεταξύ τους, εμείς με δύο νίκες κόντρα στον Πανιώνιο θα είμαστε το 1ο φαβορί για την πρωτιά!!!

- ΑποστόληςΑ
Αν εμείς κάνουμε 3 νίκες και 3 ισοπαλίες δεν τους φτάνουν οι 3 βαθμοί. Η ΑΕΚ χρειάζεται 4 και ο ΠΑΟ 6. Τα έχω αναλύσει παραπάνω.
Πίστευα ότι δεν θα με έπαιρνες χαμπάρι που λέω τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια, αλλά............. 

Δε νομιζω παντως οτι δείξαμε καλύτεροι απο νιωνιο φετος σε κανενα παιχνίδι οποτε μη μιλάμε ετσι ευκολα για 6ποντο
- PAOK_Antarctica
Θεωρώ τα δύο παιχνίδια με Νιόνιο πιο δύσκολα από αυτά με τους άλλους δύο.
Καλή αναβολή γιατί ρυθμός-ξερυθμός, οι άλλοι είναι γρήγορη ομάδα και θα ήταν ξεκούραστοι. Τώρα θα τους παίξουμε επί ίσοις όροις. Βασικά η κούραση θα μεταφερθεί σε αυτούς που δεν είναι μαθημένοι στα συνεχόμενα παιχνίδια.
Ας πάρουμε το διπλό και μετά βλέπουμε...
Καλή αναβολή γιατί ρυθμός-ξερυθμός, οι άλλοι είναι γρήγορη ομάδα και θα ήταν ξεκούραστοι. Τώρα θα τους παίξουμε επί ίσοις όροις. Βασικά η κούραση θα μεταφερθεί σε αυτούς που δεν είναι μαθημένοι στα συνεχόμενα παιχνίδια.
Ας πάρουμε το διπλό και μετά βλέπουμε...