+1Dinos_Liverpool έγραψε:Γελοίος είσαι Ανδριανόπουλε!
Και μαζί και ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης.
+1Dinos_Liverpool έγραψε:Γελοίος είσαι Ανδριανόπουλε!
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι ο Ιβάν είναι μεγαλύτερο μέγεθος. Μπορεί να είναι επιχειρηματικά, ή ακόμη και οικονομικά. Τα περιουσιακά στοιχεία του dealer δεν τα ξέρουμε και αμφιβάλλω αν θα τα μάθουμε ποτέ. Στην ουσία όμως ο ντήλερ έχει τα μέσα να μπορεί να σηκώνει μαχητικό αεροπλάνο της Λιβύης και να βουλιάζει πλοίο αραγμένο σε λιμάνι της χώρας αυτής (συμφερόντων Μελισσανίδη, δύο νεκροί), όπως και το να φιλοξενεί στη Μύκονο τον τότε πρόεδρο Πλατινί σε κάποια οικογενειακή γιορτή (νομίζω βαφτίσια ήταν). Προφανώς με τον Γάλλο (και άλλους υψηλά ιστάμενους) έχουν κοινές μπίζνες και βγάζουν κοινά μαύρα χρήματα.kataramenos5 έγραψε:Βαρεθηκα τα ψεματα Ντινο.Ο Ιβαν ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερο μεγεθος απ το χοντρο.Αν ηθελε μπορουσε να καθαρισει τη μπουγαδα πολυ καιρο πριν ,το γιατι δε το χει κανει ακομα ομως δε μπορω ουτε να το καταλάβω ουτε να το χωνεψω ..
ΑΥΤΟ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nasos66 έγραψε: υγ.Και κατι σουριαλ.Ποιος θα το ελεγε ότι ο ΠΑΟΚ(τελικα μονο ο ΠΑΟΚ ) θα εχει μια μερα προεδρο που θα λεει,μπραβο σε παιχτες που φτυνουνε τους διατητες,δεν τρεχει τιποτα,εγω πληρωνω,ειμαι μαζι σας,και να φοβονται οι αλλοι!!!!!!!!!!!!
pilotos έγραψε:έχουμε πόλεμο, ξεχνάμε τα ΠΑΝΤΑ και όποιος συστρατεύεται ευπρόσδεκτος.
Συμφωνω σε ολα για μενα ειναι ηδη μεγαλος προεδρος και ευεργετης ολου του ΠΑΟΚ σαν συλλογοςtheo-drama έγραψε:Προσοχη ακολουθει σεντονι μετα απο περισυλλογη με σκοτς γκραντς και μουσικης εμπνευσης Καρρα.
Για μενα εισαι ο αναμορφωτης του ΠΑΟΚ και μαζι με τον Παντελακη(που λοιδωρηθηκε και απο εμας που επηρεαζομασταν τοτε απο τις κ@λ@φυλλαδες,τουλαχιστον οσοι ημασταν απο επαρχια,αφου δεν υπηρχε κατι αλλο για να μαθουμε τα νεα της ομαδας μας)οι μεγαλυτεροι προεδροι που περασαν απο τον συλλογο μας.
Μπορει να μην παρει(που δεν το πιστευω)τιτλους(αλλωστε γι αυτο γιναμε ΠΑΟΚ,ασχετα αν ολοι κι εγω θελουμε πριν κλεισουμε τα ματια μας σε αυτον τον κοσμο,να πανηγυρισουμε ενα τουλαχιστον πρωταθλημα καθαρο,οχι οπως τα σιχαματα,με την ψυχη μας),αλλα αυτα που εκανε ως τωρα,για μενα φτανουν,για να με πεισουν γι αυτο.
Επειδη εισαι Σανταιος(οπως κι εγω απο τους παππουδες,χωριο των Πιστοφαντων),εισαι γεννημενος μαχητης και πεισματαρης,οπως ολοι οι Ποντιοι,πιστευω οτι ακραδαντα θα τα καταφερεις,οτι τρικλοποδιες και να σου βαλουν και θα φτασεις στο ψηλοτερο σκαλι.
Αλλωστε η πορεια σου μεχρι τωρα αυτο εχει δειξει.Μαθαινεις σιγα σιγα τον ''Ελληνικο τροπο''.
Στην αρχη πηγες με τον φυσιολογικο(καθαρο) τροπο να παιξεις εδω,βεβαια αργησες να παρεις μπρος,για μενα απο περσι επρεπε(Δεκεμβρης 2014 κ μετα)να το ξεκινησεις αυτο,αλλα δεν ειχες την αφορμη για να το κανεις.Τοτε τους ειχαμε μπει πιο πολυ στο ρουθουνι και ειχαμε χειροτερες συνεχομενες διαιτησιες κακιστες.
Σωστη η κινηση σου να κρατησεις τον προπονητη και αν τον κρατησεις και για του χρονου,θα κανεις το βημα που εκανε ο Ζαγορακης,οσον αφορα τη στηριξη του θεσμου του προπονητη.
Φτιαξε μας και το καινουργιο γηπεδο οπου σε βολευει(κατα προτιμηση ξανα στην Τουμπα),που θα το φτιαξεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην το κανεις με οσα μας εχεις δειξει ως τωρα βεβαια.
Παρε και ενα καναλι και βαλε στη θεση τους ολα τα λ@μογι@ ειδικα τους εντος πολης αρδ στη θεση τους,να μην ακουγεται κιχ.
Επισης καλα το πας με τις ενωσεις,ερχεται και η ωρα τους.Για ενα πρωταθλημα ΚΑΘΑΡΟ που οποιος το αξιζει να το παιρνει εντος αγωνιστικου χωρου.
Αφου γινουν ολα αυτα με θυσιες(οικονομικα)τοτε θα ερθει και η γκαυλα γι αυτους τους δυσπιστους(πιστευω λιγοι οτι ειναι)για να ερθουν στο γηπεδο και να το γεμισουν βλεποντας βεβαια και καλο ποδοσφαιρο.
Τοτε θα ικανοποιηθεις κι εσυ,βλεποντας οτι πιανει τοπο η προσπαθεια που εχεις κανει και θα φουσκωνεις απο περηφανια,φερνοντας και τους τιτλους που τοσο εχει αναγκη και αυτος ο κοσμος,που τοσα του εχουν στερησει τοσα χρονια αυτο το γ@μ@μ@νο το ποκ.
Συγνωμη που κουρασα τους συμφορουμητες επειδη δεν γραφω τελευταια πολυ συχνα,μου ηρθε σημερα να γραψω,μετα απο το το παιχνιδι της Τουμπας που ημουν μεσα.
Τοσο μεγαλο σεντονι δεν ξαναγραψα ειναι η πρωτη φορα που γραφω τοσο μεγαλο.
ΥΓ Χαρα στο κουραγιο σου ρε Γκοραν(επογαλευτα να γραφατο ντο τρανον εγραψατο αφορισμεννε Θοδωρε)![]()
![]()
![]()
Εγω παλι στεναχωριεμαι πιο πολυ,που δεν μπορω να παρευρισκομαι στην Τουμπαρα μας αφου δεν μενω εκει και ερχομαι 5-10 φορες τον χρονο,ασχετα αν παιζει μπαλαρα η οχι.Ειναι αδιανοητο να μενεις στην Θεσσαλονικη και να μην πηγαινεις,εφοσον αντεχουν τα οικονομικα σου.Δλδ 20000 δεν μπορουν απο το ενα εκατομυριο που εχει.Αλλα και πιο παλια σε καλες οικονομικα περιοδους η επαρχια το γεμιζε.nikolasf έγραψε:@ theo-drama
+μφωνώ απόλυτα σε όλα.... Ειδικά για το κανάλι!!!!!!!
Σωστόςpilotos έγραψε:έχουμε πόλεμο, ξεχνάμε τα ΠΑΝΤΑ και όποιος συστρατεύεται ευπρόσδεκτος.