Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Γελοίος είσαι Ανδριανόπουλε!
+1
Και μαζί και ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Βαρεθηκα τα ψεματα Ντινο.Ο Ιβαν ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερο μεγεθος απ το χοντρο.Αν ηθελε μπορουσε να καθαρισει τη μπουγαδα πολυ καιρο πριν ,το γιατι δε το χει κανει ακομα ομως δε μπορω ουτε να το καταλάβω ουτε να το χωνεψω ..
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι ο Ιβάν είναι μεγαλύτερο μέγεθος. Μπορεί να είναι επιχειρηματικά, ή ακόμη και οικονομικά. Τα περιουσιακά στοιχεία του dealer δεν τα ξέρουμε και αμφιβάλλω αν θα τα μάθουμε ποτέ. Στην ουσία όμως ο ντήλερ έχει τα μέσα να μπορεί να σηκώνει μαχητικό αεροπλάνο της Λιβύης και να βουλιάζει πλοίο αραγμένο σε λιμάνι της χώρας αυτής (συμφερόντων Μελισσανίδη, δύο νεκροί), όπως και το να φιλοξενεί στη Μύκονο τον τότε πρόεδρο Πλατινί σε κάποια οικογενειακή γιορτή (νομίζω βαφτίσια ήταν). Προφανώς με τον Γάλλο (και άλλους υψηλά ιστάμενους) έχουν κοινές μπίζνες και βγάζουν κοινά μαύρα χρήματα.
Αυτός είναι ο λόγος που οι διαιτησίες του Θρήνου είναι εξοργιστικά καλές στην Ευρώπη, ενώ εμάς μας πατάνε (Σάλκε, Μπενφίκα κλπ)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΜΠράβο Χριστίνα!

Θεσσαλονίκη 5-3-2016
«Κοίτα ποιος μιλάει»

Οι κατάπτυστες ανθελληνικές αθλιότητες του οπαδού της θεωρίας του Φίλη περί «εθνοκάθαρσης», Ανδρέα Ανδριανόπουλου, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «news247.gr» έφεραν στο νου μου, τα λόγια του Ν.Καζαντζάκη «Δεν υπάρχει βαρύτερη τιμωρία να απαντάς στην κακία με καλοσύνη». Θα το προσπαθήσω…

Ο «ρωσοπόντιος εξολοθρευτής», προς γνώση των ανίδεων, είναι Σανταίος στην καταγωγή, από την ηρωική Σάντα του Πόντου. Οι ως άνω δηλώσεις στο πρόσωπο του συμπατριώτη μας, Τραντέλλενα Ιβάν Σαββίδη, προσβάλλουν όλους εμάς τους Έλληνες Ποντιακής καταγωγής.

Το υπό κρίση κείμενο του «παντογνώστη» Ανδριανόπουλου, δίνει την εικόνα κάποιου που παλεύει να στεριώσει με γράμματα, λέξεις και προτάσεις μία ανυπόστατη κατηγορία, που όλο του ξεφεύγει και η πένα του ανεξήγητα ξεγλιστρά από το ένα θέμα στο άλλο. Ίσως επειδή η προσωπική του ζωή έχει αποχρωματιστεί και νομίζει ότι και ο κόσμος γύρω του ξεβάφει…

Η αήθης αυτή προσπάθειά του, να επιτεθεί στον Ιβάν Σαββίδη, με τη σύνταξη ενός κατάπτυστου κειμένου, εξηγείται επαρκώς από το γεγονός ότι σπεύδει ταυτόχρονα να εξυμνήσει τα «χαρίσματα» του Μαρινάκη.

Το χειρότερο όμως για τον Ανδριανόπουλο είναι ότι βίος και η πολιτεία του έως και σήμερα αμαυρώνουν την ιστορία της οικογένειάς του, που τίμησε με τη συνεισφορά της, την πολιτική και τον αθλητισμό.

Ρατσιστή Ανδριανόπουλε, ο πατριωτισμός του Ιβάν Σαββίδη εκφράζεται, μεταξύ πολλών άλλων, εμπράκτως, και με τις επενδύσεις του στην ελληνική οικονομία, σε μια περίοδο βαθειάς ύφεσης, σε μια περίοδο που οι Έλληνες ολιγάρχες μετέφεραν τα χρήματά τους στο εξωτερικό(και άλλα πολλά που θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε).

Συνεπώς το γεγονός ότι ομιλεί, όχι την ελληνική, αλλά την ποντιακή διάλεκτο, δεν τον καθιστά λιγότερο Έλληνα από εσένα, αν αποδέχεσαι την ελληνική σου ταυτότητα, γιατί με τα γραφόμενά σου μας κάνεις να αμφιβάλλουμε.

Γι’ αυτό, λοιπόν…

“ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ”.

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας

Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων

Χριστίνα Σαχινίδου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτη δεν τη χωνεύω αλλα τεσπα

Μπλέξαμε τα μπούτια μας παλι

Αναμενόμενο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μανιακέ ξέρω τι εννοείς, για αυτό κι επειδή δεν το περίμενα από αυτήν την μεριά τέτοια στήριξη, είπα το μπράβο..............
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ναι καταλαβα παιλοτ

Απλα κποι το κομμάτι τους κανουν δυστυχως
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

έχουμε πόλεμο, ξεχνάμε τα ΠΑΝΤΑ και όποιος συστρατεύεται ευπρόσδεκτος.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Εδώ στο ελλαδισταν που ζουμε, πχ μπορει να μην συνεχιστη το κυπελο, η να ξαναπαιξουμε τον αγωνα, αλλα οι καρτες που φαγαμε μετρανε!Τι να πεις?Αν ξαναγινει ο αγωνας τι θα γινει με αυτους που δεν θα εχουν παιξει στο μεταξει στους αλλους αγωνες?

Τωρα για τον Ιβαν που είναι το τοπικ δεν νομιζω ότι πρεπει να υπαρχει αμφιβολια για το αν θελει να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο.Οπως και ότι αυτό που θελει(καθαρση) να κανει, είναι πολύ δυσκολο.
Η γνωμη μου είναι ότι το ερωτημα είναι πλεον αν η υποθεση παει για να καθαρση απλος η φαση, και συνεχιζουμε, η αν θα υπαρχουν και τιμωριες προς διαφορες μεριες.Δηλ παρατατα χοντρε και φυγε,η θα εχει και κυνηγη.

Οσο για το αν ηταν λαθος αυτοι που μπηκαν μεσα στο γηπεδο, η αν ο Ιβαν εχει κανει λαθοι,η ότι άλλο,τωρα είναι ωρα για ομονοια,και όχι προβλήματα μεταξυ μας.

υγ.Ακομα πιστευω το ότι ο Ιβαν είναι πολιτικος είναι πολύ μεγαλο + στη φαση και όχι μειον.

υγ.Και κατι σουριαλ.Ποιος θα το ελεγε ότι ο ΠΑΟΚ(τελικα μονο ο ΠΑΟΚ ) θα εχει μια μερα προεδρο που θα λεει,μπραβο σε παιχτες που φτυνουνε τους διατητες,δεν τρεχει τιποτα,εγω πληρωνω,ειμαι μαζι σας,και να φοβονται οι αλλοι!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

nasos66 έγραψε: υγ.Και κατι σουριαλ.Ποιος θα το ελεγε ότι ο ΠΑΟΚ(τελικα μονο ο ΠΑΟΚ ) θα εχει μια μερα προεδρο που θα λεει,μπραβο σε παιχτες που φτυνουνε τους διατητες,δεν τρεχει τιποτα,εγω πληρωνω,ειμαι μαζι σας,και να φοβονται οι αλλοι!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Προσοχη ακολουθει σεντονι μετα απο περισυλλογη με σκοτς γκραντς και μουσικης εμπνευσης Καρρα.
Για μενα εισαι ο αναμορφωτης του ΠΑΟΚ και μαζι με τον Παντελακη(που λοιδωρηθηκε και απο εμας που επηρεαζομασταν τοτε απο τις κ@λ@φυλλαδες,τουλαχιστον οσοι ημασταν απο επαρχια,αφου δεν υπηρχε κατι αλλο για να μαθουμε τα νεα της ομαδας μας)οι μεγαλυτεροι προεδροι που περασαν απο τον συλλογο μας.
Μπορει να μην παρει(που δεν το πιστευω)τιτλους(αλλωστε γι αυτο γιναμε ΠΑΟΚ,ασχετα αν ολοι κι εγω θελουμε πριν κλεισουμε τα ματια μας σε αυτον τον κοσμο,να πανηγυρισουμε ενα τουλαχιστον πρωταθλημα καθαρο,οχι οπως τα σιχαματα,με την ψυχη μας),αλλα αυτα που εκανε ως τωρα,για μενα φτανουν,για να με πεισουν γι αυτο.
Επειδη εισαι Σανταιος(οπως κι εγω απο τους παππουδες,χωριο των Πιστοφαντων),εισαι γεννημενος μαχητης και πεισματαρης,οπως ολοι οι Ποντιοι,πιστευω οτι ακραδαντα θα τα καταφερεις,οτι τρικλοποδιες και να σου βαλουν και θα φτασεις στο ψηλοτερο σκαλι.
Αλλωστε η πορεια σου μεχρι τωρα αυτο εχει δειξει.Μαθαινεις σιγα σιγα τον ''Ελληνικο τροπο''.
Στην αρχη πηγες με τον φυσιολογικο(καθαρο) τροπο να παιξεις εδω,βεβαια αργησες να παρεις μπρος,για μενα απο περσι επρεπε(Δεκεμβρης 2014 κ μετα)να το ξεκινησεις αυτο,αλλα δεν ειχες την αφορμη για να το κανεις.Τοτε τους ειχαμε μπει πιο πολυ στο ρουθουνι και ειχαμε χειροτερες συνεχομενες διαιτησιες κακιστες.
Σωστη η κινηση σου να κρατησεις τον προπονητη και αν τον κρατησεις και για του χρονου,θα κανεις το βημα που εκανε ο Ζαγορακης,οσον αφορα τη στηριξη του θεσμου του προπονητη.
Φτιαξε μας και το καινουργιο γηπεδο οπου σε βολευει(κατα προτιμηση ξανα στην Τουμπα),που θα το φτιαξεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην το κανεις με οσα μας εχεις δειξει ως τωρα βεβαια.
Παρε και ενα καναλι και βαλε στη θεση τους ολα τα λ@μογι@ ειδικα τους εντος πολης αρδ στη θεση τους,να μην ακουγεται κιχ.
Επισης καλα το πας με τις ενωσεις,ερχεται και η ωρα τους.Για ενα πρωταθλημα ΚΑΘΑΡΟ που οποιος το αξιζει να το παιρνει εντος αγωνιστικου χωρου.
Αφου γινουν ολα αυτα με θυσιες(οικονομικα)τοτε θα ερθει και η γκαυλα γι αυτους τους δυσπιστους(πιστευω λιγοι οτι ειναι)για να ερθουν στο γηπεδο και να το γεμισουν βλεποντας βεβαια και καλο ποδοσφαιρο.
Τοτε θα ικανοποιηθεις κι εσυ,βλεποντας οτι πιανει τοπο η προσπαθεια που εχεις κανει και θα φουσκωνεις απο περηφανια,φερνοντας και τους τιτλους που τοσο εχει αναγκη και αυτος ο κοσμος,που τοσα του εχουν στερησει τοσα χρονια αυτο το γ@μ@μ@νο το ποκ.
Συγνωμη που κουρασα τους συμφορουμητες επειδη δεν γραφω τελευταια πολυ συχνα,μου ηρθε σημερα να γραψω,μετα απο το το παιχνιδι της Τουμπας που ημουν μεσα.
Τοσο μεγαλο σεντονι δεν ξαναγραψα ειναι η πρωτη φορα που γραφω τοσο μεγαλο.
ΥΓ Χαρα στο κουραγιο σου ρε Γκοραν(επογαλευτα να γραφατο ντο τρανον εγραψατο αφορισμεννε Θοδωρε) :lol: :pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pilotos έγραψε:έχουμε πόλεμο, ξεχνάμε τα ΠΑΝΤΑ και όποιος συστρατεύεται ευπρόσδεκτος.

Δεν ξεχνάω τα πρασινοπουστάρια που κατέθεσαν εναντίον μας με αποδεικτικά στοιχεία τα κωλόχαρτα Φως & Πρωκταθλητής και μας πέταξαν βόμβες μολότοβ!!

Που αν εγώ σε βρω έξω και σε πετάξω μολότοβ, θα φάω 1-2 χρονάκια φυλακή για απόπειρα δολοφονίας.
Στο γήπεδο κλάιν.

Ούτε κουβέντα με τους κόπρους!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

@ theo-drama
+μφωνώ απόλυτα σε όλα.... Ειδικά για το κανάλι!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

theo-drama έγραψε:Προσοχη ακολουθει σεντονι μετα απο περισυλλογη με σκοτς γκραντς και μουσικης εμπνευσης Καρρα.
Για μενα εισαι ο αναμορφωτης του ΠΑΟΚ και μαζι με τον Παντελακη(που λοιδωρηθηκε και απο εμας που επηρεαζομασταν τοτε απο τις κ@λ@φυλλαδες,τουλαχιστον οσοι ημασταν απο επαρχια,αφου δεν υπηρχε κατι αλλο για να μαθουμε τα νεα της ομαδας μας)οι μεγαλυτεροι προεδροι που περασαν απο τον συλλογο μας.
Μπορει να μην παρει(που δεν το πιστευω)τιτλους(αλλωστε γι αυτο γιναμε ΠΑΟΚ,ασχετα αν ολοι κι εγω θελουμε πριν κλεισουμε τα ματια μας σε αυτον τον κοσμο,να πανηγυρισουμε ενα τουλαχιστον πρωταθλημα καθαρο,οχι οπως τα σιχαματα,με την ψυχη μας),αλλα αυτα που εκανε ως τωρα,για μενα φτανουν,για να με πεισουν γι αυτο.
Επειδη εισαι Σανταιος(οπως κι εγω απο τους παππουδες,χωριο των Πιστοφαντων),εισαι γεννημενος μαχητης και πεισματαρης,οπως ολοι οι Ποντιοι,πιστευω οτι ακραδαντα θα τα καταφερεις,οτι τρικλοποδιες και να σου βαλουν και θα φτασεις στο ψηλοτερο σκαλι.
Αλλωστε η πορεια σου μεχρι τωρα αυτο εχει δειξει.Μαθαινεις σιγα σιγα τον ''Ελληνικο τροπο''.
Στην αρχη πηγες με τον φυσιολογικο(καθαρο) τροπο να παιξεις εδω,βεβαια αργησες να παρεις μπρος,για μενα απο περσι επρεπε(Δεκεμβρης 2014 κ μετα)να το ξεκινησεις αυτο,αλλα δεν ειχες την αφορμη για να το κανεις.Τοτε τους ειχαμε μπει πιο πολυ στο ρουθουνι και ειχαμε χειροτερες συνεχομενες διαιτησιες κακιστες.
Σωστη η κινηση σου να κρατησεις τον προπονητη και αν τον κρατησεις και για του χρονου,θα κανεις το βημα που εκανε ο Ζαγορακης,οσον αφορα τη στηριξη του θεσμου του προπονητη.
Φτιαξε μας και το καινουργιο γηπεδο οπου σε βολευει(κατα προτιμηση ξανα στην Τουμπα),που θα το φτιαξεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην το κανεις με οσα μας εχεις δειξει ως τωρα βεβαια.
Παρε και ενα καναλι και βαλε στη θεση τους ολα τα λ@μογι@ ειδικα τους εντος πολης αρδ στη θεση τους,να μην ακουγεται κιχ.
Επισης καλα το πας με τις ενωσεις,ερχεται και η ωρα τους.Για ενα πρωταθλημα ΚΑΘΑΡΟ που οποιος το αξιζει να το παιρνει εντος αγωνιστικου χωρου.
Αφου γινουν ολα αυτα με θυσιες(οικονομικα)τοτε θα ερθει και η γκαυλα γι αυτους τους δυσπιστους(πιστευω λιγοι οτι ειναι)για να ερθουν στο γηπεδο και να το γεμισουν βλεποντας βεβαια και καλο ποδοσφαιρο.
Τοτε θα ικανοποιηθεις κι εσυ,βλεποντας οτι πιανει τοπο η προσπαθεια που εχεις κανει και θα φουσκωνεις απο περηφανια,φερνοντας και τους τιτλους που τοσο εχει αναγκη και αυτος ο κοσμος,που τοσα του εχουν στερησει τοσα χρονια αυτο το γ@μ@μ@νο το ποκ.
Συγνωμη που κουρασα τους συμφορουμητες επειδη δεν γραφω τελευταια πολυ συχνα,μου ηρθε σημερα να γραψω,μετα απο το το παιχνιδι της Τουμπας που ημουν μεσα.
Τοσο μεγαλο σεντονι δεν ξαναγραψα ειναι η πρωτη φορα που γραφω τοσο μεγαλο.
ΥΓ Χαρα στο κουραγιο σου ρε Γκοραν(επογαλευτα να γραφατο ντο τρανον εγραψατο αφορισμεννε Θοδωρε) :lol: :pano: :opaokara: :nairepaok:
Συμφωνω σε ολα για μενα ειναι ηδη μεγαλος προεδρος και ευεργετης ολου του ΠΑΟΚ σαν συλλογος
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

nikolasf έγραψε:@ theo-drama
+μφωνώ απόλυτα σε όλα.... Ειδικά για το κανάλι!!!!!!!
Εγω παλι στεναχωριεμαι πιο πολυ,που δεν μπορω να παρευρισκομαι στην Τουμπαρα μας αφου δεν μενω εκει και ερχομαι 5-10 φορες τον χρονο,ασχετα αν παιζει μπαλαρα η οχι.Ειναι αδιανοητο να μενεις στην Θεσσαλονικη και να μην πηγαινεις,εφοσον αντεχουν τα οικονομικα σου.Δλδ 20000 δεν μπορουν απο το ενα εκατομυριο που εχει.Αλλα και πιο παλια σε καλες οικονομικα περιοδους η επαρχια το γεμιζε.
Ελπιζω του χρονου να περασει η κορη μου Θεσσαλονικη,αφου εκει δηλωσε πρωτα,ουτως ωστε να ερχομαι ακομα πιο συχνα,ισως παρω και διαρκειας του χρονου υγεια να εχουμε πρωτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:έχουμε πόλεμο, ξεχνάμε τα ΠΑΝΤΑ και όποιος συστρατεύεται ευπρόσδεκτος.
Σωστός

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”