Α αυτο εγκριθηκε ε?sourmenetes έγραψε:Για αυτο επεσε εξω η χωρα...Omar316 έγραψε:Ρε μαγκες μοντ, εχει ενα διωρο ποσταρω και δεν περναει τιποτα! Ειπαμε να πρεπει να εγκριθει αλλα σε 2 ωρες δανειο εγκρινοταν.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Ρε μάγκες, ο Μπέρμπα πέθανε σήμερα...και δεν νομίζω να νιώθει καμιά ιδιαίτερη πίεση...αφού ο Κλάους ΣΕΡΝΕΤΑΙ...ακόμα και οι κολλητοί του το λένε...
Ειλικρινα φιλε, νομιζω πως αντιδρας απλα για να αντιδρασεις. Η ομαδα μεσα φεβρουαριο ΑΚΟΜΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙspyretto έγραψε:Κάθε φορά που παίζει Μπερμπάτοφ με Κλάους μαζί "τακτική" τραγωδία είναι....χμμμ "τακτική".
Αλλά στο επόμενο παιγνίδι που θα κάτσει ο Κλάους πάγκο και δεν κερδίσει η ομάδα θα εμφανιστούν 2-3 και παραπάνω που θα τα χώσουν στον Τούντορ επειδή δεν παίζει ο Κλάους. Οτι και να γίνει ο Τούντορ θα φταίει αφου.
Μέχρι να καταφέρετε να τον διώξετε, μετά θα ηρεμήσετε για λίγο και μετά θα βρείτε κάτι άλλο να τρώγεστε...έχω άδικο μήπως;
Εγώ είμαι άνθρωπος που κυρίως κρίνω από το αποτέλεσμα και θα πω ένα μπράβο στον Τούντορ για την πρόκριση με τόσες απουσίες. Όσον αφορά όλη τη χρονιά, προσωπικά θεωρώ ότι ο Μπέρμπα πρέπει να παίζει μόνο στο κουτί, και ότι έχει λάθος ο Τούντορας στο συγκεκριμένο, ότι είναι secondary striker. Θυμάμαι πόσα γκολ έκανε ο Ζιοβάνι όταν από 2ος επιθετικός έγινε περιοχάτος και μάμησε στα γεράματα. Έχει άλλο ποδόσφαιρο στο μυαλό του και θέλει γρήγορους επιθετικούς. Για αυτό το λόγο και δεν του βγαίνει ούτε ο Κλάους. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Τούντορ σε όλη τη χρονιά και ακόμη δεν προσάρμοσε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας στα υλικά της, αλλά περιμένει (δεν ξερω τι - μεταγραφές)... Ο Μακ είναι ο μόνος εξτρέμ πλέον και απαγορεύεται να αλλάξει θέση και να τον βλέπουμε στην επίθεση.
Πολλά μπράβο που η ομάδα κράτησε το μηδέν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ειδικά από τις στημένες φάσεις. Είναι πρόοδος του τελευταίου διαστήματος. Η άμυνα είναι πιο σημαντική από την επίθεση και ας μην θέλγει. Πολύ καλή κίνηση η μεταγραφή του ψηλού!!!
Πολλά μπράβο που η ομάδα κράτησε το μηδέν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ειδικά από τις στημένες φάσεις. Είναι πρόοδος του τελευταίου διαστήματος. Η άμυνα είναι πιο σημαντική από την επίθεση και ας μην θέλγει. Πολύ καλή κίνηση η μεταγραφή του ψηλού!!!
Χωρις να θελω αντιπαραθεση στο τοπικ απλα θα πω τι δεν μου αρεσει.
Αν η ομαδα παει τελικο και πλει οφ θα ειμαστε η μοναδικη ομαδα στο κοσμο με Μπερμπατοφ που δεν θα εχει (μετα από τοσους μηνες) εστω ένα απλο συστημα για να μπωρουν να τον βρουν οι συμπαίχτες του σα φορ.Να εχουν σα ομαδα μια κινηση,μαζι του,κατι.
Αυτό βλεπω και δεν μου αρεσει.Αν δεν τον θελουν ας τον δωσουν,η ας το πουν και στο πανγκο.
Νομιζω ότι μπωρει να παρει χρονο και ο Κλαους και ο Μπερμπα αλλα σα φορ όχι οπου ναναι.
Αν η ομαδα παει τελικο και πλει οφ θα ειμαστε η μοναδικη ομαδα στο κοσμο με Μπερμπατοφ που δεν θα εχει (μετα από τοσους μηνες) εστω ένα απλο συστημα για να μπωρουν να τον βρουν οι συμπαίχτες του σα φορ.Να εχουν σα ομαδα μια κινηση,μαζι του,κατι.
Αυτό βλεπω και δεν μου αρεσει.Αν δεν τον θελουν ας τον δωσουν,η ας το πουν και στο πανγκο.
Νομιζω ότι μπωρει να παρει χρονο και ο Κλαους και ο Μπερμπα αλλα σα φορ όχι οπου ναναι.
Κοιτα σε ενα τοσο σημαντικο ματς που η κυρια ασχολια σου ηταν να μην φας γκολ κ να προσπαθησεις να βγαλεις 2-3 μπαλιες μπροστα σε οποιον λογικο ανθρωπο ελεγες να διαλεξει φορ θα διαλεγε το πιο γρηγορο,καθομαι κ βλεπω εδω μεσα οτι ο ενας επαιζε δεξια ο αλλος αριστερα ο παραπερα κεντρο ο αλλος δεκαρι,δηλαδη εχουμε την εντυπωση οτι 2 ωρες πριν τα ματς τα βγαζει αυτα δεν εχει δει στην προπονηση οτι καπως ετσι θα παιξει δεν ξερει τι ακριβως θελει να κανει?
Δυστυχως εμεις βλεπουμε μονο 90 λεπτα την ομαδα κ αναλογα την εμφανιση κρινουμε,η λεμε γιατι δεν εβαλε αυτον η δεν εβαλε εκεινον...φυσικα ολα αυτα μετα το ματς κ αφου εχουμε γιουχαρει η βρισει την ομαδα κ τους παικτες....
Εμεις ολοι εχουμε μια αποψη που ειναι το 1/10 απο την αποψη που εχει ο προπονητης για τους παικτες οπως κ να το κανουμε,δυστυχως εκφραζουμε την αποψη μας πανω σε ελλειπη στοιχεια κ μονο σε αυτα που βλεπουμε.
Παρολα αυτα ο τροπος που διαχειριστηκε το παιχνιδι ηταν καλος (αν δεν ειχε προβλημα ο Κλαους στο 55-60 θα γινοταν αλλαγη η ο μπερμπα).
Για να μην τρελαθουμε κιολας φυσικα κ εχει κανει ΤΡΟΜΕΡΑ λαθη αλλα νομιζω οτι ειναι κ θεμα ποιος παιζει την θεση δηλαδη ο λεοβατς ειναι σιγουρο οτι τις 5 σεντρες που παει να βγαλει ο σκονδρας με οβερλαπ θα τις ειχε βγαλει κ θα ειχε κανει καλυτερες επιλογες,ο ροντρι θα ηταν καλυτερος απο τον πελκα στα δεξια ο πελκας καλυτερος του κλαους σαν δεκαρι κ παει λεγοντας,νομιζω οτι πρεπει να δωσουμε χρονο στην ομαδα κ στον προπονητη.
Δυστυχως εμεις βλεπουμε μονο 90 λεπτα την ομαδα κ αναλογα την εμφανιση κρινουμε,η λεμε γιατι δεν εβαλε αυτον η δεν εβαλε εκεινον...φυσικα ολα αυτα μετα το ματς κ αφου εχουμε γιουχαρει η βρισει την ομαδα κ τους παικτες....
Εμεις ολοι εχουμε μια αποψη που ειναι το 1/10 απο την αποψη που εχει ο προπονητης για τους παικτες οπως κ να το κανουμε,δυστυχως εκφραζουμε την αποψη μας πανω σε ελλειπη στοιχεια κ μονο σε αυτα που βλεπουμε.
Παρολα αυτα ο τροπος που διαχειριστηκε το παιχνιδι ηταν καλος (αν δεν ειχε προβλημα ο Κλαους στο 55-60 θα γινοταν αλλαγη η ο μπερμπα).
Για να μην τρελαθουμε κιολας φυσικα κ εχει κανει ΤΡΟΜΕΡΑ λαθη αλλα νομιζω οτι ειναι κ θεμα ποιος παιζει την θεση δηλαδη ο λεοβατς ειναι σιγουρο οτι τις 5 σεντρες που παει να βγαλει ο σκονδρας με οβερλαπ θα τις ειχε βγαλει κ θα ειχε κανει καλυτερες επιλογες,ο ροντρι θα ηταν καλυτερος απο τον πελκα στα δεξια ο πελκας καλυτερος του κλαους σαν δεκαρι κ παει λεγοντας,νομιζω οτι πρεπει να δωσουμε χρονο στην ομαδα κ στον προπονητη.
υπάρχει και το ενδεχόμενο (μπορει να ακουστεί κι αυτό) ότι τους τραυματίζει επίτηδες για να έχει αλλοθι.MANIAKOS έγραψε:Με τόσες απουσίες δε γινεται να κραξουμε παντως
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη να σε ρωτησω...εσυ που κοροιδευεις και ειρωνευεσαιzarathustra79 έγραψε:Χαχαχα, danirifle +3961 από εμένα![]()
![]()
Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!
θεωρεις σωστο να εχεις μεσα στην 11αδα δυο φορ και να παιζει κορυφη ο μακ,ο κλαους δεξι εξτρεμ και ομπερμπα κατι σαν 10αρι οπου βοηθουσε στα ακρα?
αν ναι τοτε παω πασο
- john4serres
1) παρε Κακκο και Δημητριαδη απο την κ20
2) χρησιμοποιησε στα χαφ Κατσε , Σαμπο και Αντονις
4) τον Χατζηισαια και τα ματια σου
παιξε ενα ορθολογικο 4-2-3-1
σημερα κατεβασες 4-2-ΣΚΑΤΑ
Μακ Πελκας Μπερμπατοφ Κλαους , ο ενας χειροτερος απο τον αλλον
ετσι δεν πας πουθενα , ουτε με τον Λαγκαδα αντιπαλο δεν εβαζες γκολ.
2) χρησιμοποιησε στα χαφ Κατσε , Σαμπο και Αντονις
4) τον Χατζηισαια και τα ματια σου
παιξε ενα ορθολογικο 4-2-3-1
σημερα κατεβασες 4-2-ΣΚΑΤΑ
Μακ Πελκας Μπερμπατοφ Κλαους , ο ενας χειροτερος απο τον αλλον
ετσι δεν πας πουθενα , ουτε με τον Λαγκαδα αντιπαλο δεν εβαζες γκολ.
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
Στον μαυροπίνακα 200 φορές: είμαι μίρλας και ξερόλας and I can't help it.
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
Στον μαυροπίνακα 200 φορές: είμαι μίρλας και ξερόλας and I can't help it.
Ποιος κραζει και γιουχαρει ρε παιδια, για ορθολογισμο μιλαμε παντα με τις δεδομενες απουσιες και βλεποντας τον ακρωτηριασμο του 1ου ημιχρονου..
Οκ, να δεχτω οτι ξεκινας με την 4αδα του καραιταβλι, για ποιο λογο να της αλλαξεις διαταξη ομως?
Ή γιατι συνεχιζεις να τη διατηρεις και δεν την επαναφερεις οπως με γαβρο, οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει καθολου?
Και να πω το αλλο..Μιας και εχεις μονο 2 φορ, με τον εναν ναχει μικρες αντοχες και ταχυδυναμικες αδυναμιες και τον αλλο να παρουσιαζεται πολυ μετριος κ να λειτουργει κυριως στο κουτι (που δε φτανει ποτε η μπαλα)
Ειναι τοσο τρομερο να μεινει ο Κλαους παγκο, ναχεις συμπαγες κεντρο και κανονικα ακρα,
και οταν νομοτελειακα τα φτυσει ο Μιτκο στο 65, να μπει φρεσκος ο Κλαους?
Εκτος και αν λογω Ιβαν, πλεον φοβαται ακομα κ να κανει αλλαγη τον Μπερμπα..
Anw, πολυ το κλωθογυρναμε και καποιοι νομιζουν οτι επιτιθομαστε ή κραζουμε αν επισημανουμε 1-2 προφανη..
Το παρακατω ειναι το τελευταιο σχολιο που θα κανω πανω σ'αυτο το θεμα.
Ολη η συγχυση ξεκινα απ'τη στιγμη που πρωτη φορα στα 35 του, ο Μπερμπα θεωρειται ως 10αρι ή δευτερος επιθετικος, σε συνδυασμο με τον οποιο φοβο μπορει να εχει προκληθει στο θεμα διαχειρισης του..
Οκ, να δεχτω οτι ξεκινας με την 4αδα του καραιταβλι, για ποιο λογο να της αλλαξεις διαταξη ομως?
Ή γιατι συνεχιζεις να τη διατηρεις και δεν την επαναφερεις οπως με γαβρο, οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει καθολου?
Και να πω το αλλο..Μιας και εχεις μονο 2 φορ, με τον εναν ναχει μικρες αντοχες και ταχυδυναμικες αδυναμιες και τον αλλο να παρουσιαζεται πολυ μετριος κ να λειτουργει κυριως στο κουτι (που δε φτανει ποτε η μπαλα)
Ειναι τοσο τρομερο να μεινει ο Κλαους παγκο, ναχεις συμπαγες κεντρο και κανονικα ακρα,
και οταν νομοτελειακα τα φτυσει ο Μιτκο στο 65, να μπει φρεσκος ο Κλαους?
Εκτος και αν λογω Ιβαν, πλεον φοβαται ακομα κ να κανει αλλαγη τον Μπερμπα..
Anw, πολυ το κλωθογυρναμε και καποιοι νομιζουν οτι επιτιθομαστε ή κραζουμε αν επισημανουμε 1-2 προφανη..
Το παρακατω ειναι το τελευταιο σχολιο που θα κανω πανω σ'αυτο το θεμα.
Ολη η συγχυση ξεκινα απ'τη στιγμη που πρωτη φορα στα 35 του, ο Μπερμπα θεωρειται ως 10αρι ή δευτερος επιθετικος, σε συνδυασμο με τον οποιο φοβο μπορει να εχει προκληθει στο θεμα διαχειρισης του..
Ποιοί κούρασαν ?
Ποιούς κούρασαν ?
Εμείς με ποιούς είμαστε ?
Αυτοί που κουράστηκαν , έπαθαν θλάση ?
Κ ούτε μισό γράμμα με μπολντ !!!!
ΥΓ. Δεν ξέρω πόσο κουρασμένος είμαι , αλλά με χαλάει αυτή η ενδοΠΑΟΚτσήδικη κόντρα.
Α ναι ... κ για να είμαστε ον-τέτοιο.
Ιγκορ γερά , ο Ιούνης είναι κοντά. (κ για σένα κ για μας)
Ποιούς κούρασαν ?
Εμείς με ποιούς είμαστε ?
Αυτοί που κουράστηκαν , έπαθαν θλάση ?
Κ ούτε μισό γράμμα με μπολντ !!!!
ΥΓ. Δεν ξέρω πόσο κουρασμένος είμαι , αλλά με χαλάει αυτή η ενδοΠΑΟΚτσήδικη κόντρα.
Α ναι ... κ για να είμαστε ον-τέτοιο.
Ιγκορ γερά , ο Ιούνης είναι κοντά. (κ για σένα κ για μας)
Εγω λεω να παρει κυπέλλο και μετα να παραιτηθεί και να λεμε μετα απο χρονια οτι κατι κερδίσαμε με την υπομονη μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 12 Φεβ 2016, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.