Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΒΕΛΛΙΔΗΣ
24
28%
ΚΟΣΤΑ
4
5%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
2
2%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
8
9%
ΤΖΙΟΛΗΣ
7
8%
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
2
2%
ΖΑΙΡΟ
5
6%
ΠΕΛΚΑΣ
17
20%
ΜΑΚ
12
14%
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
1
1%
ΓΚΟΛΑΣΑ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 86

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:Goran, θεωρώ απαράδεκτη τη συγκεκριμένη επίθεση που κάνεις, τύπου "ΠΑΟΚτσηδες" κτλ. ΠΑΟΚομετρα δε χρειάζεται να μπαίνουν εδώ μέσα. Μπορείς, νομίζω, να απαντήσεις ΠΟΛΎ πιο ήρεμα από το να αμφισβητείς το πόσο ΠΑΟΚ είναι κάποιος.

Το έχεις ξανακάνει, και όχι μια φορά μόνο, και με χρήστες που δεν είχαν δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Τελευταία προειδοποίηση, και ελπίζω πως καταλαβαίνεις γιατί.
Συγγνώμη Πέτρο αλλά θα ήμουν τουλάχιστον χαζός αν αμφισβητούσα το πόσο Π.Α.Ο.Κ.τσής είναι ο Απόστολος...Το ίδιο και για άλλους συμφορουμίτες που δεν γνωρίζω ούτε καν το πραγματικό τους όνομα...

Την κακή νοοτροπία όλων μας γενικά (και μάλιστα στην συγκεκριμένη "φάση") να τα μηδενίζουμε όλα κι όλους, μέσα στα νεύρα και στον "κωλοκαμό" μας για έναν τίτλο ή (ακόμα χειρότερα) για ένα, δύο, τρία ή ακόμα και 10 άσχημα αποτελέσματα, θέλω να τονίσω και δεν το κατάλαβες μάλλον...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν μιλάω για τον Αποστόλη αλλά για τον Γιάννενα, τον cellophane, τον τσιριγωτη κτλ όπου άμεσα ή έμμεσα χρησιμοποιείς το ΠΑΟΚτσής σε εισαγωγικά
Άβαταρ μέλους
goran 64

Παντού την λάθος νοοτροπία θέλω να τονίσω, κατάλαβε το, δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν και χαζός δεν είμαι...Την "απαράδεκτη" (κιόλας) και "συγκεκριμένη'"μάλιστα επίθεση που την είδες Πέτρο; Σε παρακαλώ πολύ να μην διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μου κι ό,τι δεν σε βολεύει μετά να το αλλάζεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. το πρωτο αναγκάστηκα να το σβήσω, στο δευτερο ήσουν πιο ήπιος.

λίγο πιο ήρεμα γκόραν, παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κώστα, παραδέχομαι ότι αρκετές φορές έχω γίνει λίγο "οξύς", έως και "καυστικός" θα έλεγα, αλλά ούτε μηνύσιμους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησα ποτέ, ούτε βρισιές, ούτε όμως άσκοπες και δίχως επιχειρήματα προσωπικές επιθέσεις νομίζω ότι έκανα μέχρι τώρα...Πάντα κατακρίνω την νοοτροπία (κατά την προσωπική μου άποψη) κι όχι κυρίως το άτομο που την έχει... 8-)

Σας παρακαλώ δε, να δείχνετε πλέον την ίδια ευαισθησία, που δυστυχώς δεν την βλέπω, δίχως να τηρείτε δύο μέτρα και σταθμά, όταν παίχτες της ομάδας "χαρακτηρίζονται" π.χ. "γατάκια πολυτελείας" απ όποιον κι αν γίνεται αυτό, σύμφωνοι;

Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τόση απαξίωση του Π.Α.Ο.Κ. και όποιων μελών του για "ασόβαρους" λόγους (όπως είναι π.χ. ένα άτυχο αποτέλεσμα σε έναν αγώνα, αλλά ακόμα και μία αποτυχημένη χρονιά της ομάδας γενικότερα) από κανέναν μέσα σε ένα Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο forum...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 22:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

goran 64 έγραψε:Παντού την λάθος νοοτροπία θέλω να τονίσω, κατάλαβε το, δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν και χαζός δεν είμαι...Την "απαράδεκτη" (κιόλας) και "συγκεκριμένη'"μάλιστα επίθεση που την είδες Πέτρο; Σε παρακαλώ πολύ να μην διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μου κι ό,τι δεν σε βολεύει μετά να το αλλάζεις...
Δεν εχω αλλαξει κατι, αν αναφερεσαι σε επεξεργασια.

Ομως δεν ειναι επιθεση οτι μιλας για αντιΠΑΟΚτσηδικη προπαγανδα και αμφισβητεις (δις) την πιθανη ιδιοτητα του ως διαιτητης; Αποκαλωντας τον κιολας "διαιτητακο" (δεν ειναι ειρωνικο; Χαιδευτικο ειναι; ) και το αμεροληπτος επισης δε το χρησιμοποιεις ειρωνικα;

Ελα ρε συ goran, μια χαρα καταλαβαινεις τι εννοω επιθεση (και απαραδεκτη μαλιστα)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καταλαβαίνω ρε Πέτρο για την "απαράδεκτη επίθεση" αλλά εσύ έγραψες και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, και μετά μου το "γύρισες" ότι δεν εννοείς μόνο τον Απόστολο... Εσύ καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ ρε φίλε;

Υ.Γ. Το ότι τα έβαλα του @ giannina4 σε εισαγωγικά είναι γιατί δεν μπορεί να είναι ούτε αμερόληπτος, ούτε καν διαιτητής (και γιατί να μην το αμφισβητήσω δηλαδή; όλοι είναι ό,τι δηλώνουν μήπως;) όταν απλά εικάζει ότι το στημένο κοράκι "θά κανε αυτό ή δεν θά κανε το άλλο" και μου το παραθέτει σαν επιχείρημα, τι δεν καταλαβαίνεις εσύ πάλι ρε συ Πέτρο;

Υ.γ. 2...Είδες με ποιον "εύκολο" τρόπο "τσίμπησε" και τις θεώρησε κι αυτός "επιχειρήματα" αυτές τις εικασίες ο @ aquila φίλε μου; Εξ ου κι η αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσίδικη "προπαγάνδα", την οποία ανέφερα...Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι τόσο δύσκολο να παρασυρθεί κανείς (και μάλιστα νεότερος και πολύ πιο αθώος αλλά και άπειρος) σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα από μία σκέτη προπαγάνδα, με βάση μάλιστα κάποιες, απαράδεκτες για τον κοινό νου, εικασίες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 22:25, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Συγκεκριμένη = στον Γιάννενα, δε καταλαβαίνω Αλήθεια τι εννοείς
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

rouki έγραψε:Ας πούμε οτι ο Τούντορ έκανε λάθη και δεν έκανε σωστές αλλαγές.
Το παιχνίδι στράβωσε, ούτε επειδή είχαμε τους τραυματισμούς, ούτε επειδή ο Τούντορ έκανε λάθος αλλαγές.
Όταν παίζεις ένα τόσο καλό ημίχρονο-ακόμα και στο δεύτερο είχαμε καλές επιθέσεις-και δεν μπορείς να τους πετάξεις τρία-τέσσερα γκολάκια και να σκούζουν, να είσαι σίγουρος, οτι έτσι θα στραβώσει το παιχνίδι και όσο καλό και να είναι το κοράκι, δεν θα ξεχάσει τα είκοσι τελευταία χρόνια της παράγκας.
Ας πάρουμε τον Πέλκα που έδειξε, ας πούμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και δίνει την εξαιρετική κάθετη για το γκολ. Μετά κάτι παθαίνει ο εγκέφαλός του και σε δυο περιπτώσεις για γκολ προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω και χάνεται η ευκαιρία. Πριν απο το γκόλ τα ίδια και με τον Ροντρίγκεζ και με τον Μακ και με τον Ζάιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάνουμε κατεβασιές και μπλοκάρει συλλογικά το μυαλό των παιχτών μας και ενώ βρισκόμαστε σε πλεονεχτική θέση για κάτι καλό, κάνουμε κάτι βεβιασμένες ενέργειες, πάσες και σέντρες, που απορείς, αν αυτό είναι ποδόσφαιρο παιχτών του ΠΑΟΚ ή μιας ομάδας τέταρτης ερασιτεχνικής.
Ε ρε παίδες, δεν φταίει σ' αυτό ο προπονητής, αλλά απλούστατα, έχουμε ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
Κάποτε πλέον πρέπει να το παραδεχθούμε.
Γελάω και με τον Βελλίδη, που θυμάμαι άλλα σχόλια γι' αυτόν, εδώ και μερικά χρόνια, που απο τότε λέγαμε, οτι είναι ένας κακός τερματοφύλακας, κοντός για το τέρμα και βλέπεις να κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για να μας το αποδείξει. Ή μεγάλος γκαντέμης ή κακός τερματοφύλακας ή μάλλον και τα δυο.
Αν αλλάξεις πάλι προπονητή και ειδικά τώρα, ποιος θα μπορέσει να δώει ώθηση στην ομάδα και να περάσει τη φιλοσοφία του;
Ή μάλλον έχω μια ιδέα: Ιβάν, φέρε τον Μουρίνιο, δωστου για τέσσερεις μήνες ένα εκατομύριο και ή θα κάνει το θαύμα ή θα σου αποδείξει, οτι όποιος προπονητής και να έλθει, με μέτριους πάιχτες, μέτρια αποτελέσματα θα έχεις.
:mrgreen: :opaokara:

Οταν έχεις τον απόλυτο έλεγχο και κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και μπαίνεις μέσα και με μια τακτική αλλαγή του αντιπάλου του έχεις δώσει χώρο να πιέσει ψηλά, να κάνει παιγνίδι και να έχει και την κατοχή και τον έλεγχο από το πρώτο δευτερόλεπτο - σε πλήρη αντιδιαστολή με το πρώτο - δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας παικτών ή προπονητή, είναι και θέμα υπεροπτικής συμπεριφοράς και σωστής διαχειρισης παιγνιδιού.
Δεν ξέρω τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια, αν οι παίκτες "ψήλωσαν" από το πρώτο ημίχρονο, αν υπήρχε και κόπωση, αν ο Τούντορ επέλεξε να παει έτσι, πάντως πριν τις διατησίες, τραυματισμούς, αλλαγές και άλλους τέτοιους αστάθμητους παράγοντες καλά θα είναι να δούμε πρώτα την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας σαν ομάδα γιατί αυτή είναι λάθος.
Ο Τούντορ δεν μου φάινεται και ο χειρότερος προπονητής του κόσμου, δεν είναι όμως και ο καλύτερος ειδικά στο διάβασμα ενός αγώνα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά πώς ενώ στο πρώτο ημίχρονο δείχνεις να είσαι 3 κλάσεις καλύτερος, στο δεύτερο μπαίνεις χειρότερος. Εδώ δεν υπάρχει πτώση απόδοσης, υπάρχει καταβαράθρωση. Η δική μου λογική δεν μπορεί να ερμηνεύσει το γεγονός.
Όσο για την κούραση, όσοι θέλουν το πιστεύουν. Κι ο Ατρόμητος την ίδια μέρα μ' εμάς έπαιξε κύπελλο.
Επίσης όταν είσαι ΤΟΣΟ πολύ ανώτερος του αντιπάλου σου είναι απαράδεκτο να είσαι μπροστά μόνο 1-0.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δυο αναγκαστικες αλλαγές στα φτερά σε έκοψαν. Απλά πράγματα, συν την πτώση του κέντρου σου με την είσοδο του ανυπαρκτου

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
goran 64

pgetsos έγραψε:Συγκεκριμένη = στον Γιάννενα, δε καταλαβαίνω Αλήθεια τι εννοείς
Όχι, συγκεκριμένη = στον Απόστολο...Πάρε τα posts απ την αρχή με την σειρά και θα καταλάβεις...
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά πώς ενώ στο πρώτο ημίχρονο δείχνεις να είσαι 3 κλάσεις καλύτερος, στο δεύτερο μπαίνεις χειρότερος. Εδώ δεν υπάρχει πτώση απόδοσης, υπάρχει καταβαράθρωση. Η δική μου λογική δεν μπορεί να ερμηνεύσει το γεγονός.
Όσο για την κούραση, όσοι θέλουν το πιστεύουν. Κι ο Ατρόμητος την ίδια μέρα μ' εμάς έπαιξε κύπελλο.
Επίσης όταν είσαι ΤΟΣΟ πολύ ανώτερος του αντιπάλου σου είναι απαράδεκτο να είσαι μπροστά μόνο 1-0.
Σωστό το τελευταίο ρε Απόστολε αλλά λες οι δικοί μας να μην ήθελαν να βάλουν άλλα γκολ στο ημίχρονο; :?

Όσο για τις δυνάμεις, σου είπα ότι πιθανόν (με καμία βεβαιότητα όμως) να ήθελαν να "κρατήσουν" δυνάμεις για την άλλη Κυριακή και γι αυτό μπήκαν στο δεύτερο "χαβαλέ" αρκετοί απ αυτούς...Άλλωστε το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τούντορ μπορεί να σημαίνει και κάτι επ αυτού... ;) Γνωρίζουμε μήπως εμείς πόσο τους κουράζει στις προπονήσεις ο Αρτίκο κατόπιν εντολών του Τούντορ; :?

Υ.Γ. Ξέρεις (ίσως βλέπεις εννοώ τα posts μου στα topics τους) ότι δεν "χαρίζομαι" στους παίχτες μας, ζητώντας τους πάντα να δουλεύουν και να τα δίνουν όλα σε αγώνες αλλά και προπονήσεις ακόμα...Δεν τους δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αλλά, πρώτον, μπάλα είναι και γυρίζει και δεύτερον, δεν είναι κι οι παίχτες της Ρεάλ, της Μπάγερν ή της Μπάρτσα στο τέλος τέλος, ας το καταλάβουμε επιτέλους όλοι μας... 8-)

Υ.Γ. 2...Πόσες "φάσεις" μας έκανε το "pigeon" στο 2ο ημίχρονο που "καταβαραθρώθηκε' η απόδοση μας ρε φίλε;

Υ.Γ. 3...Πόσο θα έληγε το ματς αν δεν μας είχαν ακυρώσει κανονικότατο (αφού έστω το χέρι του Μακ που μόνο εσύ είδες ότι είναι off side δεν "μετράει") γκολ; :?

Υ.Γ. 4...Θα υπήρχε σε περίπτωση νίκης τόση απαξίωση από εμάς τους ίδιους; :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 22:33, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους.
1. Παίξαμε μπαλάρα στο πρώτο ημίχρονο; Όχι. Παίξαμε καλά στο διάστημα 0-10΄ και από το 25΄(σουτ του Τζιόλη) έως το 45΄κυρίως όμως μετά το γκολ, που ήταν δωράκι του διαιτητή. Δεν το ήθελε, προφανώς, να μας ευνοήσει, αλλά ο επόπτης έχασε τη φάση, που πάντως ήταν οριακή. Κλείσαμε το ημίχρονο κάνοντας περισσότερα φάουλ από τον Ατρόμητο! Εκεί παίζουν οι διαιτητές το παιχνίδι τους. Στο ακυρωθέν γκολ του Μακ, νομίζω ότι το χέρι του Μακ είναι off-side, ενώ το υπόλοιπο σώμα όχι.
2. Ο Rod ήταν απαράδεκτος. Η ευκαιρία του όταν στο συρτό κόρνερ του έρχεται η μπάλα μέσα στην περιοχή, όντας αμαρκάριστος και δεν μπορεί να πιάσει καν σουτ τη προκοπής, θα μου μείνει αξέχαστη. Από τον Πέλκα δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Γατάκι πολυτελείας εδώ και χρόνια. Τρέχει, όσο είναι μόνος του και δεν μαρκάρεται, δίνει μερικές καλές πάσες (όπως στο γκολ) αλλά παρόλες τις αρκετές τελικές του δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και να σκοράρει. Τα σουτ του είναι το ίδιο δυνατά με τα δικά μου που κοντεύω τα 54.
3. Οι δικαιολογίες είναι για τους μαλθακούς. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα (κάπου στο 60΄ μάλιστα) έχω γράψει στο τόπικ του αγώνα ότι πάμε ολοταχώς για ισοφάριση.
4. Τόση διαφορά στην απόδοση μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου δεν είναι λογική. Εάν εσείς τη δέχεστε, καλώς. Εγώ δεν την δέχομαι. Δεν υπάρχει λογική στο πρώτο ημίχρονο να δείχνει ότι παίζεις με ομάδα Β΄Εθνικής και στο δεύτερο να είσαι εσύ ομάδα της Γ΄Εθνικής και να ισοφαρίζεσαι χωρίς ο αντίπαλος να σε πιέσει καν. Τα περί τραυματισμού παικτών και τα συναφή ας τα πιστεύουν όσοι θέλουν να είναι αιθεροβάμονες.
5. Για τον ΙΤ στο αντίστοιχο τόπικ.
+54
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

pilotos έγραψε:Δυο αναγκαστικες αλλαγές στα φτερά σε έκοψαν. Απλά πράγματα, συν την πτώση του κέντρου σου με την είσοδο του ανυπαρκτου

SM-N9005
Δεν καταλαβάινω πως μπορεί να ισχύει αυτό όταν η πρώτη αναγκαστική αλλαγή γίνεται στο 27', σκοράρεις στο 31' και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα πετάει.
Η δεύτερη αλλαγή γίνεται στο 57 εσύ όμως έχεις δώσει την απόλυτη πρωτοβουλία στον αντίπαλο από το 45 και 1 δευτερόλεπτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”