Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
83
73%
Τζιόλης
2
2%
Τζαβέλας
4
4%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
5
4%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
1
1%
Σάμπο
2
2%
Μυστακίδης
15
13%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
1
1%
Ζάιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 113

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από theo-drama »

northend4 έγραψε:
Besuch 2 έγραψε:
ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ - ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΣ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ (ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ..ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ...ΑΠΛΩΝΩ ΧΕΡΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΩ...ΔΙΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΦΩΝΑΖΩ «ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ».....ΟΧΙ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΑ Κ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΚΑΘΕ) ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ.

ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ! (ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΘΜΟ, ΤΑ 2ΜΙΣΥ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝΤΟΣ
++++++++Αν εμενα Θεσ/νικη θα πηγαινα κι ας πονουσαν κ τα ματια μου που λεει ο λογος.Τωρα ερχομαι σε 5-10 αγωνες απο Δραμα οσο αντεχω και επιλεγω μικρης δυναμικοτητας παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Besuch 2 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:εδώ και 3 χρόνια κάνουμε υπομονή στην υπομονή και συν τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν καθημερινα στον καθένα μας δεν ξέρω ποσό υπομονή μπορεί ο καθένας μας να κάνει ακόμα....Ή Τούμπα αδειάζει επικίνδυνα.... :( :(

Υ.Γ. Σορρυ για το οφ-τοπικ....
ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ - ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΣ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ (ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ..ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ...ΑΠΛΩΝΩ ΧΕΡΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΩ...ΔΙΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΦΩΝΑΖΩ «ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ».....ΟΧΙ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΑ Κ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΚΑΘΕ) ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ.

ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ! (ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΘΜΟ, ΤΑ 2ΜΙΣΥ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝΤΟΣ
Αδερφέ είσαι εντάξει τώρα που με μαλωσες που είπα την άποψη μου και μιλησα ρεαλιστικά;;;; Δεν νομίζω να ξέρεις εάν έχω κάνει υπομονή και εάν συνεχιζω να κάνω υπομονή....Οι καταστάσεις που πλέον ζει ο καθένας μας εκ των πραγμάτων δεν του αφήνουν και πολλά περιθώρια πλέον για υπομονή...Επί εποχή Σάντος ήταν η δύσκολη εποχή για τον Π.Α.Ο.Κ μας και τότε κάναμε δικαιολογημένα υπομονή γιατί μπορούσαμε να κάνουμε υπομονή και να στηρίζουμε(άλλη βλέπεις η καθημερινότητα τότε)...Έχουμε έναν πρόεδρο ο οποίος θα μπορούσαμε να τον πούμε και ευεργέτη λόγω της οικονομικής εξυγίανσης που προσέφερε στον Π.Α.Ο.Κ μας αλλά εδώ και 3 χρόνια κατά την άποψη μου κάνει τα ίδια λάθη...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίξαμε πολύ άσχημα τα πρώτα 25 λεπτά, όταν θα μπορούσαμε να είμαστε πίσω 2-0 ίσως και 3-0, αλλά ευτυχώς ο Olsen και το δοκάρι μας κράτησαν στο παιχνίδι. Η άμυνα τρυπιόταν συνεχώς, το δίδυμο Χαρίση - Cimirot ήταν ωσεί παρόν, ο Πέλκας άφαντος (αναμενόμενο) όπως και ο Sabo που έπαιζε αριστερό εξτρέμ. Οι δύο τελευταίοι (ο Πέλκας για το ότι έπαιζε και ο Sabo για την μεγάλη χρονικά απραξία του και για τη θέση που έπαιξε) είναι λάθος του Τούντορα.
Ελαφρυντικά: Leovac, Κων/νιδης μεγαλο-τραυματίες, Μαλεζάς, Mak προφυλαγμένοι.
Η πρώτη μας καλή επίθεση έγινε κάπου στο 30΄ από τα αριστερά, όταν ο Κοροβέσης έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα και ο Μυστακίδης πλάσαρε στο δοκάρι.
Η δεύτερη καλή μας επίθεση έγινε το αμέσως επόμενο λεπτό: Πάλι ο Κοροβέσης από τα αριστερά, έκανε ψηλή σέντρα αυτή τη φορά, ο Μυστακίδης πήρε την κεφαλιά και 0-1. Μου θύμισε το γκολ του Αθανασιάδη στο 1-0 του κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
Μετά το 0-1 η εικόνα άλλαξε και ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έπαιζε σαν φοβισμένη γάτα. Κρατούσε εύκολα του παίκτες της Ξάνθης εκτός περιοχής. Το ίδιο και στο β΄ημίχρονο, παρ' όλη την κεφαλιά ψαράκι στο δοκάρι μας στις αρχές, από τον Καπετάνο.
Το λάθος στο β΄ μέρος ήταν μεσοεπιθετικά που δεν ενδιαφερθήκαμε να αυξήσουμε το σκορ. Ο Αθανασιάδης έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 57΄ ενώ λίγο αργότερα, πάλι σχεδόν μόνος του δεν έκανε σουτ, αλλά κοντρόλ και τρίπλα και φυσικά του πήρε τη μπάλα ο αμυντικός.
Στο 91΄ ο εριστικός Σολτάνι που θα μπορούσε να είχε αποβληθεί αν ο διαιτητής δεν έπαιζε 80-20 την Ξάνθη, στην αναμπουμπούλα του κόρνερ ισοφάρισε.
Μπράβο στον Olsen μακράν ο MVP του αγώνα. Μπράβο και στον Μυστακίδη, που παρ' όλο που δεν έχει την τρίπλα για να διακριθεί ως εξτρέμ (φάνηκε κατά κόρον και χθες) στην περιοχή είναι καλός και νομίζω ότι θα μπορούσε να δοκιμαστεί σαν 10ρι.
Καλοί οι Τζιόλης - Τζαβέλλας, μέτριοι όλοι οι υπόλοιποι χαφ πλην των κακών Πέλκα και Sabo.
O Αθανασιάδης θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τη νίκη. Παίρνει πολλά περισσότερα από τον Καπετάνο, αλλά πουθενά δεν φάνηκε έστω και στοιχειωδώς καλύτερός του.
Η ομάδα χθες έπαιξε χωρίς 10ρι, σοβαρά εξτρέμ και με μέτρια αμυντικά χαφ. Πάλι καλά που ήταν ο Olsen αλλιώς θα χάναμε πανηγυρικά και από το πρώτο ημίχρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 21 Ιαν 2016, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν εισαι ΠΑΟΚ εσυ ποιο γήπεδο η παρουσία σου στα φόρουμ ραδια και ίντερνετ πρέπει να είναι για τον theo drama το σχόλιο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Προσπαθώντας να σχολιάσω ψύχραιμα το χθεσινό παιχνίδι έχω να κάνω τις εξής διαπιστώσεις:
1.Μοναδικό λάθος του Τούντορ στο σχεδιασμό της εντεκάδας θεωρώ την τοποθέτηση του Σάμπο ως αριστερού εξτρέμ.
Βέβαια φταίει και ο ίδιος ο Σάμπο καθώς ακόμη και σε λάθος θέση πρέπει να δείξει 4-5 πράγματα.Νομίζω ότι έπρεπε να ξεκινήσει ο Ζάιρο.
2.Ο Πέλκας μαζί με Σάμπο υστέρησε αρκετά,αλλά αυτός που μας κρέμασε ουκ ολίγες φορές ήταν ο Κίτσιου. Μόνιμα στην πλάτη του ο αντίπαλος, παιδαριώδες λάθος από ένα σημείο και μετά. Δεξί μπακ χθες καθώς ούτε κι ο Σκόνδρας τελικά πείθει.
3.Ο Ολσεν κορυφαίος χθες νομίζω χρειάζεται υπομονή και χρόνο γιατι σαν επένδυση εχει πολυ καλά στοιχεία.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

eorptol έγραψε:Δεν εισαι ΠΑΟΚ εσυ ποιο γήπεδο η παρουσία σου στα φόρουμ ραδια και ίντερνετ πρέπει να είναι για τον theo drama το σχόλιο

Λοιπον οσο αντεχω οικονομικα εννοουσα, (τα ματια μου πηγαινε) σε καποια παιχνιδια που ειμασταν μετριοι.Μπραβο ρε ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ αφου εχεις τη δυνατοτητα να πηγαινεις καθε φορα στην Τουμπα τιμη σου ειναι,αλλα να με απαξιωνεις τοσο τι να πω.
Αληθεια απο τα σχολια μου τοσο καιρο που κανω, καταλαβες και εμεινες που εγραψα (για τα ματια που πονανε),αν φυσικα τα διαβαζεις ολα.
Το αν ειμαι ή οχι ΠΑΟΚ το ξερουν οσοι, με ξερουν.
Αν υπαρχει το ΠΑΟΚμετρο, στο ποσο μπορεις να πας στο γηπεδο, φαινεται οτι εισαι πιο πολυ ΠΑΟΚ απο μενα.
Εγω αν θελεις σταματαω να γραφω εδω μεσα.
Εξαλλου ειμαι κ νεος εδω κ ανακατωνω συνεχεια τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βρε δραμινε μπράβο σε λέω που πας σε αυτήν δύσκολη συγκυρία και ειδικά εμείς από επαρχία ματωνουμε πολύ περισσότερο. ...δεν ειρωνεύομαι εσένα ακριβώς το αντίθετο λέω
Την λέω σε αυτούς που σκίζονται στα ραδια και στο ίντερνετ αλλά ξέχασαν που πέφτει η τουμπα. ... αν είχαμε όλοι αυτήν την νοοτροπία η τουμπα ανεξαρτήτως αποτελεσματος και οικονομικων θα ήταν όπως παλιά και ας μην μπορούμε να πάμε σε όλα τα ματς όλοι
Συγνώμη αν δεν σε έδωσα να καταλάβεις μπράβο και πάλι για τον τρόπο που σκεφτεσε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ετσι οπως το εγραψες δεν μπορεσα να το καταλαβω οτι το λες ειρωνικα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ειρωνικά για άλλους πήγαινε το σχόλιο αλλα και πάλι σορυ που δεν σε έδωσα να καταλάβεις τους πολυθρονακηδες έκραζα σχολιάζοντας την δική σου σωστή στάση

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

theo-drama έγραψε:Ετσι οπως το εγραψες δεν μπορεσα να το καταλαβω οτι το λες ειρωνικα.
Είσαι νέος, θα τον μάθεις :P
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

pgetsos έγραψε:
theo-drama έγραψε:Ετσι οπως το εγραψες δεν μπορεσα να το καταλαβω οτι το λες ειρωνικα.
Είσαι νέος, θα τον μάθεις :P
Οκει γιατι οντως με παραξενεψε η επιθεση του προς εμου.Θα σας μαθω σιγα σιγα ολους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

mike έγραψε:Λοιπόν, .... αφού διάβασα την παπαριά του καθενός εδώ μέσα, να πω κι εγώ τη δική μου
Κατ' αρχήν είδα το παιχνίδι από απόσταση αναπνοής (κέντρο του γηπέδου και χαμηλά, με διαρκείας φίλου)
Σε σχέση με πολλούς εδώ είδα άλλο παιχνίδι, γιατί η τηλεόραση ή το πέταλο στερούν λεπτομέρειες
Να πω αρχικά ότι μου άρεσαν οι:
Όλσεν (από τα καλύτερά του χθες)
Τζιόλης - στο πρώτο πάλευε με νύχια και δόντια ενώ η ομάδα ψάχνονταν στα χαμένα, ενώ η είσοδος του Βιιτορ τον απελευθέρωσε και είδαμε λίγο κίνηση με την μπάλα στον άξονα
Τζαβέλας - ψυχωμένος και πάντα "μέσα" στο παιχνίδι
Γκάρι - όταν μπήκε ένιωσαν την παρουσία του
Κακοί:
Κίτσιου (λίγος), Σάμπο (άσε ....)
Κοροβέσης (κάποιοι τον έχρισαν και διακριθέντα, στην επανάληψη έπαιζε μπροστά μου, πάρα πολύ λίγος, μικροσκοπικός και φοβισμένος, προβλέψιμος όταν ανέβαινε, ούτε για την Κ20, χρειάζονταν συνέχεια την κάλυψη του Τζαβέλα, μια τρίχα από τα αρχίδια των Λίνο-Ράτς)
Χαρίσης (σε κάποια φάση πίστεψα ότι ήθελε να τριπλάρει τον εαυτό του), Πέλκας και Τσίμιροτ (φλιαρία χωρίς ουσία, πουλήματα μπάλας, ενώ ο 2ος ανέβηκε κάπως στο 2ο ημ)
Χλιαροί
Κλάους (πήρε λίγες μπάλες, δεν βρήκε ουσία στο παιχνίδι του)
Μυστακίδης - φιλότιμος σε άμυνα κι επίθεση, αλλά ... δεν πέρασε αντίπαλο στο 1ο
Ο διαιτητής δεν με χάλασε ιδιαίτερα, δεν είδα δόλο, ενώ μοίρασε κάρτες και στις 2 ομάδες
Η ομάδα μου ήταν για κλάματα, πόνεσε η ψυχή μου με αυτά που έβλεπα στο 1ο και κάποιοι τα ρίχνουν όλα στο κοράκι
Βαράτε ελέυθερα :)
Δυστυχώς κι άλλοι είναι για κλάματα εκτός από την ομάδα στο 1ο 25άλεπτο χθες... :oops: :oops: :oops:
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

https://m.vk.com
Καντε εγγραφη σε αυτό το σιτε για το βιντεο με τη Ξανθη και όλα τα βιντεο.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Συμπεράσματα-αποτελέσματα από την ισοπαλία στην Ξάνθη:
- ο Όλσεν ξανάγινε τερματοφυλακάρα (προσωπικά τον πιστεύω),
- ο Κίτσιου έγινε εντελώς άχρηστος, όπως άλλωστε και ο Σκόνδρας,
- οι Χαρίσης & Τσίμιροτ από σύγχρονα χαφ, έγιναν απλώς άπειροι,
- ο Σάμπο (αν και σε λάθος θέση), μάλλον δεν κάνει για την ομάδα,
- ο Κλάους από παστελωτής, έγινε φιλότιμος,
- ο Πέλκας δεν μπορεί για τον ΠΑΟΚ,
- ποιος Τζιόλης ρε ...
- η άμυνά μας είναι χειρότερη από τις περισσότερες ομάδες της Λίγκας,
- ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν για τον π@@@@,
- θέλουμε γύρω στις δέκα μεταγραφές για να στρώσει η ομάδα,
- μεταγραφές δεν πρόκειται να γίνουν διότι οι υπεύθυνοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν ενδιαφέρονται κιόλας,
-ο Τούντορ πρέπει να φύγει όσο είναι καιρός,
- Άρνεσεν go village,
-τριετές πλάνο ... :lol: :lol:
- μέσα σ' όλα αυτά, ο Σαββίδης θύμωσε και συγκάλεσε εκ νέου έκτακτη σύσκεψη.

Με δυο λόγια η ομάδα έγινε πουτ@ν@ για μια εκτός έδρας ισοπαλία, με γκολ στο 90+.
Δεν αμφιβάλω ότι κάποια από αυτά έχουν δόση αληθείας, αλλά λίγη ψυχραιμία παιδιά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ψυχραιμία και ηρεμία στον ΠΑΟΚ;
:lol: :lol: :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”