25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Μαλλον δεν υπαρχει πεδιο διαφωνιας μεταξυ μας...γιατι το ιδιο πραγμα λεμε...
Η παρεξηγηση ηταν με το αλλο παλικαρι που ενω ελεγε λιγοψυχο τον Γλυκο εγω νομιζα τον Ολσεν...και γι αυτο η παρεμβαση μου και η συγνωμη μου μετα...
υ.γ. Βγηκε το βιντεο με την παρακαμερα απο το χθεσινο ματς...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
Η παρεξηγηση ηταν με το αλλο παλικαρι που ενω ελεγε λιγοψυχο τον Γλυκο εγω νομιζα τον Ολσεν...και γι αυτο η παρεμβαση μου και η συγνωμη μου μετα...
υ.γ. Βγηκε το βιντεο με την παρακαμερα απο το χθεσινο ματς...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ο Γλύκος στην μέρα του μπορεί να σου δώσει βαθμούς και το έχει κάνει. Όταν όμως δεν είναι στην μέρα του, είναι ικανός για μεγάλα λάθη.
Κατά τ'άλλα, προσδίδει μεγάλη ασφάλεια να τον έχουμε δεύτερο τερματοφύλακα. Πιστεύω πως πρέπει να πάρει κάποιες ευκαιρίες ως βασικός, μόνο και μόνο για να καταστεί σαφές πως ο Όλσεν δεν έχει πάρει με το καλήμερα τη φανέλα σπίτι του.
Κατά τ'άλλα, προσδίδει μεγάλη ασφάλεια να τον έχουμε δεύτερο τερματοφύλακα. Πιστεύω πως πρέπει να πάρει κάποιες ευκαιρίες ως βασικός, μόνο και μόνο για να καταστεί σαφές πως ο Όλσεν δεν έχει πάρει με το καλήμερα τη φανέλα σπίτι του.
- James Moriarty
Ο πολεμος που δεχεται αυτος ο εκπληκτικος τερματοφυλακας ειδικα απο τον παχυσαρκο24 που δυστυχως επηρεαζει πολυ κοσμο ειναι ανεπαναληπτος . Και ολα αυτα για να παιζει ενα κακιστος τερματοφυλακας εν ονοματι Γλυκος.
Ειναι λογικο ενας τερματοφυλακας που ηρθε απο ενα διαφορετικο πρωταθλημα, οπως το Σουηδικο, να θελει τον χρονο του ωστε να δειξει την πραγματικη του αξια ποσο οσο μιλαμε για την πιο δυσκολη θεση στο ποδοσφαιρο.
Ηδη με τα ποδια ειναι πολυ καλος που οι φωστηρες οι δικοι μας ΑΡΔ τον ειχανε βγαλει κακο .
Επισης παιζει πολυ γρηγορα με την μπαλα στο transition, ακομα και εχθες στο 5-0 εκανε γρηγορο βολε για να βγουμε σε αντεπιθεση οπως και κατι 40 αρες μπαλιες με τα χερια .
Οσο για τις εξοδους ειναι θεμα χρονου και συγχρονισμου με τα μετριοτατα σεντερ μπακ που εχουμε . Κατι ψηλες μπαλιες τις καθαριζει σαν αυγα. Στα συν του οτι εχει και τσαμπουκα, στηνει καλα το τοιχος , γεμιζει την εστια και πολλα αλλα . Προβλεπω πωληση σε μεσαια ομαδα Premier League .
Ειναι λογικο ενας τερματοφυλακας που ηρθε απο ενα διαφορετικο πρωταθλημα, οπως το Σουηδικο, να θελει τον χρονο του ωστε να δειξει την πραγματικη του αξια ποσο οσο μιλαμε για την πιο δυσκολη θεση στο ποδοσφαιρο.
Ηδη με τα ποδια ειναι πολυ καλος που οι φωστηρες οι δικοι μας ΑΡΔ τον ειχανε βγαλει κακο .
Επισης παιζει πολυ γρηγορα με την μπαλα στο transition, ακομα και εχθες στο 5-0 εκανε γρηγορο βολε για να βγουμε σε αντεπιθεση οπως και κατι 40 αρες μπαλιες με τα χερια .
Οσο για τις εξοδους ειναι θεμα χρονου και συγχρονισμου με τα μετριοτατα σεντερ μπακ που εχουμε . Κατι ψηλες μπαλιες τις καθαριζει σαν αυγα. Στα συν του οτι εχει και τσαμπουκα, στηνει καλα το τοιχος , γεμιζει την εστια και πολλα αλλα . Προβλεπω πωληση σε μεσαια ομαδα Premier League .
- theodorsalonika
εγω βλεπω πως δεν αρχισε καθολου καλα...υπομονη..θα φανει στα επομενα παιχνιδια..συμφωνω με την αποψη οτι πρεπει να παιξει και ο γλυκος κανα παιχνιδι μπας και σαχουλευτει ο ολσεν....
αιντε δυο μετρα παληκαρι και φαινεσαι φοβισμενος!!!μην μασαςςςςςςςςς!!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
αιντε δυο μετρα παληκαρι και φαινεσαι φοβισμενος!!!μην μασαςςςςςςςςς!!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

ας μην τον εκανε το ηγεμονικο συμβολαιο ο ζησακος και θα βλεπατε που θα επαιζε ο τραγικος τερματοφυλακας γλυκος...που 3 μηνες εψαχνε ομαδα και δεν εβρισκε τιποτα για να επιστρεψει ο ασωτος...
Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα με τον Ολσεν ... Ο κάθε Κολκας εχει αποδειχθεί στην πράξη ουι δεν αξίζει μια αναφορικά με τα ποδοσφαιρικά του σχόλια ...
Ο Γλυκός ειναι καλός τερματοφύλακας και εχει προσπαθήσει τόσα χρονια αρκετα να βελτιωθεί αλλα πάσχει σοβαρά σε προσωπικότητα και εχει δείξει οτι εχει ταβάνι ...
Η μεταγραφή μας ο Ολσεν δεν χρειάζεται πολλές γνώσεις για να καταλάβεις οτι εχει πολυ υψηλού επιπεδου δυνατότητες και για αυτο ακριβως ήρθε στον ΠΑΟΚ ...
Μην μπαίνουμε σε συγΚρίσεις επειδή το λέει κάποιος αρδ ...
Ας ενισχύσουμε το παλικάρι οπως του αξίζει και αυτός ας φροντίσει με την δουλεια του να μας δικαιώσει ...
Υπός
Εγώ πάντως άσχετα λαθών πρώτη φορα μετα απο πολυ καιρό αισθάνομαι σίγουρος πίσω ...
Ο Γλυκός ειναι καλός τερματοφύλακας και εχει προσπαθήσει τόσα χρονια αρκετα να βελτιωθεί αλλα πάσχει σοβαρά σε προσωπικότητα και εχει δείξει οτι εχει ταβάνι ...
Η μεταγραφή μας ο Ολσεν δεν χρειάζεται πολλές γνώσεις για να καταλάβεις οτι εχει πολυ υψηλού επιπεδου δυνατότητες και για αυτο ακριβως ήρθε στον ΠΑΟΚ ...
Μην μπαίνουμε σε συγΚρίσεις επειδή το λέει κάποιος αρδ ...
Ας ενισχύσουμε το παλικάρι οπως του αξίζει και αυτός ας φροντίσει με την δουλεια του να μας δικαιώσει ...
Υπός
Εγώ πάντως άσχετα λαθών πρώτη φορα μετα απο πολυ καιρό αισθάνομαι σίγουρος πίσω ...
- Black&White
Όλοι ελπίζουμε πως θα γίνει νέος Φορτουλα σε διαρκεια και το ευχόμαστε αλλά μέχρι στιγμής είναι απογοητευτικός. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παριστάνουν αυτοί που κάνουν πως δεν το βλέπουν .Πιστεύουν πως ο "καλός ΠΑΟΚτσής " πρέπει να στρουθοκαμηλίζει;
Εγώ βλέπω πως δυο μέτρα γομάρι δεν μπορεί να κυριαρχήσει στη μικρή του περιοχή! Σε όλα τα υπόλοιπα μπορεί να φταίει το άγχος . Αλλά όταν του παίρνουν κεφαλιά στη μικρή περιοχή το μόνο που σε έρχεται να πεις είναι κρίμα το μπόι σου ρε.
Εγώ βλέπω πως δυο μέτρα γομάρι δεν μπορεί να κυριαρχήσει στη μικρή του περιοχή! Σε όλα τα υπόλοιπα μπορεί να φταίει το άγχος . Αλλά όταν του παίρνουν κεφαλιά στη μικρή περιοχή το μόνο που σε έρχεται να πεις είναι κρίμα το μπόι σου ρε.
εσυ τι παριστανεις δλδ; τον "καλο ΠΑΟΚτσή" που δεν στρουθοκαμυλίζει ενώ όλοι οι άλλοι είναι ¨κακοί" και το κάνουν;
ο καθείς έχει την άποψη του και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς είναι τουλάχιστον άστοχοι.
ον τοπικ τώρα, το τέρμα είναι ο παίχτης που πρέπει να του δώσεις τον περισσότερο χρόνο απο όλες τις άλλες θέσεις. και δεν μιλάω για να δεις ρεφλεξ κτλ κτλ, αλλά για να ξέρεις ότι συνεργάζεται αρμονικά με τους συμπαίχτες του. ακόμα και τα σουτ, μετράει το ποσο καλά είναι δεμένος με τους συμπαίχτες του, ποιες γωνίες κλείνουν οι αμυντικοί κτλ κτλ...
ας μην είμαστε βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. ειδικά σε ένα τερμα.
ο καθείς έχει την άποψη του και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς είναι τουλάχιστον άστοχοι.
ον τοπικ τώρα, το τέρμα είναι ο παίχτης που πρέπει να του δώσεις τον περισσότερο χρόνο απο όλες τις άλλες θέσεις. και δεν μιλάω για να δεις ρεφλεξ κτλ κτλ, αλλά για να ξέρεις ότι συνεργάζεται αρμονικά με τους συμπαίχτες του. ακόμα και τα σουτ, μετράει το ποσο καλά είναι δεμένος με τους συμπαίχτες του, ποιες γωνίες κλείνουν οι αμυντικοί κτλ κτλ...
ας μην είμαστε βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. ειδικά σε ένα τερμα.
- Black&White
Εσύ τι παριστάνεις, τον μπάτσο;
Εγώ λέω ό,τι βλέπω. Εσύ βγες και πες ότι δεν είναι δυο μέτρα και ότι δεν τον πήραν κεφαλιές στη μικρή περιοχή.
Ας του δώσουμε χρόνο όμως μήπως ψηλώσει κι άλλο.
Εγώ λέω ό,τι βλέπω. Εσύ βγες και πες ότι δεν είναι δυο μέτρα και ότι δεν τον πήραν κεφαλιές στη μικρή περιοχή.
Ας του δώσουμε χρόνο όμως μήπως ψηλώσει κι άλλο.

- Black&White
Κι εσύ γενικά με το ποδόσφαιρο.
Θα συνεχίσετε τις μλκς; Τη γνώμη μου είπα . Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. Και τόνισα πως αυτό δείχνει μέχρι στιγμής. Φυσικά και είναι πολύ νωρίς.
Θα συνεχίσετε τις μλκς; Τη γνώμη μου είπα . Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. Και τόνισα πως αυτό δείχνει μέχρι στιγμής. Φυσικά και είναι πολύ νωρίς.
Black&White έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τι παριστάνουν αυτοί που κάνουν πως δεν το βλέπουν .Πιστεύουν πως ο "καλός ΠΑΟΚτσής " πρέπει να στρουθοκαμηλίζει;
K_geo έγραψε:εσυ τι παριστανεις δλδ; τον "καλο ΠΑΟΚτσή" που δεν στρουθοκαμυλίζει ενώ όλοι οι άλλοι είναι ¨κακοί" και το κάνουν;
Black&White έγραψε:Εσύ τι παριστάνεις, τον μπάτσο;
και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους λένε αλλά ούτε μλκς είπαν οτι λές, ούτε για τα άλλα.Black&White έγραψε:Θα συνεχίσετε τις μλκς; Τη γνώμη μου είπα .
στην επόμενη έφυγες.
αυτο δεν ειναι γνωμη...αλλα μιλωντας με αγγελοσκυλο δυσκολα θα βγαλεις ακρη...στη ευχη της παναγιας ευχομαι :ugeek:Black&White έγραψε: Δεν μπορώ να καταλάβω τι παριστάνουν αυτοί που κάνουν πως δεν το βλέπουν .Πιστεύουν πως ο "καλός ΠΑΟΚτσής " πρέπει να στρουθοκαμηλίζει;
παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ το θέμα και να μην συνεχίζουμε με το ποιος ειναι τί, αλλά να επικεντρωθούμε στο τι είναι και τι μπορεί να γίνει ο Όλσεν.
ευχαριστώ.
ευχαριστώ.