Γιώργος Σαββίδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Γιώργος Σαββίδης
Τον ΠΑΟΚτση πλέον όλα τον ενοχλούν
Έγινε θέμα τώρα γιατί ο Γιώργος έγραψε ότι τους γράφουμε στα @@ μας τα δύο
Και τρώνε παπά γιατί λέει όλα τα μέσ το παίξανε
Φυσικά και θα το παίξουν γιατί πλέον τους πονάει που ο ΠΑΟΚ Επιτέλους βρήκε για ιδιοκτήτες μια οικογένεια αντάξια της δυναμικής του.
Και το χειρότερο απ όλα γι αυτούς είναι ότι αυτοί ή οικογένεια βγάζει τρέλα και πώρωση για την ομαδα
Έγινε θέμα τώρα γιατί ο Γιώργος έγραψε ότι τους γράφουμε στα @@ μας τα δύο
Και τρώνε παπά γιατί λέει όλα τα μέσ το παίξανε
Φυσικά και θα το παίξουν γιατί πλέον τους πονάει που ο ΠΑΟΚ Επιτέλους βρήκε για ιδιοκτήτες μια οικογένεια αντάξια της δυναμικής του.
Και το χειρότερο απ όλα γι αυτούς είναι ότι αυτοί ή οικογένεια βγάζει τρέλα και πώρωση για την ομαδα
Eνας ολοκληρος συλλογος βγαζει επισημη ανακοινωση χαρακτηριζοντας εναν ανθρωπο, που δεν εχει προκαλεσει ποτε με χαρακτηρισμους οπως φιλοξενουμενος και κλοουν!!
Και τους πειραξαν τα δυο παπακια που εβαλε σε μια αναρτηση στο instagram (!) ναι μεν ο γιος του μεγαλομετοχου του ΠΑΟΚ, αλλα στην ουσια δεν ειναι κατι διοιητικα στον ΠΑΟΚ ο Γιωργος. Δεν τραβατε τα βυζια σας λεω εγω!
Ο υπευθυνος επικοινωνιας της ΠΑΕ γαυρος στο facebook μονο μανες που δεν βριζει, αλλα δεν τρεχει κατι εκει!
Και τους πειραξαν τα δυο παπακια που εβαλε σε μια αναρτηση στο instagram (!) ναι μεν ο γιος του μεγαλομετοχου του ΠΑΟΚ, αλλα στην ουσια δεν ειναι κατι διοιητικα στον ΠΑΟΚ ο Γιωργος. Δεν τραβατε τα βυζια σας λεω εγω!
Ο υπευθυνος επικοινωνιας της ΠΑΕ γαυρος στο facebook μονο μανες που δεν βριζει, αλλα δεν τρεχει κατι εκει!
Εγω παντως ξερω τι θελω 'η για να το πω αλλιως, ξερω τι δεν θελω να βλεπω. Τον τουιτα θα τον κραζω γιατι ειναι γελοιος με αυτο που κανει και τον χοντρο παπαρα επισης θα τον κραζω γιατι γραφει για τσιρκα κτλ λες και ειναι δεκαπενταχρονο και οταν δεν εχει τι να πει, επαναλαμβανει τα ιδια. Εσεις δεν τους κραζετε για αυτα? Αυτο λοιπον που δεν θελω ειναι αυτος που εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ, να μην φαιρεται σαν και αυτους. Δεν εξεταζω τι γραφει ο καθενας, στα παπακια μου αυτο, ο τροπος με ενδιαφερει. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Κανέναν εκτιμώ ότι δεν θα πείραζαν αυτές οι δηλώσεις του νεαρού, ίσα ίσα μάλιστα, αλλά υπό μία προϋπόθεση:
Ότι θα είχαμε (είχαν) ήδη φτιάξει ομάδα να κερδίζει και τους όποιους κοράκους, 1, 3 ή και 33 αν χρειαζόταν!
Προσωπικά τουλάχιστον με εμένα αυτό ακριβώς ισχύει, εξ ου και η "ένσταση" μου σε πιο πάνω post μου!!!
Ότι θα είχαμε (είχαν) ήδη φτιάξει ομάδα να κερδίζει και τους όποιους κοράκους, 1, 3 ή και 33 αν χρειαζόταν!
Προσωπικά τουλάχιστον με εμένα αυτό ακριβώς ισχύει, εξ ου και η "ένσταση" μου σε πιο πάνω post μου!!!

Ότι ναναι μια ,χαρά τα λέει όταν γίνει διοικητικός θα πάρει μαθήματα απο τον ζαμπουνη , ενοχλήθηκαν ποιοι ; αυτοί που μας βριζουν από το πρωί ως το βράδυ; στα φρύδια μας κ κάθε κατπευοουλος κσι καραπαπαρας. ......alp920 έγραψε:πιλότε αν εγώ ανεβάσω στον ιδιωτικό λογαριασμό μου μια φωτό με το παπάρι μου φόρα παρτίδα και γίνω βούκινο θα φταίω πρώτα εγώ ή οι φίλοι μου?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 16 Μάιος 2016, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συμφωνω απολυτα!Marianov6 έγραψε:Εγω παντως ξερω τι θελω 'η για να το πω αλλιως, ξερω τι δεν θελω να βλεπω. Τον τουιτα θα τον κραζω γιατι ειναι γελοιος με αυτο που κανει και τον χοντρο παπαρα επισης θα τον κραζω γιατι γραφει για τσιρκα κτλ λες και ειναι δεκαπενταχρονο και οταν δεν εχει τι να πει, επαναλαμβανει τα ιδια. Εσεις δεν τους κραζετε για αυτα? Αυτο λοιπον που δεν θελω ειναι αυτος που εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ, να μην φαιρεται σαν και αυτους. Δεν εξεταζω τι γραφει ο καθενας, στα παπακια μου αυτο, ο τροπος με ενδιαφερει. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Σωστος εισαι και νομιζω οτι στην πλειοψηφια δεν αρεσουν τετοιες "χαζομαρες" μεσω social media κτλ σαν τους αλλους οπως λες και εσυ. Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι παιρνει τοση εκταση μια αναρτηση του γιου του Σαββιδη που οπως ειπα δεν ειναι στην ουσια τιποτα στον ΠΑΟΚ, οταν οι μαλακιες των αλλων περνανε στο ντουκου ενω θα επρεπε να επεμβει μεχρι και εισαγγελεας.Marianov6 έγραψε:Εγω παντως ξερω τι θελω 'η για να το πω αλλιως, ξερω τι δεν θελω να βλεπω. Τον τουιτα θα τον κραζω γιατι ειναι γελοιος με αυτο που κανει και τον χοντρο παπαρα επισης θα τον κραζω γιατι γραφει για τσιρκα κτλ λες και ειναι δεκαπενταχρονο και οταν δεν εχει τι να πει, επαναλαμβανει τα ιδια. Εσεις δεν τους κραζετε για αυτα? Αυτο λοιπον που δεν θελω ειναι αυτος που εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ, να μην φαιρεται σαν και αυτους. Δεν εξεταζω τι γραφει ο καθενας, στα παπακια μου αυτο, ο τροπος με ενδιαφερει. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 16 Μάιος 2016, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
25 χρόνος γιος του ιδιοκτήτη θα μας ζητάει την άδεια να σχολιάζει με φίλους του? Ας μην κάνουμε γαμπρό αν δεν μας αρέσει
Εμενα οι δηλωσεις του δε μου αρεσαν.. Πανε απευθειας για αφισοκολληση στα αποδυτηρια του νιονιου και προσφεδουν τζαμπα ντοπαρισμα στον αντιπαλο στον αντιπαλο..
-
Συμφωνω. Γιατι να "ξυπνησεις" τον Πανιωνιο πριν απο 2 τοσο σημαντικα ματς; Ο Ιβιτς το παει λαου λαου και μια χαρα του βγαινει μεχρι τωρα.
Ε καλά και πριν τις δηλώσεις παραήταν ξύπνιος ο πανιωνιος
:(

-
Εννοειται οτι ο Πανιωνιος (μεσα στο γηπεδο) βγαζει μεγαλο κομπλεξ απεναντι μας, αφου οι μισοι του παιχτες ειναι γαυροι, πρωην γαυροι και wannabe γαυροι.
Απλα αν εγραφε ο γιος του ιδιοκτητη μιας αντιπαλης ομαδας κατι τετοιο για τον ΠΑΟΚ θα μας γυρνουσε τα μυαλα και θα πιεζαμε ολοι την ομαδα να απαντησει στο γηπεδο. Τωρα το εκανε ο Γιωργος αυτο στον Πανιωνιο.
Απλα αν εγραφε ο γιος του ιδιοκτητη μιας αντιπαλης ομαδας κατι τετοιο για τον ΠΑΟΚ θα μας γυρνουσε τα μυαλα και θα πιεζαμε ολοι την ομαδα να απαντησει στο γηπεδο. Τωρα το εκανε ο Γιωργος αυτο στον Πανιωνιο.
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας Σαββιδη junior....δυστυχως εχει περασει μια νοοτροπια στον ΠΑΟΚ η οποια λεει πως οποιος κανει δηλωσεις τετοιου στυλ αποθεωνεται απο τους οπαδους και αυτο συμβαινει συχνα πυνκα απο πρωην και νυν παραγοντες και παικτες.....Το νταιλικη πουλαει στους ΠΑΟΚτσιδες και δηλωσεις του στυλ "Θα σβησω τον μαρινακη" που εχουν ειποθει κατα καιρους προσωπικα τις ακουω βερεσε......πιο πολυ θα εκτιμησω αν σβησει τον μαρινακη ο Ιβαν χωρις να πει λαλια παρα το αντιστροφο....τελος παντων