Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
T.H.E.O.S

Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 15/02-19:30, NS1 & NS1HD

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

xpan έγραψε:απορώ γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου και κάθομαι και βλέπω το ματς,είμαι και σε κρίσιμη ηλικία ρε γαμώτο
εγω μετα απο 2 χρονια που δεν ειχα χασει ουτε ματς προετοιμασιας, απο τον αγωνα με τον Χαβο και μετα δεν εχω ξαναπαει να δω. Οταν ειδα την βασικη 11αδα σηκωθηκα και εφυγα. Πηγα μονο με τον γαυρο στην καφετερια για να μην λεν οι κολογαυροι διαφορα, καθοτι ειμαστε και ελαχιστοι εδω οι ΠΑΟΚτσηδες.
Ουτε το σημερινο το βλεπω και καλα κανω απο οτι βλεπω...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Black_White_Heart έγραψε:Παμε οπως ειμαστε μεχρι το τελος και ΜΕΤΑ ΔΡΟΜΟ Ο ΖΒ και ο ΑΑ φτανει πια με τα κολληματα του πρωτα και την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ του δευτερου βαρεθηκα...δεν βλεπω αλλη μπαλα φετος(ο θεος να την κανει απο τον Νοεμβριο και μετα)... ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ εκει που το παλευουν και μου δινουν το αισθημα οτι ματωνουν για την φανελα. :redcard:
αυτό σκέφτομαι και γω ρε φίλε
μπάσκετ - βόλει - χάντμπολ, χωρίς εκατομμύρια βγάζουν μια υγεία και ένα παθος

το ποδόσφαιρο με τόσα λεφτά να έχουν πέσει, βγάζει μια σαπίλα, άλλο πράγμα

μάλλον πρέπει να το γυρίσουμε σε μπάσκετ βόλει χάντμπολ μήπως και τη σακουλευτούνε εκεί στη μπάλα
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

To φυγει μονο ο ΑΑ παντως δε λεει τιποτα οπως ειδαμε και περυσι. Το θεμα ειναι να φερεις και προπονητη.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τα χάλια μας (ειδικά στον ψυχολογικό τομέα) φαίνονται πρώτα απ' όλα από τον Ρατς που δεν μπορεί να δώσει σωστή μπαλιά ακόμα και στα 5 μέτρα! Μεγάλη κατρακύλα πολλών παιχτών! (Και του Κλάους)
Γι' αυτό λέμε πως μια αλλαγή προπονητή θα φέρει μια αλλαγή στην ομάδα! Κρίμα για τον Άγγελο, τον αγαπάμε, τον ευχαριστούμε ... ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ !! :cry:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Black_White_Heart έγραψε:
danirifle έγραψε:μαρσελίνιο, ούμπιντες, δημούτσος και αλλαγή ο μπρίτο!

και οι 4 σε μας θα ήταν βασικοί στα δεξιά για πλάκα
εχουμε σαλπι αφου...λυσεις απο την εσω αφου
ασπρόμαυρε, όταν συνειδητοποιώ ότι ο παγκίτης του ατρόμητρα θα ήταν βασικός στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνω ότι γινόμαστε παοκάκι σιγά σιγά
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αν είχαμε σοβαρή διοίκηση θα είχε κάνει ήδη τις κινήσεις για την επόμενη μέρα στο θέμα προπονητή, αλλά δεν έχουμε και πολύ φοβάμαι ότι τα σενάρια για Γκατούζο, Σα Πίντο κλπ έχουν βάση. Αν τελικά δεν αναλάβει ο Σέρβος.
Οσο για τεχνικό διευθυντή ούτε συζήτηση να γίνεται ΖΒ 4 eva.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ηρεμήστε, δεν μας βγήκε το 1ο ημίχρονο, ας κάνουμε μια καλή προπόνηση στο υπόλοιπο και να δούμε και κάποιους παίχτες, Τζιολη, Παπαγιαν. Η-ΡΕ-ΜΗ-ΣΤΕ.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

CCCP έγραψε:To φυγει μονο ο ΑΑ παντως δε λεει τιποτα οπως ειδαμε και περυσι. Το θεμα ειναι να φερεις και προπονητη.
εχουμε ivic αφου
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

CCCP έγραψε:To φυγει μονο ο ΑΑ παντως δε λεει τιποτα οπως ειδαμε και περυσι. Το θεμα ειναι να φερεις και προπονητη.
Έτσι όπως πάει, βλέπω επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ... τον Σάλπι :?
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

buffos έγραψε:Καμιά παραίτηση δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να «ολοκληρώσει» το έργο του και να ησυχάσουμε μια για πάντα από το φάντασμα αυτό.
Να μείνει ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μείνουμε εκτος playoff (καλά αν καταφέρει κάτι τέτοιο θα είναι μνημειώδες επίτευγμα!)

Δεν θα λουστεί κάποιος άλλος τα κατορθώματα του. Τα εργομετρικά των παικτών είναι αυτά που είναι (δηλαδή η ικανότητα τους να τρέξουν τόσο σε διάρκεια όσο και σε ταχυδύναμη) δεν αλλάζουν.
οκ Σταύρο...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

σιγουρα εχει ευθυνη ο εκαστοτε προπονητης..
αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι το ροστερ τελος..
ο μονος πραγματικα επιθετικος παικτης με ολα τα στοιχεια που πρεπει ειναι ο μακ
...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

buffos έγραψε:Καμιά παραίτηση δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να «ολοκληρώσει» το έργο του και να ησυχάσουμε μια για πάντα από το φάντασμα αυτό.
Να μείνει ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μείνουμε εκτος playoff (καλά αν καταφέρει κάτι τέτοιο θα είναι μνημειώδες επίτευγμα!)

Δεν θα λουστεί κάποιος άλλος τα κατορθώματα του. Τα εργομετρικά των παικτών είναι αυτά που είναι (δηλαδή η ικανότητα τους να τρέξουν τόσο σε διάρκεια όσο και σε ταχυδύναμη) δεν αλλάζουν.
Εγώ μαζί σου είμαι.
Να τελειώνει μια και καλή αυτό το παραμύθι του πολυνίκη παοκκάρχη αα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι σταματησαμε να παιζουμε με 3 χαφ,συστημα που μας κρατησε 3 μηνες στην πρωτη θεση;Γιατι καναμε τον Κλαους απο φουνταριστο και πρωτο σκορερ χαφ με προφανη τα σημαδια εκνευρισμου του,γιατι αυτη η εμμονη στον Σαλπι,οταν πλεον δεν μπορει ουτε καν αμυντικα,γιατι,γιατι,γιατι;Προφανως για καποιους αυτες ηταν αποφασεις του κατα τα αλλα λιγου ως ΤΔ,Βρυζα...Γελανε και οι πετρες...Αν εχετε λιγη τσιπα παραιτηθειται χωρις ναι μεν αλλς και οι 2 ΣΗΜΕΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

xpan έγραψε:απορώ γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου και κάθομαι και βλέπω το ματς,είμαι και σε κρίσιμη ηλικία ρε γαμώτο
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ομάδα του Άγγελου ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο! Δυστυχώς βλέπουμε μόνο το δεύτερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”