Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικος 31/1-19:30,NS1 & NS1HD
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικος 31/1-19:30,NS1 & NS1HD
Μπαλα δεν παιζουμε,ο καραγκιοζης μας αντιμετωπιζει οπως ο νταβατζης το πουτανακι του,οι αλλοι εχουν 3-4 παιχτες που αμα τους ειχε φερει ο ΒΡΥΖΑΣ θα του παιρναμε πιπες με βαρδιες και ο κοουτς εχει εξω τον ΜΑΚ και μεσα τον ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ προφανως γιατι ταπηρε που ο ΤΣΙΠΡΑΣ δεν εδωσε θρησκευτικο ορκο και ξεσπαει στα νευρα μας.Ελεος.Τα στομαχια μας και τα μυαλα μας τιφταινε;Αει σιχτιρ τελικα.
Και με τον Μακ κούρασε αυτό το πράγμα.
Τον κρατάμε έξω για όπλο?, μας χαλάει το βρεγμένο γήπεδο?
Πάρτε ρε από την αρχή τα παιχνίδια, που μπαίνουμε σαν υπνωτισμένοι και περιμένουμε να το φάμε.
Είμαστε και άνθρωποι που αρρωστένουμε. Λυπηθείτε μας.
Τον κρατάμε έξω για όπλο?, μας χαλάει το βρεγμένο γήπεδο?
Πάρτε ρε από την αρχή τα παιχνίδια, που μπαίνουμε σαν υπνωτισμένοι και περιμένουμε να το φάμε.
Είμαστε και άνθρωποι που αρρωστένουμε. Λυπηθείτε μας.
Όποιος ξέρει μπάλα βλέπει ότι ο διαιτητής συνεχίζει το πατροπαράδοτο έργο. Δεν έχω απαίτηση να είναι στην μέρα της η ομάδα και να πετάει φωτιές. Ο χάλια καιρός το κάνει ίσα ίσα δυσκολότερο. Θέλω όμως να δω οι παίκτες να ματώνουν και ας ματώσουν καμιά φορά και τίποτα άλλοι γιατί πολύ σοφτ έχουμε γίνει και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.
- The_Stalker
Λοιπόν παιδιά ποιός φταίει σήμερα;
Φταίει ο κόσμος που δεν πήγε;
Φταίει ο Κλάους που έκανε χαζό πέναλτι;
Φταίει το ελλιπές ρόστερ;
Φταίει η πίεση του πρωταθλητισμού που δεν μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα;
Φταίει το κοράκι που δεν έδωσε 2 φάουλ στον Σκόνδρα και σφύριξε λήξη στο 44;
Τρίχες λέω εγώ. Μέχρι το 30 μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή δεν ήταν η δική μας. Μια ομάδα παίζει σωστά, συγκροτημένα και με σχέδιο κι αυτή δεν είναι η δική μας. Μια ομάδα κάνει γιόμες και δυστυχώς αυτή είναι η δική μας.
Αφήνεις χώρο στον Παναιτωλικό και κάνει πάρτι. Αδυνατείς να κρατήσεις μπάλα και να κάνεις μια συγκροτημένη επίθεση. Παίζει με το "άμα σε κάτσει". Ε, πώς να κερδίσεις έτσι;
Άγγελε κανε μας τη χάρη, στήσε σωστά την ομάδα στο β' και παίξε μπάλα. Βάλε μέσα τον Μακ, την παναγιά, όποιον θες, αλλά κανόνισε να πάρεις το παιχνίδι. Νισάφι πια.
Φταίει ο κόσμος που δεν πήγε;
Φταίει ο Κλάους που έκανε χαζό πέναλτι;
Φταίει το ελλιπές ρόστερ;
Φταίει η πίεση του πρωταθλητισμού που δεν μπορεί να διαχειριστεί η ομάδα;
Φταίει το κοράκι που δεν έδωσε 2 φάουλ στον Σκόνδρα και σφύριξε λήξη στο 44;
Τρίχες λέω εγώ. Μέχρι το 30 μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή δεν ήταν η δική μας. Μια ομάδα παίζει σωστά, συγκροτημένα και με σχέδιο κι αυτή δεν είναι η δική μας. Μια ομάδα κάνει γιόμες και δυστυχώς αυτή είναι η δική μας.
Αφήνεις χώρο στον Παναιτωλικό και κάνει πάρτι. Αδυνατείς να κρατήσεις μπάλα και να κάνεις μια συγκροτημένη επίθεση. Παίζει με το "άμα σε κάτσει". Ε, πώς να κερδίσεις έτσι;
Άγγελε κανε μας τη χάρη, στήσε σωστά την ομάδα στο β' και παίξε μπάλα. Βάλε μέσα τον Μακ, την παναγιά, όποιον θες, αλλά κανόνισε να πάρεις το παιχνίδι. Νισάφι πια.
obanebane έγραψε:Ποσοι πιστευουν οτι μπορουμε να κερδισουμε;
Yes!!!

Πιστευω θα το γυρισουμε... Και κατι , σαν τροφη για σκεψη, Το διπλο ημιχρονο - ασσο τελικο μιση ωρα πριν απο την σεντρα επεσε απο το 25.00 στο 14.00 ... 

- koylispontios
Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια αγύμναστη ομάδα
Μακ Παπαδόπουλος μέσα
Περέιρα Τσανδαρης έξω και μα την βοήθεια των 12 Θεών κάτι μπορεί να γίνει.

Μακ Παπαδόπουλος μέσα
Περέιρα Τσανδαρης έξω και μα την βοήθεια των 12 Θεών κάτι μπορεί να γίνει.
- Μπαρκαρούτσος
- black death
Άγγελε, ελπίζω να το καλοσκέφτηκες αυτό το 4-4-2 με Μαντούρο, Νομπόα στα χαφ. Εγώ πίστευα ότι θα το γυρίσουμε αλλά με έβαλες σε σκέψεις...
- Μπαρκαρούτσος
- black death