Βόλλεϋ 2014-2015

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Re: Βόλλεϋ 2014-2015

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Ας μην κάνουμε άδικες συγκρίσεις και ας δείξουμε κατανόηση στα πάθη του ποδοσφαιρικού τμήματος. ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το βόλλευ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εντος με εθνικο αλεξανδρουπολης παιζουμε

να ναι καλα τα παιδια μας , θα το παρουν το ματς
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/alla-spor/volle ... dontia-mas

«Δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού αυτά»

Την απογοήτευση του για τα επεισόδια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής τους «δικέφαλου του Βορρά» Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού ενώ εξέφρασε την απογοήτευση του για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος της αναμέτρησης. Ο Γιάννης Καλμαζίδης στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στην φετινή αγωνιστική περίοδο και να πετύχει τους στόχους της.

Ο 47χρονος προπονητής στάθηκε και στο επίπεδο του Ελληνικού βόλεϊ τονίζοντας πως πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει για το άθλημα, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της Εθνικής ομάδας και να έλθουν επιτυχίες.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μπάμπη Παπάζογλου για

-Την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Δεν παύει να είναι μια έκπληξη από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως είναι από τις ελάχιστες φορές που διεκδικεί κάτι τόσο καλό όπως φέτος. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή για τον ΠΑΟΚ».

-Το τι έκρινε ένα τόσο «κλειστό» αγώνα:

«Όταν δυο ισοδύναμες ομάδες με παίχτες ικανούς και έμπειρους αγωνίζονται μεταξύ τους, οπωσδήποτε κρίνεται στις λεπτομέρειες η έκβαση ενός ματς. Το tie brake συνήθως κρίνεται στην λεπτομέρεια και την εμπειρία παικτών που μπορούν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα και να τραβήξουν το βάρος».

-Τον Γκόμεζ:

«Ο Γκόμεζ είναι ένας πολύ καταρτισμένος παίκτης με μεγάλη εμπειρία σε Παγκόσμιο επίπεδο, όμως, είναι δουλεία που προέρχεται συνολικά από όλη την ομάδα. Είναι ένα από τα βαριά μας όπλα (σ.σ Ο Γκόμεζ) αλλά για να φτάσει η μπάλα σε αυτόν είναι από πίσω μια ομαδική προσπάθεια από δώδεκα παιδιά τα οποία δουλεύουν».

-Τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Απογοήτευση. Ενώ είμαι τόσο χαρούμενος που καταφέρνουμε και παίζουμε τόσο καλά και νικάμε μέσα σε μια τέτοια έδρα με καλή εικόνα της ομάδος, απογοητεύομαι πολύ. Είναι ζούγκλα, θέλουμε να λέμε πως είμαστε Έλληνες που έχουμε διδάξει πρώτοι τον πολιτισμό και τη δημοκρατία και λειτουργούμε αντίθετα. Έχω παίξει σε όλο το κόσμο και αυτό δεν συμβαίνει».

-Το πού πηγάζει η ένταση αυτή:

«Δεν μπορώ να καταλάβω από πού μεταφέρετε η ένταση αυτή. Από το ποδόσφαιρο; Υπάρχουν πολλά που σε απογοητεύουν. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και εμείς και όλες οι ομάδες καθώς το βόλεϊ είναι κάτι σαν μία μεγάλη οικογένεια καθώς τη μια χρόνια είμαστε εδώ και την άλλη αλλού. Συμβαίνουν συχνά αυτά. Μην αδικούμε βέβαια τις ομάδες της επαρχίας όπου παρατηρούνται λιγότερα συχνά τέτοια φαινόμενα. Αυτό το πράγμα το λέμε κάθε χρόνο πως πρέπει να σταματήσει. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι αλλά η εικόνα αυτή χαλάει την όλη ομορφιά του».

-Τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Εντάξει σίγουρα το χθεσινό παιχνίδι ήταν κρίσιμο όχι τόσο βαθμολογικά όσο ψυχολογικά. Δείξαμε τα δόντια μας και πως εδώ που είμαστε θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό, ήδη έχουμε καταφέρει να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα και ελπίζω να έχει συνεχεία. Πρωταρχικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουμε την Αλεξανδρούπολη και να φτάσουμε στον ημιτελικό του κυπέλλου. Προερχόμαστε από έναν αγώνα με ένταση θα έχουμε και το ταξίδι αύριο το πρωί. Μετά θα δούμε για το πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό. Η Σύρος, η Κηφισιά, η Αλεξανδρούπολη και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν κάτι καλό και πιθανόν να τις βρούμε στον ημιτελικό. Θέλει πολύ δουλεία για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Το επίπεδο του Ελληνικού βόλεϊ:

«Το βόλεϊ δεν είναι πρώτο άθλημα στην Ελλάδα, ωστόσο, βγαίνουν κατά καιρούς παιδιά με πολύ καλές προδιαγραφές και το καλό αυτή τη στίμη είναι ότι κάτι παιδιά που παίζουν έξω από τη Ελλάδα όπως ο Τζούριτς ο Φιλίποφ ο Τζουμάρκας βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν παιδία που παίζουν σε καλά πρωταθλήματα και δυστυχώς η κοινωνία μας στην Ελλάδα δεν είναι στα καλά της και αυτό είναι κάτι ποτ στον αθλητισμό έχει το δικό του αντίκτυπο. Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες για τα παιδία να εξελιχθούν στο βαθμό που έπρεπε αλλά υπάρχουν αρκετοί και στην Ελλάδα και έξω που έχουν κάνει βήματα προόδου και μακάρι να βγουν κι άλλοι έξω και να δυναμώσει κι άλλο το επίπεδο των Ελλήνων παικτών».

-Το πώς μπορεί να «δυναμώσει» η Ελλάδα:

«Αν οι άλλες χώρες δουλεύουν σωστά είναι μονόδρομος και για εμάς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να βγει κάτι στη... τύχη. Πρέπει να δώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσουν να βγουν παιδιά για αυτό κι άλλες χώρες δουλεύουν πιο συστηματικά με πρόγραμμα και κάνουν επιτυχίες».
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

http://www.paokplanet.gr/%CE%B2%CF%8C%C ... %BF%CF%85/

ΧΙΜΕΝΕΣ: «ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

Για τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησε στο «Μελίνα Μερκούρη» με το επεισοδιακό τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε στο SDNA ο Σκουλ Χιμένες. Τι λέει για το κλίμα στην αποστολή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

Ο Κουβανός ακραίος δεν πίστευε στα μάτια μου με όσα έγιναν στο χθεσινόπαιχνίδι της Volleyleague ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Πρώτα ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο, κατόπιν διακοπή 45 λεπτών λόγω ρίψης αντικειμένων και επεισόδια ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα. Ο ίδιος πανηγύρισε με το δικό του τρόπο έναν πόντο του «Δικεφάλου του Βορρά» και αυτή ήταν η αφορμή για τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να ρίξουν στο γήπεδο ό,τι αντικείμενο είχαν.

«Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου. Ζω έντονα κάθε φάση του αγώνα και η συγκεκριμένη κίνησή μου δεν απευθυνόταν στους οπαδούς ούτε ήθελα να τους προκαλέσω. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου τίποτα παρόμοιο και ειλικρινά είναι κρίμα που οι οπαδοί συμπεριφέρθηκαν με τόσο άσχημο τρόπο. Είδα συμπαίκτες μου να τραυματίζονται και εγώ, δεν το κρύβω, πως φοβήθηκα πως κάτι κακό θα συμβεί» δήλωσε ο Χιμένες στο sdna.gr.

«Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα»
Στην Ελλάδα βρίσκεται περίπου ένα μήνα και δεν περίμενε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ζήσει την άσχημη πλευρά του αθλητισμού. «Πιστεύω πως είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και προφανώς μου έκαναν εντύπωση όσα συνέβησαν. Ακόμα και πριν αρχίσει το παιχνίδι υπήρχαν πολλές προκλήσεις και προσβολές από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Το είπα στους συμπαίκτες μου και μου απάντησαν πως αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, δεν είναι η πρώτη φορά. Εγώ ήρθα εδώ για να παίξω βόλεϊ, τους είπα εγώ» συμπλήρωσε στο sdna.gr ο Κουβανός διεθνής.

«Στεναχωρημένοι και αμίλητοι οι ποδοσφαιριστές»

Η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ ταξίδεψε το Σάββατο προς την Αθήνα, αλλά και το βράδυ της Κυριακής προς τη Θεσσαλονίκη στην ίδια πτήση με την ποδοσφαιρική ομάδα. Τον ρωτήσαμε πως ήταν το κλίμα στην πτήση της επιστροφής καθώς η ομάδα του βόλεϊ πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν βαριά ήττα από τον Ατρόμητο. «Ήταν στεναχωρημένοι και δεν μιλούσαν. Αντιλαμβανόμαστε πως ήταν μια δύσκολη κατάσταση και δεν θελήσαμε να έχουμε ιδιαίτερη επαφή μαζί τους» μας είπε ο Χιμένες, ο οποίος μένει προσγειωμένος και δεν σκέφτεται πως η νίκη επί των «ερυθρολεύκων» είναι θετικός οιωνός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Tου λέμε πως η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει αυτό που απέτυχε να κατακτήσει για μια ακόμη σεζόν η ποδοσφαιρική. «Μακάρι να έρθει ένας τίτλος στην ομάδα συνολικά. Είναι, όμως, καλύτερα να βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι κάθε φορά. Σίγουρα αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική και βαθμολογικά και ψυχολογικά» καταλήγει μιλώντας στο sdna.gr.

http://www.paokmania.gr/alla-spor/volle ... na-fygoume

«Δεν μπορούσαμε να φύγουμε»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Βασίλης Καρασαββίδης και μίλησε για την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Έληγε το ματς, μπαίνουμε μέσα να πανηγυρίσουμε, πήγα να αγκαλιάσω τον συναθλητή μου τον Γκόμεζ και άρχισε μια «βροχή» από αντικείμενα. Ένα από τα αντικείμενα με χτύπησε και επίσης γλίστρησα και έπεσα κάτω από τα πολλά νερά που είχαν πέσει. Έπεφταν αναπτήρες, αντικείμενα, καφέδες και άλλα πολλά. Στο 0-2 ο Χιμένες πανηγύρισε λίγο πιο έντονα και πάλι έπεσαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για λίγο. Δεν υπήρχε καθόλου αστυνομία και ήμασταν κάτω από την κερκίδα των φανατικών. Αφού έπεσαν τα πράγματα πήγαμε από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ για ασφάλεια και υπήρχε θέμα καθώς δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Περιμέναμε να έρθει η αστυνομία για να πάμε με ασφάλεια στα αποδυτήρια. Μετά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και φύγαμε εύκολα».

Για την νίκη επί του Ολυμπιακού:

«Είμαστε δυο καλές ομάδες, θέλουμε το πρωτάθλημα και μετά από αυτή τη νίκη θα γίνει μια πραγματική μάχη. Ο κάθε παίκτης που μπήκε μέσα ήθελε το παιχνίδι και το κερδίσαμε με τη θέληση μας. Είχαμε κίνητρο, θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ και ειδικά όταν στο ται μπρέικ πήγαινε πόντο – πόντο «έσπασαν» καρδιές. Στο τέλος ο κ. Ανδρέου μας είπε συγχαρητήρια και μετά προσπαθούσαμε απλά να φύγουμε».

Για την συνέχεια:

«Παίζουμε ένα παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το κύπελλο και μετά θα παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι με την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα».
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ήθελα να πώ για τα επεισόδια ότι δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Δε θέλω να πω τόποτα για τους γαύρους, γιατί το γεγονός είναι πραγματικά απράδεκτο. Απλά θέλω να πω ότι και έμεις έχουμε κάνει παρόμοια στο βόλευ. Θύμαμαι ότι σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-γαύρου στο βόλευ, στο παλατάκι πριν χρόνια, κάποιος δικός μας ανεγκέφαλος είχε πετάξει μπουκάλι στον Κωνσταντίνοφ που έπαιζε τότε στον γαύρο και τον χτύπησε πάνω ακριβώς από το δεξί μάτι. Τώρα το παλικάρι, που είχε παίζει μια διετία και στον ΠΑΟΚ, δεν έκανε το παραμικρό.

Πραγματικά η βία δεν έχει χρώματα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φυσικά δεν έχει χρώμα η βια η βλακεια είναι ίδια ακριβώς
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

iasoiako έγραψε:Ήθελα να πώ για τα επεισόδια ότι δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Δε θέλω να πω τόποτα για τους γαύρους, γιατί το γεγονός είναι πραγματικά απράδεκτο. Απλά θέλω να πω ότι και έμεις έχουμε κάνει παρόμοια στο βόλευ. Θύμαμαι ότι σε παιχνίδι ΠΑΟΚ-γαύρου στο βόλευ, στο παλατάκι πριν χρόνια, κάποιος δικός μας ανεγκέφαλος είχε πετάξει μπουκάλι στον Κωνσταντίνοφ που έπαιζε τότε στον γαύρο και τον χτύπησε πάνω ακριβώς από το δεξί μάτι. Τώρα το παλικάρι, που είχε παίζει μια διετία και στον ΠΑΟΚ, δεν έκανε το παραμικρό.

Πραγματικά η βία δεν έχει χρώματα.
Αδερφε ημουν μεσα σε εκεινο τον αγωνα και ο μ@λ@κας που το εριξε καθοταν 5 καρεκλακια επανω απο εμενα και εκανε αλματα για να κατεβει και να το ριξει! Σαν να το βλεπω μπροστα μου ειναι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα επεισόδια πάντως προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και από τον ΣΚΑΙ και από το Μεγκα στα αθλητικά των δελτίων ειδήσεων. Δεν είδα ΑΝΤ1 και δεν ξέρω αν τα μετέδωσε.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Τα έδειξε και ο Μίνως
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καθαρή νίκη με 0-3 μέσα στην Αλεξανδρούπολη για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Μαζί μας πέρασε ο σιχαμένος γαύρος, ο Φοίνικας Σύρου και η Κηφισιά, οι 4 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας δηλαδή.

Μάλλον στη Σύρο το final-4 και μέσα στον Μάρτιο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τραίνο η ομάδα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

http://www.paokmania.gr/alla-spor/volle ... ou-thelame

«Πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

Φανερά ικανοποιημένος με την πρόκριση της ομάδας του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:

"Για άλλη μια φορά η σημαία της ομάδας μας ο Ερνάντο Γκόμεζ έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε σε κάποια σημεία που είχαμε δυσκολίες να ξεμπλοκάρουμε. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια που είχαμε από τον πάγκο. Και ο Εφραιμίδης , και ο Ντίνας με την είσοδο τους μας βοήθησαν πολύ. Και ο Ανασταδιάδης που μπήκε στο τρίτο σετ με τα σέρβις του έκανε πολύ καλή δουλειά. Αν και δεν ξεκινήσαμε ιδιαίτερα καλά καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και τελικά να πάρουμε τη νίκη που μας στέλνει στην επόμενη φάση του κυπέλλου".
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Οι παίκτες του "Δικεφάλου" έχουν στο πλευρό τους 100 οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δίνουν με όλες τους τις δυνάμεις ώθηση στους παίκτες του Καλμαζίδη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δε σταματούν λεπτό να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα και μεταξύ άλλων φώναξαν το σύνθημα "Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές, στα αρ@@@ μας τους γράφουμε τους ποδοσφαιριστές", θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας ποδοσφαίρου, το οποίο έχει πάρει την κάτω βόλτα τελευταία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ που περίμενε την ποδοσφαιρική ομάδα στο αεροδρόμιο μετά τη συντριβή στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, κόντρα στις έντονες αντιδράσεις προς τους διοικούντες του ποδοσφαίρου, χειροκρότησε θερμά την αποστολή της ομάδας βόλεϊ που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με την ίδια πτήση, δείχνοντας και τότε ότι ξέρει να ξεχωρίζει την προσπάθεια.

http://www.paok24.com/volei/36691/na-to ... -videopics
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:φώναξαν το σύνθημα "Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές, στα αρ@@@ μας τους γράφουμε τους ποδοσφαιριστές"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Α ρε ΠΑΟΚτσή..
Η καθίζηση του ποδοσφαίρου έγινε σε καλό σημείο για τα άλλα αθλήματα, οι ελπιδοφόρες πορείες των άλλων τμημάτων μακάρι να φέρουν κόσμο στο γήπεδο.. Αλλά καλές κερκίδες, όχι ιπτάμενα αντικείμενα και *αλακίες.

Όπως είπε ο Zorro: "Sleeping bag έξω από τo PAOK Sports Arena, για όλα τα τμήματα, γιατί το αξίζουν!" (όχι αυτά ακριβώς τα λόγια).

Φέτος το διαρκείας του Α.Σ. είχε 30, του χρόνου και 40 να το βάλουν, θα πουληθεί πιστεύω πολύ καλά.. Εγώ θα πάρω!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αυτή η ομάδα είναι ικανή να φέρει και 3.000 ( ικανοποιητικός αριθμός για μένα ) στο Παλατάκι για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”