Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
κλάψα - γκρίνια - απαισιοδοξία
ΠΑΟΚ ξερω γω, ξερω γω εντάξει, ο ΠΑΟΚΣΗΣ βλέπει τα πάντα πριν να τα κοιτάξει
ΠΑΟΚ ξερω γω, ξερω γω εντάξει, ο ΠΑΟΚΣΗΣ βλέπει τα πάντα πριν να τα κοιτάξει
- Μπαρκαρούτσος
Hard rock;;desperando έγραψε:επεσε κατα λαθος μια εφημεριδα στα χερια μου και ελεγε οτι ο παπαδοπουλος (οχι ο κυριακος...μην χαιρεστε ο μυταρας) αρεσει πολυ στους επιτελεις και στον αγγελο.
αυτα ειναι ωραια πραγματα... προβλεπεται πολυ hard rock καλοκαιρι
Οτιδήποτε πιο ζωντανό από κλασσική μουσική, καλό θα 'ναι! Εκτός από...κλαρίνο!
Στο σάϊτ της ΠΑΕ πολύ κουβέντα για τα πιτσιρίκια έχει πέσει...
Για την κανονική ομάδα κουβέντα... Επικίνδυνη σιωπή

Για την κανονική ομάδα κουβέντα... Επικίνδυνη σιωπή
- buffalobill4
Λοιπον.
Το θετικο της επερχομενης χρονιας ειναι οτι ηδη υπαρχει προπονητης. Αυτο δεν αμφισβητειται απο κανεναν. Οπως εχω γραψει και στο τοπικ του Αγγελου, θα προτιμουσα αλλων χαρακτηριστικων προπονητη αλλα ειμαι προθυμος να τουμπεκιαστω και να στηριξω το ολο πλανο της διοικησης. Δεν παει αλλο ρε παιδια, πρεπει να δουμε και ενα σωστα εφαρμοσμενο πλανο στη μετα=_σαντος και Σαββιδη εποχη.
Για κατι που θα κοιμαμαι ησυχος ειναι οτι κατα τη γνωμη μου τα παρτι των μανατζερς γυρω απο τον ΠΑΟΚ θα περιοριστουν. Οι παιχτες που θα αποκτηθουν θα ειναι αυτοι που χρειαζομαστε και δε θα γινουν μεταγραφες τυπου "φερε και το Νεσιντ, φερε και τον Ολισε αφου ειναι τζαμπα" (τζαμπα τροπος του λεγειν αφου γι αυτα που εν τελει προσφερανε καθιστανται πανακριβοι-Η φτηνια τρωει τον παρα). Αυτα πεθανανε. ΔΕΝ κανεις ετσι ομαδα.
Αυτο που περιμενω ειναι αξιοκρατικη κριση του ηδη υπαρχοντος ροστερ αλλα και των παιχτων της Κ20 που θα προωθηθουν με σκοπο να προσφερουν στην ομαδα. Δε θα αντεξω αλλη χρονια διοικητικη παρεμβαση στη δουλεια του προπονητη (κρατα και τον ταδε στην ομαδα). Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτο συνεβη αυτα τα χρονια.
Μετα την κριση του ροστερ θελω σοβαρες μεταγραφικες κινησεις αναλογα με τα "θελω" του προπονητη κι αυτο προυποθετει σωστη διεργασια ολη τη χρονικη περιοδο που ηδη διανυουμε.
Στα πιο τετριμενα, για τον Στοχ που πολλοι θελουν να μεινει ας διαβασουνε λιγο τις δηλωσεις σε ανυποπτο χρονο του Αγγελου για τον παιχτη και ας βγαλουν τα συμπερασματα τους. Ο Νατχο δυσκολα να πειστει να συνεχισει εδω λογω δυναμικοτητας πρωταθληματος αλλα και αν κλεισει θα κλεισει πολυ αργα μεσα στο καλοκαιρι.
Αυτο που πιστευα και θα συνεχισω να πιστευω ειναι οτι πρωταρχικος στοχος μας πρεπει να ειναι η δημιουργια ομαδας και η συνεχομενη εξελιξη της. Μονο μεσα απ αυτην την διαδικασια θα ερθουν οι τιτλοι και οι καλες πορειες στην Ευρωπη.
Το θετικο της επερχομενης χρονιας ειναι οτι ηδη υπαρχει προπονητης. Αυτο δεν αμφισβητειται απο κανεναν. Οπως εχω γραψει και στο τοπικ του Αγγελου, θα προτιμουσα αλλων χαρακτηριστικων προπονητη αλλα ειμαι προθυμος να τουμπεκιαστω και να στηριξω το ολο πλανο της διοικησης. Δεν παει αλλο ρε παιδια, πρεπει να δουμε και ενα σωστα εφαρμοσμενο πλανο στη μετα=_σαντος και Σαββιδη εποχη.
Για κατι που θα κοιμαμαι ησυχος ειναι οτι κατα τη γνωμη μου τα παρτι των μανατζερς γυρω απο τον ΠΑΟΚ θα περιοριστουν. Οι παιχτες που θα αποκτηθουν θα ειναι αυτοι που χρειαζομαστε και δε θα γινουν μεταγραφες τυπου "φερε και το Νεσιντ, φερε και τον Ολισε αφου ειναι τζαμπα" (τζαμπα τροπος του λεγειν αφου γι αυτα που εν τελει προσφερανε καθιστανται πανακριβοι-Η φτηνια τρωει τον παρα). Αυτα πεθανανε. ΔΕΝ κανεις ετσι ομαδα.
Αυτο που περιμενω ειναι αξιοκρατικη κριση του ηδη υπαρχοντος ροστερ αλλα και των παιχτων της Κ20 που θα προωθηθουν με σκοπο να προσφερουν στην ομαδα. Δε θα αντεξω αλλη χρονια διοικητικη παρεμβαση στη δουλεια του προπονητη (κρατα και τον ταδε στην ομαδα). Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτο συνεβη αυτα τα χρονια.
Μετα την κριση του ροστερ θελω σοβαρες μεταγραφικες κινησεις αναλογα με τα "θελω" του προπονητη κι αυτο προυποθετει σωστη διεργασια ολη τη χρονικη περιοδο που ηδη διανυουμε.
Στα πιο τετριμενα, για τον Στοχ που πολλοι θελουν να μεινει ας διαβασουνε λιγο τις δηλωσεις σε ανυποπτο χρονο του Αγγελου για τον παιχτη και ας βγαλουν τα συμπερασματα τους. Ο Νατχο δυσκολα να πειστει να συνεχισει εδω λογω δυναμικοτητας πρωταθληματος αλλα και αν κλεισει θα κλεισει πολυ αργα μεσα στο καλοκαιρι.
Αυτο που πιστευα και θα συνεχισω να πιστευω ειναι οτι πρωταρχικος στοχος μας πρεπει να ειναι η δημιουργια ομαδας και η συνεχομενη εξελιξη της. Μονο μεσα απ αυτην την διαδικασια θα ερθουν οι τιτλοι και οι καλες πορειες στην Ευρωπη.
Λίγα για τον J.S.Bach, έτσι;RoMaN έγραψε:Hard rock;;desperando έγραψε:επεσε κατα λαθος μια εφημεριδα στα χερια μου και ελεγε οτι ο παπαδοπουλος (οχι ο κυριακος...μην χαιρεστε ο μυταρας) αρεσει πολυ στους επιτελεις και στον αγγελο.
αυτα ειναι ωραια πραγματα... προβλεπεται πολυ hard rock καλοκαιρι
Οτιδήποτε πιο ζωντανό από κλασσική μουσική, καλό θα 'ναι! Εκτός από...κλαρίνο!
Άντεναπουμεναπουμε...
:ugeek:
- hasio_john
Ποιούς θα κρατούσες στον νέο ΠΑΟΚ; --->> μπείτε να ψηφίσετε και αυτόματα θα δείτε και το γενικό βαρόμετρο των προτιμήσεων --->> http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 95542.html
- pisakaipoupoula
Μόνο ένας μας ανεβάζει επίπεδο, ταιριάζει γάντι με τον Άγγελο, είναι και διεθνής :

[youtube]SCMWzbr-GjA[/youtube]
Δειτε τελειωματα που εχουν τα μικρα!!!
Δειτε συνεργασιες!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ
ειδικα το σουτ στο 2.00 εξω απο την περιοχη
Δειτε τελειωματα που εχουν τα μικρα!!!
Δειτε συνεργασιες!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ
ειδικα το σουτ στο 2.00 εξω απο την περιοχη
- GiorgosAtha
Από gazzetta...
Mundial 2014: Εκτός μάχης ο Στρίνιτς, μέσα ο Πράνιτς
Χωρίς τον Στρίνιτς θα ταξιδέψει στην Βραζιλία η Κροατία, όπως επιβεβαίωσε και ο Κόβατς. «Κλειδώνει» η παρουσία του Πράνιτς, που υπολογίζεται και ως αριστερό μπακ!
Οριστικά νοκ άουτ, πρέπει να θεωρείται ο Ιβάν Στρίνιτς, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του, ότι δεν προλαβαίνει να είναι ετοιμοπόλεμος. «Η κατάσταση για τον Στρίνιτς δεν είναι καλή. Λυπάμαι πολύ για αυτόν, είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, άλλα πρέπει να βρούμε άλλη λύση για τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκο Κόβατς.
Ο 27χρονος αριστερός μπακ της Ντνίπρο, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, χάνει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Βραζιλία, στέλνει όμως έναν... Έλληνα εκεί. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπολογίζεται και γι' αυτή την θέση, στην οποία αγωνίστηκε στα μπαράζ με την Ισλανδία!
Αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε, είναι θετική για εμάς αυτή η εξέλιξη γιατί το "μπουγιουρντί" για την απόκτηση του δεν θα είναι "μουντιαλικό"
Mundial 2014: Εκτός μάχης ο Στρίνιτς, μέσα ο Πράνιτς
Χωρίς τον Στρίνιτς θα ταξιδέψει στην Βραζιλία η Κροατία, όπως επιβεβαίωσε και ο Κόβατς. «Κλειδώνει» η παρουσία του Πράνιτς, που υπολογίζεται και ως αριστερό μπακ!
Οριστικά νοκ άουτ, πρέπει να θεωρείται ο Ιβάν Στρίνιτς, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του, ότι δεν προλαβαίνει να είναι ετοιμοπόλεμος. «Η κατάσταση για τον Στρίνιτς δεν είναι καλή. Λυπάμαι πολύ για αυτόν, είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, άλλα πρέπει να βρούμε άλλη λύση για τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκο Κόβατς.
Ο 27χρονος αριστερός μπακ της Ντνίπρο, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, χάνει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Βραζιλία, στέλνει όμως έναν... Έλληνα εκεί. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπολογίζεται και γι' αυτή την θέση, στην οποία αγωνίστηκε στα μπαράζ με την Ισλανδία!
Αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε, είναι θετική για εμάς αυτή η εξέλιξη γιατί το "μπουγιουρντί" για την απόκτηση του δεν θα είναι "μουντιαλικό"
- Μπαρκαρούτσος
Σκέφτηκα να το postάρω κι εγώ αλλά θα άρχιζαν να με λένε ότι τους έχω πρήξει τα @@ με τους πιτσιρικάδες... 
Θα μπορούσε το paokmania να δημιουργήσει παρόμοιο τόπικ/Poll: οι ψήφοι από εγγεγραμμένα μέλη θα είχαν μεγαλύτερη αξία (και στατιστική σημαντικότητα εάν μαζευτούν αρκετές) που θα ανάγκαζαν τα άλλα αρδοsites να αναφέρονται σε εμάς.hasio_john έγραψε:Ποιούς θα κρατούσες στον νέο ΠΑΟΚ; --->> μπείτε να ψηφίσετε και αυτόματα θα δείτε και το γενικό βαρόμετρο των προτιμήσεων --->> http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 95542.html
- john4serres
++++Kourdos έγραψε:Θα μπορούσε το paokmania να δημιουργήσει παρόμοιο τόπικ/Poll: οι ψήφοι από εγγεγραμμένα μέλη θα είχαν μεγαλύτερη αξία (και στατιστική σημαντικότητα εάν μαζευτούν αρκετές) που θα ανάγκαζαν τα άλλα αρδοsites να αναφέρονται σε εμάς.hasio_john έγραψε:Ποιούς θα κρατούσες στον νέο ΠΑΟΚ; --->> μπείτε να ψηφίσετε και αυτόματα θα δείτε και το γενικό βαρόμετρο των προτιμήσεων --->> http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 95542.html