Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
- paokovios1974
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Γιατι τωρα ποιος ειναι ο προπονητης?Mapogo έγραψε:Ρε φίλε ... έλεος.paokovios1974 έγραψε:Η ομαδα αγωνιστικα εχει μικρινει παρα πολυ τρως γκολ στο 18 και τελος καληνυχτα παμε για αλλα η ξεφτιλα της ξεφτιλας ο ξεφτιλα δεν αντεχω αλλο αυτο το κατρακυλισμα χωρις τελειωμο.Τι να περιμενω στο 2ο δεν ξερω σαλπι στον λαζαρ νατχο διπλα στον κατσε σαλπι δεξια στοχ αριστερα και κουλουρης στον βουκιτς καποια στιγμη μηπως και γυρισει,α και για να μην το ξεχασω...Αγγελο χθεςsourmenetes έγραψε:Εκτος εδρας ισως ειναι απο τα καλα μας ματς...
Λαθη αρκετα και αχρεειαστα αλλα εχουμε μαθει να ζουμε με αυτα.
Αν δε φαμε δευτερο θα το κανουμε το παστελι.Ο βουκιτς προσπαθησε αλλα νομιζω οτι κουραστηκε.
Σιγουρα το κορακι σπρψχνει με τροπο.Εδωσε αλλα 2 ανυπαρκτα φαουλ εξω απο την περιοχη μετα το γκολ.
Κ άλλον προπονητή ?
Για 14 μέρες ?
Ελεος πια
Γλυκο τερμα η στηριξη!
ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ
ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΣΗ
Ψυχολογία παικτών υπό του μηδενός
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λινο βουκιτς εξω γρηγορα...
ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ στην αμυνα.
Καθε χρονο τα ιδια γαμω την πουτανα μου.Λουστειτε τις αποφασεις σας.Καθε καλοκαιρι μεταγραφες, αλλος προπονητης,τα 2 τελευταια χρονια στα play-off με προπονητη Γ.Χ..ΑΙΣΧΟΣ!Κατι πρεπει να αλλαξει γρηγορα αλλιως και το 2015 τα ιδια θα λεμε γ@μω την πουτ@να μου.Αυτο ειναι που με ποναει πιο πολυ!
ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ στην αμυνα.
Καθε χρονο τα ιδια γαμω την πουτανα μου.Λουστειτε τις αποφασεις σας.Καθε καλοκαιρι μεταγραφες, αλλος προπονητης,τα 2 τελευταια χρονια στα play-off με προπονητη Γ.Χ..ΑΙΣΧΟΣ!Κατι πρεπει να αλλαξει γρηγορα αλλιως και το 2015 τα ιδια θα λεμε γ@μω την πουτ@να μου.Αυτο ειναι που με ποναει πιο πολυ!
- efthimis_paok
Μην χάνεις χρόνο ρε Γεωργιάδη γμτ. Ανακάτεψε κανε κατι. Σε παίζουν.
- paokovios1974
Χουχουμης καρελης τριανταφιλοπουλος κουτρουμπης ο αερινος σιντελφελντ ο κλανει μεντες ο ψαρωτικος ζεκα αυτη μας διαλυουν για τριτη σερι φορα
-
πούλημα πούλημα πούλημα.... μια πάσα ρε. πως κάνατε στα πρώτα 25 λεπτά.... 

- paokovios1974
Ανακατευει τα μυαλα μαςefthimis_paok έγραψε:Μην χάνεις χρόνο ρε Γεωργιάδη γμτ. Ανακάτεψε κανε κατι. Σε παίζουν.
- The_Stalker
Το ματς είναι ένα σεμινάριο από τους παίκτες μας "Πώς να χάνετε τη μπάλα κ να δίνετε έξτρα επιθέσεις στο βάζελο"
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ μας βγαζεις την ψυχη........................................................................
Re: Απ: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Μιλάμε για μεγάλους παίκτεςpaokovios1974 έγραψε:Χουχουμης καρελης τριανταφιλοπουλος κουτρουμπης ο αερινος σιντελφελντ ο κλανει μεντες ο ψαρωτικος ζεκα αυτη μας διαλυουν για τριτη σερι φορα