Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Υπάρχουν κάποια εισιτήρια διαθέσιμα. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει στο angelos.angelos@hotmail.com το πολύ μέχρι τις 5:30 το απόγευμα.
Δεν θελει και πολυ μερικοι ''επιστημονες'' με προσκλησεις της ΕΠΟ να προκαλεσουν τον κοσμο μας...
Με αμεσο αντικτυπο να σπιλωθει ο λαος του ΠΑΟΚ...
Γι αυτο προσοχη
Με αμεσο αντικτυπο να σπιλωθει ο λαος του ΠΑΟΚ...
Γι αυτο προσοχη
θα έλεγα ότι πρέπει να προσέξουμε το ΟΑΚΑ σαν το σπίτι μας, αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν το λέω. 

Αν δούμε άτομα με διακριτικά του Π.Α.Ο.Κ. ή του Παναθηναϊκού στα επίσημα τότε πρέπει να υπολογίζουμε σε διακοπή του αγώνα (λόγω προβοκάτσιας)!
Το ενδεχόμενο τώρα να μην έχουν διακριτικά και να επιτεθούν σε εμάς για να προκαλέσουν δεν το θεωρώ πιθανό.
Το ενδεχόμενο τώρα να μην έχουν διακριτικά και να επιτεθούν σε εμάς για να προκαλέσουν δεν το θεωρώ πιθανό.
του βάζελου τα εισιτήρια χθες έγιναν σολντ άουτ.
εμείς ΑΚΟΜΑ ρε;
εμείς ΑΚΟΜΑ ρε;
Ο Πανελληνιος εχει ακομα καποια εισιτηρια.salonikios_paoktsis έγραψε:Είμαι εγκατεστημένος εδώ και 25 χρόνια στην Αθήνα και ψάχνω 2 εισιτήρια για τον τελικό. Θα βρώ τίποτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια - έστω και φουσκωμένα - ή αν περισσεύουν απο κάποιο μέλος των συνδέσμων Θεσσαλονίκης. Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει Ευχαριστώ πολύ.
Μετα τις 18.00 περναει οποιος θελει και παιρνει.
Αδερφέ δες εδώ http://www.paokmania.gr/podosfairo/kype ... essaloniki. Τα εισιτήρια από Θεσσαλονίκη τέλειωσαν χθες κι έμειναν λίγα στην Αθήνα. Δεν έχω υπόψη μου ο βάζελος να έδωσε 2500 κομμάτια στη Θεσσαλονίκη που θα ήταν το αντίστοιχο.tsou έγραψε:του βάζελου τα εισιτήρια χθες έγιναν σολντ άουτ.
εμείς ΑΚΟΜΑ ρε;
- Ekatnetworkltd
Ρε παιδιά τι συγκρίνουμε τώρα!Εμείς πληρώσαμε τρείς φορές πάνω από τους βάζελους με τα μεταφορικά,Εισιτήρια,φαγητά!Αυτοί πληρώσαν μόνο εισιτήριο και τίποτε άλλο,δίπλα στο σπίτι τους!avenger_4 έγραψε:Αδερφέ δες εδώ http://www.paokmania.gr/podosfairo/kype ... essaloniki. Τα εισιτήρια από Θεσσαλονίκη τέλειωσαν χθες κι έμειναν λίγα στην Αθήνα. Δεν έχω υπόψη μου ο βάζελος να έδωσε 2500 κομμάτια στη Θεσσαλονίκη που θα ήταν το αντίστοιχο.tsou έγραψε:του βάζελου τα εισιτήρια χθες έγιναν σολντ άουτ.
εμείς ΑΚΟΜΑ ρε;
δεν περνουν τα γ@μημενα τα λεπτα ΠΑΟΚαρα μου...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Όποιος ενδιαφέρεται για εισιτήρια τελευταίας στιγμής να τον ενημερώσω ότι υπάρχουν ακόμα λίγα. Επειδή ρώτησαν κάποιοι δεν πάμε για κερδοσκοπία, στην τιμή τους τα δίνω. Απλά ακύρωσαν κάποιοι γνωστοί κι έμειναν αμανάτι. Στείλτε στο angelos.angelos@hotmail.com
Οποιος θελει εισητηριο στειλτε μειλ serreos27@hotmail.com οποιον μπορεσω θα βολεψω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια, όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει στο angelos.angelos@hotmail.com.
Υπηρχε κοσμος που εψαχνε απεγνωσμενα εισιτηρια και δεν εβρισκε....και στις 7.30 το βραδυ πριν τον αγωνα υπαρχουν ακομα εισιτηρια?....Οτι και να πω..... 

Είμαι Αθήνα και ´εχω ένα εισιτήριο παραπάνω...
Το εισιτήριο έιναι μέσω χορηγού και είναι στην θυρα 23..
Όποιος ενδιαφερεται marolas@hotmail.gr
Το εισιτήριο έιναι μέσω χορηγού και είναι στην θυρα 23..
Όποιος ενδιαφερεται marolas@hotmail.gr