Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport
- paokovios1974
Re: Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport
Μοντς μην το σβησετε αφηστε το να το βλεπουμε για να κουλαρουμε κι αλλο.
γουσταρω που μας διαβαζουν εγω ουτε τα σχολια σε σαιτ τυπου γκαζετα δε διαβαζω για να μη ακουω γαυρους αυτοι μεχρι και προφιλ εκαναν
γμστε τον πουστη τον ολυμπιακο
αυριο εχει τσοντα στο οτεσπορ ΠΑΟΚ-δαφνoμπουκωμενες τζουλιες 3-0
γμστε τον πουστη τον ολυμπιακο
αυριο εχει τσοντα στο οτεσπορ ΠΑΟΚ-δαφνoμπουκωμενες τζουλιες 3-0
Η διαιτητική εξάδα συνεχίζει το ταξίδι της προς Τούμπα;
- paokovios1974
Ετσι φαινεταιAsimos έγραψε:Η διαιτητική εξάδα συνεχίζει το ταξίδι της προς Τούμπα;
Γεια σου φίλε! Καλωσόρισες στη μεγάλη μας παρέα!jkchamp7 έγραψε:Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3)... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....

Χαίρομαι πραγματικά που μπήκες στη διαδικασία να εγγραφείς σε αυτό το forum, αναγνωρίζοντας έτσι την ανωτερότητα και την οικουμενικότητα της ομάδας μας! Είναι τεράστιο επίτευγμα αυτό για έναν φίλαθλο της πειραϊκής ομάδας, να επιχειρήσει να βγει από το comfort zone του! Άρα η χαρά θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη για εσένα!
Συνέχισε με θάρρος και τόλμη να αναζητείς τη γνώση και τη συναναστροφή σου με άλλες κοινωνικές ομάδες και θα δεις ότι θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες! Πιστεύω ότι θα έχεις ένα σπουδαίο μέλλον!

Θέλω κλείνοντας όμως να σου εκφράσω μια μικρή απορία για τα γραφόμενά σου... Λες ότι είστε όλοι Έλληνες. Ποιους εννοείς και γιατί το αναφέρεις; Καλοπροαίρετα το είπες, έτσι;
Και πάλι καλωσόρισες! Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!

Χαρτινε πρωκταθλητη μας χωριζει μια μεγαλη διαφορα και μια μεγαλη ομοιοτητα.
Και οι δυο ομαδες πρεσβευουν καποια ιδανικα.
Εσεις του κωλου και της συστημικης σαπιλας,εμεις περηφανια,οραμα και ιδεολογικες αρχες που δεν προκειται να γνωρισεις ουδεποτε εις το περας της ματαιας ζωης σου.
Γιατι ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ;
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΥΓ. http://prntscr.com/3a829x
Θελει και φιλικα κιολας...προσθηκη στους εχθρους
Και οι δυο ομαδες πρεσβευουν καποια ιδανικα.
Εσεις του κωλου και της συστημικης σαπιλας,εμεις περηφανια,οραμα και ιδεολογικες αρχες που δεν προκειται να γνωρισεις ουδεποτε εις το περας της ματαιας ζωης σου.
Γιατι ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ;
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΥΓ. http://prntscr.com/3a829x
Θελει και φιλικα κιολας...προσθηκη στους εχθρους
[quote="jkchamp7"]Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3
)... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
[youtube]fzIBtr176zc[/youtube]

ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

- Ekatnetworkltd
Είσαι ωραίος B&W.Σου βγάζω το καπέλο.1926B&W έγραψε:Γεια σου φίλε! Καλωσόρισες στη μεγάλη μας παρέα!jkchamp7 έγραψε:Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3)... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....
ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....![]()
Χαίρομαι πραγματικά που μπήκες στη διαδικασία να εγγραφείς σε αυτό το forum, αναγνωρίζοντας έτσι την ανωτερότητα και την οικουμενικότητα της ομάδας μας! Είναι τεράστιο επίτευγμα αυτό για έναν φίλαθλο της πειραϊκής ομάδας, να επιχειρήσει να βγει από το comfort zone του! Άρα η χαρά θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη για εσένα!
Συνέχισε με θάρρος και τόλμη να αναζητείς τη γνώση και τη συναναστροφή σου με άλλες κοινωνικές ομάδες και θα δεις ότι θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες! Πιστεύω ότι θα έχεις ένα σπουδαίο μέλλον!![]()
Θέλω κλείνοντας όμως να σου εκφράσω μια μικρή απορία για τα γραφόμενά σου... Λες ότι είστε όλοι Έλληνες. Ποιους εννοείς και γιατί το αναφέρεις; Καλοπροαίρετα το είπες, έτσι;
Και πάλι καλωσόρισες! Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!![]()
![]()
[quote="jkchamp7"]Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3
)... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....
ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Εισαι ωραιος ....Η εγγραφη σου στο φορουμ ειναι ενα μικρο βημα για σενα και ενα μεγαλο για τους συνοποπαδους σου ... Θα μπορουσε να εχει τιτλο "Οταν ο ψευτο-πρωταθλητης συναντησε μια πραγματικα μεγαλη ομαδα "....
Στην εποχη της διαδικτυακης βλακειας και παγκοσμιοποιησης μπορεις να χρησιμοποιησεις την εγγραφη σου στο παρον φορουμ σαν να ειχες εισιτηριο στο ΝΑΟ της Τουμπας ....
Καλλιστα μπορεις να δειξεις την εγγραφη σου σε φορουμ οπως το reddnaof USNAVY , REDPLANET OF USA, kαθως και σε αλλα αναλογου υφους σαιτ και να καμαρωνεις.... ή να τις εκτυπωσεις και να τις δειχνεις στους συνοποπαδους σου στις αδειες κερκιδες του κρατικου γηπεδου που σας φιλοξενει.... Οπως και να ειναι αποτελει τιμη σου που ενεγραφεις σε οπαδικο φορουμ φυσιολογικης ομαδας και οχι του ελληνικου δημοσιου....
Σε περιμενω και στο τοπικ της ποιησης...
With kind regards ( μην ξεχναμε και την "μητρικη γλωσσα")
Shark 4

ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Εισαι ωραιος ....Η εγγραφη σου στο φορουμ ειναι ενα μικρο βημα για σενα και ενα μεγαλο για τους συνοποπαδους σου ... Θα μπορουσε να εχει τιτλο "Οταν ο ψευτο-πρωταθλητης συναντησε μια πραγματικα μεγαλη ομαδα "....
Στην εποχη της διαδικτυακης βλακειας και παγκοσμιοποιησης μπορεις να χρησιμοποιησεις την εγγραφη σου στο παρον φορουμ σαν να ειχες εισιτηριο στο ΝΑΟ της Τουμπας ....
Καλλιστα μπορεις να δειξεις την εγγραφη σου σε φορουμ οπως το reddnaof USNAVY , REDPLANET OF USA, kαθως και σε αλλα αναλογου υφους σαιτ και να καμαρωνεις.... ή να τις εκτυπωσεις και να τις δειχνεις στους συνοποπαδους σου στις αδειες κερκιδες του κρατικου γηπεδου που σας φιλοξενει.... Οπως και να ειναι αποτελει τιμη σου που ενεγραφεις σε οπαδικο φορουμ φυσιολογικης ομαδας και οχι του ελληνικου δημοσιου....
Σε περιμενω και στο τοπικ της ποιησης...
With kind regards ( μην ξεχναμε και την "μητρικη γλωσσα")

Shark 4
Σβηστε το ποστ και σταματηστε να ασχολειστε με τον καραγκιοζη.
Ειναι δυνατον να απανταμε τα αυτονοητα ΚΑΙ εδω μεσα σε πουστογαυρους?
Ειναι δυνατον να απανταμε τα αυτονοητα ΚΑΙ εδω μεσα σε πουστογαυρους?
Μην εισαι κακος ....Αγιες ημερες ειναι .... Δειξε λιγη "αγαπη" σε εναν συνανθρωπο σου που με το IQ αμοιβαδας που τον επλασε ο Υψιστος προσπαθει να ερθει σε επαφη μαζι σου.... 

Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!RoMaN έγραψε:Το παρακάτω το έγραψα εγώ. Καλό θα ήταν να μεταφερθεί όπου χρειάζεται..
Π.Α.Ο.Κ.,
Γ@Μ#ΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ!!!
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!
Οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ., απευθύνομαι τώρα σε εσάς:
Ας θυμίσει λίγο η Τούμπα τις εποχές της δόξας της... Τότε που φοβούνταν να έρθουν εδώ και να παίξουν ποδόσφαιρο...που χέζονταν πάνω τους από τη Λάρισα ήδη...που πάγωνε το αίμα τους στη Κατερίνη...που ήθελαν να γυρίσουν όταν έφταναν στα Μάλγαρα...
Καλό θα ήταν το 95% της Τούμπας να τραγουδάει ΟΛΑ τα συνθήματα (άλλοι μπορεί να 'χουν τα λαιμά τους, άλλοι να κάνουν ραδιόφωνο κτλ).
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ το 100% να φωνάζει ΟΛΑ τα συνθήματα!!!
Ξεκούραση στο ημίχρονο.
ΚΑΝΕΙΣ ψύχραιμος στην αδικία!
ΚΑΝΕΙΣ να μην αντιδράσει βλάπτοντας την ομάδα (αντικείμενα και πυρσοί στον αγωνιστικό χώρο, σωματική βία σε ποδοσφαιριστές/προπονητές κτλ).
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ όποιος τεμπελιάσει ή δεν φωνάξει σύνθημα ή δεν συμπεριφερθεί ΟΠΑΔΙΚΑ εκεί μέσα.
Ναι, ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, διότι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ άνθρωποι θα έδιναν πολλά περισσότερα από 20-30-50-100 ευρώ να είναι εκεί μέσα.
Πολλοί δεν τα έχουν τα λεφτά να τα δώσουν. Πολλοί είναι άρρωστοι ή κλινήρεις. Πολλοί είναι εκτός Θεσσαλονίκης και δεν μπορούν. Πολλοί θα δουλεύουν. Πολλοί είναι εκτός Ελλάδος (Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Ιταλία και αλλού). Πολλοί είναι εκτός Ευρώπης (Αυστραλία, U.S.A., Ρωσία και αλλού!).
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ!!! ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν "κουλάρουμε".
Δεν είναι μόνο ενα παιχνίδι. Ουτε ο στόχος μας είναι το Κυπελλο.
Αυτο που θα μάθει μια ολοκληρη γενιά γαυρων και θα ξαναθυμηθουν οι πατεράδες τους είναι οτι:
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ
Δεν είναι μόνο ενα παιχνίδι. Ουτε ο στόχος μας είναι το Κυπελλο.
Αυτο που θα μάθει μια ολοκληρη γενιά γαυρων και θα ξαναθυμηθουν οι πατεράδες τους είναι οτι:
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ
jkchamp7 έγραψε:Ρε Άντρακλες του '' Α-Ρ-Σ-Ε-Ν-Ι-Κ-Ο-Υ '' κατουρήστε και λίγο!!! Ένα παιχνίδι είναι !!! Πολύ φανατίλα βλέπω!!! ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ στο γήπεδο το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα κάνουν μλκια και θα διακοπεί ο αγώνας (0-3)... Κουλάρετε !!! Λες και τους παίκτες (και τους δικούς σας και τους δικούς μας) τους νοιάζει...Αυτοί βρέξει χιονίσει τα εκατομμύρια θα τα πάρουν !!! ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΑΦΩΣ και θα επιθυμείτε τη νίκη για την ομάδα σας (όπως κι εγώ γουστάρω σαν τρελός να σας ξεράνουμε με κανα 0-1 ή 1-2 ή και κανα 3-2 στην τελική) αλλά να έχετε και λίγη σύνεση !!! Δε θα χαθεί ο κόσμος αν δεν περάσετε... Κατά τη γνώμη μου, θα κερδίσετε αλλά δε ξέρω με τι σκόρ...(δε νομίζω όμως με μεγάλη διαφορά). Πάντως να ξέρετε δε θα κάτσουν και δικοί μας να ανοίξουν τα πόδια....
ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....
''ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ''
[youtube]SZBOY0tq8mU[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τρί 15 Απρ 2014, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.