ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα
Δεν ειναι θεμα ελευθεριας,ειναι θεμα κοινης λογικης,εχεις ρε φιλε προβλημα με τον Ζαγορακη,πηγαινε στην ρημαδα την σηναντηση με τον Ιβαν και πες οτι ειναι ανεπιθυμητος στην ομαδα για τον ταδε και δεινα λογο και που ξερεις μπορει να εχεις και αποτελεσμα.Να βριζεις τωρα την μανα του στο γηπεδο δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να σου προσφερει περαν μιας υλιθιας εκτονωσης.
Συνεχιστε να μιλατε για μειωψηφιες, για μια μικη ομαδα κρετινων, για 10-20 τελειωμενους και οτι αλλο φανταζεστε.
Βριστε συνοπαδους σας, σβηστε και τα ποστ επειδη τον μητσαρα τον ειπαμε νο14 (λες και ειναι βρισια), γενικα λειτουργηστε οσο φασιστικα θελετε.
Η αληθεια ομως δεν αλλαζει, η κερκιδα του πεταλου φωναξε ολοκληρη για τους χαιδεμενους και σιγουρα δεν ηταν μια μικρη ομαδα οπως θελετε να λετε. Αλλα δεν πειραζει, θα το εμπεδωσετε και την τεταρτη.
Καλη συνεχεια, καλους χαρακτηρισμους σε οσους διαφωνειτε με την αποψη τους (πολιτισμενοι ανθρωποι ειστε ντε) και καλη προπαγανδα στην αριθμιτικη και οπου αλλου νομιζετε πως πρεπει.
Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές... Δεν είναι θέμα βρισιάς. Η φράση αυτή λέγεται υποτιμητικά και αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτρέπεται. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και μην ξαναμιλήσεις φασισμό, διότι δεν ισχύει!
Ντίνος
Βριστε συνοπαδους σας, σβηστε και τα ποστ επειδη τον μητσαρα τον ειπαμε νο14 (λες και ειναι βρισια), γενικα λειτουργηστε οσο φασιστικα θελετε.
Η αληθεια ομως δεν αλλαζει, η κερκιδα του πεταλου φωναξε ολοκληρη για τους χαιδεμενους και σιγουρα δεν ηταν μια μικρη ομαδα οπως θελετε να λετε. Αλλα δεν πειραζει, θα το εμπεδωσετε και την τεταρτη.
Καλη συνεχεια, καλους χαρακτηρισμους σε οσους διαφωνειτε με την αποψη τους (πολιτισμενοι ανθρωποι ειστε ντε) και καλη προπαγανδα στην αριθμιτικη και οπου αλλου νομιζετε πως πρεπει.
Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές... Δεν είναι θέμα βρισιάς. Η φράση αυτή λέγεται υποτιμητικά και αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτρέπεται. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και μην ξαναμιλήσεις φασισμό, διότι δεν ισχύει!
Ντίνος
Ασε μας ρε παλικαρι που τραγουδουσε ολο το πεταλο.στην διπλα θυρα ημασταν και με το ζορι καταλαβαμε τι λεγανε.
Αλήθεια, αν ξεφύγουμε και βρισουμε πόσο να διαρκεί το...μπάνιο;;; 

Οτι πεις. Δεν θα στο χαλασω εγω. Ακουγεσε και ακουγομαι. Την τεταρτη μετρα καλυτερα ομως.
ampalaeos έγραψε:φωναξε ολοκληρη για τους χαιδεμενους
Ποιοι ειναι αυτοι ?
Αν ειναι να ερθω την τεταρτη αντι για να παρακολπυθησω την ομαδα μου,να ερθω για να μετρησω ποσοι θα βριζουν μανες,εθνικες και παικτες,καλυτερα να κατσω σπιτι μου...
- kataramenos5
Φωτιά πήραν τα τοπικ,κάτω απο χιλιάρικο δε πέφει η κεντρική.Ανασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν οτι Teacher,Army,Sourmen και λοιπές φορουμιστικές δυνάμεις παραβρέθηκαν σύσσωμες στην κερκίδα των "οργισμένων"

Ωραιος....Μια και δεν μας παιρνει στην Τουμπα....θα το κανουμε στα εκτος εδρας....Να μην μεινει γηπεδο που δεν θα ξεφτιλιστουμε σαν λαος!ampalaeos έγραψε:Συνεχιστε να μιλατε για μειωψηφιες, για μια μικη ομαδα κρετινων, για 10-20 τελειωμενους και οτι αλλο φανταζεστε.
Και σαν πολιτισμενος που ειμαι....δεν εχω κανενα προβλημα να γινω απολιτιστος αρκει τα "σκουληκια"-γιατι αυτους μου θυμιζουν!!!-να ερχονται ενα ενα και οχι 30 μαζι!!!

ΥΓ.Επειδη μιλησες για φασιστες.....φασιστικα λειτουργει και αυτος που παραποιει την αληθεια!!!...ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ....ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ'@ΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!
ampalaeos , Από τα 47 σου ποστ που έκανες και δικαίωμα σου είναι να κάνεις όσα θες. Το περίεργο ξέρεις ποιο είναι σε μένα; Έχεις 20 με την φασαρία την σημερινή!
20 Ενάντια στον Σαββίδη!!!
Πολύ περίεργο είναι για μένα.
Συγνώμη αν είμαι καχύποπτος!
20 Ενάντια στον Σαββίδη!!!
Πολύ περίεργο είναι για μένα.
Συγνώμη αν είμαι καχύποπτος!
Παντα μια μειωψηφια ειμασταν.. Και με τον βουλινο και με τον μπατατουδη και με τον γουμενο και με τους παντες. Τα αποτελεσματα τα εχει γραψει η ιστορια.
Realcon ειναι και καποιες δεκαδες ακομα που μου εχουν σβηστει με δημοκρατικους τροπους.
Τουλαχιστον προσεχω τι γραφω και δεν βριζω συνοπαδους μου.
Επισης και εσυ εχεις θεμα με την αριθμιτικη μαλλον. 9 ποστ εχω κανει απο χτες και τα μισα ηταν να απαντησω σε χαρακτηρισμους και διαστρεβλωσεις των ποστ μου.
Στην επόμενη ανακρίβεια και χαρακτηρισμό περί "δημοκρατικότητας", καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να αποχωρήσεις.
Ντίνος
Τουλαχιστον προσεχω τι γραφω και δεν βριζω συνοπαδους μου.
Επισης και εσυ εχεις θεμα με την αριθμιτικη μαλλον. 9 ποστ εχω κανει απο χτες και τα μισα ηταν να απαντησω σε χαρακτηρισμους και διαστρεβλωσεις των ποστ μου.
Στην επόμενη ανακρίβεια και χαρακτηρισμό περί "δημοκρατικότητας", καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να αποχωρήσεις.
Ντίνος
Καλημέρα. το μέλος της οικογενειας σκεφτείτε το καλύτερα για επιχείρημα διότι μέλος της οικογένειας ήταν και οι γουμενοπαγωνηδες, ο Μουν και πόσοι άλλοι. Επίσης αν αύριο έρθει ο φασουλας στην καε δε θα είναι μέλος της οικογένειας.. μη δίνετε λευκή επιταγή σε κανέναν. στηρίξτε, αλλά ο Χ ι τυφλά. Ένα κωλοσυνθημα ήταν γαμωτο. τι διάολο πλύση εγκεφαΛου σας κάνουν; φιλικά. γιατί τους υποστηρίζετε με τόση λατρεία;
κανένας δε πάει κοντρα σε κανέναν Ιβάν. μη πλαθετε σεναρια. σεβασμός απαιτείται. Όπως κ στον Πάμπλο.
Όλοι μαζί δίπλα στον ΠΑΟΚ. ΑΛΛΆ ΚΑΜΊΑ ΦΟΡΆ η στήριξη σε πρόσωπα κάνει περισσότερο κακό παρά καλο. θυμηθειτε περιπτώσεις ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΆ 1-2 Η 4 ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ Στα ΕΠΊΣΗΜΑ που γιουχαρουν και στηρίζουν γουμενο, την κατάσταση, την ομάδα, τα μωρά του κωστικου που αγνοούνται, ξερω γω τι. κάναν καλό ή κακό;
κανένας δε πάει κοντρα σε κανέναν Ιβάν. μη πλαθετε σεναρια. σεβασμός απαιτείται. Όπως κ στον Πάμπλο.
Όλοι μαζί δίπλα στον ΠΑΟΚ. ΑΛΛΆ ΚΑΜΊΑ ΦΟΡΆ η στήριξη σε πρόσωπα κάνει περισσότερο κακό παρά καλο. θυμηθειτε περιπτώσεις ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΆ 1-2 Η 4 ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ Στα ΕΠΊΣΗΜΑ που γιουχαρουν και στηρίζουν γουμενο, την κατάσταση, την ομάδα, τα μωρά του κωστικου που αγνοούνται, ξερω γω τι. κάναν καλό ή κακό;
- sourmenetes
- Moderator
kataramenos5 έγραψε:Φωτιά πήραν τα τοπικ,κάτω απο χιλιάρικο δε πέφει η κεντρική.Ανασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν οτι Teacher,Army,Sourmen και λοιπές φορουμιστικές δυνάμεις παραβρέθηκαν σύσσωμες στην κερκίδα των "οργισμένων"![]()

- Dinos_Liverpool
Εάν συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό, τότε σε πέντε λεπτά το κλειδώνω.