61.Tomáš Necid
Re: 61.Tomáš Necid
Μένω σε αυτό. Μπορεί να έχεις αντιληφθεί κατι που δεν το βλέπουμε εμείς.
Σημείωση. Δεν υπάρχει γκρίνια, αλλά απορία. Ο Στέφενς, είναι μεγάλος προπονητής. Αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος με κάποια θετικά η αρνητικά στον χαρακτήρα του, που ακόμη δεν ξέρουμε και ίσως τρέχω με την κριτική μου ότι έχει εμμονές. Είναι καλύτερα να παρακολουθώ ίσως και οι υπόλοιποι αυτό που γράφεις. Ίσως όπως έγραψα δεν το αντιληφθήκαμε έτσι.
ΥΣ. Νεσιντ, άρχισε να οπλίζεις την μπαζούκας. Κλεμμένο από έναν αδερφό εδώ για το χαρακτηρισμό "μπαζούκας"
Σημείωση. Δεν υπάρχει γκρίνια, αλλά απορία. Ο Στέφενς, είναι μεγάλος προπονητής. Αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος με κάποια θετικά η αρνητικά στον χαρακτήρα του, που ακόμη δεν ξέρουμε και ίσως τρέχω με την κριτική μου ότι έχει εμμονές. Είναι καλύτερα να παρακολουθώ ίσως και οι υπόλοιποι αυτό που γράφεις. Ίσως όπως έγραψα δεν το αντιληφθήκαμε έτσι.
ΥΣ. Νεσιντ, άρχισε να οπλίζεις την μπαζούκας. Κλεμμένο από έναν αδερφό εδώ για το χαρακτηρισμό "μπαζούκας"
Νέσιντ, όχι. Σε πάω είσαι παίκτης βαρόμετρο, σε πιστεύω, αλλά το κάνεις γκολ. Γι αυτό είσαι στην ομάδα. Όχι για να βρίσκω δικαιολογίες.
- desperando
- Επικοινωνία:
η μακακια σου να βαρεσεις εκτός φάσης θα μπορούσε να μας στοιχίσει ακριβά.συνελθε
Σωστό!desperando έγραψε:η μακακια σου να βαρεσεις εκτός φάσης θα μπορούσε να μας στοιχίσει ακριβά.συνελθε

- sourmenetes
- Moderator
Εκτος του παραπανω,μην κοιτας πως θα κανεις εσυ το γκολ αλλα η ομαδα.
Κανεις μια ενεργεια τραβηγμενη απο τα μαλλια ενω ειχε πασα.Ερχεσαι απο τον παγκο,πιο χαλαρος πιο ηρεμος.Πρεπει να δινεις πιο μεγαλη σιγουρια και οχι τσαπατσουλια.
Κανεις μια ενεργεια τραβηγμενη απο τα μαλλια ενω ειχε πασα.Ερχεσαι απο τον παγκο,πιο χαλαρος πιο ηρεμος.Πρεπει να δινεις πιο μεγαλη σιγουρια και οχι τσαπατσουλια.
Σε θελω βασικο στο τηγανι. Εκει θελει ξυλο και μαγκια ποδοσφαιρικη. Και την εχεις
Re: Απ: 61.Tomáš Necid
Μπα μου μυριζει σαλπι μπροστά στο τηγάνιDimg4 έγραψε:Σε θελω βασικο στο τηγανι. Εκει θελει ξυλο και μαγκια ποδοσφαιρικη. Και την εχεις
- Μπαρκαρούτσος
Αγορι μου καλο ζητα να φυγεις μονος σου. Εισαι ο μονος φορ με δυναμη, τεχνικη και τσαμπουκα και βλεπεις συμμετοχη με τα κυαλια. Και μη μου πει κανεις οτι ειναι δανεικος γιατι και ο Στοχ δανεικος ειναι αλλα με εμφανισεις χειροτερες του <ρομπερ δε βγαινει απο την εντεκαδα.
- kataramenos5
και γω στη θέση του θα έφευγα το γενάρη πίσω
πιο εύκολα θα παίξω στην τσε εσ κα, παρά στον ΠΑΟΚ που έχει τα πυροβόλα κλάους και σάλπι
πιο εύκολα θα παίξω στην τσε εσ κα, παρά στον ΠΑΟΚ που έχει τα πυροβόλα κλάους και σάλπι
Η αξιοποιηστε τον η αφηστε το παιδι να φυγει. Μετα μην κραζετε οτι ειμαστε αναρρωτήριο. Εχει διαθεση και τσαμπουκα, μεσα στο τηγανι θα ηταν ο μονος που θα σκυλιαζε