Ακόμα δεν είδες τίποτα.Κατσε να ρθεί κι ο Ντομενεκ.Kourdos έγραψε:Με τον Νιμανί πέρισυ είδαμε και τρίπλα και τρέξιμο και συμμετοχή αλλά δεν είχαμε λεφτά να τον ανανεώσουμε και διώξαμε τον προπονητή που θα μπορούσε να τον μεταμορφώσει (τον είχαμε δανειστεί σαν τελειωμένο, αλήθεια που είναι τώρα;;). Φέτος έχουμε λεφτά αλλά δεν είχαμε προπονητή να τον δουλέψει. Τι βασανιστικά ζεστό-κρύο-ζεστό-κρύο οι 12 τελευταίοι μήνες για τον ΠΑΟΚ!![]()
90.Abdoul Razzagui Camara
- kataramenos5
Re: 90.Abdoul Razzagui Camara
- Kostomanolis
-
Μπαρκαρούτσος
Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του '13.Kourdos έγραψε:Με τον Νιμανί πέρισυ είδαμε και τρίπλα και τρέξιμο και συμμετοχή αλλά δεν είχαμε λεφτά να τον ανανεώσουμε και διώξαμε τον προπονητή που θα μπορούσε να τον μεταμορφώσει (τον είχαμε δανειστεί σαν τελειωμένο, αλήθεια που είναι τώρα;;). Φέτος έχουμε λεφτά αλλά δεν είχαμε προπονητή να τον δουλέψει. Τι βασανιστικά ζεστό-κρύο-ζεστό-κρύο οι 12 τελευταίοι μήνες για τον ΠΑΟΚ!![]()
Σε 10 αγώνες (295 λεπτά) έχει 0 γκολ.
φενεται εξελιξιμος παιχτης αλλα προφανως θελει κ καλο προπονητη να τον δουλεψει.
θελω να μινει, τον πιστευω!!
θελω να μινει, τον πιστευω!!
έχει βάλει 1 (και γκολάρα μάλιστα), δεν θυμάμαι που και πότε, στις πρώτες του εμφανίσεις ήταν.RoMaN έγραψε:Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του '13.
Σε 10 αγώνες (295 λεπτά) έχει 0 γκολ.
- ΑποστόληςΑ
Μέσα στον Άρη, στην πρώτη του εμφάνιση και με ΠΑΟ στην Τούμπα. Δεν είναι εξτρέμ ποιότητας, αλλά οπωδήποτε καλύτερος του Γεωργιάδη και του Ρομπέρ.
Mia βαρεμαρα.. μια ραθυμια. Μια υπεροψια. Σιγα ρε αλανι.. ποιος νομιζεις οτι εισαι.
-
Μπαρκαρούτσος
Τέως ρατσιστικό post.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Κυρ 19 Μάιος 2013, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Αν είναι ενάντια στους κανόνες του forum, αν οι mods κρίνουν ότι προσβάλλει, ας το σβήσουν...
Είπα δυο παπαριές με humor πάνω στα νεύρα μου και κάτι έγινε..
Είπα δυο παπαριές με humor πάνω στα νεύρα μου και κάτι έγινε..
-
elvetos giatros
+1926tsapgeo έγραψε:To post σου είναι απαράδεκτο και ρατσιστικό, αφαίρεσέ το .
- tera12tera
Για εμένα ...διακοπή συμβολαίου και σπίτι του ......
Έχουμε ( ; ) Πόποβιτς ...πόσο χειρότερος θα είναι ;;; Τουλάχιστον θα έχει 1000000φορές περισσότερο πάθος !!!
Έχουμε ( ; ) Πόποβιτς ...πόσο χειρότερος θα είναι ;;; Τουλάχιστον θα έχει 1000000φορές περισσότερο πάθος !!!
-
Μπαρκαρούτσος
elvetos giatros έγραψε:+1926tsapgeo έγραψε:To post σου είναι απαράδεκτο και ρατσιστικό, αφαίρεσέ το .
Με ψιλοπείσατε, αλλά τώρα έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνει, είναι στα χέρια των mods το post...
Εντάξει, σχωράτε με, έχω τις πανελλήνιες, έχω και τους τραγικούς να ξύνονται στο γήπεδο..ως εδώ είμαι!