Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από elpaoki »

don pablo έγραψε:και αντε τωρα να πας για δουλεια το πρωι και να σε δουλευουν παρασκευη πρωι γαυροι και τα σχετικα :evil: δεν γ......ται Π.Α.Ο.Κ ΕΙΣΑΙ
τους γαυρους τους κοροιδευεις εσυ για τις ψιλες που φαγανε μεσα στην ''πολη τους'
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ακόμα εκεί είσαι εσύ?
Εχουμε ήδη προκρηθεί με 4-0 στην Τούμπα!
Πότε; πως; Ποιός έβαλε τα γκολ; 2 ο Λάζοβιτς, κι από ένα ο Λουκας (ο κανονικός, όχι ο Βύντρα) και ο Βιεϊρίνια;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

sourmenetes ,
Για τον Βιβιάν έχεις πολύ άδικο αδερφέ!

Τα όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Ο Βιβιάν έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα. Δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ομάδα και θεωρώ πως τον αδίκησε η μπάλα εκείνη τη στιγμή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Παρ 11 Ιαν 2013, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

sourmenetes έγραψε:Δηλαδη πρεπει να εισαι κωλοφαρδος για να βαλεις 2 γκολ στην καλιθεα στην Τουμπα...
Σε άμυνα 11 πίσω και να μην φάς κανένα στην αντεπίθεση... Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας φέτος αυτό μου λένε!
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

[quote="nikolasf"]Φίλε πάμπλο και τα δυο... αλλά πρέπει να υπάρχει χημεία και ο Δώνης δεν με έχει πείσει γιαυτό!!! Οσο για τα στάνταρ μου... Νάι μετά τα τρια τελευταία χρόνια και τις πορείες στην Ευρώπη ανάιβηκαν. Η σουπαλίγδα δεν μου λέιε τπτ. Για τίτλους θέλω και παράγκα. Το κύπελο μόνο μπορεί να δώσει κάτι ειδικά αν είσαι θυγατρική..
Δεν στο κρύβω φίλε η Ευρώπη με ενδιαφέρει γιατί φέρνει χρήμα και το χρήμα κάνει τον ιβάν και τον κάθε ιβάν να χώνει και άλλο και τον ΠΑΟΚ αναγνωρίσιμο και εμένα περήφανο!!!! Και τότε ίσως πάισουν και παράγκες!!!!
Με τον Δώνη δεν στέκομαι Ευρώπη ούτε με την θεά τύχη ντυμένη ασπρόμαυρα!!!!!!
Για τριτεδεύτερος στη σουπαλίγδα και κανένα κυπελάκι αν μας κάνει την χάρη και επιστρέψει η κολωφαρδία στον επαναλληπτικό μοια χαρά είναι!!!!
Αυτή είναι η ταπεινή μου άπΟΨΗ το πορεια στην ευρωπη που λες σε συναρτηση με τα στανταρ που θετεις συγνωμη αλλα ειναι αστειο θεωρεις πορεια τους 32 του γιουροπα ? δηλαδη βαζελος ,γαυρος κουλα τι πρεπει να πουνε? συγνωμη που θα στεναχωρησω εσενα τους συνοπαδους μου αλλα και εμενα αλλα χρονια τωρα δεν βλεπουμε κατι οτι βασω τιτλων μεγαλη ομαδα δεν ειμαστε μπορουμε να γινουμε με αυτον τον ανθρωπο αλλα κυριως μπορουμε αν σταματησουμε να νομιζουμε , θα συφωνησω οτι εκτος απο ομαδα χρειαζεσαι και κοζιΑ αλλα πανω απο ολα χρειαζεσαι νοοτροπια μεγαλης ομαδας και οχι ξανθης του πανοπουλου να αλλαζεις καθε εβδομαδα προπονητη επειδη δεν αρεσει στους προπονητες στην εξεδρα και τελος ενα κλεμενο ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nikolasf έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δηλαδη πρεπει να εισαι κωλοφαρδος για να βαλεις 2 γκολ στην καλιθεα στην Τουμπα...
Σε άμυνα 11 πίσω και να μην φάς κανένα στην αντεπίθεση... Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας φέτος αυτό μου λένε!
Σημερα δηλαδη ποσοι παιζανε πισω???
Ή εγω εβλεπα αλλο ματς.Γιατι μεχρι τη φαση του πεναλντυ 11 πισω παιζανε και ειχαμε και φασεις και επαιζες και σε κακοτρχαλο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

elpaoki έγραψε:
don pablo έγραψε:και αντε τωρα να πας για δουλεια το πρωι και να σε δουλευουν παρασκευη πρωι γαυροι και τα σχετικα :evil: δεν γ......ται Π.Α.Ο.Κ ΕΙΣΑΙ
τους γαυρους τους κοροιδευεις εσυ για τις ψιλες που φαγανε μεσα στην ''πολη τους'
ειμαι σαραντα με δυο παιδια και κανω τρεις δουλειες με ξυλο και βλαχομαγκιες ασχολιομουν πριν 20 χρονια
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

θα περασουμε κατα 70%
εμενα αυτη ειναι η εκτιμηση μου..και θα παρουμε και το κυπελο στο τελος
ΠΑΟΚ εισαι
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Karelias έγραψε:
Ακόμα εκεί είσαι εσύ?
Εχουμε ήδη προκρηθεί με 4-0 στην Τούμπα!
Πότε; πως; Ποιός έβαλε τα γκολ; 2 ο Λάζοβιτς, κι από ένα ο Λουκας (ο κανονικός, όχι ο Βύντρα) και ο Βιεϊρίνια;

ρώτα τα παιδιά από πάνω!

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η θα πάμε με το μαχαίρι στο στόμα που λέει ο παυλάρας η να αρχίσουμε το μοιρολόι απο τώρα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΓΛΥΚΟΣ : 1η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΓΚΟ.
ΒΙΒΙΑΝ: 15χρονος.
ΚΑΤΣΙΚΑΣ: Διασωθείς.
ΣΤΑΦ: Τεράστια Εξέλιξη απο το καλοκαίρι. Διασώθηκε.
ΚΑΤΣΕ: Πόσο και τι άλλο να κάνει το xxxx;
ΛΑΖΑΡ: ΠΑΓΚΟ.
ΚΑΤΣΟΥΡ: Διασωθής. Στατικός υπέροχος παίχτης "Δώστε μου την μπάλα και τρέξτε γύρω μου".
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ: Άντε από δω, Άντε Γιώργη στην ευχή της Παναγίας.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Θέλει παιχνίδια.
ΚΛΑΟΥΣ: ΠΑΟΚτσηδιλίκι τέρμα. Φέρε 2-3-4 μύρια και άντε στην ευχή του ΘΕΟΥ.

ΣΑΛΠΙ: Κλασικός φιλότιμος παίχτης.
ΠΕΛΚΑΣ: Δώσε το 10 πίσω και πάρε το 30. Θες πολλά ψωμιά ακόμη.

ΔΩΝΗΣ: Τι όνειρα βλέπεις παληκάρι μου;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πρόστιμο σε όποιον παίχτη φορούσε γάντια. ΗΜΑΡΤΟΝ! Με 10 βαθμους στο ΕΛ ΠΑΣΟ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΟΙ ΤΙΤΙΚΕΣ!!!

ΚΟΣΜΟΣ: Νωθρός. Χλιαρός.

Άψυχοι, άοσμοι και ανούσιοι. Τακουνάκια και 17 τρίπλες μέσα στην περιοχή για να ξεφτιλίσουν ομάδα 2ης Εθνικής. Φάτε 2 μπαλάκια και να σας δω στη ΤΟΥΜΠΑ.

Αυτά, δεν διάβασα τίποτα, δεν είδα τίποτα δεν θα σχοληθώ άλλο με το σημερινό ρεζιλίκι. Το σύνθημα της ΣΧΟΛΙΚΗΣ κερκίδας της Καλλιθέας στο 2-0 τα έλεγε όλα.

Είναι πολύ βαριά η φανέλλα κύριοι του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Φίλε πάμπλο δεν μπορώ να μπω σε διάλογο μαζί σου διότι διαφωνούμε στην βάση !!!! Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι μεγάλη ομάδα και σε κανένα σημείο δεν μπορείς να βάζεις Ξάνθες Ατρόμητους κλπ δίπλα του που μέχρι πριν μια 20 χρόνια δεν υπήρχαν καν... (τρόπος του λέγειν). Ναι αν με έπειθε ο Δώνησ ή όποιος και αν ερχόταν ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο θα έδειχνα περισσότερη υπομονή!!! Ιδιάιτερα να ήταν κάποιος προπονητής που είχε δείξει ανάλογο έργο και αλλού. Αλλά το βιογραφικό του Δώνη δεν καλύπτει τα στάνταρ που έχω για τον ΠΑΟΚ ότι και να μου πεις εσύ ΤΕΣΠΑ ο βάζων τα λεφτά θα κρίνει και τότε το συζητάμε ξανά!!! Προς το παρόν επέτρεψέ μου την κριτική όποτε το νομίζω!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

eorptol έγραψε:Η θα πάμε με το μαχαίρι στο στόμα που λέει ο παυλάρας η να αρχίσουμε το μοιρολόι απο τώρα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Σωστός.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:
nikolasf έγραψε:
Σημερα δηλαδη ποσοι παιζανε πισω???
Ή εγω εβλεπα αλλο ματς.Γιατι μεχρι τη φαση του πεναλντυ 11 πισω παιζανε και ειχαμε και φασεις και επαιζες και σε κακοτρχαλο γηπεδο.
Κάι έχασες 0-2 εκεί τους αρκεί 1 γκολ και σε κάνουν να τρέχεις σαν τρελός!!!!
Δεν λέω ότι είναι αδύνατον Απλά φοβάμαι αν και "ΠΑΟΚ είσαι δεν φοβάσαι"!!!!!
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Βιβιαν. Έχει ξανακάνει ακριβώς το ίδιο. Αμυντικός που 1. Κάνει κακή αρχική εκτίμηση της φάσης 2. Τον περνάει ο επιθετικός ( επιθετικός της Καλλιθέας!!! ) ο οποίος έχει πλάτη 3. Του κάνει καθαρό πέναλτι γιατί δεν μπορεί να τον φτάσει και να τον πιεση απλά 4. Δεν έχει το μυαλό τουλάχιστον να μην αφήσει την ομάδα με 10... Δεν υπάρχει!!!! Απλά δεν υπάρχει!!!
Και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει ...
Και ο προπονητής τον στηρίζει!!! Έλεος... Τουλάχιστον μη λες τίποτα ρε Δωνη.. Αλλά όχι και στήριξη !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”