Το 'δες, το 'παιξες?moican4 έγραψε:Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΚΑ..
Θα πάει αριστερά και ο Γιάννου στην θέση του Πέλκα..
λέω τώρα..
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ,03/9,20:30,NS1/NS1HD
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ,03/9,20:30,NS1/NS1HD
Δώνη, είσαι για γέλια...moican4 έγραψε:Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΚΑ..
Θα πάει αριστερά και ο Γιάννου στην θέση του Πέλκα..
λέω τώρα..
Προβλέψιμος μέχρι αηδίας..
Δεν θα σε κράξω ακόμα, θα σου δώσω και άλλο χρόνο...
Ρε Χάρη .......θέλει χρόνο ακόμα η ομάδα......τόσα χιλιάδες νέα παιδιά έχει μέσα.
Νόμιζα ότι υπάρχει κανόνας στο φόρουμ όλα τα λινκ εκτός του ΠΑΟΚμάνια, να μπαίνουν σε κώδικα.Τρόμος έγραψε:Ο Γλύκος αντέχει!
Ale3 μη βάζεις κώδικα στα λιγκ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Δευ 03 Σεπ 2012, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
wtf? wtf? WTF???????
μολις εβγαλε τον πιο οργανωτικο παικτη σημερα (Πελκας) . πανω που ειχε αρχισει να ανεβαινει και αφηνει μεσα τον Λορενς?
μολις εβγαλε τον πιο οργανωτικο παικτη σημερα (Πελκας) . πανω που ειχε αρχισει να ανεβαινει και αφηνει μεσα τον Λορενς?
Το Ελληνικο πρωταθλημα γενικος πασχει απο ελληψη ποιοτητας μπροστα. Τι περιμενετε να δειτε?
Δεν υπάρχει κέντρο. Οι κεντώοι παίχτες μας είναι όλοι ντεφορμέ ή δεν ξέρω τι συμβαίνει...
Οι περισοτεροι εδω μεσα μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι πρωταθλημα βλεπετε.
Δεν εχω μπορεσει ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ να καταλαβω ρε γαμωτω, πως ειναι δυνατον καποιος να καθετε να δει ματς Ελληνικου πρωταθληματος και να περιμενει να δει μπαλα.
Δεν εχω μπορεσει ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ να καταλαβω ρε γαμωτω, πως ειναι δυνατον καποιος να καθετε να δει ματς Ελληνικου πρωταθληματος και να περιμενει να δει μπαλα.
- PaOkArAsIrAkLiO
Μπορεί να κράζετε αβέρτα τον Κουμάλο, αλλά όταν το παιχνίδι πάει στο μπαμπα μπούμπα, καθαρίζει αβέρτα...