αγαπητέ δαίμονα, δε νομίζω να δούμε φέτος κλειστά, συγκεντρωμένα και κουτσά στραβά. Θέλω να ελπίζω ότι άλλαξε η συνταγή. Το πιο θετικό είναι ότι η ομάδα παίζει ξεσηκωτικό ποδόσφαιρο, όταν παίζει καλά (πίεση ψηλά και φουλ επίθεση).DamoN έγραψε:αμα παιξουμε κλειστα και συγκεντρωμενα πολυ προσπαθεια κουτσα στραβα θα τους παρουμε.
PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Re: PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Έτσι ακριβώς, μωρέ θα την φάνε τα μαγκάκια και θα φύγουν κλαίγοντας σήμερα!karl έγραψε:Οπωσδήποτε νίκη σήμερα! Με τόσες αλλαγές στο roster ο αυτομάτoς πιλότος πλέον δε λειτουργεί.
Ελπίζω να μη πέσει κανεις στη λούμπα και φάει το παραμύθι των Αυστριακών ότι δήθεν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και η Τούμπα η τρομερή έδρα! Θέλει μεγάλη επαγρύπνiση, πάθος, μπόλικο τρέξιμο, θράσος και τσαμπουκά ... και όπου σε παίρνει καμια αγριάδα.
Θέλω να δω τον Γεωργιάδη σήμερα να κυνηγάει μπάλα και αντίπαλο σαν να πρόκειται για μεταγραφή του ιδιου στη Barcelona.![]()
![]()
Πολύ φοβάμαι πως πάμε για τιμωρία...
Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλα προβλέπω "μικροεπισόδεια"...
- Vet_eranos
Κανα πανω υπερ του Ιβαν κανονιστηκε να βγει ή την ειδαμε κιολας νεοπλουτοι..??
(ενα ευχαριστω σαυτον τον ανθρωπο ειδικα σημερα κ γενικα οτι παιζουμε Ευρωπη πιστευω του το χρωσταμε...Η αχαριστια ειναι οτι χειροτερο)
(ενα ευχαριστω σαυτον τον ανθρωπο ειδικα σημερα κ γενικα οτι παιζουμε Ευρωπη πιστευω του το χρωσταμε...Η αχαριστια ειναι οτι χειροτερο)
- ΑποστόληςΑ
Να ετοιμάζομαι να κατέβω να πάρω το κορολάκι μου προς Χολαργό! Άντε και με άνετη νίκη!
Re: Απ: PAOK-Rapid Wien 23/08 21:30 - OTE TV
Αντε παλικαριά δυνατα με ωραια κερκιδα.Καλη τυχη και στην ομαδαρα μας και στους "ταξιδιαριδες" οσοι παν τοσοι να γυρισουν
απίστευτο ξύλο στις κερκίδες κα ιστον αγωνιστικό χώρο....
οι πουστρο αυστριακοί γμω το σπί τι τους πεταξαν 3-4 φωτο βολίδες σε μικρά παιδια..
οι πουστρο αυστριακοί γμω το σπί τι τους πεταξαν 3-4 φωτο βολίδες σε μικρά παιδια..
Εσύ είσαι καλός.....theoPAOK έγραψε:Πολύ φοβάμαι πως πάμε για τιμωρία...
τι ακριβως γινεται?moican4 έγραψε:απίστευτο ξύλο στις κερκίδες κα ιστον αγωνιστικό χώρο....
Σίγουρη η τιμωρία μάγκες!
Με αποκλεισμό έδρας!
Δεν έπρεπε να απάντησουμε!
Την πατησαμε .....Ευρώπη με τιμωρημενη έδρα!
Κύριοι μπατσοι πως περάσανε φωτοβολιδες τα γαμημενα αλλοδαπα αυστριακα πουστρακια ;
Περιμένω τις ενέργειες της διοίκησης!
Με αποκλεισμό έδρας!
Δεν έπρεπε να απάντησουμε!
Την πατησαμε .....Ευρώπη με τιμωρημενη έδρα!
Κύριοι μπατσοι πως περάσανε φωτοβολιδες τα γαμημενα αλλοδαπα αυστριακα πουστρακια ;
Περιμένω τις ενέργειες της διοίκησης!
Επειδη όλο το γήπεδο έχει ένα σωρό δακρυγόνα...
ΤΟ ΌΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ..
ΠΕΤΑΞΑΝ 4-5 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕς ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΗΝ 7 ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ..
ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ...
ΤΟ ΌΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ..
ΠΕΤΑΞΑΝ 4-5 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕς ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΗΝ 7 ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ..
ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ...
Στο ράδιο και τιβι λένε είναι καθαρά ευθύνη της κωλομπατσαριας!