30.Bongani Sandile Khumalo
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
το καλοκαιρι λεγανε οι αρδ μας οτι προταθηκε ο σανκαρε και ο δωνης ειπε "τι να τον κανουμε,θελω καποιον που να ξερει μπαλα".οχι οτι ειναι κατι φοβερο ο σανκαρε,αλλα σιγουρα θα τα πηγαινε καλυτερα απο αυτον τον κουμαλο..(λεω απ αυτον,γιατι αφηνω μαι πιθανοτητα να βελτιωθει κ να δειξει καλυτερο προσωπο στη συνεχεια)..και κοστιζε κ 70.000 χιλ λιγοτερα...
-
Απο το στομα σου και στου Θεού τ'αυτί.Argonaut4 έγραψε:Θέλω να φύγεις μαζί με αυτόν που σε έφερε.Ζητάω πολλά?
Αφήνω ένα περιθώριο να κάνω λάθος και αυτός να ναι κανονικός ποδοσφαιριστής αλλά τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια είναι το χειρότερο μπάκ που 8α θυμάμαι να είχε η ομάδα μας εγκληματικά αργός σε σώμα και κυρίως σε μυαλό, άμπαλος και όχι τόσο καλός όσο περίμενα ψηλά. Ήθελα να ξέρα τι είδαμε έμεις σ αυτόν τον παίκτη και κυρίως τι είδε η Τότεναμ και έσκασε 1,7 για να τον αγοράσει???
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε σιγουρα ηταν ποδοσφαιριστης πριν ερθει στον ΠΑΟΚ?
μπροστα του κατι ταυλαριδηδες και μωρες που κοιτουσαμε το καλοκαιρι μοιαζουν με τον πικε.
και φυσικα δεν φταις εσυ ομως παλικαρι μου, οτι μπορεις παιζεις... αυτοι που σε φεραν ομως και σε πληρωνουν πλουσιοπαροχα φταινε
μπροστα του κατι ταυλαριδηδες και μωρες που κοιτουσαμε το καλοκαιρι μοιαζουν με τον πικε.
και φυσικα δεν φταις εσυ ομως παλικαρι μου, οτι μπορεις παιζεις... αυτοι που σε φεραν ομως και σε πληρωνουν πλουσιοπαροχα φταινε
- kataramenos5
Karelias έγραψε:ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΜΑΦΟΥΕΛΕ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ, ΓΥΡΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.

To μόνο που έκανε σωστά ήτανε να παίρνει τις κεφαλιές όταν ερχόταν η μπάλα από ελεύθερο..Κατά τα άλλα τοποθετήσεις μηδέν,μαρκάρισμα μηδέν,ταχύτητα μηδέν,προώθηση παιχνιδιού μηδέν,μυαλό υπό το μηδέν.
Και κάτι ακόμα..Ρε παλικάρι μου είσαι 2 μέτρα..Τί πας και μου κρύβεσαι στα κόρνερ και στα στημένα;;Πάνε εκεί στην μέση της αναμπουμπούλας και κάνε κάνα άλμα να σκοράρουμε..Μονίμως 2ο δοκάρι για ποιο λόγο;;Μην τυχόν και πάρεις κάνα ριμπάουντ;Και ποιος θα πάρει την πρώτη κεφαλιά;Ο Κάτσε;Έλεος..
Και κάτι ακόμα..Ρε παλικάρι μου είσαι 2 μέτρα..Τί πας και μου κρύβεσαι στα κόρνερ και στα στημένα;;Πάνε εκεί στην μέση της αναμπουμπούλας και κάνε κάνα άλμα να σκοράρουμε..Μονίμως 2ο δοκάρι για ποιο λόγο;;Μην τυχόν και πάρεις κάνα ριμπάουντ;Και ποιος θα πάρει την πρώτη κεφαλιά;Ο Κάτσε;Έλεος..
Ποιος απο τους δυο ;Karelias έγραψε:ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΜΑΦΟΥΕΛΕ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ, ΓΥΡΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- ΑποστόληςΑ
ΝΑΙ. Θα μείνουν κι οι 2. Γιατί μόνον έτσι θα φτιάξουμε ομάδα ποιότητας...Argonaut4 έγραψε:Θέλω να φύγεις μαζί με αυτόν που σε έφερε.Ζητάω πολλά?
πολυ κακος στην πιεση ψηλα...μας εχουν παρει χαμπαρι ολοι οι αντιπαλοι..καλος στον αερα αλλα τι να το κανεις...
περιμενουμε βελτιωση γρηγορη αλλιως ιντζιδης..
περιμενουμε βελτιωση γρηγορη αλλιως ιντζιδης..
Aπαραδεκτο αυτό που συμβαίνει με τον Κουμάλο. Δε φτάνει που τρώει αποδοκιμασίες στην Τούμπα. Σκάνε μύτη τελευταια και στις προπονήσεις κάποιοι άσχετοι και χλευάζουν τον Κουμάλο όπως φαινεται στην παρακάτω φωτογραφία. O καθιστός φίλος του ΠΑΟΚ σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Ρε τι είναι αυτός; Ούτε τα κορδόνια του δε ξέρει να δένει." Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση της καταδικάζει αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά κάποιας μεμονωμένης μερίδας του κόσμου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Τετ 19 Σεπ 2012, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Δε τι παλευω εχω λιωσει!
Και στην γωνία ο Δώνης σκέφτετε..........θα σας δέιξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε....θα σας λιώσω στο 4-4-2 μέχρι να γίνει το μυαλό σας πουρές.
παιζει να ειναι κ το ποστ του μηνα!!!!!!!!
νασαι καλα αδερφε
ειχα να γελασω τοσο..... ουτε κ εγω δε θυμαμαι....

νασαι καλα αδερφε
ειχα να γελασω τοσο..... ουτε κ εγω δε θυμαμαι....