Γιώργος Δώνης
- Emprostisghsoitrelamenoi
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Γιώργος Δώνης
Έχεις δίκιο. Ακούγεται (διαβάζεται) πολύ απόλυτο έτσι όπως γράφτηκε. Εκείνη την εποχή η δουλειά μου ήταν με κόσμο και μέχρι που να σπάσεις λίγο το πάγο, οι συζητήσεις ήταν γενικού περιεχομένου. Μιλούσα(με) και για ποδόσφαιρο. Έναν ολόκληρο χρόνο, καημό είχα να ακούσω κάτι του στυλ "είμαι ευχαριστημένος". Όλοι πάνω κάτω την ίδια καραμέλα λέγανε. "Xάνει τα ντέρμπυ", "ηττοπαθής", "δεν είναι κόουτς", "πονάνε τα μάτια μου", "μόνο άμυνα παίζουμε" κτλ. Τις γνωστές κοινοτυπίες δλδ που ακούγονταν στα ράδια τότε. Προσωπικό "γκάλοπ". ΟΚ. Καμία στατιστική αξία δεν έχει. Συμφωνώ. Αλλά ένας ρε παιδί μου να μου έλεγε οτι είναι ευχαριστημένος...(που ούτε και εγώ ήμουν δλδ, αλλά εγώ είχα εντελώς άλλους λόγους).Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: Είναι κακό να μιλάς σε απόλυτο βαθμό.Δεν μπορείς να γνωρίζεις επί του ποσοστού, για το πόσοι στήριζαν ή όχι την επιλογή Σάντος.
Ελπίζω να έγινα ποιο σαφής. Αν δεν συμφωνείτε, δεν τρέχει και τίποτα. Κουβέντα κάνουμε. Δεν έχω καμία διάθεση να επιβάλω τη γνώμη μου, και κακώς έγραψα το προηγούμενο έτσι.
Συγκυρίες
1 Σωστά είπε ο εμπρός* οτι δεν παίξαμε ευρώπη τότε συνεπώς κτλ κτλ
2 Ο ΟΣΦΠ ήταν στα πολύ κάτω του και (σχετικά) νωρίς ήταν εκτός και διεκδίκησης. Αυτό ΔΕΝ συμβαίνει και συχνά.
3 Ο ΠΑΟ (που είχε την αβάντα του κορακιού) είχε μεν καλή ομάδα και Σισέ, αλλά ήταν "λίγοι" και χέστες. Κάπου προς το τέλος, έχασαν στην έδρα τους, από την Καβάλα με κατεβασμένα τα χέρια (προφανώς ο Πατήρ πήρε ρεπό εκείνη τη μέρα) και μας ξαναέβαλαν από το πουθενά στο παιχνίδι. Ο "θείος" τέτοια παιχνίδια δεν τα έχανε. Κατόπιν ήρθαν και έχασαν και στην Τούμπα και μπήκαμε κανονικά στην διεκδίκηση.
4 (το σημαντικότερο για μένα) Η λογική εκείνο το καλοκαίρι ήταν να πάρουμε τον Βιτόλο, να παίξουμε μόνο με αυτόν στο 6, και να διώξουμε τον Γκαρσία. Κατόπιν πολύ νωρίς ο Βιτόλο τραυματίστηκε, μπήκε ο Γκαρσία αλλαγή και δεν ξαναβγήκε. Μέχρι και το σύστημα άλλαξε ο Σάντος μετά για να τους χωρέσει και τους δυο. Ο Γκαρσία δεν έφυγε τότε εξ αιτίας του No Garcia No party. Ο ορισμός της συγκυρίας. Εντελώς άλλο σκεφτόταν ο Σάντος και εντελώς άλλο πράγμα παίξαμε. Και όχι απλά βγήκε, αλλά κοντέψαμε να σπάσουμε το ρεκορ άμυνας όλων των εποχών.
ΥΓ : Ρε σεις, αφήστε τον μοντ να βάλει τον Στάφι αμυντικό χαφ...

Πέστα ρε angel. Οι άλλοι δηλαδή, είστε καλύτεροι προπονητές από μένα;

Λοιπόν, ο Στάφυ θα διαπρέψει σαν αμυντικός μέσος.-

- stami paoktsis
+1926GI4NNEN4 έγραψε:Ο Μπούντιμιρ θα μπορούσε να δώσει περισσότερα απ' ότι ο Γιάννου![]()
Εγώ τον Γιάννου τον γουστάρω πολύ.
ΟΧΙ...απλά έχουν μεγάλα συμβόλαια. Γιατί να μην προτιμήσουν να προωθήσουν τον Παναγιωτούδη...πιο φτηνά τους βγαίνει. Αυτοί... οι διοικούντες πως θα πληρωθούν;GI4NNEN4 έγραψε:Και οι Τσουκαλάς-Σακελλαρίου, είναι ΤΟΣΟ κακοί; Δεν μπορώ να το καταλάβω...
Όταν αναφέρουμε φήμες, γράφουμε και τις πηγές μας. Links.
DC
Υ.Γ.2. Είναι κανείς αφελής που πιστεύει πως Σακελαρίου-Τσουκαλά τους έκοψε ο Δώνης και όχι το ΔΝΤ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
για σακελαρίου δεν ξέρω, αλλά ο τσουκαλάς είναι πολύ λίγος για να παίξει στον ΠΑΟΚ. ακόμα και στον φετινό
- sourmenetes
- Moderator
Εγω εχω μια αμφιβολια για σακελλαριου.Το παιδι στα ευρωπαικα ματς προπερσι ειχε κανει καποιες εμφανισεις που δειχνανε εναν δυνατο παιχτη που δυσκολα τον περνας αλλα χωρις ιδιαιτερη τεχνικη.Τωρα θεωρητικα σε αυτην τη θεση εχουμε 2 παιχτες(σταφ-λινο) αλλα εγω ισως δοκιμαζα να περναγα μπροστα αριστερα το σταφυλλιδη ή σε αλλη θεση που εδειξε οτι μπορει να το κανει και θα δοκιμαζα το σακελλαριου.
Και ο Σακελλαρίου και ο Τσουκαλάς πολύ λίγοι για τον ΠΑΟΚ..Ο Σακελλαρίου λίγο καλύτερος μεν,αλλά και πάλι όχι αρκετά καλός..
- sourmenetes
- Moderator
Σιγουρα δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ.Και σιγουρα προτιμαμε ενα παιδι δικο μας που μπορει να δωσει ιδια και ισως καλυτερα πραγματα απο τους 2.
θα ειναι κριμα οι συγκεκριμενοι παικτες,μετριων δυνατοτητων,να στερησουν την ευκαιρια απο καποιο πιτσιρικι που αξιζει να παιξει...οταν καποιος φτανει στα 23 κι ακομα εχουμε αμφιβολιες για το αν αξιζει να βρισκεται,ως αναπληρωματικος τουλαχιστον,στον ΠΑΟΚ δεν κανει πολυ απλα...υπαρχουν κι αλλες ομαδες...δεν ειμαστε κοινωφελες ιδρυμα...λεμε τωρα,γιατι με τοσες εξυπηρετησεις,τοσα χρονια,ειμαστε κατι μεταξυ Ι.Κ.Α. Ο.Α.Ε.Δ. ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...
- Sick Bastard
Λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής του ΠΑΟΚ στο αεροπλάνο για να πετάξει για Ντίσελντορφ, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Ντόοβερτ του Άρνεμ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το χτίσιμο της ομάδας αλλά και για τον Μπούντιμιρ στον οποίο τα έχωσε χοντρά!
Ο Έλληνας τεχνικός του Δικεφάλου αρχικά τόνισε:
«Το σημαντικό είναι ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και όλοι στην ομάδα έχουν καλή διάθεση. Πάμε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και περιμένουμε τους παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε.
Θα είναι μία συνέχεια αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας τη δουλειά στην οργάνωση, στην τακτική αμυντικά και μεσοεπιθετικά.
Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε όλα όσα θέλουμε στους παίκτες.
Πρέπει να μάθουν και αυτοί πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε τα οποία πιστεύω ότι θα γίνουν με σωστό τρόπο και όπως πρέπει, μέσα και σε επαφές με τους παίκτες».
Για τα μεταγραφικά είπε:
«Ποιος προπονητής δε θέλει περισσότερους παίκτες και ενίσχυση στο ρόστερ; Πιστεύω ότι θα έχουμε κοντά μας τον Κουμάλο από το Σάββατο.
Η αλήθεια είναι έχουμε κάποια προβλήματα… Μας λείπουν οι διεθνείς, αλλά στις μεταγραφές είναι και η δύσκολη συγκυρία της εποχής… Δεν είναι εύκολο να έρθουν ξένοι παίκτες στην Ελλάδα όπως είναι τα πράγματα…»
Τέλος σε ερώτηση για τον Μπούντιμιρ και την απόφαση του Κροάτη να πουλήσει τον ΠΑΟΚ και πάει τελικά στον ΑΠΟΕΛ είπε:
«Την υπόθεση του Μπούντιμιρ την χειριζόμουν εγώ για 2-3 εβδομάδες. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από Μπούντιμιρ και πιο απατεώνα από τον ατζέντη του!
Δε θα ήταν πρώτη επιλογή για την επίθεσή μας. Αλλά ήθελα να έχουμε πιο δυνατό πάγκο θα έδινα στο Μπούντιμιρ την ευκαιρία να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά στη ζωή του.
Τελικά είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε, διότι στην ομάδα θέλω να έχω ανθρώπους που θα τιμούν το λόγο τους και θα είναι ειλικρινείς… Και αυτός δεν ήταν...»
24
Ο Έλληνας τεχνικός του Δικεφάλου αρχικά τόνισε:
«Το σημαντικό είναι ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και όλοι στην ομάδα έχουν καλή διάθεση. Πάμε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και περιμένουμε τους παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε.
Θα είναι μία συνέχεια αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας τη δουλειά στην οργάνωση, στην τακτική αμυντικά και μεσοεπιθετικά.
Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε όλα όσα θέλουμε στους παίκτες.
Πρέπει να μάθουν και αυτοί πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε τα οποία πιστεύω ότι θα γίνουν με σωστό τρόπο και όπως πρέπει, μέσα και σε επαφές με τους παίκτες».
Για τα μεταγραφικά είπε:
«Ποιος προπονητής δε θέλει περισσότερους παίκτες και ενίσχυση στο ρόστερ; Πιστεύω ότι θα έχουμε κοντά μας τον Κουμάλο από το Σάββατο.
Η αλήθεια είναι έχουμε κάποια προβλήματα… Μας λείπουν οι διεθνείς, αλλά στις μεταγραφές είναι και η δύσκολη συγκυρία της εποχής… Δεν είναι εύκολο να έρθουν ξένοι παίκτες στην Ελλάδα όπως είναι τα πράγματα…»
Τέλος σε ερώτηση για τον Μπούντιμιρ και την απόφαση του Κροάτη να πουλήσει τον ΠΑΟΚ και πάει τελικά στον ΑΠΟΕΛ είπε:
«Την υπόθεση του Μπούντιμιρ την χειριζόμουν εγώ για 2-3 εβδομάδες. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από Μπούντιμιρ και πιο απατεώνα από τον ατζέντη του!
Δε θα ήταν πρώτη επιλογή για την επίθεσή μας. Αλλά ήθελα να έχουμε πιο δυνατό πάγκο θα έδινα στο Μπούντιμιρ την ευκαιρία να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά στη ζωή του.
Τελικά είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε, διότι στην ομάδα θέλω να έχω ανθρώπους που θα τιμούν το λόγο τους και θα είναι ειλικρινείς… Και αυτός δεν ήταν...»
24
Τόσο πολύ πόνεσε ρε Δώνη?Αν είναι δυνατόν...Και τώρα αν σου κάνει ο άλλος μήνυση τι θα γίνει?

Γιώργος Δώνης
ναι ρε Φώτη κάλα έκανε και του τα έχωσε αν του φερθηκε πουστικα εγω πιστεύω ότι σε συνεννοήση με τον αποελ χρησιμόποιησαν τον ΠΑΟΚ και τον δώνη για να πάρουν γρήγορα το ελεύθερο απο τον εργοτελη για τον αποελ καρφακι δεν μου καιγεται αλλα για τον μπουντιμιρ κάλα έκανε και του τα έχωσε ....
ας του κάνει μυνηση ο Κροάτης .....
κάθε εμπόδιο σε καλο ελπίζω ....
ας του κάνει μυνηση ο Κροάτης .....
κάθε εμπόδιο σε καλο ελπίζω ....
άκομψος εκ μέρους σου ο χαρακτηρισμός.
Δείγμα , όμως, ότι είσαι ειλικρινής και δε κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου με δηλώσεις του στυλ "ποτέ δε μας ενδιέφερε ο παίκτης"
Like
Δείγμα , όμως, ότι είσαι ειλικρινής και δε κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου με δηλώσεις του στυλ "ποτέ δε μας ενδιέφερε ο παίκτης"
Like