91.Dario Krešić
- Aureliano Buendia
Re: 91. Dario Krešić
Τον φοβόμουν είναι η αλήθεια.
Φοβερά ενθαρρυντικό το ότι ανέκαμψε τόσο εμφατικά μετά από ένα ατυχές παιχνίδι.
Έτσι και καλύτερα στο Φανάρι εύχομαι.
Τον έχουμε απόλυτη ανάγκη.
Φοβερά ενθαρρυντικό το ότι ανέκαμψε τόσο εμφατικά μετά από ένα ατυχές παιχνίδι.
Έτσι και καλύτερα στο Φανάρι εύχομαι.
Τον έχουμε απόλυτη ανάγκη.
ο χαλκιας παντως που καθοταν διπλα μου δεν πρεπει να ενιωθε πολυ ανετα....ο Δαρειος θα του φαει την θεση..... 

δεν ειναι και τοσο ευκολο να φας τη θεση του χαλκια αδερφε μην τον υποτιμουμε...εχει ακομα ψωμια ο δαρειος ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι το επομενο νουμξερο 1 μας...
αλλα προς το παρον ουτε την εξοδο εχει ψηλα ουτε τη συννενοηση με την αμυνα(λογικο) ουτε την εμπειρια σε σχεση με το χαλκια να ξερει ποτε να τρωει χρονο ποτε να παγωνει το ρυθμο κλπ πραγματα που ειναι πολυ σημαντικα και πιο σημαντικα καποιες φορες απο τα ρεφλεξ...ειναι πολυ καλος ο κρεσιτς και αν συνεχισει ετσι δε θα ανησυχουμε για το ποιος θα αντικαταστησει το χαλκια...

ναι οντως αυτα ειναι ακριβως που του λειπουνε....αλλα αμα εξαιρεσεις το φαουλ με τον αγιαξ εγω τον θεωρω πιο αξιοπιστο.....
Ο Χαλκιάς είναι απ' τους πρώτους που νοιάζονται για τη διάδοχη κατάσταση. Θέλει να υπάρχει κάτι καλό στον πάγκο. Άλλωστε είναι και κοντά στο τέλος της καριέρας του, από αυτά που ξέρω δε νομίζω ότι βλέπει "εχθρικά" τον Κρέσιτς, κάθε άλλο.DamoN έγραψε:ο χαλκιας παντως που καθοταν διπλα μου δεν πρεπει να ενιωθε πολυ ανετα....ο Δαρειος θα του φαει την θεση.....

Διόρθωση: πρώτη φορά ακούω το "ξιφιας" για το Χαλκιά. Όσο ζει μαθαίνει κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Σάβ 21 Αύγ 2010, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε συ ξιφιας ειναι ο χαλκιας....ο κροατης μια χαρα μυτη εχει!
οκ μοντς αυτομπαναρομαι για κανα 2ωρο.....
σε μενα
οκ μοντς αυτομπαναρομαι για κανα 2ωρο.....

σημερα ηταν πολυ ψυχωμενος κ ψυχραιμος εκτος απο τα ριφλεξ........φτου μη σε ματιασουμε....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
καλα ενταξει αυτο του στοχ που βγαζει δεν υπαρχει...αλλα αυτα ειναι γνωστα...σημερα ειχε και πολυ πιο σταθερες εξοδους και ακομα καλυτερη επικοινωνια....