Dinos,Dinos_Liverpool έγραψε:Empros,
1) Στην 4Β για καμιά 25αριά χρόνια καθόμουνα και γω και οι διπλανοί μου ! Τώρα που έχει και τα καρεκλάκια δεν κάθεστε εκεί ?
2) Η Θ4 ήταν άδεια ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ για Θ4 και μη μου λες σε σχέση με το υπόλοιπο γήπεδο. Κατάλαβες πολύ καλά τι εννοώ! Απλώς κάποιοι που δεν έφυγαν ποτέ, απουσίαζαν ...
3) Ωραία τα βρήκατε και συμφωνείτε εκεί με τον φίλο. Έτσι είναι τα πράγματα! Ντρεπόμαστε στη Θ7 να φωνάξουμε Π.Α.Ο.Κ. Και διαρκείας ντρεπόμαστε να πάρουμε, και μετοχές ντραπήκαμε να πάρουμε σε ΟΛΕΣ τις ΑΜΚ και στην μπουτίκ δεν πατάμε. Και στην Κ-20 δεν πάμε. Στην Θ7 μόνο σπόρια! Και μόνο με καλό καιρό. Στα κρύα καναπές ...
4) Τι να τους κάνω, ρε συ, που δεν φωνάζουνε ? Να τους τραβήξω το αυτί ? Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι, παρά τη φαρυγγιτίδα, να φωνάζω εγώ μπας και παρασύρω κανένα, αλλά εις μάτην ...
5) Τέλος πάντων, σταματάω αφού εσείς τα βρήκατε ...
Νομίζεις πως σου επιτίθεμαι ,αλλά παρεξηγείς μέχρι και την πλάκα.
1.) Εγώ προσωπικά κάθομαι μόνο στο ημίχρονο πάνω στην πλάτη απτο καρεκλάκι γιατί το κάθισμα του είναι καφέ. Σηκώνομαι μόλις ξεκινήσει το ματς ,εκτός και αν πούμε κανα σύνθημα και στο ημίχρονο ,πράγμα που έχω να δω 2-3 χρόνια(και μία φορά πέρυσι).
2.) Τι δεν καταλαβαίνεις ,από το "Η Θ4 αναλογικά με το υπόλοιπο γήπεδο ΧΘΕΣ, μπορεί να θεωρηθεί και πλήρης".Η εικόνα όλου του γηπέδου ήταν αποκρουστική,με περισσότερο (αισθητά) κόσμο στην Θ4. Αν δηλαδή "απουσίαζαν"(με δόση ειρωνίας η πρόταση σου) οι μισοί της Θ4 ,τους υπόλοιπους 20.000 που έλειπαν από τις άλλες θύρες, πως στο διάολο θα τους χαρακτήριζες εκτός από ..απόντες?
Φαίνεται κάθε Κυριακή ποιος έχει φύγει από το γήπεδο και ποιος παραμένει...
3.) Συ είπας.Και η οπτική της 7 από την 4 λέει τα υπόλοιπα. Εγώ δεν μπήκα στον κόπο να κριτικάρω χοσάδες και μη.Ο καθένας στο οικονομικό,το κατά δύναμην.Στο "ουρλιαχτό" όμως τίποτα.Και αυτό σχολιάζω.
4.) Και καλά ξηγιέσαι.Αυτό πρέπει να κάνεις και μπράβο σου αν και εφόσον το προσπαθείς.
Η γ@μημένη η φαρυγγίτιδα παρενοχλεί και μένα, 1 φορά τον μήνα stadar.

5.) "Βρήκαμε" ? Παίζει με τον φίλο καταραμένο,να είναι και η μοναδική φορά που συμφωνούμε.