88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
Re: 88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
Κανει μπαμ απο μακρια οτι το κατεχει το τοπι. Εχει τετοια σωματικα προσοντα που οι αντιπαλοι αμυντικοι χθες φαινοταν μπροστα του σαν παιδακια του γυμνασιου.
Θελω να τον δω και του χρονου με προετοιμασια.
Οπως εχω πει αυτος θα ειναι το βασικο μας φορ του χρονου ( ετσι οπως παει η δουλεια με τον κλαους.)
Θελω να τον δω και του χρονου με προετοιμασια.
Οπως εχω πει αυτος θα ειναι το βασικο μας φορ του χρονου ( ετσι οπως παει η δουλεια με τον κλαους.)
Μεγάλο ρατσιστόμουτρο πρέπει να ήταν ο ρέφ. Χρεώθηκε 4-5 φάουλ που θα σφυριζόταν μόνο στο μπάσκετ - και κάποια ούτε καν σε αυτό - ενώ η κίτρινη ήταν για γέλια.
Τον σβέρκωσε ρε συ Στέφανε τον Κοντοέ,μέχρι και κόκκινη του βγάζει το κοράκι αν θέλει!stephanos έγραψε:Μεγάλο ρατσιστόμουτρο πρέπει να ήταν ο ρέφ. Χρεώθηκε 4-5 φάουλ που θα σφυριζόταν μόνο στο μπάσκετ - και κάποια ούτε καν σε αυτό - ενώ η κίτρινη ήταν για γέλια.
γλέντα το όσο ακόμα βλέπεις το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι. Αν μείνεις λίγο ακόμα θα το δεις πολύ σοβαρά και θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ.
Ρε γαμω γιατι εχω την εντυπωση οτι κρυβεται ενας παιχταρας πισω απο αυτον τον χαλαουα παιχτη που βγαζεις προς τα εξω;
- paoki_sweden
This player has from day 1 showed 0. We have better players, Georgiadis is much better and Greek. If we have to sign a player in that position bring Estoyianof.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Ο τρόπος που κινήσε μέσα στο γήπεδο με κάνει να νομίζω ότι βγήκες στο χόρτο με σαγιονάρες.
Όταν όμως παίρνεις την μπάλα στα πόδια κάτι πας να δείξεις.
Αν και στην αρχή ήσουν επιεικώς τραγικός ,θα σε δώσω credit για την ανοδική αγωνιστική σου πορεία.
Βιειρίνια δεν είσαι ούτε για πλάκα αλλά θα περιμένω να σε δω και έπειτα γιατί στοιχεία καλά σίγουρα διαθέτεις.
Όταν όμως παίρνεις την μπάλα στα πόδια κάτι πας να δείξεις.
Αν και στην αρχή ήσουν επιεικώς τραγικός ,θα σε δώσω credit για την ανοδική αγωνιστική σου πορεία.
Βιειρίνια δεν είσαι ούτε για πλάκα αλλά θα περιμένω να σε δω και έπειτα γιατί στοιχεία καλά σίγουρα διαθέτεις.
- PaOkArAsIrAkLiO
Εγώ πάντα είχα την εντύπωση πως το Νιμανί τον υπογράψαμε για την κορυφή της επίθεσης, αλλά συνέχεια τον βλέπω στα αριστερά. Πως ξαφνικά τον κάναμε εξτρέμ; Ο άνθρωπος είναι 1.90! Και δεν τον έχουμε δει ακόμα κορυφή.
Ελα ντε! Γιατι προφανως ο κλαους οσο και να σερνεται πρεπει να μεινει μεσα. Αν τον διωξουμε χωρις να παιξει φορ θα ειναι μεγαλη αδικια απο τον μπολονι
+1ABOLEYTOI έγραψε:γλέντα το όσο ακόμα βλέπεις το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι. Αν μείνεις λίγο ακόμα θα το δεις πολύ σοβαρά και θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ.
Πρέπει να είναι και λιγο χαζούλης.