Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 0-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
23
11%
Ετο
25
12%
Μαλεζάς
83
38%
Τσιρίλο
3
1%
Λίνο
6
3%
Γκαρσία
11
5%
Φωτάκης
18
8%
Αρίας
6
3%
Ιβιτς
6
3%
Γιάννου
16
7%
Σαλπιγγίδης
13
6%
Γεωργιάδης
3
1%
Βιεϊρίνια
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%

Σύνολο ψήφων: 217

Άβαταρ μέλους
eorptol

Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 0-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol »

Μήνες απλήρωτοι είναι όλοι σε όλες τις ομάδες τώρα για δέκα μήνες απλήρωτοι δεν το πιστεύω να εναι οι δικοι μας ....
Για 3-4 μήνες ξέρω ...ποιος γκρινιαζει ότι είναι απλήρωτοι γιαυτο δε παίζουν δηλαδη αν ήταν ξοφλημενοι θα κερδίζαμε ;
Και ύστερα λέει κάπου έχουνε να πληρωθούνε απο τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ αλλα πληρώθηκαν τον Μάιο και Ιούνιο του 2011 πως γίνετε αυτο μπορείς να μου το εξηγήσεις ; Ότι μ***τους κατέβει στο κεφάλι γράφουνε ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 0-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια ανυπαρξία επιθετικής ανάπτυξης! Όχι πάλι μπάλα της δεκαετίας του ΄70 ή του '80! Τέλος πια τα γιουρούσια! Όχι άλλη ανυπαρξία των εξτρέμ! ΕΛΕΟΣ! Βαρέθηκα να βλέπω τη δουλειά των εξτρέμ να την κάνουν τα full-backs και οι εξτρέμ να συγκλίνουν στο κέντρο και να βοηθούν στη συσσώρευση παικτών στην αντίπαλη περιοχή ώστε αυτή να μην ανοίγει ποτέ!
100 χρόνια πίσω πήγαμε!
Θα φανώ σκληρός αλλά οι Βιερι και Σαλπι καλόν είναι να κάτσουν στον πάγκο γιατί είναι κακοί και μάλιστα σε συνεχιζόμενα παιχνίδια! Μαζί με το παλικάρι τον Ίβιτς ήσαν οι χειρότεροι του γηπέδου!
Αυτοματισμοί, πουθενά!
Ένα-δύο, πουθενά!
Τρίπλες και μπασίματα των εξτρέμ (ή έστω των full-backs) που δημιουργούν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, πουθενά!
Τα νεύρα μου τσατάλια σε όλο το παιχνίδι, μαζί με τα urls που κρέμαγαν συνέχεια!

μαλιστα....βρεθηκε η λυση.....

Συμφωνουμε ολοι...αυτοι ειναι η αιτια του κακου....ενω η ομαδα πεταει, αυτοι σερνονται, ρε τους τεμπεληδες.....
.....παμε στο χαριλαου χωρις Βιερινια Σαλπι :?: :?: ....με Ρομπερ και Σακη :lol: :lol:

......κανει και ομοιοοκαταληξεια..... :lol: :lol:

Εκτός από ειρωνία μήπως έχεις και κανένα επιχείρημα να αντιπαραθέσεις;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια ανυπαρξία επιθετικής ανάπτυξης! Όχι πάλι μπάλα της δεκαετίας του ΄70 ή του '80! Τέλος πια τα γιουρούσια! Όχι άλλη ανυπαρξία των εξτρέμ! ΕΛΕΟΣ! Βαρέθηκα να βλέπω τη δουλειά των εξτρέμ να την κάνουν τα full-backs και οι εξτρέμ να συγκλίνουν στο κέντρο και να βοηθούν στη συσσώρευση παικτών στην αντίπαλη περιοχή ώστε αυτή να μην ανοίγει ποτέ!
100 χρόνια πίσω πήγαμε!
Θα φανώ σκληρός αλλά οι Βιερι και Σαλπι καλόν είναι να κάτσουν στον πάγκο γιατί είναι κακοί και μάλιστα σε συνεχιζόμενα παιχνίδια! Μαζί με το παλικάρι τον Ίβιτς ήσαν οι χειρότεροι του γηπέδου!
Αυτοματισμοί, πουθενά!
Ένα-δύο, πουθενά!
Τρίπλες και μπασίματα των εξτρέμ (ή έστω των full-backs) που δημιουργούν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, πουθενά!
Τα νεύρα μου τσατάλια σε όλο το παιχνίδι, μαζί με τα urls που κρέμαγαν συνέχεια!

Αποστολη αυτο που περιγραφεις δεν ειναι ατομικο προβλημα των εξτρεμ,ειναι ο τροπος παιχνιδιου του μπολονι.Εντολη μπολονι ειναι να ανεβαινουν τα μπακ και να βγαζουν υπερφορτωση με τα εξτρεμ να συγκλινουν προς το κεντρο, ενας τροπος παιχνιδιου απο τον οποιο εχουν προελθει τα περισσοτερα γκολ που εχουμε πετυχει με χαρακτηρηστικοτερο παραδειγμα αυτα με την αεκ.

Δεν νομίζω ότι ο Μπόλονι απαγορεύει τις διεισδύσεις των εξτρέμ. Κατά την άποψή μου όταν ο αντίπαλος συσσωρεύει τόσους πάικτες στην αντίπαλη περιοχή, αυτό που πρέπει να κανεις είναι να τους ελαττώσεις ή να τους αδρανοποιήσεις. Κι αυτό συνήθως γίνεται είτε με τρίπλα, είτε με κάθετη μπαλιά. Με τα γιορούσια δεν κερδίζεις τίποτε ΕΚΤΟΣ αν έχεις ψηλό φορ. Εμείς δεν είχαμε.
Με την ΑΕΚ δεν κάναμε γιορούσια. Η μπάλα ήταν μονίμως χαμηλά. Το ψηλό παιχνίδι δεν μας ευνοεί, αφού μόνον ο Ivic ήταν καλός στο στυλ αυτό, όταν ήταν στις καλές του.
ΥΓ: Το ότι χρησιμοποιούμε πάλι παλιούς παίκτες και καμία φετινή μεταγραφή (πλην από το 71 και μετά) σημαίνει κάτι; Γιατί πχ ο Lazar, βασικός με την Εθνική του μένει εκτός; Γιατί ο Spadacio, το μόνο επιτελικό χαφ, πλην Ivic μένει εκτός; Γιατί ο Γεωργιάδης που θα μπορούσε με μια τρίπλα να ανοιξει την αντίπαλη άμυνα μπήκε στο 71΄;
Τόσο άσχετοι είναι οι πρώτοι δύο; Τόσο πίσω σε φυσική κατάσταση;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ABALAEA2 έγραψε:Ηλίθιο αυτό που θα πώ, αλλά δεν υπάρχει ένας μέσα στην ομάδα να πάει να πετάξει τις μαύρες τις φανέλες??? Όλες τις γκέλες με αυτές τις κάναμε. Βάλτε τις μπλε καλύτερα. Ηλίθιο αλλά είναι ερώτημα...

paoktzis έγραψε:Παιδια δεν ξερω αν εγω ειμαι κατελυμενος παντος αυτη η μαυρη φανελα μονο ισοπαλιες και ηττες εχουν του π.υστη δηλ δεν γινεται με την ασπρη να παιζουμε μπαλαρα και με την μαυρη να ειμαστε σαρδελες

Είπα κι εγώ γιατί δε κερδίζουμε.Ο "τρελός" της 6 κατάντησα απ το να αλλάζω θέσεις.Αλλού τελικά ήταν το πρόβλημα.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Stepas έγραψε:Δεν τα ξέρω όλα αυτά λοιπόν, αλλά ξέρω ότι ματσάκια σαν αυτό πρέπει να τα παίρνουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Με άνεση, με ευρύ σκορ, με γκολ και θέαμα, με το ζόρι, με γκολ στο 94' , με θρίλερ, δεν με νοιάζει πώς, με νοιάζει να το παίρναμε και να το ήξερε και ο ΟΦΗ πως ό,τι και να γινόταν τελικά θα το 'χανε. Αυτό το πράγμα με τον Σάντος το κατακτήσαμε σαν νοοτροπία με πολύ κόπο (θυμάμαι ειδικά την 3η του χρονιά έβλεπα ματς στην Τούμπα να έχει πάει στο 90', να 'ναι 0-0, και να έχω την απόλυτη σιγουριά ότι κάτι θα γίνει και θα το βάλουμε). Το χάσαμε μετά την αλλοπρόσαλλη περσινή χρονιά, αλλά πρέπει να το ξανακερδίσουμε με τον Μπόλονι.

+1926. Τα ειπες ολα.

Γι'αυτο και ειναι πολυ πιθανο να εχουμε και αλλες γκελες μεσα στην χρονια.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

..από ΑποστόληςΑ....
Εκτός από ειρωνία μήπως έχεις και κανένα επιχείρημα να αντιπαραθέσεις;

''Θα φανώ σκληρός αλλά οι Βιερι και Σαλπι καλόν είναι να κάτσουν στον πάγκο γιατί είναι κακοί και μάλιστα σε συνεχιζόμενα παιχνίδια! Μαζί με το παλικάρι τον Ίβιτς ήσαν οι χειρότεροι του γηπέδου!''

ΟΧΙ δεν εχω τιποτα να αντιπαραθεσω.....τα γραφεις ολα στις 2 σειρες ποιο πανω.Ειπαμε...την βρηκες την λυση...
Να παμε λοιπον στο χαριλαου με αυτους τους 3 στον παγκο.....μμμμμμ..οντως, τωρα που το ξανασκεφτωμε αρχιζω να
πιστευω και εγω οτι εχουμε πολλες πιθανοτητες για το διπλο αν δεν παιξουν αυτοι.....Βρε λες;....
....και στην θεση τους να παιξουν οι ρομπερ,σπαντασιο,και SAKIS....σωστα;......ΣΩΣΤΑΑΑ.......

Υ.Γ.στο μονο που σε παραδεχωμαι και σε ''γουσταρω'' αδελφε,ειναι στη ΜΑΓΚΙΑ σου να εισαι ΠΑΟΚστην χαβουζα.....
....στα αλλα που γραφεις για τους παικτες μας....δεν ξερω....με στεναχωρεις ρε γκαρνασι.... ;)
Άβαταρ μέλους
gika
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από gika »

Ενώ με τον Βιειρίνια των τελευταίων παιχνιδιών, τον προχθεσινό Ίβιτς, και τον κουρασμένο Σάλπι (2 παιχνίδια όταν οι άλλοι κάθονταν), θα παίξουμε μπαλάρα....

Δυστυχώς η ομάδα έχει κενά. Και δυστυχώς οι 3 καλύτεροι -ή από τους καλύτερους- παίκτες μας είναι σε άθλια κατάσταση τώρα που είμαστε σε πολύ κρίσιμο παιχνίδι...

Μεγάλο το ρισκο και ευτυχώς αποφασίζει ο Μπολόνι..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Οντως ....ευτυχως για ολους εμας που αποφασιζει ο Μπολονι....ευτυχως....
.......αλλα ρε παιδι μου....παλι Βιερινια-Σαλπι-Ιβιτς θα βαλει μεσα ο ''κολλημενος''....
....δεν βλεπει που ειναι σε ''αθλια κατασταση''; .....τυφλος ειναι;....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη το συνεχίζετε ρε μάγκες .Πάμε γι άλλα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Παω και εγω να ξεκοιλιαστω και τα λεμε χορτατοι το απογευμα... :D
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

ας αλλαξουμε κλιμα....
Μολις γυρισα κ τσακισα κατι σνιτσελακια με παγωμενη μπυριτσα!

αντε να ξεκολαμε!!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Εμεις αυγα με λουκανικα αλλα δεν εχουμε μπυρα γ@μωτο μου :ugeek: ... χαχαχαχα νταξει ρε ψηλε, φορουμ ειναι, και αν πουμε και καμια κουβεντα παραπανω δεν τρεχει τιποτα... εννοειται συνεχιζουμε... στην τελικη, οσο και να το μελεταμε, δεν αλλαζει...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Καλως το μοικανο! εσυ τι εφαγες σημερα?? :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Kλείσαμε..
Κορυφαίος και πάλι ο Μαλεζάς με 83 ψήφους, ήτοι το 38% των προτιμήσεων μας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”