10.Juliano Gonçalves Spadacio
Re: 10.Juliano Gonçalves Spadacio
Δεν χρειάζεται μεγάλε. Προπονητής δεν είμαι αλλά αν δεν δοκιμάσεις... Ακόμα και με τους μικρούς.
Βάλε τον Αποστολόπουλο να πάρει παιχνίδια. Ποιος θα σου την πει? Είδαμε την κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Σταφυλίδη για αριστερά? Λένε γι απορείες που έχουμε κάνει, αναρωτιέμαι αν έχουμε παίξει ποτέ όλα τα ντέρμπυ μέχρι την 9 αγωνιστική. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Είχαμε μαζεμένα παιχνίδια και τραυματισμούς. Η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, άρα αναμενόμενα και τα αποτελέσματα.
Εγώ το ξαναγράφω πάντως πως οι Lazar και Φωτάκης δεν θα είχαν τόσο οργανωτικό ρόλο, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν αμυντικά και επιθετικά ταυτόχρονα!
Βάλε τον Αποστολόπουλο να πάρει παιχνίδια. Ποιος θα σου την πει? Είδαμε την κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Σταφυλίδη για αριστερά? Λένε γι απορείες που έχουμε κάνει, αναρωτιέμαι αν έχουμε παίξει ποτέ όλα τα ντέρμπυ μέχρι την 9 αγωνιστική. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Είχαμε μαζεμένα παιχνίδια και τραυματισμούς. Η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, άρα αναμενόμενα και τα αποτελέσματα.
Εγώ το ξαναγράφω πάντως πως οι Lazar και Φωτάκης δεν θα είχαν τόσο οργανωτικό ρόλο, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν αμυντικά και επιθετικά ταυτόχρονα!
χωρις καθαρο 6αρι...που πλεον ουτε ο Γκαρσια μπορει να παιξει μονος στο 6 ...γνωμη μου δε γινεται...γι αυτο μεχρι το δεκεμβριο ο αριας ειναι απαραιτητος δυστυχως...
Ο σπαντασιο απο λιγο που τον εχουμε δει...δεν κουραζει τη μπαλα , πασαρει εχει καλη μπαλια μακρινη και καθετη.. ...ειναι λιγο στατικος ...δε φαινεται ταχυς ουτε μαρκαρει...θα τον δουμε...δειχνει να το χει..
Ο σπαντασιο απο λιγο που τον εχουμε δει...δεν κουραζει τη μπαλα , πασαρει εχει καλη μπαλια μακρινη και καθετη.. ...ειναι λιγο στατικος ...δε φαινεται ταχυς ουτε μαρκαρει...θα τον δουμε...δειχνει να το χει..
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:χωρις καθαρο 6αρι...που πλεον ουτε ο Γκαρσια μπορει να παιξει μονος στο 6 ...γνωμη μου δε γινεται...γι αυτο μεχρι το δεκεμβριο ο αριας ειναι απαραιτητος δυστυχως...
ακόμα και για αυτό ο ίδιος ο αρίας μ'έχει κάνει προσωπικά να έχω σοβαρές αμφιβολίες.
υγ ο βραζιλιάνος καιρός είναι να ξεκινά βασικός.να αποκτήσει η επίθεσή μας λίγη ζωντάνια.και να υπάρχει,απόντων γκαρσία και λίνο,κάποιος,που να μπορεί να εκτελεί τα στημένα της προκοπής.
Το καλό με Spadacio-Leonardo είναι πως από Γενάρη θα είναι 2 "μεταγραφές" με όλα τα θετικά και κανένα αρνητικό (προσαρμογή στο κλίμα της ομάδας/χώρας-αγωνιστική ετοιμότητα χωρίς το κάψιμο των συνεχόμενων παιχνιδιών)
ΣΙγουρα ειναι 10αρι...την εχει την θεση...αρχιζει να δειχνει κπα απο αυτα που τον συνοδευαν...οτι δεν ειναι πολυ βραζιλιανος ...δεν εχει τριπλα κλπ τετοια...αλλα θα βοηθησει...Μετριος σημερα..
Ο σκορερ του τρίτου τέρματος, Τζουλιάνο Σπαντάσιο, μίλησε για την επάνοδο του Δικεφάλου στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικο εκφράζοντας την χαρά του για το γκολ που πέτυχε και υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια.
Τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός:
"Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Προηγηθήκαμε νωρίς με τον Βιεϊρίνια και αυτό μας βοήθησε πολύ στη συνέχεια. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς".
Για τις σκέψεις του μετά το πρώτο του γκολ, σημείωσε: "Η σκέψη μου είναι να συνεχίσω να παίζω και να προσφέρω στην ομάδα. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ και θα προσπαθήσω να βάλω και άλλα για τον ΠΑΟΚ".
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... s-3-0.html
Τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός:
"Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Προηγηθήκαμε νωρίς με τον Βιεϊρίνια και αυτό μας βοήθησε πολύ στη συνέχεια. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς".
Για τις σκέψεις του μετά το πρώτο του γκολ, σημείωσε: "Η σκέψη μου είναι να συνεχίσω να παίζω και να προσφέρω στην ομάδα. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ και θα προσπαθήσω να βάλω και άλλα για τον ΠΑΟΚ".
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... s-3-0.html
Eμένα μου άρεσε...
Νταξ, δεν έκανε ΤΟ παιχνίδι, αλλα έδινε πάσες αρκετές και καλές..
Ήξερε που να την δώσει και πως να την δώσει και πότε..
+ το γκόλ...Μονο αυτός, ο Βιειρίνια και ο Κονδορας αν το έβαζαν...
Γενικά, δείχνει οτι το 'χει..
Με λίγα ματς παραπάνω, μπορεί και βασικός..
Νταξ, δεν έκανε ΤΟ παιχνίδι, αλλα έδινε πάσες αρκετές και καλές..
Ήξερε που να την δώσει και πως να την δώσει και πότε..
+ το γκόλ...Μονο αυτός, ο Βιειρίνια και ο Κονδορας αν το έβαζαν...
Γενικά, δείχνει οτι το 'χει..
Με λίγα ματς παραπάνω, μπορεί και βασικός..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ανεβαζει σιγα σιγα το μονο κακο που εχει ειναι οτι ειναι λιγο αργος αλα με σχεση τον ιβιτς χελωνα με λαγο
το δεξί το έχει για να ανεβαίνει στο τρόλει... το αριστερό όμως αμεί. Και τώρα που άνοιξε λογαριασμό ποιος τον πιάνει.
καλα το γκολ που εβαλε ολα τα λεφτα....ειναι οντως λιγο αργος αλλα κολλαει την μπαλα στο ποδι καλος χειριστης της μπαλας....
-
Τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν ήταν σούπερ, εκτός απ' το γκολ που είναι της αγωνιστικής, αλλά έδειξε ότι βλέπει γήπεδο και έχει την κάθετη μπαλιά, που μας λείπει τόσο, όταν δεν παίζει ο Ίβιτς.