Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ναι.. Και επειδη ειναι κοντα και βολευει εγω θα το συδυασω περνωντας πρωτα απο το παλατακι οπου στις 12 παιζουν τα κοριτσια του μπασκετ και μετα στο ποδοσφαιρο..
tigon4 έγραψε:εχουμε πλακα.........λες και θα παμε καμια 100000000000 κοσμος κανουμε......ας πανε αυτοι που πρεπει και βλεπουμε.
tigon4 οταν με ρωτανε τι ομαδα ειμαι απανταω ΠΑΟΚ και οχι ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ... Οποιος καταλαβε καταλαβε...
Αφου ευχηθω να ειναι ο τελευταιος προπονητης για αυτη τη χρονια θα κανω εναν παραλληλησμο..
Καλως η κακως μετα τη διακοπη το σκουληκι του κουπερ παιζει πιο καλη μπαλλα. Ετσι ελπιζω οτι και εμεις μετα απο αυτη τη διακοπη των 2 εβδομαδων που εχουμε θα αρχισουμε να ανεβαινουμε σιγα σιγα.. μεχρι τις αρχες Απριλιου που αρχιζουν τα μπαραζ εχουμε πολυ πολυ πολυ καιρο ακομα για να βρουμε το δρομο μας...
Πλέον μπορώ μα πω πως είμαι πολύ ήρεμος για την επιλογή να έρθει η Κατερίνα στον πάγκο της ομάδας..
Ξέρει τα κορίτσια όσο πολύ λίγοι και γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα..
Αναμένω σύντομα αποτελέσματα!
Κατερινα Τσιαπανου. Εχει κατακτησει 3 πρωταθληματα ως παικτρια της ομαδας, ενω ειναι και κατοχος διπλωματος UEFA B'. Σχεδον με ολες τις παικτριες υπηρξε συμπαικτρια και ξερει την ομαδα οσο λιγες..
Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Βασίλης Γεωργόπουλος και Βαγγέλης Κουτσάκης καλεσαν 8 παικτριες του ΠΑΟΚ για τα 2 φιλικα που θα κανει η Εθνικη ομαδα με τον ΠΑΟΚ αυριο Και τις Αμαζονες Δραμας την Τεταρτη.
Προκειται για τις: Αδαμακη Ρια, Δημητριου Χαρα, Γκατζογιαννη Γλυκερια, Βλασιαδου Ειρηνη, Χατζηγιαννιδου Ναταλια, Παντελιαδου Δημητρα, Τσιακα Βασιλικη, Χαραλαμπιδου Ελινα.
Το φιλικο της Εθνικης με τον ΠΑΟΚ θα γινει αυριο στις 18:00 στο πλαστικο της ΕΠΣΜ