Κατατέθηκαν τα αρχικά ψηφοδέλτια
Υποχρέωση να κοινοποιήσουν τα κοινά τους ψηφοδέλτια μέχρι χθες είχαν οι υποψήφιοι για τη διοίκηση του Α.Σ. Η πλευρά του Γιάννη Παπαδόπουλου δεν φάνηκε απολύτως έτοιμη, διότι μετέχουν μόλις τρία άτομα(Μακρής Σταύρος, Μάλιος Χάρης και Κουφαλιώτης Πέτρος) και αυτό συνέβη διότι ο κ . Μακρής που κατέθεσε τη λίστα δεν είχε μαζί του το πληρεξούσιο από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Αλλά πρόκειται για κάτι τυπικό.
Το ψηφοδέλτιο της πλευράς της νυν διοίκησης αποτελούν οι: 1) Κατσαρής Αθανάσιος, 2) Παπαδόπουλος Δημοκράτης, 3) Καπετανάκης Αθανάσιος, 4) Δημόπουλος Γιάννης, 5) Ελευθεριάδης Γιάννης, 6) Βιολίδης Ηλίας, 7) Ησαϊάδης Αλκιβιάδης, 8) Μπεκιάρης Θεολόγος, 9) Στέφος Χαράλαμπος, 10) Πετρίδης Γρηγόρης, 11) Γιωβανίτσας Νίκος, 12) Γαλατσόπουλος Ευάγγελος, 13) Μποζατσίδης Ευάγγελος, 14) Μακαρονίδης Γεράσιμος, 15) Χουζανάς Κωνσταντίνος.
Αναπληρωματικοί θα είναι οι Κεραμμυδάς Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Προύσαλης Γαβριήλ, Προύσαλης Γιώργος, Νικηφόρος Διονύσης, Χατζηγεωργίου Αθανάσιος, Σταυριανίδης Γιώργος.
Στην εξελεγκτική επιτροπή είναι οι κ.κ.: Αλεξίου Τραϊανός, Καρούσης Αντώνης, Κωνσταντινίδης Γρηγόρης, Ιωαννίδης Ευάγγελος, Αγγελίδης Βασίλειος. Η έκπληξη της τελευταίας ημέρας αφορά τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο οποίος συμμετέχει σε αυτή την κίνηση.
Πηγη :
http://www.sport-fm.gr/article/176049
εγω εχω να πω πως στο ψηφοδελτιο του κατσαρη δεν ειναι μονο ο βιολιδης που στηριζεται απο ζαγορακη. ειναι και μελη του χρυσου δικεφαλου που ειναι απο τις ποιο σοβαρες φωνες που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια οσον αφορα τα τεκταινομενα στον ΠΑΟΚ. και εμενα αυτο κατι μου λεει. ολοι πιστευουν οτι μετα απο κανα 6μηνο προεδρος του ΑΣ θα ειναι ο βιολιδης.μηπως εχουμε καμια εκπληξη και γινει προεδρος κανενας ησαιαδης ας πουμε???? αλλα ας τα αφησουμε αυτα για σημερα εχουμε αγωνα και μαλιστα πολυ σοβαρο και δυσκολο.