Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Ξόδεψα όλο το μεσημέρι διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τις απόψεις όλων των αδερφών του Paokmania . Στο τέλος, με μιας το μοτο που είχα για τους πολιτικάντηδες γκρεμίστηκε μπροστά μου:
ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ
Όχι ρε πούστη μου, ο λαός του ΠΑΟΚ δεν αξίζει τέτοιους ηγέτες ούτε είναι αντάξιός τους...
Αμφιβάλλω αν υπάρχουν υγιή στοιχεία στον ΑΣ με λόγο και αγάπη για τον ΠΑΟΚ σαν τα παιδιά που έγραψαν τα παραπάνω posts..
Kareena είσαι μαχητής και ξέρω πως δεν το εννοείς:
Kareena4ever έγραψε:
Προσωπικα, μετα τις εκλογες που θα φερουν Κατσαρη Προεδρο (με αποτελεσμα που ισως θυμιζει εκλογες στη Συρια την εποχη του Χαφιζ "Αιτου" Ασαντ) σταματω να ασχολουμαι με Α.Σ.
.
...άλλωστε αυτό θέλουν κι αυτοί : Ο ΑΣ να είναι φέουδό τους, οι ανήσυχοι μακριά και το γήπεδο ποιός το γαμεί? Θα τους περάσει???
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι γιατί ο Ζαγοράκης επέλεξε την πλευρά Κατσαρή, βάζοντας τον Βιολίδη στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Ας βγεί κάποιος από την ΠΑΕ να εξηγήσει τον/τους λόγους αυτής της επιλογής. Μιλάμε για τον ΑΣ και έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε. Αν θεωρεί την πλευρά Κατσαρή προτιμότερη, ας μας εξηγήσει γιατί.

Γιατί διάλεξε την πλευρά Κατσαρή?
Γιατί πήρε θέση η ΠΑΕ με την ανακοίνωσή της εναντίον της υποψηφιότητας Παπαδόπουλου?
Ας μας εξηγήσει κάποιος, γιατί?

Πολύς κόσμος, συμπεριλαμβανομένου και εμού, καλώς ή κακώς, δεν έχει γνώση, δεν ξέρει πολλά πολλά για τον ΑΣ. Τα άρθρα στα site βοηθάνε ελάχιστα την κατάσταση, και δεν αρκούν. Η συζητήσεις μέσω σχολίων είναι κάτι λιγότερο από ανούσιες. Η αποχή δεν είναι λύση.

Εξηγήσεις χρειαζόμαστε. Αν είναι πειστικές, θα συμπαρασταθούμε, αν όχι, θα κρίνουμε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε παιδιά, συνέλθετε λίγο όλοι σας! Λόγοι για τις κινήσεις του καθενός προφανώς υπάρχουν..και είμαι σίγουρος πως όπως κ εγώ, έτσι και εκατοντάδες άλλα άτομα εδώ μέσα,έχουν πάρα πολλά να πούν.
Αλλά εγώ προσωπικά κάνω τιν επιλογή να μην γράψω τίποτα σήμερα, οχι γιατί περιμένω να δώ πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά γιατί έρχεται μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος αγωνιστικά και δεν αντέχω ψυχολογικά να μας δώ πάλι να τρωγόμαστε μεταξύ μας την ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ στιγμή!
Δηλαδή αν κάτι στραβώσει αύριο ή γενικά στα πλει οφ, αντιλαμβάνεστε οτι με το κλίμα που δημιουργείτε (και δημιουργείται) αυτές τις μέρες, τι έχει να γίνει;Πάλι θα καταρρεύσει όλο το σύστημα στην ΠΑΕ. Ξυπνείστε ρε γαμώτο μην το χαλάτε το όνειρο την καλύτερη στιγμή..Είναι κρίμα. Το ξαναλέω όλοι έχουμε τις ενστάσεις μας κυρίως γιατι η κίνηση Ζαγοράκη φαίνεται ανεξήγητη.Θέλω να πιστεύω οτι κάτι κρύβει, όπως και κάθε φορά που έκανε κάτι και όλοι λέγαμε ''μα καλα αυτή τη μαλακία γιατί την έκανε'' και πάντα μας δικαίωνε. Μπορεί και να μην κρύβει τίποτα. Αλλά είναι κρίμα λίγες ώρες πριν τα κρισιμότερα ματς να τα κάνουμε ολα σκατά ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ!
Το έγραψα και πριν λίγες ημέρες (πριν αλλάξω το user name απο Monte σε rainmaker) σε αρθράκι, μην φαγωθούμε την χειρότερη στιγμή!Δεν αντιλαμβάνεστε οτι πάλι η σαπίλα και οι διαφωνίες θα κυριαρχούν άυριο στην κερκίδα; Και μετά θα λέμε αχ τι έφταιξε και αποπροσανατολίστηκε η ομάδα. Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που μας δέρνει έφταιξε..
Και δεν βρίζω όποιον έχει ενστάσεις, αλλά όλους μας μαζι..
ΠΑΟΚΑΡΑ μου ρίξε ντόρτι άυριο να δείς για πότε ξεχνιούντε και οι κατσαρίδες και τα ποντίκια μαζι.. :) :)
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Μα αυτό είναι που τους τρελαίνει όλους φίλε μου! Από αυριο και για 20 μέρες αρχίζει η γιορτή του ΠΑΟΚτσή που την περίμενε 20 χρόνια. Αύριο θα πάμε να φωνάξουμε, να χαρούμε ΠΑΟΚ και να απολαύσουμε την ομάδα του Σάντος και του Ζαγοράκη να σκορπάει τον θίασο του τεν ρε τεν κάτε..

Και αυτοί το ξέρουν ότι θα γίνει αυτό και δεν θα πολυσυζητηθεί το θέμα των εκλογών για να περάσει στα μουλωχτά η όλη φάση, ενώ όπως διαβάσαμε πριν από τα παιδιά που πόσταραν θα μπορούσαν να είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα ενδιαφέροντα τον Ιούνιο. Αυτό είναι που με τρελαίνει και με βάζει σε σκέψεις.

Καμία διαμάχη δεν πρόκειται να γίνει φυσικά αυριο, παρα μόνο γιορτή και αγώνας για τη νίκη.
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

ΘΟΔΩΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΧΕ γιατι οι εκλογες στον ΑΣ ισως ειναι η αρχη για πολυπλευρες αντιδρασεις.Το νεο ΓΗΠΕΔΟ ειναι μια σοβαρη υποθεση,και οταν μπερδευεσε με τον ΚΑΤΣΑΡΗ μπορει να αποκτας δυναμη στην αλλη πλευρα αλλα το χρημα πατριδα δεν εχει.ΠΡΟΣΒΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΤΑΝ ΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.Εφ οσον δεν θελης να στηριξης τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ και ο διαδοχος του ΒΙΟΛΙΔΗΣ ειναι το καλητερο σου ΟΝΟΜΑ? ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΗΣ.Ειναι δυνατον αυτος που μπορει να λυση το προβλημα του ΜΠΑΣΚΕΤ σε 24 ωρες να ταλαιπωρη τοσο χρονια τον συλλογο και να τον στηριζης ?να εξαγγελης εκλογικη διαδικασια εν μεσω pley off με κινδυνο να διασπαστουν οι συνδεσμοι που κανουν υποχρεωτικη κολοτουμπα-στο θεμα ΚΑΤΣΑΡΗ- ΛΥΠΑΜΑΙ αλλα αυτην την φορα δεν ειμαι μαζι σου ουτε θα σε ψηφησω
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

1) “Εχω στον Ζαγορακη απολυτη εμπιστοσυνη. Αυτος ξερει...” ............................................... Την αφηνω ασχολιαστη την συγκεκριμενη θεση. Μου ειναι εντελως ξενη η νοοτροπια που την διεπει.
δε βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να το παίξω παντογνώστης. δε ήρθε ο ζαγοράκης να μου πει τι είναι καλο για μένα να φάω για πρωινό. έκανε μια δήλωση ότι θεωρεί ότι η στήριξη τις παράταξης κατσαρή (με τι συμμετοχη χρυσού δικεφαλου και με την ενεργή συμμετοχη τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ) θα εξυπηρέτηση καλύτερα τα συμφέροντα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ από τι στήριξη στο ψηφοδέλτιο παπαδόπουλου-ΜΈLBΑ.εμπιστεύομαι ότι έχει κάποιους σοβαρούς λόγους να το κάνει αυτό και γιαυτο δέχομαι ότι δεν είναι ανάγκη να μου τους αναλύσει. είναι 2 χρονια πρόεδρος στο ΠΑΟΚ και δέχομαι ότι ξέρει κάτι περισσότερο από μένα. επίσης αυτά τα δυο χρονια δε μου έδωσε δείγματα ότι δε ξέρει τι κάνει για να με βάλει σε σοβαρές αμφιβολίες

θεωρητικά μπορώ να βρω σοβαρούς λόγους γιατί μπορεί να πιστεύει ότι είναι καλύτερα με τον έναν και όχι με τον άλλον, η γιατί δε θέλει να κατεβάσει δικό του. αλλα ας περιμένουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα ψηφοδέλτια (ας κρατάμε μια πισινή).

από κει και πέρα ο Ζαγοράκης δε βάζει σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό. ο καθένας μπορεί να πάει να ψήφιση οποιον θέλει η να ρίξει λευκό. έτσι δεν είναι?δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε και καλά ο ζαγοράκης να συμφωνεί ότι η παράταξη παπαδόπουλου είναι καλύτερη από τι άλλη παράταξη. έχει το δικαίωμα τις γνώμης. δεν είπε σε κανένα ψηφίστε κατσαρή αλλιώς εγώ παραιτούμαι .

αν η παράταξη παπαδόπουλου-MELBA (υποθέτω ότι θα είναι μαζί γιατί ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα κάνει το MELBA) χτες σας έπεισε η αν σας είχε πείσει παλιότερα ότι θα φέρει την άνοιξη στον ΑΣ τότε ψηφίστε αυτούς. τι πιο απλό. αν κανένας δε σας έπεισε ψηφίστε λευκό. δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να φέρνουμε τι καταστροφή και να μιλάμε με το αίμα στο κεφάλι σε κάθε τι γύρο από ta κοινά του ΠΑΟΚ (αυτό είναι γενικό για όλους μας , δε πηγαίνει για κάποιον συγκεκριμένα).
άσπρο-μαύρο είναι τα χρώματα και η φιλοσοφία τις ομάδας αλλα οι καιροί αλλάζουν και κάποια στιγμή ίσος θα πρέπει να δούμε και το γκρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Κυρ 10 Μάιος 2009, 00:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

αν εξαιρεσουμε την συμμετοχη βιολιδη στο ψηφοδελτιο κατσαρη και τις ανακοινωσεις,που μονο ψυχραιμια δεν δηλωνουν,οι περισσοτεροι θα ανοιγαμε σαμπανιες με την καθοδο στις εκλογες του παπαδοπουλου.
δυο μικροκινησουλες στη σκακιερα και ολα ειναι αναποδα...
σκεφτομαι την αξια του κεφαλαιου ζαγορακης στην ομαδα....
σκεφτομαι οτι πριν απο ενα χρονο γραφτηκα στον ΑΣ με μονο σκοπο να σπρωξω τον κατσαρη στην εξοδο αφουγκραζομενος το κοινο αισθημα...
???????????
μπουφος αισθανομαι...
δεν μπορω να μην συμφωνησω στη βαση της αποψης του καρινα...
ανασες βαθιες,και υπομονη....
και αναμονη απαντησεων...
μεσα στο καλοκαιρι πρεπει να γινει αναλυση αυτων των κινησεων...
αναταραξεις αισθανομαι και ρογμες φοβαμαι...
φοβαμαι...
γιατι οτιδηποτε λιγοτερο απο 100% ειναι λιγο.....
πως ψηφιζουμε τωρα ρε...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Εγώ να πω κάτι άλλο παρότι η αλήθεια είναι τα του ΑΣ δεν τα ξέρω καλά. Μήπως ο Ζαγοράκης έχει πιάσει τον παπά απ'τα φρύδια και το υπογραμμίζει αυτό βάζοντας το Βιολίδη στο ψηφοδέλτιο; Μήπως ο Κατσαρής είναι δεσμευμένος έναντι του Ζαγοράκη; Ας μην το αποκλείουμε αυτό. Ελλείψει καλύτερου ίσως να επιλέχτηκε ο Κατσαρής. Ελπίζω πάντως ο Ζαγοράκης να μη συμβιβάστηκε σε κάτι αλλά να έχει αυτός το πάνω χέρι...

Ο Παπαδόπουλος δεν παραιτήθηκε γιατί είχε φόρτο εργασίας; Ήταν άγαρμπος ο τρόπος που έκανε την ανακοίνωση χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις. Εφόσον δεν ήθελε ερωτήσεις, ας την έστελνε.

Ας τα αφήσουμε αυτά προς το παρόν, αύριο μας περιμένει όλους η Τούμπα. :D
Smol4

Δημοσίευση από Smol4 »

Petm έγραψε:

1) “Εχω στον Ζαγορακη απολυτη εμπιστοσυνη. Αυτος ξερει...” ............................................... Την αφηνω ασχολιαστη την συγκεκριμενη θεση. Μου ειναι εντελως ξενη η νοοτροπια που την διεπει.
δε βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να το παίξω παντογνώστης. δε ήρθε ο ζαγοράκης να μου πει τι είναι καλο για μένα να φάω για πρωινό. έκανε μια δήλωση ότι θεωρεί ότι η στήριξη τις παράταξης κατσαρή (με τι συμμετοχη χρυσού δικεφαλου και με την ενεργή συμμετοχη τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ) θα εξυπηρέτηση καλύτερα τα συμφέροντα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ από τι στήριξη στο ψηφοδέλτιο παπαδόπουλου-ΜΈLBΑ.εμπιστεύομαι ότι έχει κάποιους σοβαρούς λόγους να το κάνει αυτό και γιαυτο δέχομαι ότι δεν είναι ανάγκη να μου τους αναλύσει. είναι 2 χρονια πρόεδρος στο ΠΑΟΚ και δέχομαι ότι ξέρει κάτι περισσότερο από μένα. επίσης αυτά τα δυο χρονια δε μου έδωσε δείγματα ότι δε ξέρει τι κάνει για να με βάλει σε σοβαρές αμφιβολίες

θεωρητικά μπορώ να βρω σοβαρούς λόγους γιατί μπορεί να πιστεύει ότι είναι καλύτερα με τον έναν και όχι με τον άλλον, η γιατί δε θέλει να κατεβάσει δικό του. αλλα ας περιμένουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα ψηφοδέλτια (ας κρατάμε μια πισινή).

από κει και πέρα ο Ζαγοράκης δε βάζει σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό. ο καθένας μπορεί να πάει να ψήφιση οποιον θέλει η να ρίξει λευκό. έτσι δεν είναι?δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε και καλά ο ζαγοράκης να συμφωνεί ότι η παράταξη παπαδόπουλου είναι καλύτερη από τι άλλη παράταξη. έχει το δικαίωμα τις γνώμης. δεν είπε σε κανένα ψηφίστε κατσαρή αλλιώς εγώ παραιτούμαι .

αν η παράταξη παπαδόπουλου-MELBA (υποθέτω ότι θα είναι μαζί γιατί ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα κάνει το MELBA) χτες σας έπεισε η αν σας είχε πείσει παλιότερα ότι θα φέρει την άνοιξη στον ΑΣ τότε ψηφίστε αυτούς. τι πιο απλό. αν κανένας δε σας έπεισε ψηφίστε λευκό. δε καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να φέρνουμε τι καταστροφή και να μιλάμε με το αίμα στο κεφάλι σε κάθε τι γύρο από ta κοινά του ΠΑΟΚ (αυτό είναι γενικό για όλους μας , δε πηγαίνει για κάποιον συγκεκριμένα).
apsro-μαύρο είναι τα χρώματα και η φιλοσοφία τις ομάδας αλλα οι καιροί αλλάζουν και κάποια στιγμή ίσος θα πρέπει να δούμε και το γκρι.
Ποια ΜΕΛΒΑ; Δηλαδή ποιοι; Η θύρα 4 που ήταν το δυνατότερο κομμάτι της να σημειώσω ότι δεν είναι πλέον στην ΜΕΛΒΑ από τότε που ο... φιλόδοξος Καναράκης παοτελεί παρελθόν. Απο τότε δηλαδή που η Θύρα 4 έγινε ξανά δυνατή
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύουμε τα σινδεσμιακα για να δημιουργούμε εντυπώσεις.

όλοι μαζί οι σύνδεσμοι έχουν πάρει σαφή θέση και έχουν ζητήσει την απομάκρυνση κατσαρή.
Smol4

Δημοσίευση από Smol4 »

Αδερφέ λάθος κάνεις:

Η Συντονιστική επιτροπή των συνδέσμω στηρίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη και τον συνεργάτη του Ηλία Βιολίδη!!!

Ο Βιολίδης που όπως λένε πολλοί θα είναι η διάδοχη κατάσταση μετά τον Κατσαρή
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Κατατέθηκαν τα αρχικά ψηφοδέλτια

Υποχρέωση να κοινοποιήσουν τα κοινά τους ψηφοδέλτια μέχρι χθες είχαν οι υποψήφιοι για τη διοίκηση του Α.Σ. Η πλευρά του Γιάννη Παπαδόπουλου δεν φάνηκε απολύτως έτοιμη, διότι μετέχουν μόλις τρία άτομα(Μακρής Σταύρος, Μάλιος Χάρης και Κουφαλιώτης Πέτρος) και αυτό συνέβη διότι ο κ . Μακρής που κατέθεσε τη λίστα δεν είχε μαζί του το πληρεξούσιο από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Αλλά πρόκειται για κάτι τυπικό.

Το ψηφοδέλτιο της πλευράς της νυν διοίκησης αποτελούν οι: 1) Κατσαρής Αθανάσιος, 2) Παπαδόπουλος Δημοκράτης, 3) Καπετανάκης Αθανάσιος, 4) Δημόπουλος Γιάννης, 5) Ελευθεριάδης Γιάννης, 6) Βιολίδης Ηλίας, 7) Ησαϊάδης Αλκιβιάδης, 8) Μπεκιάρης Θεολόγος, 9) Στέφος Χαράλαμπος, 10) Πετρίδης Γρηγόρης, 11) Γιωβανίτσας Νίκος, 12) Γαλατσόπουλος Ευάγγελος, 13) Μποζατσίδης Ευάγγελος, 14) Μακαρονίδης Γεράσιμος, 15) Χουζανάς Κωνσταντίνος.

Αναπληρωματικοί θα είναι οι Κεραμμυδάς Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Προύσαλης Γαβριήλ, Προύσαλης Γιώργος, Νικηφόρος Διονύσης, Χατζηγεωργίου Αθανάσιος, Σταυριανίδης Γιώργος.

Στην εξελεγκτική επιτροπή είναι οι κ.κ.: Αλεξίου Τραϊανός, Καρούσης Αντώνης, Κωνσταντινίδης Γρηγόρης, Ιωαννίδης Ευάγγελος, Αγγελίδης Βασίλειος. Η έκπληξη της τελευταίας ημέρας αφορά τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο οποίος συμμετέχει σε αυτή την κίνηση.

Πηγη : http://www.sport-fm.gr/article/176049

εγω εχω να πω πως στο ψηφοδελτιο του κατσαρη δεν ειναι μονο ο βιολιδης που στηριζεται απο ζαγορακη. ειναι και μελη του χρυσου δικεφαλου που ειναι απο τις ποιο σοβαρες φωνες που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια οσον αφορα τα τεκταινομενα στον ΠΑΟΚ. και εμενα αυτο κατι μου λεει. ολοι πιστευουν οτι μετα απο κανα 6μηνο προεδρος του ΑΣ θα ειναι ο βιολιδης.μηπως εχουμε καμια εκπληξη και γινει προεδρος κανενας ησαιαδης ας πουμε???? αλλα ας τα αφησουμε αυτα για σημερα εχουμε αγωνα και μαλιστα πολυ σοβαρο και δυσκολο.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

lefis έγραψε:Κατατέθηκαν τα αρχικά ψηφοδέλτια

Η πλευρά του Γιάννη Παπαδόπουλου δεν φάνηκε απολύτως έτοιμη, διότι μετέχουν μόλις τρία άτομα(Μακρής Σταύρος, Μάλιος Χάρης και Κουφαλιώτης Πέτρος)

Το ψηφοδέλτιο της πλευράς της νυν διοίκησης αποτελούν οι: 1) Κατσαρής Αθανάσιος, 2) Παπαδόπουλος Δημοκράτης, 3) Καπετανάκης Αθανάσιος, 4) Δημόπουλος Γιάννης, 5) Ελευθεριάδης Γιάννης, 6) Βιολίδης Ηλίας, 7) Ησαϊάδης Αλκιβιάδης, 8) Μπεκιάρης Θεολόγος, 9) Στέφος Χαράλαμπος, 10) Πετρίδης Γρηγόρης, 11) Γιωβανίτσας Νίκος, 12) Γαλατσόπουλος Ευάγγελος, 13) Μποζατσίδης Ευάγγελος, 14) Μακαρονίδης Γεράσιμος, 15) Χουζανάς Κωνσταντίνος.

Αναπληρωματικοί θα είναι οι Κεραμμυδάς Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Προύσαλης Γαβριήλ, Προύσαλης Γιώργος, Νικηφόρος Διονύσης, Χατζηγεωργίου Αθανάσιος, Σταυριανίδης Γιώργος.
Τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.Ο Ησαιάδης(Χρυσός Δικέφαλος) που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Κατσαρή και αντιπαλός του μαζί με άλλους στις προηγούμενες εκλογές της ντροπής μπήκε στο ψηφοδέλτιο του.Φυσικά μαζί με Βιολίδη, Γαλατσόπουλο και τους άλλους.Υπήρχαν διεργασίες όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα να κατέβει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο που να καλύπτει όλες τις τάσεις και την ΠΑΕ.Διεργασίες που έμειναν μακριά από την δημοσιότητα και θα ήταν όλα ιδανικά αν ο Παπαδόπουλος δεν προσπαθούσε να χαλάσει την ενότητα εξαιτίας της δίψας του γιά εξουσία.Πήγε πρώτα στον Ζαγοράκη να ζητήσει την υποστήριξή του γνωρίζοντας ότι με την εύνοια του Ζαγοράκη θα μπορούσε να εκλεγεί αφού αυτός δεν είναι αυτόφωτος και δεν έχει ερείσματα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.Ο Ζαγόρακης που φυσικά ήταν ενήμερος γιά τις διεργασίες τον έστειλε στον Κατσαρή.Αυτό προκάλεσε απορία σε πολύ κόσμο (και σε μένα),αλλά εκ ων πραγμάτων είναι απολύτως λογικό.Τον έστειλε στον Κατσαρή για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μπεί και αυτός στο ψηφοδέλτιο υπηρετώντας τον ΠΑΟΚ σαν απλό μέλος.Όμως ο Παπαδόπουλος (ορμώμενος άραγε από τι?) απόφάσισε να χαλάσει το ενωτικό κλίμα με το ένα ψηφοδέλτιο και να προσπαθήσει να κατεβάσει δικό του.Και λέω να προσπαθήσει γιατί δεν βλέπω να τα καταφέρνει (μόνο 3 άτομα)και στις εκλογές όπως δείχνουν τα πράγματα θα κατέβει μόνο το ψηφοδέλτιο του Κατσαρή.
Με λίγα λόγια είναι πολύ καλό να έχουν γίνει όλες οι διεργασίες γιά το καλό του ΠΑΟΚ και να το μαθαίνουμε στο τέλος και αυτό είναι το δείγμα της δουλειάς του Ζαγοράκη.
Δηλαδή ένα ψηφοδέλτιο,εκλογή Κατσαρή(μόνο γιά την υστεροφημία του),παραίτηση Κατσαρή σε εύλογο χρονικό διάστημα και ο 100% ενιαίος ΠΑΟΚ θα πιάσει δουλειά(ΑΣ-ΚΑΕ-ΓΗΠΕΔΟ).
Και γιά τους ανησυχούντες(άλλους με επιχειρήματα και άλλους με ειρωνεία του στυλ''Ο ΠΑΟΚ κοιμάται''), ένα γκάλοπ από FCPAOK όπου ψήφισαν 1135 άτομα

Πως μεταφράζετε την κίνηση της ΠΑΕ για την συμμετοχή του κ.Βιολίδη στον ΑΣ ΠΑΟΚ;
Ως ενωτική κίνηση για έναν ενιαίο ΠΑΟΚ (ΑΣ+ΠΑΕ)
539 47.5%

Ως κίνηση προώθησης ή διασφάλισης των συμφερόντων της ΠΑΕ στον ΑΣ
435 38.3%

Ως κίνηση στήριξης της ΠΑΕ στην προεδρία Κατσαρή
86 7.6%

Ως κίνηση χωρίς ουσία ή πρακτικό αντίκτυπο
38 3.3%

Άλλη εξήγηση/ ΔΞ / ΔΑ
37 3.3%

85,8% αυτών που ψήφισαν βλέπουν θετικά την κίνηση Ζαγοράκη με την είσοδο του Βιολίδη στο ψηφοδέλτιο Κατσαρή.
Φαίνεται ότι όλοι οι ανησυχούντες στο Paokmania μαζεύτηκαν.Και καλά κάνετε και ανησυχείτε(Ο ΠΑΟΚ μας έκανε έτσι) αλλά μην κολλάτε στο δέντρο(επανεκλογή Κατσαρή) και χάνετε το δάσος,την ζούγκλα του Αμαζονίου που είναι από πίσω(γιά πρώτα φορά μετά από 25 χρόνια 100% ενιαίος ΠΑΟΚ).Ο μόνος που θα χάσει από αυτήν την υπόθεση θα είναι ο Παπαδόπουλος που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και η χοντροκουτσουρεμένη ΜΕΛΒΑ αν αποφασίσει να τον στηρίξει μέχρι τέλους.Αυτός όμως που θα κερδίσει πραγματικά θα είναι ο ΠΑΟΚ (ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ) στην ολότητα του με όλα αυτά που θα επακολουθήσουν.
Υπομονή.....
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ο Μπιτσιάνης τι απέγινε? Μέχρι πέρυσι ήταν σχετικά ανεργός..Πάει κι αυτός?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Ο ΜΠΙΤΣΙΑΝΗΣ ΜΑΣ ΡΑΒΕΙ ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ μαχρη γιατι εχει δωσει πολλα -λενε ολοι- στο παρελθον
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”