Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ ήμουν στην 7 και να τονίσω ότι και αυτοί από την 7 έχουν πολλές φορές παρωπίδες και όποιον πάρει ο χάρος...
Για να είμαστε δίκαιοι..και πέρισυ στο ματς με την αεκ, τα '''παιδάκια' ε'ιχαν βαλθεί να σπάσουν το κεφάλι των παικτών της αεκ με τις μαζεμένες κορδέλες; Πολύ επικίνδυνο...εκεί δε λέγαν τίποτα στα παιδιά τους παρά μόνο εγώ και άλοι 2-3 τα μαλώναμε και οι μπαμπάδες ''παλιοί συνδεσμίτες'' γελούσαν...
Συν το ότι με ένα εισητήριο μπαίνουν 5 άτομα οικογένειας...για να λέμε τα πάντα...
Για να είμαστε δίκαιοι..και πέρισυ στο ματς με την αεκ, τα '''παιδάκια' ε'ιχαν βαλθεί να σπάσουν το κεφάλι των παικτών της αεκ με τις μαζεμένες κορδέλες; Πολύ επικίνδυνο...εκεί δε λέγαν τίποτα στα παιδιά τους παρά μόνο εγώ και άλοι 2-3 τα μαλώναμε και οι μπαμπάδες ''παλιοί συνδεσμίτες'' γελούσαν...
Συν το ότι με ένα εισητήριο μπαίνουν 5 άτομα οικογένειας...για να λέμε τα πάντα...
Πρεπει να λεμα τα παντα.
Φιλε,giapas,γι'αυτο την εβαλα σε εισαγωγικα τη λεξη αδερφια.....και η πλακα ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους που την χρησιμοποιουν ειναι αυτοι που θα την "πεσουν"πρωτοι στα......."αδερφια"τους....
Φιλε,giapas,γι'αυτο την εβαλα σε εισαγωγικα τη λεξη αδερφια.....και η πλακα ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους που την χρησιμοποιουν ειναι αυτοι που θα την "πεσουν"πρωτοι στα......."αδερφια"τους....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
thnx για την ενημέρωση teod1980
Να πω και εγώ ότι και στη 4 μία από τα ίδια με τα τουρνικέ. 2-2 μπαίνανε με την ανοχή των stewards.
Ποτέ στην ζωή μου δεν μπήκα τζαμπέ σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, σε οποιοδήποτε άθλημα.
Σε εποχές που δεν είχα φράγκα, το έβλεπα απο την TV, ή το άκουγα από το ραδιοφωνάκι μου.
Είναι μερικά πράγματα που γαλουχείσαι από μικρός.
Αν μεγαλώσεις στραβά, ότι και να σου πούνε οι άλλοι, ξύλο απελέκητο θα παραμείνεις για όλη σου τη ζωή.
Να πω και εγώ ότι και στη 4 μία από τα ίδια με τα τουρνικέ. 2-2 μπαίνανε με την ανοχή των stewards.
Ποτέ στην ζωή μου δεν μπήκα τζαμπέ σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, σε οποιοδήποτε άθλημα.
Σε εποχές που δεν είχα φράγκα, το έβλεπα απο την TV, ή το άκουγα από το ραδιοφωνάκι μου.
Είναι μερικά πράγματα που γαλουχείσαι από μικρός.
Αν μεγαλώσεις στραβά, ότι και να σου πούνε οι άλλοι, ξύλο απελέκητο θα παραμείνεις για όλη σου τη ζωή.
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ειναι σχετικα ηρεμη κερκιδα αλλα και γω θυμαμαι προπερσι με γαυρο μετα τη σφαγη του κυπελλου φευγανε μπουκαλια απο κατι πιτσιρικια και οι γονεις στα π@π@ρι@ τους...Να το βαλεις κατω να το πατας...Τι καφριλικια ειναι αυτα???Αυτα πρεπει να κοβονται επι τοπου.Δεν επιτρεπεται.
Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσεις τη λέξη ...αδέρφια μας... και καλά για να φανεί πολύ δυνατό κ ενωμένο το οπαδικό ρεύμα του ΠΑΟΚ .
Όμως για να είμαστε σωστοί , πρέπει όσο εύκολα τη γραφουμε/λέμε τη λέξη , άλλο τόσο να την εφαρμόζουμε.
Και αυτό δε γίνεται γιατί δεν είναι λογικό.
Άλλη μια πιασάρικη λέξη που μας βολεύει να χρησιμοποιούμε για να επιδείξουμε το μεγαλείο του λαού μας....λες και χρειάζεται !!!!!!!!!!!!!!
Όμως για να είμαστε σωστοί , πρέπει όσο εύκολα τη γραφουμε/λέμε τη λέξη , άλλο τόσο να την εφαρμόζουμε.
Και αυτό δε γίνεται γιατί δεν είναι λογικό.
Άλλη μια πιασάρικη λέξη που μας βολεύει να χρησιμοποιούμε για να επιδείξουμε το μεγαλείο του λαού μας....λες και χρειάζεται !!!!!!!!!!!!!!
Εμένα στα @@@ μου οι της 4 και της 7...εγώ την ομάδα μου πάω να δω και για αυτό την έκανα μετά με τις μανούρες και φώναζα ''τι τους κοιτάτε πάντε σπίτια σας ρε...εισητήριο για το ματς κόψατε και όχι για το κατς''......
Ποτέ δε μπήκα τσάμπα...
Εδώ και στις γυναίκες κάποιοι μοιρολατρούσαν και θέλαν να μπουνε τσάμπα...
Τες πάντων απλά μη χρεώνοπυμε πάντα τη μία πλευρα...
Και στην 7 και σε άλλες θύρες υπάρχουν μαλακάκοι...
υγ. αν δε πεις στο παιδάκι σου ότι δεν είναι καλό να πετάει μέσα οτιδήποτε και να βρίζει παίκτες όταν είσια μαζί του, πως θα αντιδράσει όταν δεν είσαι εσύ παρών;...ε ΠΑΟΚτσή οπαδέ;

Ποτέ δε μπήκα τσάμπα...
Εδώ και στις γυναίκες κάποιοι μοιρολατρούσαν και θέλαν να μπουνε τσάμπα...
Τες πάντων απλά μη χρεώνοπυμε πάντα τη μία πλευρα...
Και στην 7 και σε άλλες θύρες υπάρχουν μαλακάκοι...
υγ. αν δε πεις στο παιδάκι σου ότι δεν είναι καλό να πετάει μέσα οτιδήποτε και να βρίζει παίκτες όταν είσια μαζί του, πως θα αντιδράσει όταν δεν είσαι εσύ παρών;...ε ΠΑΟΚτσή οπαδέ;
- sourmenetes
- Moderator
Ειναι καθαρα θεμα αρχων teod..Δεν εχει σχεση με γηπεδο,δεν εχει σχεση με τιποτα...Το παιδακι που πεταει το μπουκαλι το κανει επειδη καπου το ειδε,επειδη ταχα ειναι μαγκια κτλ.Το μεγαλυτερο βουρλο ειναι ο γονεας που το αφηνει.Σου λεει μα το κανουνε και οι αλλοι...
Ναι το ίδιο είπαμε...ο γονιός ήταν για μπάτσες και μάλιστα γελούσε...
του είπα καλά γιατί τα αφήνετε και γελούσε και μετά του έδωσε και άλλα να πετάξει...
του είπα καλά γιατί τα αφήνετε και γελούσε και μετά του έδωσε και άλλα να πετάξει...
Όσο βλέπω να αφήνουν κόσμο στο γήπεδο με παλιό διαρκείας τόσο απελπίζομαι για τη συνέχεια αυτού του γαμημένου αθλήματος στη χώρα μας.
Στην 7 την Κυριακή, είδα με τα ματάκια μου τουλάχιστον 5 άτομα να μπαίνουν με περσινό διαρκείας...
Στην 7 την Κυριακή, είδα με τα ματάκια μου τουλάχιστον 5 άτομα να μπαίνουν με περσινό διαρκείας...
Δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα, εντός έδρας αυτή τη φορά και η γκρίνια κορυφώνεται. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά...
Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στη Ξάνθη...
Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στη Ξάνθη...