Κύπελλο Ελλάδος 2010-2011
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2010-2011
Οφείλουνε να πάνε τουλάχιστον στον ΤΕΛΙΚΟ.............δεν υπάρχουν δικαιολογίες........το πρωτάθλημα το ξεχάσανε τουλάχιστον το μαμημένο το κύπελο.Εχουμε και κάτι χρωστούμενα στον γαύρο......ΑΑΑΑΑΑΑΑ και για να μην ξεχνιόμαστε την τελευταία φορά που παίξαμε με τον gay στο κύπελλο ήταν πάλι με προπονητή τον βαλβίδα και ίσως ήτανε και στην ίδια φάση.Πάντως ο βαλβίδας ήτανε σίγουρα προπονητής και προηγηθήκαμε στην Τούμπα 1-0 με γκολ ποίημα Κονσεισάο.
Μετά στο τηγάνι μας σφάξανε με το βαμβάκι......και δε παίξαμε και μεις καμμιά μπαλλάρα όμως τότε.
Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ...........ξεγύμνωσε τους και μετά σκίζουμε το λαμόγιο από το άλλο ζευγάρι κούλα-βάζελος.
Μετά στο τηγάνι μας σφάξανε με το βαμβάκι......και δε παίξαμε και μεις καμμιά μπαλλάρα όμως τότε.
Αιντα ΠΑΟΚΑΡΑ...........ξεγύμνωσε τους και μετά σκίζουμε το λαμόγιο από το άλλο ζευγάρι κούλα-βάζελος.
Η ειμαι προφητης ή οι κληρωσεις ειναι αναμενομενες..Ας βρεθει ενας να μου πει οτι μετα την κληρωση με γαυρο δεν ηταν σιγουρος οτι θα "τυχουμε" με βαζελο η αεκ
Δεν μασάμε μία.
Το μόνο κακό είναι ότι πέφτουνε πολλά δύσκολα παιχνίδια μαζεμένα.
Το μόνο κακό είναι ότι πέφτουνε πολλά δύσκολα παιχνίδια μαζεμένα.
- ΑποστόληςΑ
Ο τελικός κυπέλου στο ΟΑΚΑ θα γίνει το Σάββατο 30 Απρίλη (Σάββατο πριν την Κυριακή του Θωμά, 6 ημέρες μετά την Ανάσταση).
Dε σας καταλαβαίνω εσας που λέτε για στημένα και λοιπά γραφικά
Τί έγινε ,είδαμε βαζελόγαυρο και ξινίσαμε?
Οσο ξινίσαμε εμείς , αλλο τόσο ξινισανε κ αυτοί.
Για μένα είναι η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει. Ο ΠΑΟΚ ζει απο τα ντερμπυ.
Φτιάχνομαι και μόνο στην ιδέα ότι η ΤΟΥΜΠΑ ίσως δεχθει 4 επισκεψεις ( χωρια τα Playoff ) από τους βρυκολακες.
Τουλάχιστον αν προχωρήσεις, θα ξέρεις ότι πέρασες δύσκολες ομάδες και όχι τους Διαγόρες.
Επιπλέον θετικό είναι το γεγονός αν πας τελικό , έχεις το ΟΑΚΑ μονος σου.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ
Τί έγινε ,είδαμε βαζελόγαυρο και ξινίσαμε?
Οσο ξινίσαμε εμείς , αλλο τόσο ξινισανε κ αυτοί.
Για μένα είναι η καλύτερη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει. Ο ΠΑΟΚ ζει απο τα ντερμπυ.
Φτιάχνομαι και μόνο στην ιδέα ότι η ΤΟΥΜΠΑ ίσως δεχθει 4 επισκεψεις ( χωρια τα Playoff ) από τους βρυκολακες.
Τουλάχιστον αν προχωρήσεις, θα ξέρεις ότι πέρασες δύσκολες ομάδες και όχι τους Διαγόρες.
Επιπλέον θετικό είναι το γεγονός αν πας τελικό , έχεις το ΟΑΚΑ μονος σου.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ
Καρα-στημένα όλα...δε ντρέπονται καθόλου....όποιους θέλουν πάνε τελικό....Pablito έγραψε:Η ειμαι προφητης ή οι κληρωσεις ειναι αναμενομενες..Ας βρεθει ενας να μου πει οτι μετα την κληρωση με γαυρο δεν ηταν σιγουρος οτι θα "τυχουμε" με βαζελο η αεκ
giapas, δεν είναι που είδαμε γαυροβάζελο αλλά το ότι το ξέραμε τι θα τύχουμε πριν καν γίνει...
- ΑποστόληςΑ
Η χειρότερη κλήρωση.Είμαστε οι μόνοι που έχουμε και ευρώπη,οπότε...
Το μόνο θετικό,στον τελικό ίσως έχουμε 60-40 εισητήρια
Το μόνο θετικό,στον τελικό ίσως έχουμε 60-40 εισητήρια
O Φιναλίστ του Κυπέλλου βγαίνει Ευρώπη;
Ο Διαγόρας μαζί μας θα ωφεληθεί ότνα συναντηθούμε στον τελικό;

teod1980 έγραψε:Καρα-στημένα όλα...δε ντρέπονται καθόλου....όποιους θέλουν πάνε τελικό....Pablito έγραψε:Η ειμαι προφητης ή οι κληρωσεις ειναι αναμενομενες..Ας βρεθει ενας να μου πει οτι μετα την κληρωση με γαυρο δεν ηταν σιγουρος οτι θα "τυχουμε" με βαζελο η αεκ
giapas, δεν είναι που είδαμε γαυροβάζελο αλλά το ότι το ξέραμε τι θα τύχουμε πριν καν γίνει...
Δεν ενοουσα οτι με χαλασε..αλλα αυτο που ειπε παραπανω ο φιλος..οτι το ξεραμε πριν καν γινει..(κατι σαν την "κληρωση" κυπελλου στο μπασκετ)
o φιναλιστ βγαινει ευρωπη μονο αν η αντιπαλη ομαδα θα παρει το πρωταθλημα και βγει c.l. κατευθειαν....teod1980 έγραψε:O Φιναλίστ του Κυπέλλου βγαίνει Ευρώπη;
Ρε παιδιά, ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.
Τι ηττοπάθεια είναι αυτή;
Γιατί είναι η χειρότερη δυνατή κλήρωση; Δηλαδή όλοι οι άλλοι, ήθελαν να παίξουν με τον ΠΑΟΚ;
Και το 2ο ματς εκτός;
Μια χαρά είναι η κλήρωση, +2 ματς για να μπουν λεφτά στο ταμείο.
Τι ήμαστε, ρούλης για να παίζουμε με Ασπρόπυργους και Ξάνθες;
Τι ηττοπάθεια είναι αυτή;
Γιατί είναι η χειρότερη δυνατή κλήρωση; Δηλαδή όλοι οι άλλοι, ήθελαν να παίξουν με τον ΠΑΟΚ;
Και το 2ο ματς εκτός;
Μια χαρά είναι η κλήρωση, +2 ματς για να μπουν λεφτά στο ταμείο.
Τι ήμαστε, ρούλης για να παίζουμε με Ασπρόπυργους και Ξάνθες;
πω ρε φουστη μου 30 απριλιου οακα 18 μαιου δουβλινο να δω πως θα τα βγαλουμε περα παλι... :ugeek: :ugeek: