Φιλικά προετοιμασίας

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Φιλικά προετοιμασίας

Δημοσίευση από obanebane »

Καλα ρε διπλα μενεις ποτε προλαβες και γυρισες τοσο δυνατο γκαζι εχεις? :mrgreen:

Υ.Γ Αν μου λες οτι η κουλα ειναι για υποβιβασμο τοτε και εμεις δεν παιξαμε καλα αν κρινω απο το τελικο σκορ εκτος αν ο σουλης αλαζε παιχτες και σχηματα με ταχυτητα φωτος πραγμα που δεν ειναι απιθανο, ελα πεστα τι εκανε η ομαδα πως την ειδες?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

K εγω μολις γυρισα απο το παλατακι. Τα πρωτα συμπερασματα. Η ομαδα δε με αρεσε πολυ, μονοκδιαστατος ο τροπος παιχνιδιου μας και παλι χωρις το Λαζο μεσα θα εχουμε προβλημα (η τουλαχιστον ετσι εδειξε το ματς). Πολυ χαμηλοτερος των προσδοκιων μου ο Μαρσαλ ο οποιος το μονο καλο που ειδα να εχει ειναι η διεισδυση κατα τα αλλα φτερο στον ανεμο και νωχελικος παιχτης ελπιζω να το μπουν τα σουτ στη συνεχεια. Ολα τα λεφτα η τριπλετα Γκρει, Λαζος και Σιμς (ολο σχεδον το παιχνιδι μας περνουσε απο τους 3) ο Γκρει παιζει και καλη αμυνα ο Λαζος πολυ καλος δεν εχει αντιπαλο ο Σιμς θα κανει μεγαλη καριερα στην Ευρωπη εαν μαθει να μαρκαρει καλυτερα χωρις φαουλ και να παιζει χωρις τη μπαλα κατα τα αλλα εχει ριμπαουντ σουτ απο μεση αποσταση και κινησεις με την πλατη στο καλαθι. Ο Τοντορ με φανηκε οτι μετα την αγκωνια που εφαγε φοβοταν να μπει στις φασεις και ολο τη μυτη του επιανε. Ο Αποστολιδης καλος αμυντικα χαλια επιθεση (οπως αναμενονταν δηλαδη), ο Καλλες θελει μυικα κιλα και μυαλο στην αμυνα, ο Δεδας θα βοηθησει καθως εχει πολυ καλο σουτ, ο Γιαννακιδης επισης εδειξε καλα στοιχεια καθως και τα σουτ του πηρε και καλουτσικη αμυνα επαιξε. Ο Μαγκραθ πολυ κακος επιθετικα μονο αμυντικα εχει να προσφερει και τελος με αρεσε κ ο Καλαμπακας για το λιγο που επαιξε. Γενικα διεκρινε προβλημα στην αμυνα σε ψηλους που σουταρουν καθως ο Λαζος δεν τραβιεται πολυ και αργει το rotation.
Θελουμε οπωσδηποτε σεντερ (και ας ειναι κ αταλαντος μονο ψηλο και ριμπαουντ) και δυαρι με καλο σουτ απο μεση αποσταση.
Η ΑΕΚ δεν προκειται να πεσει (οπως ειπε ο προηγουμενος) σκεψου αυτην την ομαδα συν Γκραντι θα παλεψει μεχρι τελους για εισοδο 8αδα πιστευω. Ο Ηλυσιακος ειναι τραγικοτερος και ακομα δε ξερουμε τι θα γινει με ΜΑρουσι
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν νομίζω ότι αυτή η ΑΕΚ θα είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν την κερδίσαμε, δα, και τόσο εύκολα.
Αν υποβιβαστεί, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι επειδή εφαρμόστηκαν κάποιοι νόμοι.
Από κει κε πέρα, ο καλός ο Γκρέι. Φαίνεται να έχει τσαγανό.
Από τους υπόλοιπους δεν ξεχώρισα κάποιον αλλά είχα και ένα πρόβλημα: δεν ήξερα κανέναν καινούργιο και κάπου ρετάρισα μέχρι να καταλάβω ποιος ήταν ποιος.
Πολύ μ@λ@κ@ς ο γκέκος: Πήρε τάιμ άουτ 0,9'' πριν την λήξη με την διαφορά στους 4.
Καθόμουν ακριβώς πίσω από τον πάγκο τους και από τις γκριμάτσες κατάλαβα ότι ούτε η ομάδα του κατάλαβε το γιατί. Μάλλον για το extra μπινελίκι.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Μόλις γύρισα από Παλατάκι, και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
- Αφενός πρόκειται για μια επικράτηση που δεν αντικατοπτρίζεται από το σκόρ με δεδομένο ότι η ομάδα στο 3ο δεκάλεπτο πάτησε γκάζι έπαιξε για 5 ή έξι λεπτά όπως ξέρει και έφυγε στο σκόρ με διψήφιο νουμερο. Στο 4ο δεκάλεπτο έπαιξαν σχεδόν οι τρίτε επιλογές και έπεσε η διαφορά.
-Πολύ καλός, σοβαρός, πειθαρχημένος ο Γκρέι, πιστοποίησε όλα αυτα που γράφονται γι αυτόν.
-Ασύνδετος ο Μαρσαλ, ψάχνεται ο Μακ, καλούτσικος ο Σιμς.
-Καλο inside game με τον Λαζο, πέφτουν για παγίδες πάνω του και όταν παίζει στην ίδια πεντάδα με Δεδα, υπάρχει ελευθερο τρίποντο με τον τελευταίο να έχει φοβερό σουτ, που περσυ μας έλειψε πολύ.
-Πολύ καλη άμυνα ιδιαίτερα στο σημείο (3ο δεκ) που φύγαμε στο σκόρ.

Γενικότερα, χρειάζεται ακόμη δουλειά σε επίθεση και άμυνα, αξίζει όμως την σ΄τηριξη μας γιατί γίνεται προσπάθεια.
Mavros_01

Δημοσίευση από Mavros_01 »

Παιδια χθες ημουν στο Ιβανοφειο στο ηρακλης αεκ οπου το παιχνιδι ηταν διπλο σκορ μεχρι και το 3ο 10λεπτο υπερ της γριας(30+ ποντοι διαφορας).Η αεκ ειναι απαραδεχτη ομαδα.Η γρια εχει πολυ μετριες μοναδες αλλα το ειδαν πατριωτικα και παιξαν ψυχωμενα.
Το θετικο ειναι οτι μαυτες τις ομαδες θα ανταγωνιστουμε για στην Α1.
Το αρνητικο ειναι οτι αυτες οι ομαδες δεν ειναι κριτηριο για την αξια του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ελα μωρη λουκοικ ακαντεμικ κανε τα μαγικα σου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Έκανε αλλαγές και δοκιμές ο Σούλης...
Αφού μέχρι και αυτός φόρμες φορούσε... :lol:
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Εμενα ο Γκρει δεν μου γεμισε το ματι.Σοβαρος,πειθαρχημενος,καλος σουτερ επαρκης αμυντικος ναι αλλα καθολου εκρηκτικος(δεν περασε τον γερο Καστλ ουτε μια φορα στο ενας εναντιον ενος) αργει να κατεβασει την μπαλα καθυστερωντας την αναπτυξη των συστηματων απο την ομαδα(10-14 δευτερολεπτα) ουτε επαιξε καποιο πικ εν ρολ.Αυτη την εντυπωση ειχα σχηματιει και απο καποια βιντεο απλα επιβεβαιωθηκα βλεποντας τον ζωντανα.Δεν τον λες κακο αλλα για μια ακομη χρονια μου φαινεται οτι δεν βρηκαμε τον ασσο που να ανεβασει επιπεδο την ομαδα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αντε ρε μπασκετικοι μαζωχτειτε...βλεπω χωρις να εχει γραψει παλοκ τρικαλιωτης κοσταφ κλπ μπασκετοσκυλα αρκετα ποσταρισματα για σημερα... :D :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Γκρέι δεν είναι άσσος άσσος το ξέρουμε...
Ο Μάρσαλ τώρα πως μπόρεσε και έδειρε κάποιον εκτός από τον αέρα εμένε μου φένετε κουλό... :D
Προφίλ δεν τον έβλεπα αφού...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Στα. Ο Μάρσαλ ήταν το 11άρι; Ο ξερακιανός με τα πόδια-φυσοκάλαμα και την κορδέλα στο κεφάλι;
Αυτόν κι εγώ τον δέρνω. :lol: :lol: :lol:
Τελικά πόσα κιλά βάζει η ρουφιάνα η tv;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δηλαδη ο τυπος ειναι σαν κενυατης δρομεας των 3000 μετρων στιπλ?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

dtown έγραψε:Εμενα ο Γκρει δεν μου γεμισε το ματι.Σοβαρος,πειθαρχημενος,καλος σουτερ επαρκης αμυντικος ναι αλλα καθολου εκρηκτικος(δεν περασε τον γερο Καστλ ουτε μια φορα στο ενας εναντιον ενος) αργει να κατεβασει την μπαλα καθυστερωντας την αναπτυξη των συστηματων απο την ομαδα(10-14 δευτερολεπτα) ουτε επαιξε καποιο πικ εν ρολ.
με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είπες έχω και εγώ κόλλημα!!!! πού σαι ρε blackney??????? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

από τον δορκοφίκη πώς φάγαμε 21 πόντους???? :o :shock: :?
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Δεν παιξαμε καλη αμυνα,ειδικα στη ρακετα.Ο Δορκοφικης επαιζε κυριως κοντρα στον Λαζο και τον εβγαζε στην περιφερεια.Δεν εχει ψηλους η αεκ και τα 4αρια που εκαναν τους σεντερ δυσκολεψαν τους δεινοσαυρους μας.Περιμενα ο Σουλης να απαντησει βαζοντας τον Σιμς στο 5 και πανω στον Δορκοφικη αλλα δεν το εκανε.

υγ οφ τοπικ αλλα το φορουμ θυμιζει λαβυρινθο..πολλες ασκοπες υποενοτητες,5 κλικ θελεις για να φτασεις στο συγκεκριμενο τοπικ.Φιλικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”