Dj_timo έγραψε:PABLO GARCIA έγραψε:Κάτι γιαλαντζί ΠΑΟΚτσάκια που δεν ήταν στο σημαντικότερο ματς των τελευταίων χρόνων του ΠΑΟΚ παρηγοριούνται με βιντεάκια....μπέρδεψαν την Τούμπα με το γιουτούμπε

σιγα με τους χαρακτηρισμους... δηλαδη εγω που δεν μπορεσα να παω για προσωπικους λογους αλλα ειμαι εκει σχεδον σε καθε ματς ειμαι γιαλαντζι? Καποιοι που πηγαν ΜΟΝΟ σε αυτο το ματς ειναι γιαλαντζι
Mαζί σου!
Επειδή δεν έκατσε να μιλήσω καθόλου για το ματς, θα το κάνω τώρα!
Πιστεύω ότι αυτό ήταν το πιο μεστό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη σεζόν έπειτα από το ματς στο Καραισκάκη όπου μαζί με το ματς της Νορβηγίας, μπορούν αυτ΄'α τα 3 παιχνίδια να μπουν στην κορυφή των καλύτερων φετινών μας αγωνιστικών επιδόσεων..
Οπως επίσης, δεν πρέπει να παραλείψουμε και το γεγονός ότι ο λαός του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά, έσμπρωξε την ομάδα στο δεύτερο μέρος, πράττοντας αυτό που λέγαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν πιστεύω πως υπήρχε κάποιος που εμφάβαλε για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει αυτό τον βάζελο. Νομίζω ότι κι ο πλέον απαισιόδοξος, είχε στη μέσα πλευρά του μυαλού του ότι αυτός ο πολυμετοχικός είχε τρωτά σημεία κι ο ΠΑΟΚ του Σάντος μπορούσε να τα εντοπίσει και να χτυπήσει ακριβώς σε εκείνα τα σημεία!
Ο ΠΑΟΚ μπήκε μέσα με στόχο να πιέσει το βάζελο, αλλά μέχρι το τέταρτο αναγκάστηκε να ακολουθήσε το δρόμο του αμύνεσθαι σε μία αμυντικογενής προσέγγιση όπου πρώτα η άμυνα και μετά η αντ-επίθεση! Βέβαια όλα αυτά μέχρι την είσοδο του Ζλάταν, ο οποίος ήξερε ότι χρωστούσε κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο!
Μετά τα 2 γκολ, η ομάδα έδειξε στο μεγαλύτερο κομματι του υπόλοιπου παιχνιδιού, την ίδια αξιοζήλευτη αυτοσυγκέντρωση στα αμυντικά της καθήκοντα και δεν επέτρεψε τον βάζελο, με εξαίρεση μία φάση, να κάνει ευκαιρίες και να απειλείσει ουσιαστικά την ομάδα μας!
Ηταν μια νίκη όχι μόνο ουσίας, αλλά και πρεστίζ, βαθμολογικού και ψυχολογικού τομέα που βοηθά την ομάδα να συνεχίσει στην πορεία με την ίδια τόλμη, θέληση κι αποφασιστικότητα μέχρι το τέλος, όποιο κι αν είναι αυτό!