προφανώς και σε γενικές γραμμές δεν διαφωνούμε σε κάτι. τι μπορώ ακριβώς να πώ εγώ? να μαι ευχαριστημένος που παρόλο που η ομάδα μου τουλάχιστον την πενταετία 89-94 ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, πήρε μόνο έναν τίτλο? Να μαι ικανοποιημένος που ο Barlow έχει πάσα μπροστά του τον bane ή τον κόρφα και την πετάει στον φασούλα στο κέντρο με λόμπα

? οτι χάναμε από κούλα-νιώνιο-γηραιό στο κύπελλο (έστω και εκτός, και έστω και λόγω κλήρωσης) τις ίδιες περίπου περιόδους που τουλάχιστον στο παλαί τους κερδίζαμε με αστρονομικές διαφορές?
εγώ αυτό που λέω (και είναι προσωπικό καθαρά- δεν προσπαθώ να κάνω embedded τη γνώμη μου) είναι οτι όταν φυσιολογικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (και ηλικιακά αν το θες και από θέμα εμπειρίας- σκέψου οτι ο ρούλης έπαιρνε τίτλους από το 79- ο γκάλης ήταν 9 χρόνια και ο γιαννάκης 7 χρόνια μεγαλύτερος από τον Bane), όταν άρχιζα να αξιοποιώ καλύτερα τα λεφτά μου, πήρα έναν πραγματικά μεγάλο προπονητή, μπήκαν οι ξένοι στην Α1, ο κόρφας έπαιξε ξανά στην ευρώπη, έφυγε η μαφία και θα έπρεπε να σαρώνω τους τίτλους (δεν αμφισβητώ οτι φάγαμε τη λούτσα από τον ρούλη και μπράβο του, προφανώς μπράβο του) έπεσα στο ελληνικό κατεστημένο. τώρα για το ποιό κατεστημένο ήμουν εγώ, πες μου ένα ματς που το κατεστημένο του ΠΑΟΚ δεν άφησε μία ομάδα από κάτω μας να μην πάρει έναν τίτλο (γιατί για τίτλους συζητάμε - άντε εγώ θυμάμαι τον ημιτελικό το 91 μέσα στο τάφο του ινδού με το τρίποντο και φάουλ του κόρφα). να λέει ο νιώνιος οτι τότε θυμάσαι που μας στέρησες το κύπελλο, τότε που παίζατε στο παλαί τελικούς κυπέλλων, τότε που σας έπαιζε 100-0 η διαιτησία. Γιατί μπορώ να σου πω καμια 1000 παραδείγματα πραγματικού κατεστημένου στην ελλάδα σε μπάλα-μπάσκετ για ξεκάθαρη κλοπή τίτλων ( ή τέλος πάντων γιατί μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός θα σου στείλω αποκόμματα σωτηρακόπουλου-συρίγου τι έχουνε γράψει γι αυτές τις σελίδες μαααυρες-που λέει και ο τζιμάκος- για την ελληνική ιστορία

). τώρα αν βάζεις τον βεζυρτζή (που δεν μπορούσε με τα λεφτά του να φέρει ένα εκ των φάνη-στεργάκου-παπαδάκου-οικονόμου-μυριούνη) στο ίδιο επίπεδο με ανθρώπους που φτάσανε στο τοπ100 των πλουσιότερων ανθρώπων στη γη, τι να πω ...