Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν βριζουμε συνΠΑΟΚτσηδες...λαθος ειδες...δεν ηταν 8000 αλλα ουτε 300... ;)υπαρχει και μεγαλη μεριδα του κοσμου που δεν τον θελει αλλα το αφηνει στη διοικηση οποτε δεν θα κατσει να φωναξει γι αυτον τον παιχτη τη στιγμη που η ομαδα χρειαζεται τη φωνη του για στηριξη... :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 07 Ιαν 2010, 16:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Τελικά ποιος/τι είναι ο ΠΑΟΚ που υποστηρίζω;

Τι είναι τελικά ΠΑΟΚ; Τι σημαίνει ΠΑΟΚ; Τι εκφράζει ο ΠΑΟΚ;

Μπορώ να γράφω ερωτήσεις για ώρες... Το θέμα είναι να μου δώσει κάποιος απαντήσεις...

Ξεκίνησα για 3η φορά να γράφω ένα άρθρο, αλλά και αυτή τη φορά κάτι με χαλάει και δεν το ολοκληρώνω...

Μερικές σκόρπιες σκέψεις / ερωτήσεις...

Μακάρι να πάρω απαντήσεις, κυρίως από τους «σκληροπυρηνικούς» ΠΑΟΚάρχες...

Ποιον ΠΑΟΚ θέλετε να έχουμε ρε παλικάρια; Αυτόν που θα μαμάει σε Ελλάδα και Ευρώπη ή αυτόν που θέλετε να είναι τσιφλίκι σας;

Δώσατε (όπως λέτε) το ψωμί σας για τον κοντό. Και τι θέτε ρε μάγκες; Άγαλμα μπροστά από την 4 ; Κι εγώ δίνω 3 χρόνια από το υστέρημά μου για διαρκείας ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ω, ναι... είμαι Αθηναίος)

Και τις 3-4 φορές που θα έρθω στο Ναό ΔΕΝ ΠΑΩ εκεί που έχω διαρκείας, γιατί βρωμοκοπάτε και με ποδοπατάτε και είσαστε εσείς μέσα ΚΟΥΤΡΑ αντί να είμαι εγώ που έχω πληρώσει (προκαταβολικά κιόλας)

ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ εισιτήριο των 60€ για να δω τον ΠΑΟΚ...

Μαζί με τα μεταφορικά μου, ο ΠΑΟΚ μου στοιχίζει κανά χιλιαρικάκι το χρόνο...

Και μαντέψτε κάτι... Περνάω τέλεια στα εκτός έδρας του... Γιατί δεν υπάρχετε ΕΣΕΙΣ...

Το γαμωμπασκετάκι που το έχετε μέσα στα πόδια σας, εγώ το πληρώνω με διαρκείας και ας μην πατήσω ποτέ... Γιατί αυτό με έκανε ΠΑΟΚ...

Τα λεφτά μου ρε ######, αυτά που έδωσα (και θα ξαναδώσω) στην ΑΜΚ μου τα κλέβετε ΕΣΕΙΣ με τις μαλακίες σας με τα μπουκάλια...

Και δεν λέω για ΟΛΑ τα πρόστιμα (π.χ. για υβριστικά συνθήματα), αλλά για τις βλαχομαγκιές σας...

Έχω ΝΟΒΑ σπίτι μου, αλλά πάω και βλέπω σε καφενέ με άλλους ΠΑΟΚτσήδες τα ματς, γιατί εμείς εδώ στην Αθήνα ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ... ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΕΣΑΣ ΟΧΙ...

Και ΟΧΙ ρε ########... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ... ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Είστε πιο ######### κι από τα σκουλήκια... Γιατί εν έτος 2010 μιλάτε για ιδεώδη και ιδανικά που μόνο στην σφαίρα της φαντασίας σας υπάρχουν (ή δεν υπάρχουν).

Ο "Μακεδονομάχος" ΠΑΟΚ που ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάντα ενάντια στο κατεστημένο.

Και πως θα το κάνει αυτό;;;

έ, που να ξέρω εγώ ρε φιλαράκι να ουμ τώρα νταξ ξερώ γω να ουμ...
Εγώ ξέρω μόνο ότι του Σάλπι η μάνα είναι έτσι κι αλλιώς και α και ου...

Υπάρχουν οργανωμένοι στην 4; Σύνδεσμοι; Που δεν μασάνε τίποτα; Που θέλουν να κατεβαίνουν τουλάχιστον 5.000 κομμάτια αν τους έδιναν εισιτήρια στην Αθήνα; Που η τρέλα τους για τον ΠΑΟΚ δεν έχει όρια;

Και δεν μπορούν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την τάξη στην 4;;;

Αστείο και μόνο να το σκεφτείς, έτσι;;; ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ... ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ..... ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... μετά κατηγορείτε άλλον για αυτό...

Με μια χούφτα ΠΑΟΚτσήδες προχθές στο Περιστέρι, άγνωστος μεταξύ αγνώστων και επειδή είπα σε έναν δικό μας «χαλάρωσε ρε, άδικο έχεις» παραλίγο να πλακωνόμασταν μόνοι μας...

Τέλος πάντων...

Κάντε ότι θέλετε και όπως θέλετε... Τσιφλίκι σας το έχετε κάνει...

Ζαγοράκη, Βρύζα κλπ.... Αν συνεχιστούν αυτά, ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ...

Ας πέσει ο ΠΑΟΚ στα σκατά που ήταν πριν 3-4 χρόνια...

Εμάς εδώ στα @@ μας... ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ INTERAD!!!!

RESPECT!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
kos

Δημοσίευση από kos »

εαν η διοικηση του ΠΑΟΚ εχει αποφασισει να παρει τον σαλπι κοντρα σε αυτους που αντιδρουν και αν σαλπιγγιδης εχει αποφασισει να γυρισει δεν βλεπω καποιο σοβαρο λογο για να μην ανακοινωθει η συμφωνια τωρα ωστε να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα.

κακα τα ψεματα, αυτοι που αντεδρασαν εχθες ειχαν σκοπο διχασουν τον κοσμο και να εκβιασουν την διοικηση. σημερα δεν ειναι λιγοι αυτου που μεχρι εχθες τον ηθελαν αλλα τωρα λενε οτι δεν τον θελουν γιατι το χθεσινο θα το εχουμε σε κάθε ματς. αυτος ηταν ο σκοπος. να κανει πισω αρχικα μεριδα κοσμου και στην συνεχεια η διοικηση,

σε περιπτωση που ανακοινωθει η συμφωνια το πανυγηρι θα τελειωσει. ηδη ο κοσμος εχθες αντεδρασε και στηριξε την διοικηση. εαν ανακοινωθει η συμφωνια οσοι αντεδρασαν εχθες δεν εχουν καμια τυχη να πετυχουν τον σκοπο τους. δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος. τι θα κανουν? θα βγουν στην κοντρα απεναντι στον βρυζα και τον ζαγορακη? τα κεφαλια μπορει, αλλα θα ειναι μονα τους. και αυτοι που σημερα αντιδρουν θα συμβιβαστουν.

αυτοι οι λεγομενοι 300, οχι του λεωνιδα αλλα της 4, πετσια πραγματικα, αντλουν την δυναμη τους απο τον κοσμο. μπροσταριδες σε ολους τους αγωνες (βουλινος, μπατμαν, γουμενος κτλ) πετυχαν τους σκοπους τους μονο οταν πηραν με το μερος τους τον απλο λαο του ΠΑΟΚ. χωρις τον απλο κοσμο δεν μπορεσαν ποτε να καταφερουν τιποτα.

πιο ειναι λοιπον το προβλημα και δεν ανακοινωνουν την συμφωνια? δεν υπαρχει συμφωνια? εαν δεν υπαρχει η διοικηση πρεπει να φερθει υπευθυνα και να ξεκαθαρισει το θεμα. υπογραφη συμβολαιου τωρα ή ποτε.

τι αλλο προβλημα υπαρχει? ο βαζελος? τι μπορει να κανει ο βαζελος? να τον ριξει στην δευτερη ομαδα? στα παπαρια μας και τα δικα μας και του σαλπι. λες και υπαρχει περιπτωση να μην παει μουντιαλ με τον ρεχαγκελ.
δεν θα χρειαστει καν τις πλατες του ζαγορ. εδω ο γερμανος επαιζε με σειταριδη και μπασινα που ηταν 6 μηνες χωρις ομαδα.

τι αλλο προβλημα υπαρχει? θελει να σηκωσει το κυπελλο του πρωταθλητη με τον βαζελο? εαν ειναι αυτο το προβλημα να ανανεωσει στον βαζελο για να σηκωσει 5-6 πρωταθληματα.

το μονο σιγουρο ειναι οτι οσο δεν ξεκαθαριζει η κατασταση μεγαλος χαμενος θα ειναι ο ΠΑΟΚ. η ωρα της κρισεως ειναι τωρα. για την διοικηση, τον κοσμο αλλα και τον ιδιο τον σαλπιγγιδη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kos μην ξεχνας πως το θεμα το καναμε εμεις οχι η διοικηση...η φημη που φουντωνει οσο δεν υπογραφει και ξερω απο πηγες οτι υπεγραψε σε εμας κλπ...
Άβαταρ μέλους
screwdriver4

Δημοσίευση από screwdriver4 »

Olorin έγραψε:Απο τη μια εχουμε αυτους, που οι μισοι μπαινουν τζαμπα στο γηπεδο και απο την αλλη αυτους που δινουν 500 και 1000 ευρω καθε χρονο.

Δικιο εχεις.Ακριβως αυτο.Απ'την μια τα καθαρματα και απο την αλλη αυτοι που επειδη μπορουν και δινουν πολλα εχουν δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν μεχρι να πεταξουν και μπουκαλι στο σαντος

Απλα να ξερεις-τι σου λεω και σενα τωρα βεβαια ετσι-οτι αν εισαι ανεργος η παιρνεις τον βασικο μισθο(που τετοια πραγματα στην μακεδονια?αυτα αλλου στο τεξας)αναλογικα δινεις πολλα περισσοτερα στον ΠΑΟΚ απο το εισοδημα σου απο αυτους

ισαακ τι μενος?δεν με ενοιαζε ποτε ο σαλπι.αδιαφορω για την παρτη του επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι.Αυτο δεν μας λεγανε τοτε οι φιλοι μας οι γαυροβαζελοι εκεινο το καλοκαιρι?ρε σεις γιατι τον βριζετε τον σαλπι???επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι ηθελε να κανει αλμα στην καρριερα του.Και εμεις οι φουκαριαριδες προσπαθουσαμε να τους πουμε οτι ο ΠΑΟΚ αν εισαι ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα που μπορεις να παιξεις στον κοσμο.Αλλα που η ιστορια ειχε γραψει αλλο.Η σημαια της ομαδας ειχε φυγει ανετοτατα.Χωρις πολλα πολλα.

επισης η θεσσαλονικη ειναι πολη και επισης το οτι ξυπνας 2 για να δεις τον ΠΑΟΚ δεν μου λεει τιποτα.

α και ξεκολλατε με την πρεζα μαγκες,κουρασατε
kos

Δημοσίευση από kos »

σωστο ειναι αυτο που λες sera αλλα τα σκατα τα τρωει ο ΠΑΟΚ και η διοικηση πρεπει να λαβει μετρα.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Είμαι πολύ περίεργος να δώ με τον βάζελο στην Τούμπα πόσοι θα φωνάξουνε θερμοσίφωνας (ντινικο80 ©+®) οεοεοε (τρις)

Πολύ γούστο θα έχει εκείνο το ματσάκιον.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Agave.Κι εγώ εκείνο το ματς φοβάμαι πολύ.Κι όχι μόνο για φωνές και συνθήματα.Είτε υπέρ είτε κατά.Αλλά για πιο σοβαρά σκηνικά.Φοβάμαι ότι το χθεσινό θα ναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε εκείνο το ματς.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και μια βαριά καμπάνα να το παίζουμε όλοι μαζί μετά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε γκας τι αβαταρ ειναι αυτο??? :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ειλικρινα σε εκεινο το ματς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Εκτός αν δείξουμε σοβαρότητα, λέω εγώ τώρα ρε παιδί μου, και δεν αρχίζουν οι μεν να ανταγωνίζονται τους δε ποιος θα πει τη μεγαλύτερη καφρίλα-σύνθημα και μετά "νια νια νια το δικό μου σύνθημα το φωνάξαν πιο πολλοί, εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ". Κανονίστε εσείς που κάνετε εκδρομές και τη λέτε μετά σε μας (και καλά κάνετε και τη λέτε πολλές φορές, μην παρεξηγηθούμε εντελώς) να μας κάνετε ρεζίλι (διόρθωση: δε βγάζω εδώ κανέναν ΠΑΟΚόμετρο, απλά δε θέλω να επαναληφθεί η χθεσινή εικόνα. Το γράφω για να αποφύγω τους καλοθελητές).

Όλοι μαζί προσπάθησαν να φύγει ο Μπατατούδης και ο Γουμενοπαγώνης, όλοι μαζί στήριξαν Ζαγοράκη, όλοι μαζί θα καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ ή θα το βοηθήσουν να πάει ψηλότερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι μαζί ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Και, αν θέλετε να ξέρετε, η μεγαλύτερη τιμωρία για το Σαλπιγγίδη θα ήταν η πλήρης αδιαφορία. Να κι αν έρθει, να κι αν δεν έρθει. Να φερόμασταν στο θέμα αυτό ψυχρά και όχι συναισθηματικά, όπως ακριβώς έκανε αυτός φεύγοντας. Αλλά τι λέω τώρα ε;

Κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετο με το θέμα: ο Πανιώνιος δίδαξε στις άλλες ομάδες πώς να παίζει κανείς εναντίον του Βιερίνια. Ας ελπίσουμε να μην το καταφέρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus1589 την Πέμ 07 Ιαν 2010, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Orwell έγραψε:ο μέγας δημοσιογράφος Πουρουπουπου εχθές στην Αλήτικη Τετάρτη είπε πως σύμφωνα με την αίσθηση που έχει, ο Σάλπι αν δεν παραμείνει βάζελο θα κοιτάξει να βγάλει μάτια στο Μουντιάλ έτσι ώστε να πάει εξωτερικό...για Ελλάδα δεν τον κόβει...

Επειδή κάθε μικρή λεξούλα που βγαίνει από το στόμα δημοσιογράφων άλλων ομάδων για τον ΠΑΟΚ έχει τη σημασία της, και αν όντως έτσι είπε (ειδικά) ο συγκεκριμένος (που πάντα εκφράζει τα ερυθρόλευκα αισθήματά του και ποτέ τις όποιες δημοσιογραφικές πληροφορίες ή εκτιμήσεις του - λέμε τώρα ότι έχει και τέτοιες...), αποδεικνύεται ότι κάποιοι φοβούνται την πιθανή επιστροφή Σαλπιγγίδη, γιατί αυτό δεν θα σημαίνει απλά την αγωνιστική μας ενίσχυση, αλλά πολύ - πολύ περισσότερα ...
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

gika έγραψε:
petrovgr έγραψε:Αυτοί οι 8.000 που φώναζαν εναντίον του επαγγελματία ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας, δεν πλήρωσαν δηλαδή;

Οπα φίλε...

Τι 8.000 με λες??? :opaokara: Ημουν στην 4 προς την 3 μεριά ακριβώς κάτω απο το διάδρομο που χωρίζει την κερκίδα οριζοντια στη μεση... Τα έβλεπα όλα πεντακάθαρα. Τα συνθήματα ξεκινησαν απο χαμηλό στο Μπέλλο και ακολούθησαν ελάχιστοι μπροστά στο συνολο απο την 4Α... Στην μεριά που καθόμουν εγώ δεν είδα κανέναν να φωνάζει εναντιον του Σαλπιγγίδη. Αλλοι σωπουσαν και άλλοι φωνάζαν Σαλπιγγίδη οε οε οε... Αντιθέτως το ποσο μ@λ@κες είσαστε το φωναξε ΟΛΗ η μεριά μου... Μη λέμε μαλακίες για 8000...

Ηταν 200 στον Μπέλλο, καμιά 100 στην 4Α και ένας μ@λ@κ@ς σκαρφαλωμένος μαστουρομένος μαλλιάς στα καγκελα της 4 ακριβώς μπροστά μου... Αυτοί τον βρίζανε... Και τα επίσημα και λίγοι απο την μεριά της 4 που καθομουν απάντησαν με το Σαλπιγγίδη οε οε οε... Και οι υπολοιποι 20.000 φωναζανε το ποσο μαλακες εισαστε...

Αυτά που ακούγονται περι διχασμού είναι γελοία... Πολύ διχάστηκε ο κοσμος, τι να πω... 300 απο τη μια 1000 απο την άλλη και οι υπολοιποι 20.000 στα αρχίδια τους... Και λογικα αυτοί οι 20.000 δεν έχουν κανενα πρόβλημα με τον κοντό και αφήνουν την διοικηση να πράξει... Καπως έτσι αποδεικνύεται ότι και το επιμαχο γκάλοπ πριν λίγο καιρό μονο νοθευμένο δεν ήταν...

8000??? Ουτε 300 ατομα φωναζαν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”