Κύπελλο χάντμπολ 2009-10

Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2009-10

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

αυτα πηγαινε πεστα στον οπαδο μας που εχασε το τσαντακι του στην ξανθη και πηγε να το παρει και τον συλλαβανε και εβγαλε 3μηνες φυλακη και μετα αθωωθηκε
να σε δω ποσο θα γελας μπροστα του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Δευ 31 Μάιος 2010, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Τελικά...μιά απορία έχω...
τους δείραμε ή μας δείρανε??? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

ειδικα γι τους προχτεσινους εισαι πολυ φαουλ pepermint,να ξερεις μονο οτι απο προληπτικες προσαγωγες ξεφνικα εγιναν συλληψεις απλα γιατι η κοινη γνωμη θελει κεφαλια.
Το γεγονος αυτο απο μονο του τα λεει ολα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Pepermint έγραψε:βρέθηκε τυχαία εκεί κύριοι δικαστές το παιδί

είναι καλό παιδί
καλοζωισμένος επαναατάτης...θύμα του αστυνομικού (sic) κράτους

....για εκκλησιασμό πήγαινε...και ξαφνικά του βάλανε προβοκάτορες μπάτσοι της ελας κουκουλοφόροι μιά μολότωφ στα χέρια...

για να...κατατροπώσουν το λαϊκό κίνημα

αφήστε ελεύθερους τους αθώους....ουοου φασίστες, μπάτσοι, πιγκς

ουουουου...

για τέτοιο πουστριλίκι μιλάμε στην γκρης...

αδερφε εχω φαει προσαγωγη εντελως τζαμπα επειδη κατεβηκα απο το αστικο να προστατεψω εναν αδερφο που τον πιασανε εντελως τζαμπα επειδη οπως ειπαν μετα τον μπερδεψαν με αλλο...σε παρακαλω να μη βλεπεις τετοια ευαισθητα θεματα με ειρωνια...

υγ αμα δε ζησεις συμπεριφορα μπατσου δε μπορεις να καταλαβεις...και μιλαω για μπατσους οχι αστυνομικους γιατι ειναι 2 διαφορετικα ατομα...οι αστυνομικοι μια χαρα ατομα ειναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 31 Μάιος 2010, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Τζαμπα απαντατε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Mπορει,καποιος να μου πει τι δουλεια ειχαν στις 7 το πρωι στη Λαμια?....

Το οτι εχουν συλληφθει,κατα το παρελθον-αλλα θα συμβει και στο μελλον-ατομα που δεν ειχαν καμμια απολυτως σχεση με επεισοδια ειναι γνωστο.Το οτι,προχθες, ΚΑΙ δικοι μας εκαναν πουτανα μια πολη ειναι επισης γνωστο...Εαν ειναι ,λοιπον,αθωοι οι συλληφθεντες,ας πανε αυτοι που τα εκαναν πουτανα,να παραδοθουν και να πουν πως οι αλλοι ειναι αθωοι.......για να εχει και νοημα το"αδερφος".
giapas

Δημοσίευση από giapas »

bakunin4 έγραψε:ειδικα γι τους προχτεσινους εισαι πολυ φαουλ pepermint,να ξερεις μονο οτι απο προληπτικες προσαγωγες ξεφνικα εγιναν συλληψεις απλα γιατι η κοινη γνωμη θελει κεφαλια.

Εαν δεν ήταν προληπτικες προσαγωγές , αλλά κανονικές συλλήψεις?

Εκει δηλαδή που πλακώνονταν δικοι μας με δικοί τους κ ερχονταν οι μπατσοι κ τους μαζευαν ολους?

Σε αυτο το θεωρητικό σεναριο θα συμφωνούσες με το μπουζουριασμα?

Εγώ ναι.

Οι "βρισιες" κ οι "αφορισμοί" είναι προς κάποια συγκεκριμένα ατομα που πήγαν για να κάνουν επεισοδια.

Ειναι αλλο να πας , να προκληθεις , να αμυνθεις , να βγεις στη επιθεση κ να τα κανεις ταναπου ολα. Οχι ότι νομιμοποιείσαι , αλλα εκεί ειναι αλλιώς.

Κ είναι αλλο να πας με μονο σκοπο τη φασαρία...κ τα επειδοδια.

Αυτους βριζουμε , αυτους αφοριζουμε, αυτους θελουμε ΕΞΩ απο τους συνδεσμους.

Προφανως πολλά παιδια ( κ ενδεχομενως κ εσυ , δεν αμφιβαλλω) κατεβηκαν να υποστηριξουν την ομαδα. Κ ξέραν οτι ΙΣΩΣ γίνει κάτι , αλλά δε ΠΗΓΑΝ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ.
Ομως ειναι πλεον σιγουρο οτι κάποιοι αλλοι κατεβηκαν για ραντεβου με τα χανουμια.

Αυτη η 2η ομαδα δικών μας , είναι απο ολους εμας τους οπαδους 3ετιας, εμποδιο στο ΠΑΟΚ των ονειρων μας...

Πιο απλα δε μπορουσα να το περιγραψω!!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

mpafe το θεμα μας ειναι η τιμωρια της ομαδος
κινδυνευει να τιμωρηθει η ομαδα για επεισοδια που δεν καναμε εμεις
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν σκοπεύω να διαβάσω όλα τα ποστ. Μάλλον θα ανεβάσω πίεση και δεν λέει στην ηλικία μου.
Ένα μόνο θα σας πω. Το Σάββατο ξαναντράπηκα που είμαι ΠΑΟΚσής. Όπως είχα ντραπεί και το '92.

ΥΓ: Στην Λαμία έχω πάρα πολλούς φίλους από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και, δυστυχώς, είχα άριστη και άμεση πληροφόρηση.
Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά καρκινώματα και το μόνο που ελπίζω είναι να είναι καλοήθη. Αλλιώς ο ασθενής θα πεθάνει.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

αυτα πηγαινε πεστα στον οπαδο μας που εχασε το τσαντακι του στην ξανθη και πηγε να το παρει και τον συλλαβανε και εβγαλε 3μηνες φυλακη και μετα αθωωθηκε
να σε δω ποσο θα γελας μπροστα του

...άσχετο
μήπως...ανήκει στην κατηγορία των καλοζωισμένων επαναστατών ο άνθρωπος ?
ή μήπως...τελικά δεν βρήκε το δίκιο του ?

ειδικα γι τους προχτεσινους εισαι πολυ φαουλ pepermint,να ξερεις μονο οτι απο προληπτικες προσαγωγες ξεφνικα εγιναν συλληψεις απλα γιατι η κοινη γνωμη θελει κεφαλια.

σαφώς και θέλει αποδιοπομπαίους τράγους...και το γραψα πιο πριν
και σαφώς με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά
...ειδικά με την αγαθομουνίαση την δικιά μας...είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθούν
μέτρησε από την αρχή της χρονιάς...πόσοι είναι μέσα σε σχέση με τους ρεστ

δεν μπορεί όμως...όλοι να είναι αθώοι περιστερές
και πάντα να την πληρώνουν...αθώοι

μην τρελλαθούμε κιόλας

αδερφε εχω φαει προσαγωγη εντελως τζαμπα επειδη κατεβηκα απο το αστικο να προστατεψω εναν αδερφο που τον πιασανε εντελως τζαμπα επειδη οπως ειπαν μετα τον μπερδεψαν με αλλο...σε παρακαλω να μη βλεπεις τετοια ευαισθητα θεματα με ειρωνια...

υγ αμα δε ζησεις συμπεριφορα μπατσου δε μπορεις να καταλαβεις...και μιλαω για μπατσους οχι αστυνομικους γιατι ειναι 2 διαφορετικα ατομα...οι αστυνομικοι μια χαρα ατομα ειναι...

:lol: :lol: :lol:
δεν νομίζω να υπάρχει μαναβόσκυλο...που να μην έχει φάει προσαγωγές...(πληθυντικός) δικαίως και αδίκως
ούτε να μην έχει βιώσει εντελώς εξευτελιστικές συμπεριφορές

για την παρτάρα μου...ομιλώ :D

...από παράγοντες...μέχρι τσιρλίντερς...όπου έγραψα και πιο πριν

όντως άλλο ο αστυνομικός και άλλο ο μπάτσος

όπως και άλλο ο οπαδός ο κουλ...και άλλο ο ταλιμπάν μπαχαλάκης

τα έχουμε ισοπεδώσει και γουρονοποιήσει όμως όλα...ελέω ατιμωρισίας

όλοι οι έτσι είναι γουρούνια...και όλοι οι γιουβέτσι

πως γίνεται όμως...τα πραγματικά γουρούνια ένθεν και εκείθεν...να συνεχίζουν να κυλιούνται στα βοθρολύματά τους ??????

ps- από αλλόθρησκους...δεν γουστάρω τους κούληδες...όσο τίποτις άλλο

αλλά από την άλλη...δεν γουστάρω με τίποτις...όσους με τις συμπεριφορές τους κρατούν τον ΠΑΟΚ...εκτός νυμφώνος 25 χρόνια τώρα

γούμενους...και ταλιμπάν της λαικής δημοκρατίας του πετάλου

κουραστήκαμε πιά...για αυτό και το κράξιμο...από τους παλαιότερους...και εμπειρότερους
που το βλέπετε

...ως εμφύλιο και λοιπές γραφικότητες

και εγώ...στο βρασιμό μου
με ντου και ξύλο ασχολιόμουνα...
τόσο αήτηττος βλάκας ήμουνα

αλλά έλεος πιά...μικρύναμε πολύ

και τώρα που ξανασηκώνουμε φτερά...δεν θα αφήσουμε κανένα...είτε δηλώνει ΠΑΟΚ, είτε όχι...να το μαγαρίσει

._

Φιλιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Δευ 31 Μάιος 2010, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

γιαπας επετρεψε μου να ξερω γιατι μιλαω οκ ?
παπα δεν πουλαω απο προσαγωγες εγιναν συλληψεις κατα την διαρκεια της μερας,το καταλαβες.ουτε καν μπαχαλα γινοταν εκεινην την ωρα ,χωρις κανεναν στοιχειο,καμια αποδειξεη αντιμετωπιζουν τωρα βαριες κατηγοριες και στημμενα σκηνικα και μαρτυρες.Την ωρα που πιαστηκαν ηταν αποκομμενοι απο το πληθος και τα πραγματα ηταν ησυχα,κατσε τωρα εσυ και πες μου ιστοριες ενω ειναι 3 μερα οι δικοι μας καγκελο αδικα.....ντροπη σου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το θεμα,φιλε psiristi,ειναι πως ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι μας εχουν ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ σαν οπαδους και αυτο φαινεται σε ολα τα κωλοκαναλα και τις κωλοφυλλαδες...και αρα,πρεπει να ειμαστε ΠΟΛΥ περισσοτερο προσεκτικοι στις αντιδρασεις μας...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,πως θα κανουμε ενα και θα μας φορτωσουν δεκα...Το να με λενε καφρο δεν με ενοχλει-αλλωστε εαν προκληθω,γινομαι-.Το προβλημα ομως,ξεκιναει,οταν απο κατηγορος,βρισκομαι κατηγορουμενος...και να χρειαζεται να απολογουμαι στον καθε γαυροβαζελο.....Βλεπεις,τους εχω κραξει ασχημα για συμπεριφορες τους σε διαφορες πολεις της Ελλαδας!!!

Και,πιστεψε με,εκει κολλαει και ο εκνευρισμος του Dimisk...Επειδη ζει στην Αθηνα,εχει τον καθε γελοιο γαυρο να του λεει πως και μεις κανουμε τα ιδια με αυτους....και τρελαινεται....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δυστυχως δεν υπάρχει συνεννόηση. Καμία ομως .
Δε πειράζει , υγεία και πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Kolokotronis_4 έγραψε:
DimisK έγραψε:Θα παρακαλούσα τα παιδιά να μην χρησιμοποιούν εκφράσεις του στυλ "οι δικοί μας που πήγαν..." και άλλα σχετικά. Ο υγιής ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτά τα αποβράσματα. Και δεν θέλει να έχει....

"Δικοί μας" λοιπόν δεν ηταν αυτοί. Γιατί αν είναι, τότε εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ....

και στα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα, περιμένουν να να δικάσουν κάποιον και να βγει η απόφαση.
εσύ δίκασες, έβγαλες την απόφαση και καταδίκασες, Αδέρφια μας που δεν ξέρεις υπό ποιες συνθήκες μπουζουριάστηκαν. Λάθος σου.

Eίναι τραγικό και μόνο να λέει κανείς κάτι τέτοιο. Τι να περιμένουμε όταν οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους;
Αν δεν αλλάξουμε μυαλά, τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
Γιατί δεν έχουμε το θάρρος να πούμε σας άνδρες "Ναι, φταίμε, έχουμε ευθύνες και πρέπει να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες".

Μια φορά να το δω και τι στον κόσμο! Όλο ο...Χατζηπετρής φταίει...

Αν η τιμωρία μας είναι η Β Εθνική, θα τη δεχτώ. Αν είναι να καθαρίσει ο χώρος από τα αποβράσματα, ναι, ας βρεθούμε στη Β Εθνική. Απο Πρωταθλητές...στη Β Εθνική. Θα είναι άλλη μια προσφορά των..."παοκτσήδων" που αγαπούν την ομάδα ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) πιο πολύ απο εμάς....

Αλλάξτε μυαλά......
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σκεφτειτε απλα οτι με τα παλικαρια,που βριζετε για οτι εγινε στη λαμια,παλι αγκαλια θα ειστε στο επομενο παιχνιδι της ΠΑΟΚαρας και παλι με ολη σας τη δυναμη θα φωναζετε ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΝΤΟΥ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...

ΠΑΟΚαρα ΠΑΟΚαρα σαγαπω ΠΑΟΚαρα ΠΑΟΚαρα σαγαπω γιατι εχεις στον πλανητη τον καλυτερο αλητη τον τρελο σου τον τρελο σου τον λαο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο”