Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννενα 17/10 19:00 Nova
- PABLO GARCIA1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιαννινα 17/10 19:00 Nova
Είναι να μην το χεις το άτιμο, Ισαάκ....άμα το χεις δεν κρύβεται....
ενα χαρακτηριστικο που παρατηρησα εγω χθες στο ματσακι και θελω και γνωμες ειναι οτι ειχαμε πολυ καλη κυκλοφορια μπαλας δεν δυσκολευομασταν καθολου να φτασουμε στην περιοχη...απλα εκει λειπει το γαμ@δεκαρι παναθεμα την τρελα μας να βγαζει και καμια καθετη...
- Isaak the Greek
Αδερφε Σερα (αληθεια αυτο βγαινει απο τον ποντιακο χορο Σερα?) μαλλον ηρθες 1452ος.
Το οτι λειπει δεκαρι το λεμε απο περσι.Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι εαν απο την αρχη βρισκαμε ενα δεκαρι , τωρα δεν θα χρειαζοταν να καταφευγουμε σε αλχημειες και ολα θα ηταν πολυ πιο ευκολα για τους επιθετικους μας και τον ιδιο τον Σαντος.
Μεχρι κι ενας Αβορηγινας προχτες που με ειδε με τη φανελα του ΠΑΟΚ μου ειπε...."Hey you.You need a f'n attacking midfielder mate"
Το οτι λειπει δεκαρι το λεμε απο περσι.Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι εαν απο την αρχη βρισκαμε ενα δεκαρι , τωρα δεν θα χρειαζοταν να καταφευγουμε σε αλχημειες και ολα θα ηταν πολυ πιο ευκολα για τους επιθετικους μας και τον ιδιο τον Σαντος.
Μεχρι κι ενας Αβορηγινας προχτες που με ειδε με τη φανελα του ΠΑΟΚ μου ειπε...."Hey you.You need a f'n attacking midfielder mate"

υγ απο το σεραφειμ βγαινει...

- pagotatzis
για μένα η χειρότεροι παίχτες στο a ημίχρονο ήταν αραμπατζής και lino,
πολλά λάθη από τους 2 και σέντρες για τα ραδίκια
και ας βάλαν αυτοί τα γκολ.
κρατάω την νίκη,την πολλή καλή κυκλοφορία τις μπάλας ,και την πολύ μεγάλη διάθεση και το πάθος
πάμε πλέον με άλλον αέρα στο οακα για να φέρουμε το διπλό στον πύργο τον λευκό
πολλά λάθη από τους 2 και σέντρες για τα ραδίκια
και ας βάλαν αυτοί τα γκολ.
κρατάω την νίκη,την πολλή καλή κυκλοφορία τις μπάλας ,και την πολύ μεγάλη διάθεση και το πάθος
πάμε πλέον με άλλον αέρα στο οακα για να φέρουμε το διπλό στον πύργο τον λευκό
http://www.superleaguegreece.net/season2010/tickets.htm
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 13.239
τι σκατα μετραμε ως εισητηρια???
-
Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω οταν βλεπω αδερφια με ενα διαρκειας να περνανε 2-2 τα τουρνικε!Στο γηπεδο εχει πανω απο 20 χιλιαδες και η επισημη καταμετρηση δινει 13 χιλιαδες ε?Μαγικο....εεεε????Αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο και πρεπει να σταματησει!Δεν εχεις διαρκειας φιλε?παρε εισιτηριο απλο!Δεν εχεις λεφτα ουτε για απλο?Κανε μας τη χαρη και μην ερχεσαι στο γηπεδο!Οσοι μπαινουν με αυτο τον τροπο στο γηπεδο οχι μονο δεν θελουν το καλο της ομαδας...οχι μονο δεν σεβονται τον ΠΑΟΚ αλλα θεωρουν κοροιδα εμενα και αλλους 21099 μ@λακες!!!Α ναι ναι...κατσε να δεις τι φωναζανε ορισμενοι?ΠΑΟΚ ολεεεε γαμω τα τουρνικεεεεε!!!!Συγχαρητηρια...Ετσι θα παει μπροστα η ομαδα...Ετσι θα ξεχρεωσει...Ετσι θα παρουμε (ποιον θελουμε?) τον Ρικελμε,τον...τον...πουλο!!!!!!diniko80 έγραψε:http://www.superleaguegreece.net/season2010/tickets.htm
Σε ΚΑΘΕ αγώνα πρωταθλήματος, απο τον Λεβαδειακό, μέχρι και χθες, οι Σεκιουριτάδες με αναγκάζουν να βάζω και άλλον ένα μαζί μου μέσα... Πάω να μπω και με πιάνει ο Σεκιουριτάς και μου λέει περίμενε, χτυπάω το διαρκείας μπαίνω στο τουρνικέ και ο Σεκιουριτάς σπρωχνει και έναν χωρίς εισητηριο απο πίσω μου για να μπει μαζί μου!!! Χθες ήταν και ένας σουρομένος με 2 μπουκάλια μαλαματινες στο χέρι που παραπατουσε απο το μεθυσι... Πάει να μπει μαζί μου, τον βάζει ο σεκιουριτάς, αλλά έσπρωξα το τουρνικέ και περασα πριν μπει αυτός...
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι αυτά δεν γίνονται μονο σε μενα, απορώ: Η διοικηση δεν το ξερει? Τοσο καιρο λέμε όχι στους τζαμπατζήδες, όχι στους μεθυσμένους, να μη περνάνε μπουκάλια μεσα κτλ... Και οι ιδιοι οι Σεκιουριτάδες βάζουν τους χωρις εισητηριο μεθυσμένους με τα μπουκάλια στα χέρια???
Που ειναι η διοικηση????
Στην 4 γίνονται τα παραπάνω σκηνικά... Σε κάθε αγώνα! Ειναι απιστευτο...
Επειδη ειμαι σιγουρος οτι αυτά δεν γίνονται μονο σε μενα, απορώ: Η διοικηση δεν το ξερει? Τοσο καιρο λέμε όχι στους τζαμπατζήδες, όχι στους μεθυσμένους, να μη περνάνε μπουκάλια μεσα κτλ... Και οι ιδιοι οι Σεκιουριτάδες βάζουν τους χωρις εισητηριο μεθυσμένους με τα μπουκάλια στα χέρια???
Που ειναι η διοικηση????
Δεν χωράει καμία κριτική το παίγνιον.
Υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο που έπαιξε οργανωμένα και τέλεια σε όλες τις γραμμές απο όλους τους παίχτες.
Συστήματα 4-3-3 και 4-4-2 αυτά είναι για άλλους.
Θα σταθώ μόνο στο ότι το τέρμα που βρίσκεται μπροστά απο την Θύρα 4 απέκτησε πρόβλημα στο διχτάκι απο την δεξιά πλευρά.
Ελπίζω να επανέλθει στην θέση του και να μην μείνει διογκωμένο προς τα έξω.
[youtube]1fvt6SeQJIo[/youtube]
Υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο που έπαιξε οργανωμένα και τέλεια σε όλες τις γραμμές απο όλους τους παίχτες.
Συστήματα 4-3-3 και 4-4-2 αυτά είναι για άλλους.
Θα σταθώ μόνο στο ότι το τέρμα που βρίσκεται μπροστά απο την Θύρα 4 απέκτησε πρόβλημα στο διχτάκι απο την δεξιά πλευρά.
Ελπίζω να επανέλθει στην θέση του και να μην μείνει διογκωμένο προς τα έξω.
[youtube]1fvt6SeQJIo[/youtube]
- PABLO GARCIA1
Aν ισχύουν τα παραπάνω που γράφει ο Gika-και δεν φαντάζομαι ότι λέει ψέματα-τι να πει κανείς....και μετά απορούμε πως γίνονται όσα γίνονται....
-
Gika δεν φταιει η διοικηση παληκαρι μου!Εμεις οι καφροι φταιμε!Η διοικηση εδειξε οσο το δυνατον καλη διαθεση απεναντι μας!Εριξε τα καγκελα απο την 4,περιοριστηκε ο ελεγχος στις θυρες (τι λεω?εκμηδενιστηκε) και γενικα εδειξε οτι μας εμπιστευεται!Οτι θελουμε πραγματικα η ομαδα να παει μπροστα,οτι δεν θα κανουμε πλεον επεισοδια,οτι θα δωσουμε απο το υστερημα μας για να την ενισχυσουμε οικονομικα!Το θεμα ειναι οτι οντως η πλειοψηφια του κοσμου ειναι αξια εμπιστοσυνης αλλα συνεχιζουν να κυκλοφορουν καποια λιμα που μονο εμεις οι ιδιοι μπορουμε να τους κανουμε περα!Οσο για τους σεκιουριταδες,νομιζω οτι απλα κοιταν να αποφυγουν τις φασαριες με κατι τετοιους μιας και φυσικα δεν τους καιγεται καρφι για τα οικονομικα της ομαδας!gika έγραψε:Σε ΚΑΘΕ αγώνα πρωταθλήματος, απο τον Λεβαδειακό, μέχρι και χθες, οι Σεκιουριτάδες με αναγκάζουν να βάζω και άλλον ένα μαζί μου μέσα... Πάω να μπω και με πιάνει ο Σεκιουριτάς και μου λέει περίμενε, χτυπάω το διαρκείας μπαίνω στο τουρνικέ και ο Σεκιουριτάς σπρωχνει και έναν χωρίς εισητηριο απο πίσω μου για να μπει μαζί μου!!! Χθες ήταν και ένας σουρομένος με 2 μπουκάλια μαλαματινες στο χέρι που παραπατουσε απο το μεθυσι... Πάει να μπει μαζί μου, τον βάζει ο σεκιουριτάς, αλλά έσπρωξα το τουρνικέ και περασα πριν μπει αυτός...
Που ειναι η διοικηση????
οι σεκιουριταδες φοβουνται τις φασαριες, φανταζεσαι να μην τον αφηνε να μπει που ξερεις τι μπορει να αρχισει να κανει αυτος ο μαλαματινας,μπορει να αρχιζε να πεταει μπουκαλια και αλλα χαζα...
σ'αυτους

- ContrerasPablo
συμφωνω tigon....και εγω το ιδιο θα εκανα..αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα?ειναι οι δουλεια τους και ειναι 30 χρονων...εγω ειμαι 13 και δεν πηγα εκει για να δουλεψω...πληρωσα και δικαιουμαι να παρακολουθησω τον αγωνα με συνθηκες αψογες
Ναι ρε φίλε, αλλά αν ο Σεκιουριτάς φοβάτε να μην τον αφήσει να μπει (αφου ΔΕΝ εχει εισητητριο), εγώ θα πω οχι στο σουρομένο?? Και αν ερθουν πεντε εξι τέτοιοι και την πέσουν σε μένα??? Η δουλεια του σεκιουριτά ποια ειναι?? Να μας προστατεύσει απο αυτούς δεν ειναι η δουλειά του?? Για αυτο δεν πληρώνεται?? αμα ειναι να μην κανει τιποτα, κανείς, ας μην πληρώνουμε καθολου σεκιούριτι ωστε να βγαίνουν και τα λεφτά που χανει η ομάδα απο τους τζαμπατζηδες...
13 χρονων λέει είναι ο Κοντρέρας... Ουστ ρε... Παπά πουλας ρε?? Μπαν εδώ και τώρα... Ακου να με φτάσει και στα ποστς... Κουφάλα..
13 χρονων λέει είναι ο Κοντρέρας... Ουστ ρε... Παπά πουλας ρε?? Μπαν εδώ και τώρα... Ακου να με φτάσει και στα ποστς... Κουφάλα..
-
Ναι ειναι η δουλεια τους αδερφε και ειναι 30 χρονων αλλα ειναι μονο 4-5 ατομα και οταν εχεις να κανεις με σουρωμενους αστα να πανε!Για να μην σου πω οτι φοβουνται οτι αν δεν αφησουν καποιον να μπει ετσι θα ξεσηκωθουν απο πισω αλλοι ποσοι...που περιμενουν κι αυτοι να μπουνε ετσι...ContrerasPablo έγραψε:συμφωνω tigon....και εγω το ιδιο θα εκανα..αλλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα?ειναι οι δουλεια τους και ειναι 30 χρονων...εγω ειμαι 13 και δεν πηγα εκει για να δουλεψω...πληρωσα και δικαιουμαι να παρακολουθησω τον αγωνα με συνθηκες αψογες