Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:petm σε κάθε ματς υπάρχει τραυματίας....και όχι μόνο σε τριαντάρηδες αλλά και σε ποιό μικρούς....και όχι μόνο σ'αυτούς που παίζανε πέρυσι play-off αλλά και στον Φιλομένο και στον Φωτάκη και στον Μούσλι που το μεγαλύτερο μέρος το χάσανε.
Είχα εκφράσει ένα προβληματισμό όχι μόνο για τους γιατρούς αλλά για όλο το team που ασχολείται με τη εκγύμναση της ομάδας....και να ξέρεις ότι οι θλάσεις ειδικά προλαμβάνονται...χωρίς σε κάποιον να του κόψεις το ποδόσφαιρο ;)
εγώ σου είπα το σκεπτικό μου το οποιο άλλωστε το είπα και τότε .

επίσης αυτό που λες για το ότι οι θλάσεις προλαβαίνονται, ο γιγής μπορεί να το λέει, αλλα στη πράξη όλες οι ομάδες έχουν θλάσεις. αν μπορούσαv να το κάνουν στο 100 % τότε φαντάζομαι ότι καμια ομάδα δεν θα είχε θλάση.

τελοσπάντων από τα γεγονότα φαίνεται ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά σε αυτό το τομέα, ότι και να είναι αυτό
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Orwell έγραψε:nick άλλαξα δημόσια...με το ίδιο mail.....και δεν το έκρυψα από κανένα γι' αυτό σταμάτα τις βλακείες...πήγαινε στο καλώς ορίσατε και θα δεις...ακόμα και την ίδια υπογραφή κράτησα.....
Αν νομίζεις ότι ο σκοπός μου είναι να χάνει ο ΠΑΟΚ για να φύγει ο Σάντος και το μόνο που με νοιάζει είναι να ξεφτιλίζω την ομάδα τι να συζητήσω μαζί σου....δεν αξίζει τον κόπο ειλικρινά.
Οσο για το αν θέλω τον Ζαγοράκη...σε διαβεβαιώ...ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Μη αναφερεις τι κανω εγω αλλα τι κανεις εσυ.Το τονιζεις κιολας.....Εφοσον λοιπον τον θελεις και χαιρομαι για αυτο,τον θελεις για να αποφασιζει προφανως..Εφοσον αποφασιζει εχει δικαιωμα να παιρνει αποφασεις χωρις να κατακρινονται συνεχως..Που ειναι το λαθος σε αυτο?

Εχω κανει παρα πολλα ποστ με κριτικη..Δε τα θυμασαι γιατι προφανως γουσταρεις μονο ποστ με μιρλα..Εισαι αρνητικος σε ολα και πραγματικα πες μου εαν κανω λαθος σε αυτο....Εαν τα βλεπεις ΟΛΑ λαθος πως ειναι δυνατον να συμφωνεις με τη διοικηση???

Οτι αλλο στειλω θα στο στειλω σε πμ..
Ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

arisk έγραψε:
Petm έγραψε:μπορεί να ήρθε ο χούτος πέρσι αλλα ο από τι στιγμή που ήρθε ο χούτος , αθανασιάδη δε ξαναείδες οποτε και εκεί ουσιαστικά ήσουνα με 4 επιθετικόus.
To λες και μόνος σου... Ήμουν με 4 επιθετικούς... Που ήταν 5... Αλλά ας πούμε ότι ήταν 4... Και τώρα είσαι με 3... Που είναι και οι τρείς ήδη νόκ άουτ... Και επειδή είμαι δίκαιος ας υποθέσουμε ότι ο ένας τη γλίτωνε και τώρα αντί για κανέναν διαθέσιμο θα είχαμε έναν... Είναι λογικός σχεδιασμός...?? Είναι σύνηθες φαινόμενο στο ποδόσφαιρο να σου τραυματιστεί ένας παίκτης... Και δύο πάλι λογικό είναι... Όπως επίσης και να φάει τιμωρηθεί κάποιος με κόκκινη ή 4 κίτρινες... Επίσης ο Μουσλίμοβιτς είναι ντεφορμέ απο πέρισυ το Δεκέμβριο... Και εσύ επιμένεις ακόμα ότι πρέπει να έχουμε 3 επιθετικούς...?? Ίσως δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι καλά... Αν θέλεις διευκρίνησέ το μου για να το αντιληφθώ επειδή μπερδεύτηκα... Θεωρείς ότι η ομάδα έπρεπε να έχει 3 ή 4 επιθετικούς οποιουδήποτε στύλ, ύψους, ικανότητας, κτλπ...?? Μήπως ακόμα περισσότερους ή λιγότερους...?? ;)
τα ίδια που λες λέω έως την ώρα που φτάνει ο σεπτέμβριος.

έως και την ώρα που αποκλειστήκαμε είχαμε 4 επιθετικούς. ο σύλλογος (santos-διοίκηση) έκανε
1)λάθος στο μεταγραφικό σχεδιασμό να μη πάρει δεξί μπακ,
2)να βασιστεί στο contreras
3) να περιμένει την είσοδο στους ομίλους για να πάρει λεφτά (υποθέτω ότι τότε θα έπαιρνε δεξί μπακ με κάποιο από το extra budget).

αφού όμως όλα αυτά γίναν και φτάσαμε σεπτέμβριο (και με τον αραμπατζή να μην υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς) τότε είναι λογικό (στα ματια μου λέω τώρα , άλλος μπορεί να διαφωνεί να το βρίσκει παράλογο κτλ κτλ) να κάτσεις να ισορροπήσεις το μη ισορροπημένο roster δίνοντας τον 1 από τους 4 επιθετικούς (από τους οποιους οι 3 είναι πατιτουρα ο ενός του αλλουνού) και να πάρεις ένα δεύτερο δεξί μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 28 Σεπ 2009, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

παιδιά σας χαιρετώ , αύριο έχω μια πολύ δύσκολη μέρα, και όχι λόγο ΠΑΟΚ, μη χαλιέστε με λαλακιες για το ΠΑΟΚ . δεν αξίζει. όλα αυτά εδώ μέσα που λέμε είναι για να περνα η ώρα μας. τίποτε περισσότερο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Συμφωνω..Πιστευα εδω και μηνςες οπως και μερικοι ακομα πως ο θεμα δεξι μπακ ηταν σημαντικο και φυσικα ολος ο κοσμος εβλεπε πως το πειραμα Κοντρερας ηταν αποτυχημενο..επομενως ο 4ος βαρυς φορ ηταν λογικη κινηση να φυγει για να ερθει καποιος δεξια
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Αν ειλικρινά σταματήσεις να είσαι καχύποπτος μαζί μου,μπορούμε να μιλήσουμε...και να μιλήσουμε ήρεμα...
Κριτική στην ομάδα βλέπεις δεν κάνω μόνο εγώ...κάνουν κι άλλοι....και μπορεί και χειρότερη.
Τον Θόδωρο στην ομάδα φυσικά και τον θέλω...και ξέρεις ποιός είναι ο πρώτος λόγος??? Οτι του έχω εμπιστοσύνη...τίποτα άλλο....ότι δεν είναι ούτε Γούμενος ούτε Μπάτμαν...ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ και στεναχωριέται...ότι δεν θα τον φεσώσει....... ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Απο κεί και πέρα θεωρώ ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη...που από ποδοσφαιρανθρώπους όπως αυτός και ο Βρύζας ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ....και δεν μιλάω για Σάντος...μ' αυτόν πέρυσι η ομάδα πήγε εκεί που πήγε...και γω να ήμουν δεν θα τον έδιωχνα....αλλά στο σχεδιασμό γίναν λάθη.
Αν νομίζεις ότι επισημαίνοντας αυτά τα λάθη-όπως καφενειακά κάνουμε εδώ μέσα-κάνουμε κακό στην ομάδα κάνεις λάθος....στο ξανάπα....αυτά που λέμε εδώ μέσα είναι μιά συζήτηση καφενείου και τίποτα άλλο....ούτε να επηρεάσουμε καταστάσεις μπορούμε, ούτε πολύ περισσότερο κανείς μας ακούει....και ακόμα περοσσότερο δεν ασκούμε αντιπολίτευση προσδοκόντας να γίνουμε πρόεδροι στη θέση του Ζαγοράκη....γιατί μ' αυτά που λές νομίζω ότι κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

D.A.A.T. έγραψε:ΥΣΤ Αρη λες καθαρα δηλαδη οτι ο Ζαγορ για το θεμα Μουν- Αναστασακου λεει ψεμματα??????γιατι ρωτηθηκε και απαντησε ξεκαθαρα
Τι κολπάκι είναι αυτό ρε φίλε και μάλιστα με πολλά ερωτηματικά (???????)... ?? Πιστεύεις ότι εγώ θα φάω πρόλογο απο κανέναν και θα φοβηθώ μην πω κάτι κακό για τον Ζαγοράκη και με κάνουν ντα...?? Έχω δείξει κάτι τέτοιο όσο καιρό γράφω εδώ...?? Η άποψή μου για τον Ζαγοράκη είναι γνωστή, την έχω εκφράσει 1000 φορές, επίσης το έκανα και σήμερα... Αν θέλεις πήγαινε στο topic του Ζαγοράκη για να την διαβάσεις... Είναι εκεί... ;)

Εν τω προκειμένω, τώρα τί σχέση έχουν οι δηλώσεις του Ζαγοράκη με τον αν χρειαζόμασταν 3 ή 4 επιθετικούς (αυτό το θέμα συζητούσαμε αν το πρόσεξες) και αν θέλαμε ή όχι τον Κλέιτον...??
Ο Ζαγοράκης είπε ότι θέλαμε τον Μούν και τον πήραμε! Και ότι δεν είχαν σχέση τα θέματα Αναστασάκου-Μούν! Που κολλάει ο Κλέιτον εδώ? Εγώ είπα ότι θέλαμε τον Κλέιτον και δεν μας τον έδωσαν και μετά ζητήσαμε τον Μούν και μας τον έδωσαν! Πού είναι το περίεργο σε αυτό...??

Και αφού ανέτρεξες στις δηλώσεις Ζαγοράκη, ξαναδιάβασέ τες και πές μου τι απάντησε στην ερώτηση αν ενδιαφερθήκαμε για τον Κλέιτον...!! Να σου θυμίσω εγώ αν βαριέσαι να ψάχνεις βραδιάτικα... Αν και σε αντίστοιχες ερωτήσεις απάντησε (πχ στην ερώτηση αν ενδιαφερθήκαμε για τον Σεϊταρίδη, απάντησε πως όχι), στην ερώτηση περι Κλέιτον, απάντησε στο άλλο σκέλος της ερώτησης και για τον Κλέιτον δεν είπε λέξη...

Όσο για το θέμα Αναστασάκου, είχες γράψει επανελλειμένα ότι η διοίκηση θέλει να διώξει τον Αναστασάκο... Εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε ότι δεν ήταν έτσι... Ο Ζαγοράκης δήλωσε ξεκάθαρα (το ίδιο δήλωσε και ο Αναστασάκος) ότι ήθελαν τον παίκτη στην ομάδα και δεν είχαν σκοπό να τον αφήσουν να φύγει, αλλά τους παρακάλεσε ο ίδιος επανελλειμένα να τον αφήσουν να πάει κάπου που θα παίζει περισσότερο, οπότε κατα δήλωση Ζαγοράκη μιάς και ο παίκτης ήθελε να φύγει, μιάς και ήταν καλό παιδί και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, μιας και αποκλειστήκαμε απο την Ευρώπη και τα μάτς θα ήταν λιγότερα, μιάς και ήρθε η πρόταση απο τον ατρόμητο, αποφάσισαν τελευταία μέρα των μεταγραφών να αποδεχτούν το αίτημά του και να τον αφήσουν να πάει στον Ατρόμητο...

Να σου ανταποδώσω λοιπόν την ερώτησή σου να μου πείς αν σου αρέσει το στυλάκι αυτό...

DAAT λες καθαρα δηλαδη οτι ο Ζαγορ για το θεμα Αναστασακου λεει ψεμματα?????? :lol:

Υ.Γ. Και για του λόγου το αληθές, το απόσπασμα απο τις απαντήσεις του προέδρου...
Ερώτηση:
Δεν είναι απαξιωτικό να έρχεται στην ομάδα ποδοσφαιριστής που δεν είναι στα πλάνα συγκεκριμένης ομάδας, όπως ο Moon; Γιατί δεν πήραμε τον Cleyton αντί για τον Moon;
Απάντηση:
Ο Moon ήταν ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε μετά από συνεχείς τραυματισμούς, όταν πια δεν είχαμε λύση στη θέση του. Είχαμε ανάγκη να πάρουμε έναν δεξιό οπισθοφύλακα. Μας φάνηκε εξαιρετική λύση και τον αποκτήσαμε. Όλα όσα λέγονται για σχέση με τον Παναθηναϊκό λόγω του δανεισμού δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Ο Παναθηναϊκός έκρινε ότι δεν χρειάζεται τον ποδοσφαιριστή, εμείς κρίνουμε ότι έχει τα στοιχεία να μας βοηθήσει. Τόσο απλά. Η ρήτρα που μπήκε είναι πραγματικά μεγάλη, δείγμα και της αξίας του ποδοσφαιριστή. Μας δίνει ωστόσο το δικαίωμα να έχουμε τον τελευταίο λόγο στην απόκτηση του.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14ECT1GSD
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 28 Σεπ 2009, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Και κάτι άλλο... Επειδή όλοι μπορούν να αμπελοφιλοσοφούν (συμπεριλαμβανομένου και εμού), πρέπει να μην ξεχνάμε ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος... Και μέχρι τώρα το αποτέλεσμα λέει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν για τον πούτσο... Το παραδέχτηκαν κομψά και οι διοικούντες με τις δηλώσεις τους (Θόδωρος Ζαγοράκης: "έγιναν λάθη στο σχεδιασμό και τα γνωρίζουμε")... Είμαστε ήδη εκτός του πρώτου στόχου (Ευρώπη), είμαστε ήδη 9 βαθμούς μακριά απο τον δέυτερο στόχο (πρωταθλητισμός, όχι κατάκτηση, αλλά να είμαστε κοντά στον πρώτο όπως οριοθέτησε η διοίκηση και ο προπονητής), ενώ ο τρίτος στόχος (κύπελλο) ευτυχώς δεν έχει αρχίσει οπότε εκεί είμαστε εντός στόχων... :lol: :lol: :lol:
Μακάρι να αλλάξουν τα κόζια και να πάρουμε το πρωτάθλημα και να το σηκώσει πρώτος ο Φερνάντο Σάντος μέσα στην Τούμπα και ας κάνουν κωλοτούμπες πολλοί και ας μην ξανανοίξω εγώ ποτέ το fuckin στόμα μου, μόνο να πάει καλά ο ΠΑΟΚ...!! Μακάρι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Προφανή πράγματα...
Αν ο χρόνος γύριζε πίσω,δεν νομίζω ότι θα γινόταν τα ίδια....
Στηρίχθηκαν σε λάθος παίκτες και κάποιοι άλλοι υπερεκτιμήθηκαν.....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

λοιπον για το ματς

αυτα που ειδα εγω ειναι

στο πρωτο ημιχρονο ηταν ενα βαρετο ματς και σε καποιες στιγμες αφαιρουμουν αληθεια..

στο δευτερο ανεβηκε ο ατρομητος και ειδαμε λιγο μπαλα

τωρα γενικα νομιζω η διοικηση πρεπει να παρει αποφασεις πριν τις παρει ο κοσμος που δεν μιλουσε τοσο καιρο αλλα καποια στιγμη θα κανει το μπαμ αν συνεχιστει αυτη η κατασταση
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παιδιά , δεν ξέρω τι είδατε σήμερα αλλά εγώ είδα τα εξής ...

Πρώτα απ' όλα θα ξαναπώ ότι ...το παλτό ο Σάντος ΠΡΕΠΕΙ να φύγει βράδυ μόνος του!
Ο άνθρωπος ΞΕΡΕΙ μπάλα , δεν λέω ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ψυχολογία νικητή και το έχει μεταδώσει σε όλους τους παίχτες!
Μέχρι και στην ίδια την μπάλα έχει μεταδώσει την ήττα και δεν θέλει να μπει με τίποτα ... και αν μπει θα είναι οφσάιντ!
Έβλεπα τον Δώνη και ζούσε τον αγώνα , ΟΛΗ την ώρα ήταν όρθιος και έδινε οδηγίες και φώναζε να ξυπνήσουν οι παίχτες και ο δικός μας ήταν κοιμισμένος μέχρι το 80κάτι (και η κάμερα τον έπιασε σε μερικές φάσεις να χαλαρώνει) ...
ως που σηκώθηκε προς το τέλος , είτε γιατί πιάστηκε , είτε γιατί ήθελε να κλάσει , είτε γιατί ένιωσε ότι αν φάει κάνα γκολ θα την έκανε με πηδηματάκια!'Είχε και τα μούτρα να κάνει δηλώσεις στο τέλος ότι και καλά "Δεχόμαστε το αποτέλεσμα ..." .. τι λες ρε ούμπαλο!
Παίζεις με τους τελευταίους και χρησιμοποιείς τις δικαιολογίες ότι και καλά οι τραυματισμοί και ο Άγιος Παντελεήμων φταίει για τη ήττα??? .. Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ!
Και ξαναλέω , σαν σύστημα σήμερα έπαιξε σωστά (κάπως) .. ΑΛΛΑ φταίει η ψυχολογία!
Η ομάδα παίζει λες και δεν έχει κίνητρο , δεν έχει πάθος , δεν έχει αρχ@δια ...!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ... ΤΕΛΟΣ!!!!

Όσο για το αγωνιστικό ... Ο Κονσεισάο .. ΤΕΛΕΙΟΣ , ο άνθρωπος έτρεξε , μοίρασε , έκανε τα πάντα! Μέχρι και γκολ έβαλε , που αν και ψιλοοφσάιντ... ήταν τόσο οριακό , που και γκολ να το έδιναν , δεν θα μίλαγε κανείς!
ΑΛΛΑ μας βλέπουν πλέον σαν ομαδίτσα του κ@λου , οπότε τι να πεις .. Αθήνα όλε :whatever:

Ο Γκαρσία... ΤΕΛΕΙΟΣ! Τι να πω παραπάνω!

Ο Αραμπατζής ήταν για φάπες .. έτρεξε δεν λέω , αλλά φλέρταρε τόσο με την δεύτερη κίτρινη ...λες και ήθελε να κάτσει στον πάγκο! :redcard:

Ο Λίνο , νομίζω ότι στην θέση που έπαιξε σήμερα .. αν είχε και την κατάλληλη βοήθεια θα έκανε πολύ καλή δουλειά!

Ο Βιερίνια ήταν μέχρι στις αλλαγές σε λάθος θέση και δεν έκανε τίποτα το παλικάρι! ΔΕΝ φταίει αυτός όμως! Είναι ο καλύτερός μας παίχτης και πραγματικά ζει κάθε αγώνα σαν γνήσιος Παοκτσής! ΟΛΟΙ οι άλλοι (εκτός Κονσεισάο και Γκαρσία), ήταν λες και κάναν ψυχικό και πάιζαν προπονησούλα , αγγαρεία!!!

Ο Ίβιτς ... :whatever: ... τι να λέμε ρε παιδιά! Ο άνθρωπος είναι κάρο χωρίς ρόδες! Πήρε 5 μπαλιές και δεν μπόρεσε καν να κοντρολάρει σωστά! Δεν μιλάω για την κινητικότητα του , είναι σαν να τρέχει με 100 κιλά κρεμασμένα στα π@πάρια του!

MVP το τσογλανάκι το ball boy που έφτυσε τον Τσιρίλο , πραγματικά μας πήραν χαμπάρι και τα μικρά και μας φτύνουν!
(το βλέμα του Τσιρίλο όλα τα λεφτά ... ήταν βλέμα βιασμού :opaokara: )
Είμαι σίγουρος ότι σήμερα το βράδυ που ξάπλωσε να κοιμηθεί έβλεπε να τον φτύνουν από παντού και αυτός να πανηγυρίζει... (δείτε αποκλειστικά στο paokmania την εικόνα από το όνειρο... κάντε κλικ εδώ!!!)
Στα αγωνιστικά , ο άθρωπος προσπαθεί , αλλά ρε παιδιά πολύ χωριάτικο στυλ. Θα του πήγαινε να παίζει στο Αίολο Καλαβρύτων και όχι στον Πάοκ! Σα να κλοτσάει καρπούζια σε σακί είναι! Άχαρος , χωρίς τεχνική!

Ο Σορλέν .. αρκετά καλός!

Γενικά η ομάδα ήταν και πάλι μέτρια ! ! !

Ξαναλεω .. ο προπονητής είναι η ψυχή , το κεφάλι , ο πνεύμονας σε μια ομάδα! Αν δεν μπορεί να δώσει την ψυχολογία του νικητή στην ομάδα του , ΠΡΕΠΕΙ να την κάνει μόνος του! Απορώ πως αρκετοί από εδώ τον υποστηρίζετε!
ΔΕΝ κάνει για την Παοκάρα μας ... ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.γ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ το μήνυμα του vs40 .. το 81 είναι, στην κεντρική σελίδα του paokmania!
Πραγματικά τα λέει όλα το παλικάρι!!!
Ας το στείλει και κάποιος στον Ζαγοράκη σε mail!!! ;)

Υ.γ. 2 ... κάποιος ας τον ξυπνήσει, να προλάβει την πτήση του!!!!! Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 28 Σεπ 2009, 04:08, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Για αλλο ενα βραδυ,ειπα να μην μπω,να μη διαβασω τπτ,να μη γραψω τπτ,να μην πω τπτ πανω στην πικρα κ στα νευρα μου,να μην,να μην...Δεν αντεξα.Δεν ξερω τι εχετε γραψει,γιατι μπηκα απ το κινητο,κ ειναι υπερβολικα κουραστικο να κατσω να διαβασω απ το κινητο τα post.
Αλλο ενα ματς,που πραγματικα σε κουραζε κ οσο περνουσε η ωρα θα σε επαιρνε κ ο υπνος.Αλλο ενα ματς χωρις αρχη κ τελος.Αλλο ενα ματς το απολυτο μηδεν.
Θα ξεκινησω απ τον εναν κ μοναδικο Ιβιτς.Ειτε τον βλεπεις σε πραγματικο χρονο,ειτε σε ριπλει,ειναι το ιδιο.Σε μιση ωρα,ακουμπησε 5 φορες την μπαλα,τις 4 κοντρολ στα 3 μετρα,κ το χαι λαιτς,βγαινουμε αντεπιθεση,τελειως μονος στο κεντρο,ο βιερινια ανοιγεται στα δεξια,στα 20 μετρα αντιπαλος,κ ο ιβιτς,πασουλα προπονησης στα ποδια του αντιπαλου.
Αραμπατζακο?εσυ θες να μας τρελανεις ολους...Τρως καρτα,κ σε 30 δευτερολεπτα,πας σα τρεκουρι,να κοψεις καριερα.
Κορυφαιοι,Σερτζιο,Γκαρσια.
Ρε Φερναντο?Τι συμβαινει?Μηπως κ αυτοι ειναι σαρδελες?Μηπως καποιος αλλος ειναι τελικα σαρδελας?Κοντευω τα 29,κ ποτε δεν θυμαμαι τοσους τραυματισμους μεσα σε 2 μηνες.Αν δεν μπορεις να παρεις ομαδουλες τις σειρας,τον προτελευταιο,κ τον προπροτελευταιο ποιον θα παρεις?
Ποτε θα χαμογελασουμε?Ποτε θα πεσουμε για υπνο,ηρεμοι κ να κοιμηθουμε χαρουμενοι?Κ το θεωρω μεγαλη ντροπη,την δηλωση,δεχομαστε το αποτελεσμα.Κυριε Σαντος,ο ΠΑΟΚ κ ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ το μονο αποτελεσμα που δεχεται ειναι η νικη κ οι 3 βαθμοι.Κ ειδικα με τετοιες ομαδουλες της σειρας.Καλο σας βραδυ κ.Σαντος κ ονειρα γλυκα.Ζειτε σε εναν κοσμο πλασμενο αποκλειστικα για σας....
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Platon έγραψε:Εγω δε θα γκρινιαξω, δε θα πω τιποτε για το ματς...
Εχω γαϊδουρισια υπομονη, ισως ειμαι και φυτο και δε νοιωθω τιποτα, δεν καταλαβαινω τιποτα.

Θα περιμενω εδω...ισως αλλαξει κατι...
πριν λιγο επεστρεψα θεσσαλονικη απ το ματς......δεν εχω διαθεση για κραξιμο,κι ας ειναι ενα απ' τα πολλα στραβα αποτελεσματα τον τελευταιο καιρο....θα συμφωνησω με τον πλατωνα....τα παντα ρει!....που θα παει...δε θα αλλαξει και η εικονα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας????υπομονη.....
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Τελικα οσο μεγαλος λαος σε μαζα ειμαστε αποδευκνυουμε μερικες φορες οτι αλλο τοσο αγνωμονες και αχαριστοι μπορουμε να γινουμε... Ζαγορακη δεν σου αξιζουμε... σε ικετευαμε να μας σωσεις απο την διαλυση και τωρα που μας εσωσες δαγκωνουμε το χερι που μας βοηθησε...

Ο Παοκ πανω απο ολα??? Ζαγορακη σε στηριζουμε??? Ετσι δε λεγαμε???? Που πηγαν αυτα??? Στηριζουμε υπο προυποθεσεις?????
Αντε γεια...
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Τι να πουμε μια απο τα ιδια απλα λεω η η ψυχολογια του looser δεν ταιριαζει στην ομαδα μας αλλιως θα γινομασταν ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ξυπνα ΖΑΓΟΡΑΚΗ γιατι κοιμασαι και ονειρευεσαι θαλλασες και λιβαδια γιατι το ηφαιστειο ειναι ετοιμο να εκραγει και αμα ξυπνησει κανεις δεν ξερει στο διαβα του ποιον θα παρει.ΠΑΟΚΑΡΑ πανω απο ολα οτι και να γινει ΠΑΟΚΑΡΑ και μονο ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”