Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 23-9-09 19:00 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Πανιωνιος - ΠΑΟΚ 23-9-09 19:00 Novasports1

Δημοσίευση από Alastor »

τον εποπτη του γαυρου στο ματς με τη καβαλα που ακυρωσε σωστα ως οφσαιντ γκολ του ολυμπιακου τον βγαλανε εκτος πινακων να πουμε...εδω δλδ τι πρεπει να κανουν?απελαση?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

γι αυτό σ είπα για συνήγορο του πολίτη...
αν είπαν έλα να πάρεις τα λεφτα σου και δεν μπορείς,κάνε μια εξουσιοδότηση σε κάποιον που μπορεί,και τέλος...

λεφτά όμως μην αφήσετε ούτε για δείγμα...
αν δεν τα έχετε ανάγκη-τα έχει η ΑΜΚ
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Α και να μην ξεχάσω..

Ασήμαντα παικτάκια του νιόνιου, είστε πολύ ξεφτίλες ρε που@τρακια! Ξεφτίλες αλλά και πολύ μ@λάκες. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να σας κόψουν το ποδόσφαιρο ρε κερατάδες.

@Πυργιώτη, παλικάρι μου δεν αξίζει να πληρώσεις 20 ευρω μεταφορικά για να πάρεις πίσω 15, αν υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις. Κράτα το το γαμοεισιτήριο, βάλτο σε μια κορνίζα, και γράψε: "23/09/09, Που@τροκύρκος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1"
Όσο για το ότι δε σας αφήσανε να μπείτε μέσα, αυτά να τα ακούνε όσοι πουλάνε φιλίες με πάνθηρες και με πράσινα άλογα.

ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΒΙΑ
αθηνα γ@μιολα ο ΠΑΟΚ πανω απολα

Δεν θα σταθω καθολου στο παιχνιδι(δεν το ειδα) αλλα στο οτι το 2009 απλοι και αγνοι οπαδοι μας δεν μπορουν να δουν την ομαδα μας εκτος εδρας διχως λογο και αιτια,αμα τα παιδια που δεν μπηκανε στο γηπεδο αρχιζαν και τα σπαγανε παλι θα ειμασταν οι κομπλεξικοι και οι βαρβαροι αλλα η πουτ@ν@ η αστυνομια και η γαπωπαε του νιωνιου που δεν μας αφηνει να δουμε τον ΠΑΟΚ μας εχει απολυτο δικιο καθως οι οπαδοι μας θα την επεφταν στους πανθηρες,μετα στα vip και μετα θα μπουκαρανε στο γηπεδο και θα ξυλοφορτονανε τους παικτες του πανιωνιου και τους διαιτητες...
Σουπερλιγδα 2009-2010 να σε χαιρομαστε!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :pano:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Αυτά με τη βία ούτε για πλάκα, η χαρά τους θα γίνουμε αν γυρίσουμε στα παλιά.

Δε θα πηγαίνουν άσχημα πάντα τα πράγματα. Με Βιερίνια κορυφή θα βγάλουμε γούστα μες στον Ατρόμητο. Δε χάνω την πίστη μου, η ομάδα μπορεί. Αρκεί να αρχίσει να το δείχνει γιατί ανυπομονούμε.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 50750.html

Ζήτησε λέει συγγνώμη! Τρέλα..........................................Σχιζοφρένεια.....................................Χιχιχιχιχιχιχιχχοοχχοχοχοχοχιχιχιχιχιχιχι*&%^(*&_*^^%#%&#@!!!!#$*))+Χιχιχιχιχιιχιχιχι*^%)))))))))))))))))))#98 :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:

Πού είναι η διοίκησή μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

μπορω ειμαι 21 αλλα δεν εχω τα λεφτα...αν δεν μας τα δωσουν αυριο θα σου πω....
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Α και να μην ξεχάσω..

Ασήμαντα παικτάκια του νιόνιου, είστε πολύ ξεφτίλες ρε που@τρακια! Ξεφτίλες αλλά και πολύ μ@λάκες. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να σας κόψουν το ποδόσφαιρο ρε κερατάδες.

@Πυργιώτη, παλικάρι μου δεν αξίζει να πληρώσεις 20 ευρω μεταφορικά για να πάρεις πίσω 15, αν υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις. Κράτα το το γαμοεισιτήριο, βάλτο σε μια κορνίζα, και γράψε: "23/09/09, Που@τροκύρκος - Π.Α.Ο.Κ. 0-1"
Όσο για το ότι δε σας αφήσανε να μπείτε μέσα, αυτά να τα ακούνε όσοι πουλάνε φιλίες με πάνθηρες και με πράσινα άλογα.

ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

στην που$@ν@ την αθηνα σπουδαζω γαμω την ελλαδα τους γαμω......δεν εχω μεταφορικα,,,μονο 1 ευρο τα εισητηρια του ηλεκτρικου...
ευκαιρια να πεταχτω και στο περιστερι να βγαλω εισητηρια για την κυριακη...
γαμω την αθηνα τους και γαμω την ελλαδα τους...η μαλλον αυτο που αυτοι ονομαζουν ελλαδα................... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

πολυ σωστη η ακυρωση του γκολ!!!
ακομα θα επρεπε να βγει κ κοκκινη καρτα στον βιερινια που ενω ειναι οφσαιντ συνεχιζει βαζοντας γκολ προκαλωντας ετσι το πανελληνιο ποδοσφαιρικο κοινο!!!
επιπλεον επρεπε να βγουν ακομα 8 κοκκινες στους παιχτες του ΠΑΟΚ που στην συγκεκριμενη φαση βγηκαν εκτος αγωνιστηκου χωρου κ ξαναμπηκαν ΧΩΡΙΣ την αδεια του διατητη ανακοπτωντας ετσι τους παιχτες του πανιωνιου απο σιγουρο γκολ!!!
σαν ΠΑΟΚ οφειλουμε μια μεγαλη συγνωμη στην ελληνικη διατησια που αμφισβητηθηκε σημερα εξ'αιτιας μας.
θα ηταν σωστο μαλιστα να μας αφαιρεσουν κ 3 βαθμους για την αναστατωση που προκαλεσαμε!!!
α!!κ για ολα αυτα φταιει μονο ο σαντος φυσικα...
περα απο την πλακα ουτε μπορω να φανταστω τι θα γινοταν αν στην θεση μας ηταν ο γκει 'η ο παο!!μαλλον για θανατικη ποινη θα πηγαινε κ επαναληψη του αγωνα
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

o ΠΑΟΚ σημερα κερδισε..Η ομαδα ειναι πιεσμενη και πηγε με χαλια ψυχολογια και καταφερε να κερδισει..Οτιδηποτε κριτικη ειναι σημερα χωρις νοημα..Τετοια κοροιδια ειχα χρονια να δω.
Τζαμπα παιζουμε
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σημερα οντως ηταν καταφανεστατη αδικια και αλοιωση αποτελεσματος.
και το γκολ δεν το συζηταμε αλλα και η κοκινη καρτα του παπαζογλου πιο πολυ με κιτρινη εμοιαζε

για την ομαδα εγω ειδα σημερα οτι η ομαδα δεν απειληθηκε παρα μονο στο πρωτο ημιχρονο σε 2-3 φασεις
πολυ καλυτερη η αμυντικη τετραδα ετσι κατα τη γνωμη μου

απο εκει και περα μπροστα λιγα πραγματα και παλι ξεχωρισε μονο ο βιειρινια
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δεν υπαρχει κοκκινη..υπαρχει γκολ...οντως εχουμε καποια προβληματα αλλα οταν κερδιζουμε πρεπει να παιρνουμε 3 θαθμους και οχι εναν
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Μετα την σουπα που ειδα.......σαν να μην έφτανε αυτο ήρθε και ενας τανας γιος και μου ακύρωσε γκολ που επιτέλους έβαλα....ρε θα χαζέψουμε?
κόκκινη καρτα.........?????? πως γενεν αυτο????

1)Βιερινια αγορι μου φύγει απο οτι ελληνικό υπάρχει γυρο σου και άνοιξε ατα φτερά σου εξω.
2)κονσεισαο,ιβιτς δεν μπορώ πλέον αλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ρε ιβιτς Επαγγελματίας παικτης και αφήνεις την μπαλα χωρίς να εχει σφυριξει ο διαιτητής και τον ΚΟΙΤΑΣ γιατι νομίζεις οτι ειναι φαουλ (που ηταν) ?????
αυτο εδω στην τοπικη ομαδα να το κανει κανεις θα πάρει ποδι....
3)Για τους τραυματισμούς φταίει η ατυχία...μην κράζετε παρακαλώ το τιμ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΆ (????)
4)Μαθαίνει ο σαντος...εκανε το αυτονόητο με μαλεζα....
5)ο βερον που ειναι? :roll:

ειμαστε για τα μπαζα γενικος χωρις να ειμαι ακραιος αλλα ρε Κύρκο...........%$#%^#$^@$^@ ρε....

Κύρκος:" Συγγνώμη έκανα λάθος" .

στο χωριο μου λενε "ΚΟΥΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΤ"
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 1 ΣΑΝ μ@λ@κ@ς ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά βεβαιώθηκα. Ο ταμπάκης ή είναι πολύ βλαμμένος ή είχε δόλο. Μπορεί και τα δύο. Σίγουρα όμως, είναι επικίνδυνος διαιτητής και πρέπει να του πάρουν τη σφυρίχτρα πάραυτα. Φάνηκε ότι κατάλαβε την πατάτα που έκανε γιατί χαρίστηκε μετά στον γκαρσία και μάλλον και στον τσιρίλο. Του Παπάζογλου είναι πολύ τραβηγμένη η κόκκινη. Κρίμα γιατί θα είχε ευκαιρία το παιδί να δείξει τι αξίζει και να πάρει παιγνίδια.

Μέσα στην πίκρα, η ηλιαχτίδα από την παραίτηση. Θέλω να πιστεύω ότι τον παραίτησε ο Πρόεδρος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”