Βαθμοι μελων ΠΑΟΚμανια - Στοιχημα Πρωταθλημα 09/10
Re: Βαθμοι μελων ΠΑΟΚμανια - Στοιχημα Πρωταθλημα 09/10
Ο τελευταίος του χρόνου παίζει σε άλλο πρωτάθλημα μαζί με τον πανθρακικό το λεβαδειακό και τον άγνωστο Χ!!!

ειμαι κορυφη μαζι με τον Photis...δεν λεω πολλα λογια γιατι και περισι ειμουν κορυφη με ισοβαθμιες για ενα διαστημα αλλα στο τελος ξεφουσκωσα...φετος εκανα καλυτερη προετημασια οποτε ελπιζω να συνεχισω να κανω πρωταθλητισμο....
Photis έγραψε:Ο τελευταίος του χρόνου παίζει σε άλλο πρωτάθλημα μαζί με τον πανθρακικό το λεβαδειακό και τον άγνωστο Χ!!!![]()
![]()
ο τελευταίος καλύτερα είναι να πάρει σκούπα φαράσι και σφουγγαρίστρα και κάθε εβδομάδα θα καθαρίζει τα σπίτια από την πρώτη δεκάδα..
Lakistuta είπαμε ότι αν δε φέρεις εκείνα τα κασκόλ δε πρόκειται να δεις ούτε μισό πόντο στο στοίχημα.....
Πέρα απ την πλάκα μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε πόσταρες ποτέ σ αυτό το τόπικ.... οπότε αμολάμε τον αρχαιολόγο gash να βρει που την έβαλες .... την πρόβλεψη σου....
υ.γ. αφού το βλέπεις δε σε θέλει.... τι το παιδεύεις??
Πέρα απ την πλάκα μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε πόσταρες ποτέ σ αυτό το τόπικ.... οπότε αμολάμε τον αρχαιολόγο gash να βρει που την έβαλες .... την πρόβλεψη σου....
υ.γ. αφού το βλέπεις δε σε θέλει.... τι το παιδεύεις??
Είμαι σίγουρος πως εκτός απο παραπονιάρης είναι και ξεχασιάρης.
Υ.Γ
Πάλι καλά που είναι ξεχασιάρης και δεν είναι άρης όμως.
Υ.Γ
Πάλι καλά που είναι ξεχασιάρης και δεν είναι άρης όμως.
Αυτός ο στραβοστόμης στη φωτογραφία σου κάτι μου θυμίζει γκάς...

Πωωωω, ο γατομήτσος, ο Θανασάκης κι εγώ που είμασταν οι 3 πρώτοι πέρυσι απέχουμε 10 πονταλάκια τουλάχιστον από την κορυφή..
Κάτσε να βάλω την Πυθία σε δράση!

Κάτσε να βάλω την Πυθία σε δράση!
Μπορει να το αφησα για μετα τις προβλεψεις μου αλλα θυμαμαι να εβαλα μυνημα ρε γμτ...
παιδια να σας κερασω κατι και να περασουμε τις προβλεψεις μου στην βαθμολογια?δε θα πω ψεματα,υποσχομαι..αλλιως θα μεινω πολυ πισω και θα ξενερωσω
Γκας,θα κερασω μπυρα στο ΟΑΚΑ τη Κυριακη και το Σαββατο στην Κυψελη (αν θα ερθεις εκει)
παιδια να σας κερασω κατι και να περασουμε τις προβλεψεις μου στην βαθμολογια?δε θα πω ψεματα,υποσχομαι..αλλιως θα μεινω πολυ πισω και θα ξενερωσω
Γκας,θα κερασω μπυρα στο ΟΑΚΑ τη Κυριακη και το Σαββατο στην Κυψελη (αν θα ερθεις εκει)
gash ε.....? καλά.....
άμα βρεις το ποστ σου στην 8η να με χέσεις Λακ...

άμα βρεις το ποστ σου στην 8η να με χέσεις Λακ...
Πόσταρε ξανά ο Λάκ στην νέα πρόβλεψη την παλιά αλλά λυπάμαι Λάκ δεν μπορεί να γίνουν δεκτές οι προβλέψεις σου ήσουν εκπρόθεσμος.
Θα πρέπει να ασκήσεις έφεση στα πολιτικά δικαστήρια για την απόφαση της Σούπερ Λίγδ.
Θα πρέπει να ασκήσεις έφεση στα πολιτικά δικαστήρια για την απόφαση της Σούπερ Λίγδ.
-
gate4mitsos
αγνωστος χ=αρης???Photis έγραψε:Ο τελευταίος του χρόνου παίζει σε άλλο πρωτάθλημα μαζί με τον πανθρακικό το λεβαδειακό και τον άγνωστο Χ!!!
- paok4kyriakos
Ακόμα είναι νορίς και δεν έχουμε αυτοματισμούς!
Στο τέλος του 1ου γύρου θα ξεκαθαρίσουν τα πράματα!
Στο τέλος του 1ου γύρου θα ξεκαθαρίσουν τα πράματα!
Ετσι ετσι....συνεχιζει η πατριδα μου να πληγωνει τους Ποντιους...μετα τον υποβιβασμο του Απολλωνα και την τιμωρια του πριν 2 χρονια,τιμωρηστε σιωπηλα ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ και τον Λακιστουτα...gash04 έγραψε:Πόσταρε ξανά ο Λάκ στην νέα πρόβλεψη την παλιά αλλά λυπάμαι Λάκ δεν μπορεί να γίνουν δεκτές οι προβλέψεις σου ήσουν εκπρόθεσμος.
Μην τα βάζεις με το κατεστημένο
τι να κάνουμε? 
- PAOKfanAthens
Σκατοαγωνιστικη!!!!εκανα το εντυπωσιακο 2/8...και μενω μακρια απο την κορυφη...σαν τον Π.Α.Ο.Κ.